Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

σκέφτονται την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης!!!

Read more

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΑΠ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


20120825-095751.jpgντοκουμέντο
ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009, 26 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΗΘΦΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ 
ΞΕΡΑΜΕ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ.
ντοκουμέντα
Ο ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 8% ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 12%.
ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13-3-11 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
4. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
5. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
6. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3ΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΙΟ 2010 Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
8. Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 8-6-2011 ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΚΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΑΝ ΟΥΦΟ.
ντοκουμέντo
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ Ο GORDON BROWN, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ:
ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.
ντοκουμέντα
ΕΡΩΤΑΤΕ Ο ΓΑΠ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΓΑΠ, ΤΝΧS, IΟΥΝΙΟΣ, 2009.
-Α.. Α..Α..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ Ε.., ΔΕΝ Ε.., ΔΕΝ ΕΧΕΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΑΝ ΟΥΦΟ.
ντοκουμέντo
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ Ο GORDON BROWN, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ:
ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.
ντοκουμέντα
ΕΡΩΤΑΤΕ Ο ΓΑΠ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΓΑΠ, ΤΝΧS, IΟΥΝΙΟΣ, 2009.
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ.
ΓΑΠ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΘ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.
-ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.
ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!
ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΑΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑ ΒΑΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ, ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.
ΓΑΠ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΘ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.
-ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.
ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
ντοκουμέντo
«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΓΑΠ, ΒΟΥΛΗ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, 2009.
-ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ!
ντοκουμέντo
«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010. «Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις». Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής». Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του ΠαΣΟΚ παραδέχονται στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ότι το µνηµόνιο, όσο και αν προβλέπει ορισµένες απαραίτητες µεταρρυθµίσεις, σηµαίνει ταυτόχρονα την καταδίκη της οικονοµίας σε παρατεταµένη ύφεση και την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές της. Αναγνωρίζουν όµως ταυτόχρονα ότι ήταν η έσχατη επιλογή για την αποφυγή της πτώχευσης και τη διάσωση των καταθέσεων και των συντάξεων, αφού η κυβέρνηση είχε αποτύχει στην εφαρµογή όλων των προηγούµενων ή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια!
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα»
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα» οµολογεί µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ µήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαµε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευµένη. Η χρεοκοπία ήταν θέµα χρόνου».
γαπ δημιος
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΠην Ουγγαρία και προσαρµόζονταν βιαστικά για να συνθέσουν το ελληνικό µνηµόνιο. «Είναι µια κακή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια!
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα»
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα» οµολογεί µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ µήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαµε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευµένη. Η χρεοκοπία ήταν θέµα χρόνου».
γαπ δημιος
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΗΞΕΡΟΣ.
ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009: Ο κ. Προβόπουλος συναντάται στα γραφεία του ΠαΣοΚ στην Ιπποκράτους με το σημερινό πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου παρουσία του νύν υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και της υπουργού Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κυρίας Λούκα Καστέλη..
Προβόπουλος: Το δημόσιο έλλειμμα φέτος θα κλείσει σε επίπεδα υψηλότερα από το 7 – 8% του ΑΕΠ. Αν οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν βγάλουν ισχυρή κυβέρνηση και πάμε και για νέες εκλογές τότε η απόκλιση στα δημόσια οικονομικά θα είναι τραγική στα τέλη του Δεκέμβρη. Η επόμενη Κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ετοιμασθεί για να αντιμετωπίσει μία τέτοια κατάσταση και στο επίπεδο των δαπανών και στο κομμάτι των εσόδων.
Παπανδρέου: Εμείς θα επιδιώξουμε μία συνεννόηση με το ΕΚΟΦΙΝ για την σταδιακή προσαρμογή της οικονομίας σε περισσότερο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Προβόπουλος: Το ΕΚΟΦΙΝ δεν πρόκειται –όπως απέδειξε η πολύ άσχημη «περιποίηση» που επιφύλαξαν οι υπουργοί οικονομίας στον κ. Παπαθανασίου την περασμένη Τετάρτη– να ασχοληθεί με τις εσωτερικές πολιτικές ισορροπίες στην Ελλάδα και θα απαιτήσει «λύσεις» εδώ και τώρα. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι αγορές (δηλαδή οι δανειστές του ελληνικού δημοσίου) όταν βρεθούν σε λίγους μήνες μπροστά σε ελλείμματα αυτού του επιπέδου θα αντιδράσουν βίαια απέναντι στην ελληνική οικονομία, αν τα ελλείμματα αυτά δεν συνοδεύονται από τις απαιτούμενες δημοσιονομικές προσαρμογές.
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ντοκουμέντο
25/1/2010. Τα νέα. Πρωτοσέλιδο. Η ελλάδα ζητούσε 5 δις ευρώ. Οι αγορές μας έδιναν 25 δις με χαμηλό επιτόκιο και ο γάπαρος φυσικά δεν τα πήρε.
Λάμπης Π.
Read more

Ευχαριστώ πολύ κύριε Υπουργέ!


Ευχαριστώ πολύ κύριε Υπουργέ!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ    ΠΟΛΥ   ΚΥΡΙΕ   ΥΠΟΥΡΓΕ
Κύριε  Υπουργέ,
( υφυπουργοί , γενικοί  γραμματείς, σύμβουλοι ….. στο υπουργείο Παιδείας)

Με αφορμή  την  εγκύκλιο  για  τους  διορισμούς 2012-2013 , με  τις περιοχές διορισμού,  ΚΑΤΑΛΑΒΑ  επιτέλους  ότι πρέπει  να  σας  ευχαριστήσω  που  νοιάζεστε για μένα , χωρίς  εμένα.

