Ψυχάρης - Τσίπρας - Μπόμπολας
Κυκλοφορεί από νωρίς στην δημοσιογραφική «πιάτσα» ότι έφαγαν ο Σταύρος Ψυχάρης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί – όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι zoornalistas, κάνει λόγο για γεύμα στο σπίτι του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ και ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνοδευόταν από την σύζυγό του. Στο τραπέζι σύμφωνα με την ανάρτηση του blog καθόταν και ο διευθυντής του Κυριακάτικου Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου.
Ωστόσο, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, να περιμένουμε ότι θα ακολουθήσει γεύμα και στο σπίτι του Γιώργου Μπόμπολα; Πάντως, αρκετοί στη μιντιακή «πιάτσα» θεωρούν επιβεβλημένο να ακολουθήσει ένα τέτοιο γεύμα, δεδομένου ότι η όποια «συμφωνία» σε οποιοδήποτε επίπεδο για να έχει εφαρμογή θα πρέπει να έχει την έγκριση και του αφεντικού του Πήγασου.
Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πριν λίγους μήνες είχε πραγματοποιήσει κύκλο συναντήσεων με όλους τους εκδότες. Συγκεκριμένα είχε επισκεφτεί στην έδρα τους τον Σταύρο Ψυχάρη, τον Γιώργο Μπόμπολα, τον Θ. Αλαφούζο και τα γραφεία του «Πρώτου Θέματος».