Να  σας συστηθώ: Είμαι  καθηγητής  Φυσικής ,οικογενειάρχης με τρία  παιδιά ,με μόνιμη  κατοικία  στην  Κρήτη,  νεοδιόριστος  το 2011  στη Λέσβο (διότι  δεν  υπήρχε οργανική  σε όλη  την  περιφέρεια  της Κρήτης).


Πρώτα απ’ όλα  νιώθω  την  ανάγκη  να  ευχαριστήσω  την προηγούμενη υπουργό  Παιδείας , που εφαρμόζοντας  το  μέτρο της  υποχρεωτικής διετίας  σε λειτουργικά  κενά ( κακώς  καταργήθηκε  η  τριετία ) μου  εξασφάλισε  για  δύο  χρόνια  υποχρεωτικές διακοπές , μακριά από  το  σπίτι  μου , τα  παιδιά  μου, δίχως οικογενειακές  υποχρεώσεις   και προβλήματα . Έτσι ήρεμος μπόρεσα  να  εργασθώ  με όλες  μου  τις  δυνάμεις  και  να  αφοσιωθώ  στο  διδακτικό  μου  έργο.

Όπως  αποδείχθηκε,  μόνο  και  μόνο  αυτό  το  μέτρο  έλυσε  όλα  τα  προβλήματα της Παιδείας!
Και όσο  σκέφτομαι  τι πήγα  να κάνω  στέλνοντας  mail  και  εξηγώντας πόσο λάθος  ήταν  αυτό  το μέτρο! Ευτυχώς  που πήγαν όλα στο κάδο  των  αχρήστων και δεν μου έδωσε κανείς  σημασία. Γιατί  να  μου δώσουν άλλωστε;   Ποιος ήμουν  ;   Ζητούσα  αξιοκρατία ;  Γιατί άραγε  ;  Παραλίγο  να  την  πάθω  και να χάσω  την ησυχία  μου!

Βγάλατε  τις  μεταθέσεις   και  με  18,58 μόρια  κάποιος Φυσικός  εγκαταστάθηκε  στο Ρέθυμνο ( άσχετα ότι εγώ έχω πάνω  από  40 ) και  ευτυχώς  δεν είχα  δικαίωμα  να μετατεθώ  ούτε  καν  δικαίωμα  απόσπασης .

Δεν ξέρετε  πόσο  χάρηκα ,τώρα που  βγήκαν  οι περιοχές  των νεοδιόριστων και υπάρχουν και η   Α ΡΕΘΥΜΝΟΥ  και η Β ΡΕΘΥΜΝΟΥ  και η Β ΛΑΣΙΘΙΟΥ           ( παρόλο  που  μετατέθηκαν 16 Φυσικοί  στο Ρέθυμνο ) και έτσι εξασφάλισα  τη  συνέχιση  των  διακοπών  για  τα  υπόλοιπα τουλάχιστον τρία  χρόνια. ( Βέβαια ,εγώ  ξέρω  πόσα  συνολικά  σχολεία  υπάρχουν  στο Ρέθυμνο  αλλά  δεν το λέω  για  να  μη  μας πάρουν …  χαμπάρι .)

Για  άλλη  μια  φορά  σας  ευχαριστώ !!! Κάνατε πολύ  καλό  σε μένα αλλά  και  στα  παιδιά  μου. Πώς θα  σκληραγωγηθούν άλλωστε ;  Με δίπλα τον πατέρα τους να τα προστατεύει , να ακούει  τα  προβλήματά  τους  και να προσπαθεί  να τα λύσει ; Ειδικά  με  τον πλουσιοπάροχο μισθό  μου (δεν υπάρχει οικονομική  κρίση  για μένα ) , τους έχω εξασφαλίσει  τα  ιδιωτικά  τους  εκπαιδευτήρια και  ειδικούς  καθηγητές  για  τα  εξωσχολικά  τους. Έτσι  και  αλλιώς  τα  έξοδα  μετακίνησης  μου  είναι  ελάχιστα.

Ειλικρινά  δεν έχω  κανένα  παράπονο . Άργησα  να  το  καταλάβω αλλά το  κατάλαβα  καλά!
Δεν πρέπει  να  λησμονήσω  να  ευχαριστήσω  και  τα συνδικαλιστικά  μου  όργανα , στα οποία έστειλα και  εκεί mail  αλλά  ευτυχώς  δεν  μπορούσαν να καταλάβουν  γιατί ακριβώς  τους  ενοχλούσα και δεν μπήκαν  στον  κόπο να μου  απαντήσουν.

Δε  θα  παραλείψω  να ευχαριστήσω  και  την Ένωση  Ελλήνων Φυσικών που νοιάζεται μόνο  για τους  βολεμένους  Φυσικούς. Άραγε που  θα  εκδράμουμε φέτος;

Τέλος  θα  σας ευχαριστήσω άλλη  μια  φορά  γιατί  πια  δε φοβάμαι . Είμαι  σίγουρος ότι  το υπουργείο  θα κάνει  τα πάντα  για μένα , χωρίς να με  λογαριάζει.

Με  εκτίμηση
(ένας  ευγνώμων Φυσικός)
Read more

Φορολογική μεταρρύθμιση με αμερικανική συνταγή

Φορολογική μεταρρύθμιση με αμερικανική συνταγήΘα εκπίπτουν από τη φορολογία όλες οι δαπάνες με αποδείξεις

Αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει....
την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Το «καθαρό» ποσό που θα προκύπτει θα φορολογείται με συντελεστές από 25% έως 45%. Επειδή όπως γίνεται αντιληπτό το φορολογητέο εισόδημα μετά την αφαίρεση των δαπανών θα είναι χαμηλότερο, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης, που σήμερα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ. Στο οικονομικό επιτελείο, όπως αναφέρει το Έθνος, πιστεύουν πως με το νέο σύστημα, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2013, οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δηλώνουν πλέον κατά πολύ υψηλότερα εισοδήματα, καθώς οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν εκ νέου το «κυνήγι» των αποδείξεων, προκειμένου να γλιτώσουν φόρους. Παράλληλα, και για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, η εφαρμογή του θα συνδυαστεί με την ηλεκτρονική… παρακολούθηση της έκδοσης των αποδείξεων λιανικής πώλησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα δοθούν κίνητρα για τη χρησιμοποίηση της κάρτας αποδείξεων, πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7418.html
Read more

Πακιστάν: 11χρονο χριστιανόπουλο έζησε την κόλαση πριν δολοφονηθεί


Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός εντεκάχρονου αγοριού στο Πακιστάν που αγνοείτο από τις 20 Αυγούστου. Το μικρό αγόρι βρέθηκε καμμένο, με ακρωτηριασμένα τα χείλη, την μύτη και τα πόδια ενώ τα ανθρώπινα κτήνη το είχαν ξεκοιλιάσει πριν κάψουν το σώμα του.

Όλα αυτά την ώρα που άλλο ένα κορίτσι από χριστιανική οικογένεια με σύνδρομο Ντάουν κινδυνεύει με εκτέλεση για… Βλασφημία!

Χριστιανικές οργανώσεις εκφράζουν για ακόμα μία φορά τον αποτροπιασμό τους, εάν και πολύ σύντομα θα βγουν από τον κόπο αφού δεν θα μείνει Χριστιανικό ρουθούνι στο Πακιστάν. Όπως δεν έμεινε στην Σμύρνη, τον Πόντο, τα κατεχόμενα και όπου αλλού αποκτούν εξουσία οι ισλαμοφασίστες.

Την ίδια στιγμή το κράτος στην Ελλάδα ατιμάζει κάθε έννοια πολιτισμου και ανθρωπισμού
επιτρέποντας στην οργάνωση που καταγράφηκε σε βίντεο να κάνει απαγωγές ομοεθνών της, να παρελαύνει στην Αθήνα. Στην Αθήνα της αντίστασης, αναβίωσαν τα Βοσνιακά SS. Πάνε πακέτο φαίνεται μαζι με το 4ο Ράιχ και το ΔΝΤ.
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/08/11.html
Read more

Εγκαταλείπεται η εφεδρεία, επανέρχεται η εθελούσια έξοδος

 Η μη εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας για τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων θεωρείται πλέον δεδομένη, για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι η τρόικα το απέρριψε, θεωρώντας το αμφίβολης αποτελεσματικότητας.

Δεύτερον, γιατί ακόμα και αν οι δανειστές μας πείθονταν για τα όποια πιθανά οφέλη του μέτρου, υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να περάσει από τη Βουλή, καθώς η εφεδρεία απαιτεί νόμο για την εφαρμογή της και όχι την έκδοση ενός απλού προεδρικού διατάγματος.

Υπό αυτές τις συνθήκες, συγκεκριμένη και πλήρως αιτιολογημένη πρόταση δεν έχει πέσει στο τραπέζι για να συζητηθεί σοβαρά. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, αυτό που προωθείται είναι το μοντέλο μιας μορφής εθελουσίας εξόδου, χωρίς μπόνους. Δηλαδή, όσοι βρίσκονται κοντά στην ωρίμανση του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος ή αυτό έχει ήδη ωριμάσει, θα έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν από την εργασία τους, με μειωμένη σύνταξη.

Οι εργαζόμενοι αυτοί δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι μόνο όσοι βρίσκονται κοντά στο ηλικιακό όριο, αλλά και άλλες κατηγορίες, που μπορούν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη για διάφορους λόγους και η αποχώρηση των οποίων μπορεί να ελαφρύνει σημαντικά τον αριθμό των εργαζομένων σε συγκεκριμένα υπουργεία, φορείς και οργανισμούς. Τα συναρμόδια υπουργεία έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες μελέτες, με ποσοτικές μετρήσεις και εκτιμήσεις.

Η δυσκολία, που συναντά η συγκεκριμένη λύση στην εφαρμογή της, είναι ότι, για να επιτευχθεί ο δημοσιονομικός στόχος, πρέπει να συνταξιοδοτηθεί πολύ περισσότερος κόσμος από αυτόν, που θα έβγαινε σε εφεδρεία. Αυτό θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, που ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα στη χρηματοδότησή τους.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις συναντήσεις με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς η συνολική αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος θα κρίνει και αν οι δανειστές μας θα αυξήσουν ή όχι τον αριθμό των υπό αποχώρηση δημοσίων υπαλλήλων.

Πάντως, στο οικονομικό επιτελείο εμφανίζονται αισιόδοξοι για την επίτευξη του στόχου των 150.000 αποχωρήσεων μέχρι το 2015, καθώς φέτος η ροή των συνταξιοδοτήσεων έχει οδηγήσει σε υπέρβαση του στόχου κατά 12.000 άτομα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51697&Itemid=160
Read more

ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ……



ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ……….....Τα τοκογλυφικά παιχνίδια των γύφτων πρέπει να σταματήσουν……. .Μακάρι ο Πεπόνης να είναι η χρυσή ευκαιρία. H Ελλάδα πρέπει να βγεί απο το σκοτάδι.
Read more

Αυτές τις εταιρείες, γιατί δεν τις αποκρατικοποιούμε;


Αυτές τις εταιρείες, γιατί δεν τις αποκρατικοποιούμε; Κοστίζουν δισεκατομμύρια στο Δημόσιο, κόβουν εκατοντάδες θεσεις εργασίας και ζούν από δάνεια που τελικά πληρώνουμε εμείς!!

Ακτωρ, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ, Emporiki, Eurobank, Pireos, Aspis, ΜΕΓΑΡΟ…, Δ.Ο.Λ., MEGA, ΑΛΠΗΑ ΒΑΝΚ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, HOEFTEN, και αρκετοί ακόμα...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ!!

Είναι το ”βαθύ αντικοινωνικό κράτος” …

Είναι οι σύγχρονοι Αμπραμοβιτς σε ένα καθεστώς που ταιριάζει περισσότερο στο…οικονομικό μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης της δεκαετίας του 80!!.



Δεν αποκρατικοποιούμε ΤΙΠΟΤΑ με το μοντέλο του Νεοφιλελευθερισμού.

Αντίθετα, καταργείται κάθε τι ιδιωτικό και περνάνε όλα σε μια χούφτα επιχειρηματιών που αντιπροσωπεύουν το πιο αντικοινωνικό, απάνθρωπο, ανελεύθερο κρατικιστικό μοντέλο που “ανακάλυψε” ποτέ ο άνθρωπος…

Δεν υπάρχει “Ελεύθερη Αγορά”.. υπάρχει απόλυτα ελεγχόμενη, και στα χέρια λίγων … ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ οικονομία.

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός, όταν τα πάντα συγκεντρώνονται και ελέγχονται από μια παρέα 10 – 15 οικονομικών κολοσσών.

Δεν υπάρχει Δημοκρατία… δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία, όταν οι αποφάσεις δεν παίρνονται με γνώμονα το γενικό καλό, αλλά με την παραδοχή ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται για το ¨καλό των αγορών”.

Δεν υπάρχει ελπίδα, δεν μπορεί να υπάρχει ελπίδα, όταν βάζεις τους εμπρηστές στη θέση του πυροσβέστη, αυτούς που με τα ίδια τους τα χέρια άναψαν τη φωτιά στο δάσος, να τους καλείς να σώσουν το δάσος.
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_3408.html#more
Read more

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σε… τροποποιήσεις του συμβόλου του ΠΑΣΟΚ φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επίσημη πρώτη για το «νέο» σύμβολο, πιθανότατα η εκδήλωση για την 38η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταλήξει στην απόφαση. Δεν πρόκειται να προχωρήσει στην κατάργηση του  «ήλιου του ΠΑΣΟΚ», ετοιμάζεται όμως να τον τροποποιήσει ελαφρώς.

Οι σχετικές πρωτοβουλίες θα παρουσιαστούν πιθανότατα στην εκδήλωση που θα γίνει για την επέτειο 38 ετών από την ίδρυση του κόμματος, κατά πληροφορίες στο Μπενάκειο Ίδρυμα, όπου και θα έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» όσοι έχουν συμβάλει στην πορεία του κόμματος, κυρίως δε, τα ιστορικά του στελέχη.

Παράλληλα, προετοιμάζεται ήδη η επίσκεψη Βενιζέλου στη ΔΕΘ, όπου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, πλην όμως θα θέσει σειρά θεμάτων, από την οικονομία και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας όπως το σχεδιάζει το κόμμα του, ως τον ρόλο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στο μέλλον.

Τέλος, σε επίπεδο κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, το βάρος πέφτει στο μεταναστευτικό, με τους βουλευτές του κόμματος να σχεδιάζουν «να ανοίξουν όλη τη βεντάλια» γύρω από το θέμα, και τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να συνεδριάζει ήδη σήμερα για αυτό.

Οι συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος πάντως, αναβάλλονται για την επόμενη εβδομάδα, με την ανακοίνωση όμως των τομεαρχών του να αναμένεται νωρίτερα. 

kafeneio-gr.blogspot.com
http://www.agioritikovima.gr/politika/9285-o-benizelos-all
Read more

Το μυστικό ενός διθυραμβικού πρωτοσέλιδου στο νταβατζηστάν #2


Το πρωτοσέλιδο:

20120825-133838.jpg

…και η εξήγηση:

20120825-133940.jpg
Κατάλαβες κύριε Καραμανλή;

Read more

Δύο πρωτοσελιδα που μας προβληματίζουν…


Το “Γιατί” θα σας το εξηγήσουμε αργότερα…
20120825-103707.jpg
20120825-103711.jpg
Read more

Επιστολή στον πρωθυπουργό από μία απελπισμένη εκπαιδευτικό.


κ. Πρωθυπουργέ
απευθύνομαι σε εσάς γιατί εκεί στο υπουργείο παιδείας από ότι φαίνεται έχει εγκατασταθεί μόνιμα η κοινωνική αναλγησία. Είμαι εκπαιδευτικός μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Κατάγομαι από τη Δυτ. Μακεδονία και πέρσι διορίστηκα σε νησί των Δωδεκανήσων. Ο σύζυγος μου έχει απολυθεί από τον ιδιωτικό τομέα και εγώ παίρνω μισθό 680 ευρώ.
Με έναν παράλογο νόμο το ΑΝΑΛΓΗΤΟ υπουργείο μας υποχρεώνει να παραμείνουμε 2 χρόνια στην περιοχή του διορισμού μας.
Η περσινή χρονιά ήταν απελπιστική! Δεν αντέχουμε και δεύτερη χρονιά.
Στην πόλη που μένει η οικογένεια μου υπάρχουν όχι ένα, αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ κενά της ειδικότητας μου.
Στα κενά αυτά θα πάρουν 
αναπληρωτές.
Η λύση του προβλήματος μας είναι απλή και κυρίως ΑΝΕΞΟΔΗ!
Ζητάμε να μας δώσουν το δικαίωμα να πάρουμε απόσπαση φέτος να δουλέψουμε κοντά στα σπίτια μας.
Οι δικαιολογίες του υπουργείου περί του νόμου είναι φτηνές και δείχνει πόσο προκλητικά ΑΔΙΑΦΟΡΟ είναι για τα προβλήματα μας. Μπορεί απλά να γίνει αναστολή της ρύθμισης, λόγω των ιδιαιτέρως δύσκολων οικονομικών συνθηκών που περνάμε.
Είμαστε 600 νεοδιόριστοι του 2011-2012, οι οικογένειες μας υποφέρουν. Μπορούμε να διατηρούμε 2 σπίτια σε αυτήν τη οικονομική συγκυρία? Με δανεικά ζούμε.
Λυπάμαι πολύ και εξοργίζομαι με τους υπεύθυνους του Υπουργείου παιδείας. Ντροπή τους!
Πιστεύω ότι θα σας αγγίξει κ. Πρωθυπουργέ το θέμα μας και θα μας βοηθήσετε.
Μία απελπισμένη εκπαιδευτικός
Προς του υπεύθυνους του olympia:
Σας παρακαλώ δημοσιεύσετε την επιστολή στο ιστολόγιο σας, ψυχικό θα κάνετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Read more

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! Fragoulis -- Hayward at NIGHTS IN WHITE SATIN -- Live concert

Read more

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Λειτουργικά κενά για αποσπάσεις: Μεγάλα ερωτηματικά εγείρει η στάση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας


Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, είναι γνωστό ότι κανείς δάσκαλος και νηπιαγωγός δεν αποσπάστηκε στα ΠΥΣΠΕ Δράμας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

Σε ανακοίνωσή του στις 04/08/2012, ο αιρετός εκπρόσωπος στο ΚΥΣΠΕ, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε., Παληγιάννης Βασίλης, δήλωσε ότι υπέγραψε τις αποσπάσεις με επιφύλαξη αμφισβητώντας τον αριθμό των λειτουργικών κενών με βάση τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι αποσπάσεις, αναφερόμενος πιο αναλυτικά στο ΠΥΣΠΕ Τρικάλων και τις τεράστιες διαφοροποιήσεις στον αριθμό των κενών που δόθηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων καταγράφει έλλειμμα 97 εκπαιδευτικών (Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Αγγλικής Γλώσσας και Φυσικής Αγωγής) την ίδια στιγμή που η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας παρουσιάζει το νομό να έχει πλεόνασμα 57 εκπαιδευτικών, δηλαδή απόκλιση 154 εκπαιδευτικών!!!
Άραγε, ποια υπηρεσία γνωρίζει και παρέχει τα σωστά στοιχεία;
Στην καταγγελία αυτή και στα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν, η Περιφερειακή Διευθύντρια Θεσσαλίας επέλεξε να απαντήσει, όχι επί της ουσίας, αλλά παρουσιάζοντας τις δικές της στατιστικές αναλογίες δασκάλων/μαθητών (και αυτές με λάθη) για να «αποδείξει» το αληθές των στοιχείων για τα λειτουργικά κενά. Το ζήτημα όμως είναι ότι η εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών δεν είναι μόνο αριθμοί και αυστηρά αριθμητικά δεδομένα. Και η κυρία Περιφερειακή Διευθύντρια έχει εκτεθεί.
Είναι φανερό ότι το έργο της διορισμένης από την κα Διαμαντοπούλου Περιφερειακής Διευθύντριας δεν το υπονομεύει ο εκλεγμένος αιρετός του Κλάδου με τις καταγγελίες του που αφορούν σε ανεύθυνες πολιτικές και αυθαίρετες επιλογές, αλλά η στάση της και οι ενέργειές της.
Επιβεβαιώνει τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Καλούμε
την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, σε άμεση συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής και τα αντίστοιχα ΠΥΣΠΕ να ενημερώσουν ορθά τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας με τα πραγματικά λειτουργικά κενά, προκειμένου να ικανοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός αιτήσεων απόσπασης συναδέλφων στην επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Ο Γενικός Γραμματέας




Ο Γενικός Γραμματέας



Χαράλαμπος Κόκκινος

Μάνος Ανδρουλάκης
Read more

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Κοζάνης, 27-08-2012


ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΗΛ:6936562768


Σας ενημερώνω ότι το ΠΥΣΠΕ Κοζάνης θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 και ώρα 12 με θέμα ημερήσιας διάταξης "τοποθετήσεις εκπαιδευτικών"

Πάντα στη διάθεσή σας
Σοφία Τζιώρα
Read more

Βάσεις 2012: Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα


 Βάσεις 2012: Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματαΤη Δευτέρα 27 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των βάσεων 2012 και το υπουργείο εξέδωσε σειρά οδηγιών για τους υποψηφίους.
Αναλυτικά:
Α. Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27-08-2012 στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.grπληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Δευτέρας.
Β. Επίσης τη Δευτέρα 27/08/2012 στις 10:00 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr .
Γ. Οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999, του άρθρου 18 του Ν.3708/2008 και του άρθρου 45 του Ν. 3773/09(ΦΕΚ 120 τ.Α΄) για εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησής τους, από τη Δευτέρα 03-9-2012 μέχρι και την Παρασκευή 14-9-2012. Υπενθυμίζεται η σχετική εγκύκλιος Φ.151/63549/Β6/7-6-2012 (ΑΔΑ:Β4ΛΡ9-ΑΦΤ), ήδη αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr στην ενότητα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, υποενότητα ΑΘΛΗΤΕΣ, στο σημείο ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ).
Δ. Οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές πιστοποίησης, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό θέσεων 5% θα κληθούν για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου το δεύτερο 10ήμερο Σεπτεμβρίου 2012 με ξεχωριστή εγκύκλιο. Θα ακολουθήσει νεότερο Δελτίο Τύπου.
Πηγή: newsbomb.gr
Read more

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ένας στρατιωτικός γράφει προς τον πρωθυπουργό σε πρώτο ενικό. Και δεν περιορίζεται μόνο στα μισθολογικά των στρατιωτικών. Γιατί από τις περικοπές όλοι υποφέρουν. Το κείμενό του όπως το ανήρτησε στη προσωπική του σελίδα:

Asklipios Pandis
Καλησπέρα Αντώνη,είμαι ένας άνθρωπος, 34 ετών που με καταντήσατε εσείς οι πολιτικοί,χωρίς όνειρα και χωρίς μέλλον...

Αντώνη...εσύ δεν ήσουν πριν 3 χρόνια περίπου, που ζητούσες του... συγκατοίκου σου να λάβει μέτρα, ''χωρίς προς Θεού να πειράξετε τα καύσιμα, γιατί θα παγώσει η αγορά'', όπως ακριβώς ανέφερες???

Αντώνη, η βενζίνη αν δεν το ξέρεις (εσένα σε πηγαίνουν βλέπεις) ακούμπησε τα 2 €...γιατί δεν κάνεις πράξη αυτό που υποστήριζες τότε??? Ρίξε την τιμή της βενζίνης στα 0,80 λεπτά και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 0,50 λεπτά...γιατί δεν το κάνεις???Πιο πολλά θα εισπράξει το κράτος και το ξέρεις... προεκλογικά μίλησες για ισοδύναμα μέτρα, προκειμένου να μην λάβεις άλλα...να σου προτείνω εγώ ένα ισοδύναμο μέτρο???

Οι αποδοχές ενός βουλευτή μαζί με τα προνόμια φτάνει τα 40.000 € το μήνα...κάνε το μισθό του βουλευτή 3.000 € χωρίς κανένα προνόμιο! Ούτε καν αυτοκίνητο...ούτε βενζίνη...ούτε οδηγό...ούτε αστυνομικό...σκοτώνουν τον κόσμο Αντώνη στο δρόμο...και οι αστυνομικοί κάνουν τις Φιλιππινέζες...κόψτα όλα Αντώνη...δώσε το παράδειγμα εσύ...τέλος στους συμβούλους...τέλος στους γραμματείς με τους παχυλούς μισθούς...διώξε τους λαθρομετανάστες...όχι τους νόμιμους...τους λαθραίους...να αδειάσει η χώρα και να αναπνεύσει...ο παράνομος μετανάστης που δουλεύει πχ σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων θα φύγει...εκεί θα πάει ο Έλληνας που είναι άνεργος 2 και 3 χρόνια...και μην ακούσω βλακείες του στυλ ''οι καλομαθημένοι Έλληνες δεν πάνε''...οι εποχές άλλαξαν και έσφιξαν τα ζωνάρια...

Αντώνη ο κόσμος ζει τραγικές καταστάσεις...δεν έχει να φάει...να πληρώσει τους λογαριασμούς...τα χαράτσια, η ακρίβεια και η εφορία τον τσάκισαν...τα δάνεια τρέχουν...και οι μισθοί μειώνονται..και νέα μέτρα να πάρεις απλά θα βαθύνεις την ύφεση...αυτό δεν μας σώζει (όπως συνηθίζεται να λέτε)...μας σκοτώνει!!!

Διαβάζω για τα ειδικά μισθολόγια...θες να διαλύσεις και αυτούς τους ανθρώπους???

Ήδη Αντώνη, έχουν κόψει απο αστυνομικούς-στρατιωτικούς περί των 300ων € μηνιαίως...και θες να τους κόψεις άλλα 200 μ.ο...και το κυριότερο???Αναδρομικά για όλο το 2012???

Βρε Αντώνη...και από το 2000 να πας αναδρομικά δεν βγαίνει ο λογαριασμός...Το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη...αφού δεν παράγουμε τίποτα...είναι δυνατόν να συνέλθουμε??? Κλείσε τα σύνορα και ας κινηθούμε με δικά μας γεωργικά προϊόντα...εισάγουμε ότι δεν μας φτάνει...μείωσε το ΦΠΑ στον τουρισμό...αυτοί είναι οι 2 πυλώνες της οικονομίας (μαζί με την ναυτιλία)...κάνε κάτι γι'αυτό...
Επίσης κάτι τελευταίο:μην πειράξεις ρε Αντώνη τους πολύτεκνους-ανάπηρους...έλεος δλδ!!!


Αντώνη ξέρεις πως δεν σκέφτομαι καν να παντρευτώ???Πως αυτή η αβεβαιότητα...αυτό το άγχος...δεν με αφήνει???Δεν μπορώ να βγω μόνος...σκέψου να είχα γυναίκα και παιδί...Σε αποχαιρετώ...ξέρω πως το γραφείο τύπου σου θα το διαβάσει (όλα τα διαβάζουν)...ελπίζω να σε προβληματίσει έστω και λίγο...αν και δεν σε ψήφισα...σε θεωρώ πιο ικανό από τον καταστροφέα ΓΑΠ...αν όμως δεν προβληματιστείς...και εν δώσεις στις εντολές της Μέρκελ...τότε κύριε θα είσαι χειρότερος του ΓΑΠ...θα είσαι συνένοχος στο έγκλημα...γεια σου Αντώνη...και καλή συνέχεια στο έργο σου (διάλεξε εσύ αν θα είναι καταστροφικό ή δημιουργικό.......)!!! 
onalert.gr
http://www.agioritikovima.gr/ethnika/9240-ugklonitiki-e
Read more

Επιασε και Πάρο ο Γιώργος (tours)!


Ακάθεκτος (και αμετανόητος) συνεχίζει τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που έχει οργώσει από τον Μάιο έως σήμερα σχεδόν όλα τα νησιά.

Ενώ λοιπόν ορισμένοι νόμιζαν, αφελώς, ότι με την παραμονή του στο Κολυμπάρι των Χανίων, όπου διέμεινε σε πολυτελές συγκρότημα όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», θα έγραφε τον επίλογο των φετινών διακοπών του, χθες, πιο… μελαψός από ποτέ -έπειτα από τέσσερις μήνες ηλιοθεραπείας-, εμφανίστηκε μετά της συζύγου του Αντας στην Πάρο.


Την παρουσία του στο νησί των Κυκλάδων γνωστοποίησε μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κυκλοφορώντας στο Διαδίκτυο φωτογραφία από την άφιξή του εκεί, με το σκωπτικό σχόλιο «επειδή τον χάσατε και ανησυχείτε, πριν από λίγο έφτασε στην Πάρο»,

Ενδεικτικά των «συναισθημάτων» που γέννησε η είδηση ήταν τα σχόλια των χρηστών του facebook. Οσα -λίγα- δεν είναι υβριστικά αναφέρονται είτε στο… ποδήλατό του και στις… νεροτσουλήθρες, τις οποίες αναρωτιούνται αν έχει η Πάρος, είτε στις μακροχρόνιες διακοπές του.

Ενας χρήστης μάλιστα υποστηρίζει ότι «αγόρασε και έκτισε σπίτι στην Αγκάλη της Χρυσής Ακτής, βίλα με πισίνα, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα», κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται, ενώ άλλες πληροφορίες τον ήθελαν ανοιχτά του νησιού με σκάφος και άλλες σε εκδρομή στην Αντίπαρο.

Η Πάρος είναι αγαπημένος προορισμός για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και το νησί του πρώην πρωτοκλασάτου υπουργού του Γιάννη Ραγκούση.

Το γεγονός δε ότι ο τελευταίος ήταν αδύνατο χθες να εντοπιστεί τηλεφωνικά εντείνει τις ήδη υπάρχουσες φημολογίες περί συνάντησής τους με σκοπό την αποκατάσταση των σχέσεων τους.

 

Η περιοδεία

Για τον πρώην πρωθυπουργό οι διακοπές ξεκίνησαν από την Κρήτη τον Μάιο, συνεχίστηκαν σε Ρόδο και Σάμο -περιοχές που επέλεξε ως άλλοθι είτε για να αποφύγει την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ είτε συνδυάζοντας θαλασσινές βουτιές και Συμπόσιο της Σύμης αντίστοιχα- έως ότου φτάσει στην Πάτμο, όπου και παρέμεινε επί δύο εβδομάδες, γυρίζοντάς την ολόκληρη, αλλά και επισκεπτόμενος με σκάφος τα γύρω νησάκια Μαράθι, Αρκιούς και Αγαθονήσι.

Στη συνέχεια σειρά είχε η Σέριφος, τόπος καταγωγής του έτερου «κηπουρού» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τέλος πάλι η Κρήτη, και συγκεκριμένα το Κολυμπάρι Χανίων.

Ενδιαμέσως, δε, είχε επισκεφθεί τη Μεσσηνία, ενώ διαψεύδεται επίσκεψή του στη Λευκάδα.

 Εν ολίγοις, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την οικονομική συγκυρία της χώρας -αποτέλεσμα της δικής του πολιτικής-, που εμποδίζει εκατομμύρια νοικοκυριά να περάσουν έστω και λίγες ημέρες ξεκούρασης, ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει να προκαλεί με… ατελείωτες διακοπές, ακόμα και λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη, υποτίθεται, για τον ίδιο εκλογή νέου προέδρου στη Σοσιαλιστική Διεθνή, που είναι ίσως το μόνο πράγμα που θα τον μαζέψει από τις παραλίες.

dimokratianews.gr


Read more

Πλουτίζουν πουλώντας ψεύτικα και "απολιτικά" πρότυπα σε μια νεολαία που σβήνει στην αμορφωσιά της


Πλουτίζουν πουλώντας ψεύτικα και
Μας είναι και οι δυο παντελώς αδιάφοροι. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν. Ούτε για τον ένα ούτε για την άλλη.

Ξεπεσμένη τραγουδοποιός η μία, ιδιοκτήτης κ@@@μπαρων με τέκνο μουσική ο δεύτερος που όταν βαριέται τα ποτάδικα και τα ξενυχτάδικα(από τα οποία σημειωτέον έχει κονομήσει τα άντερά του και μαγκιά του βέβαια πουλώντας το γνωστό πνεύμα της τηλεόρασης στα γκομενάκια και στους φλούφληδες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης)αρχίζει τα χειμωνιάτικα ξενερώματα στον ΑΝΤ1.


Συναντήθηκαν στην Σαντορίνη. Εκεί όπου το νταβατζιλίκι στα bar και το κλέψιμο πάει σύννεφο. Και φωτογραφήθηκαν. Και κάποια site το "πουλάνε" για μέγιστη καλλιτεχνική είδηση.

Στα χάι τους και οι δύο. Επειδή προφανώς το να είσαι "speed" στις μέρες μας εξακολουθεί να εντυπωσιάζει ...

Ο κύριος Αντώνης Κανάκης φωτογραφήθηκε με την κυρία Άννα Βίσση. Ο κύριος Αντώνης Κανάκης έχει αναγορευτεί από το κοινό του ως ο μέγιστος κριτής του πολιτικού κόσμου της χώρας. Κάνει καλαμπουράκια της συμφοράς, περνάει μηνύματα απαξίωσης όχι στο πολιτικό σύστημα-το οποίο χτυπάμε κι εμείς-αλλά στην Ελλάδα του αρχαίου πολιτισμού που πηδάνε τη γλώσσα της, την θρησκεία της και το πολιτισμό της. Αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Και γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τρόπους ζωής και συνήθειες που απλώνουν σε όλη την κοινωνία νεολαιίστικα "σύννεφα" trendy αποχαύνωσης του νεαρόκοσμου που του στέρησαν την παιδεία, τα αθλητικά πρότυπα και τα συνταγματικά του δικαιώματα.

Γιατί είναι έξυπνη μαγκιά στην τελική να πλουτίζεις και να κερδοσκοπείς με σύμμαχο το σύστημα που δήθεν πολεμάς αλλά όχι "πουλώντας" ψεύτικα και επικίνδυνα πρότυπα σε παιδιά που μερικά εξ αυτών δεν είναι σε θέση να διαβάσουν ούτε μια εφημερίδα.

Κατάλαβες κύριε "απολίτικε" Αντώνη Κανάκη;


Πηγή: Πλουτίζουν πουλώντας ψεύτικα και "απολιτικά" πρότυπα σε μια νεολαία που σβήνει στην αμορφωσιά της - RAMNOUSIA 
Read more

Νέα πρόκληση Bild: ''Κύριε Σαμαρά δεσμευτείτε και υπογράψτε τώρα''

Η προσωπική υπόσχεση του Αντώνη Σαμαρά για πλήρη αποπληρωμή των χρεών ''κέντρισε'' το ενδιαφέρον της γερμανικής εφημερίδας. Πρωτοσέλιδο με... 
απαιτήσεις Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της αποτέλεσε το εφαλτήριο για το νέο προκλητικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild. Δημιούργησαν ένα έγγραφο-εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και ζητούν από τον Έλληνα πρωθυπουργό να το υπογράψει. ''Κύριε Σαμαρά δεσμευτείτε και υπογράψτε, είναι ο τίτλος του άρθρου και αναφέρεται στην προσωπική υπόσχεση και εγγύηση που έδωσε ο κ.Σαμαράς σε συνεντεύξεις του σε γερμανικά και γαλλικά ΜΜΕ. Στους ''όρους'' καλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό να δεσμευθεί πως από την οικονομική βοήθεια για τη χώρα, δεν θα προκληθεί στο Γερμανό φορολογούμενο καμία ζημιά και πως η Ελλάδα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο συγκεκριμένο όρο συμπεριλαμβάνεται η πώληση των ακατοίκητων νησιών εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Τέλος, ο Έλληνας πρωθυπουργός οφείλει να αναγνωρίσει όλα τα χρέη και στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα με τους τόκους ανατοκισμού να τα αποπληρώσει.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/bild_24.html
Read more

.......ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ....‏


Μόνο όταν θα έχετε κόψει και το τελευταίο δέντρο. Μόνο όταν θα έχετε δηλητηριάσει και το τελευταίο ποτάμι. Μόνο όταν θα έχετε ψαρέψει και το τελευταίο ψάρι. Μόνο τότε θα καταλάβετε ότι τα λεφτά δεν τρώγονται.

Ινδιάνικη Παροιμία
ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ….
“Το μέλλον της Ελλάδας είναι παρόν στη Χίο. Όποιος έχει αμφιβολία ας κάνει λίγο υπομονή. Η χώρα θα καταστραφεί ολοσχερώς όπως το νησί μου. Θα ανεγερθούν παντού ξενοδοχειακά συγκροτήματα, θα εγκατασταθούν παντού καθρέφτες φωτοβολταϊκών και γιγάντιες ανεμογεννήτριες. 
Τη Χίο την αφάνισαν οι πολιτισμένοι άνθρωποι που νοιάζονται για το μέλλον της οικονομίας και μόνο. Οι πολιτισμένοι εγκληματίες με τις γραβάτες, που ταυτόχρονα με τα εγκλήματά τους μας πουλάνε και παραμύθια για την προστασία του περιβάλλοντος και αγωνιούν δήθεν για το μέλλον του πλανήτη
Απο το προφίλ του Στέφανου Θεοφανάκη
( kinima18.gr)
Read more