Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΤΙ "ΕΛΕΓΕ" ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΤΙ..."ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!!


ΤΟ Vertigo (Διατάραξη του συστήματος ισορροπίας) ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ... ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...!!!
ΤΙ "ΕΛΕΓΕ" ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΤΙ..."ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!!


Σήμερα η εφημερίδα "ΑΠΟΨΗ" με πολύ παραστατικό και κατανοητό ρεπορτάζ, περιγράφει Τα Ψεύτικα τα λόγια τα Μεγάλα, του Πρωθυπουργού μας.
Όταν ήθελε να κάνει αντιπολίτευση στον Καραμανλή, έλεγε ότι ο Καραμανλής εφαρμόζει την αποτυχημένη συνταγή των αποκρατικοποιήσεων.
Τώρα ο Γιώργος --ως άλλη Θατσερ-- εφαρμόζει πλήρως την... "αποτυχημένη" συνταγή
Υπάρχει όμως μία τεράστια και ειδοποιός διαφορά...
Επί Καραμανλή οι αποκρατικοποιήσεις έφερναν κέρδη...
Σήμερα με την κατρακύλα του απαξιωμένου χρηματιστηρίου τά πάντα θα πωληθούν όσο κι όσο...!!
Γιά αυτά τα χαμένα λεφτά του Ελληνικού λαού, δεν θα πάει κανένας φυλακή;
Εμείς τι χρωστάμε να πληρώνουμε τις όποιες κουταμάρες και εσκεμμένα ανόητες, πλήν όμως καθαρά ιδιοτελείς πολιτικές του οποιουδήποτε πολιτικού;;;

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/06/blog-post_7076.html
Read more

Κύριε Βενιζέλο,σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ, άγνοια της δανειακής σύμβασης δεν νοείται !!


Βόμβες Βενιζέλου στην συνέντευξη του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Πρέπει να βάλουμε πάτο στο βαρέλι, για να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολιτών ", αναφέρει στη συνέντευξη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σχετικά με την απόδοση ευθυνών σε όσους υπουργούς χειρίστηκαν την δανειακή σύμβαση με την τρόικα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει: "Η δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την ευθύνη και το κόστος. Δεν υπάρχει δημοκρατική ασυλία. Είναι άλλη η ευθύνη του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών που έχουν άμεση επαφή με χειρισμούς και άλλη η ευθύνη ενός υπουργού σε μη σχετικό υπουργείο".

Σε ότι αφορά στο στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως θα πρέπει να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές.
Για το δημοψήφισμα επισημαίνει πως δε νοείται δημοψήφισμα με "απλουστευτικό, παραπειστικό ή αυτονόητο ερώτημα που λειτουργεί μόνο ως υποκατάστατο των εκλογών και ως μηχανισμός έμμεσης άντλησης νομιμοποίησης".
Για τις  ιδιωτικοποιήσεις ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζει πως "οι αποφάσεις αυτές είναι τόσο κρίσιμες και τόσο πολύπλοκες, που καθεμία πρέπει να έχει τη μορφή νόμου, γιατί αλλιώς δημιουργούνται τεράστιες διοικητικές και νομικές δυσχέρειες, ενώ υπάρχει - ας μην το κρύβουμε - και ζήτημα ευθύνης για τα πρόσωπα που θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Άρα μόνο με τη Βουλή και τη μορφή νόμου λύνονται τα θέματα αυτά".

Υ.Γ
Κύριε Βενιζέλο, οι ευθύνες όσων υπέγραψαν το μνημόνιο και έλαβαν γνώση της δανειακής σύμβασης, είναι ΙΔΙΕΣ..
Σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ, άγνοια της δανειακής σύμβασης δεν νοείται !! 
Για να ξέρουμε τι λέμε...
Read more

Μειώνονται μισθοί, θέσεις στο Δημόσιο...


Ανατροπές στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων και απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα προωθεί η κυβέρνηση μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, με στόχο έως το 2015 να προκύψει όφελος περίπου 3 δισ. ευρώ και το προσωπικό να μειωθεί κατά 150.000 άτομα. Τα νέα μέτρα που θα πλήξουν τα εισοδήματα των δημοσίων υπαλλήλων είναι η σύνδεση της αμοιβής με....
θέση και απόδοση, η αντιστοίχιση των απολαβών με τον ιδιωτικό τομέα, η δραστική περικοπή ή κατάργηση επιδομάτων, η μείωση των υπερωριών, η αύξηση της εβδομαδιαίας απασχόλησης και το πάγωμα της μισθολογικής ωρίμανσης.

Οι προβλέψεις του ενιαίου μισθολογίου θα ισχύσουν άμεσα για τους νεοπροσλαμβανόμενους, αλλά για τους υφισταμένους θα υπάρξει τριετής μεταβατική περίοδος. Θα προωθηθούν επίσης ο θεσμός της μερικής απασχόλησης και της μακροχρόνιας άδειας άνευ αποδοχών. Παράλληλα, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα κατατεθεί άμεσα νομοσχέδιο για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του Δημοσίου βάσει τριμηνιαίου σχεδιασμού.

Μέσω των καταργήσεων θα προέλθουν οι απολύσεις -«απομακρύνσεις» τις χαρακτήρισε ο κ. Παπακωνσταντίνου- όσων αξιολογηθούν αρνητικά από το ΑΣΕΠ. Για όσους έχουν λίγα (τρία έως πέντε) χρόνια να συνταξιοδοτηθούν, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά να τους θέσει σε καθεστώς μισθωτής εφεδρείας.



Πηγή:   kathimerini
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/06/blog-post_8664.html
Read more

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δείχνει νέα δημοσκόπηση


Αθήνα
Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καταγράφει το βαρόμετρο της Public Issue, στο οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να προηγείται κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ και να συγκεντρώνει ένα 31% σε μία επτακομματική Βουλή.

Στο βαρόμετρο της Public Issue, για λογαριασμό της «Καθημερινής της Κυριακής» και του ΣΚΑΪ, η ΝΔ προηγείται με 31%, έναντι 27% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 11%, ο ΛΑΟΣ με 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3%. Η Δημοκρατική Συμμαχία φτάνει στο 2,5%.

Το 74% εκτιμά πως ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θα μπορούσαν να κυβερνήσουν σωστά τη χώρα, ενώ το γεγονός ότι το 82% των πολιτών δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους.

Τρεις στους πέντε δεν πιστεύουν πως στην παρούσα φάση χρειάζονται πρόωρες εκλογές ενώ σχεδόν εννέα στους δέκα πιστεύουν πως η χώρα κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση: Το 59% απορρίπτει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενώ το 82% θεωρεί λανθασμένη την ακολουθούμενη πολιτική.

Ένας στους τέσσερις πολίτες πιστεύει πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ η δημοτικότητα του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει κάμψη: Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου και Αντ.Σαμαράς συγκεντρώνουν από ένα 23%, με το 55% των πολιτών να δηλώνουν κανένας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Read more

ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


http://www.scribd.com/doc/57587908/sxedionomou

ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΤΩΡΑ!
http://poylatrella.blogspot.com/2011/06/blog-post_2548.html
Read more

Πολίτες εναντίον βουλευτών - Τους έστειλαν εξώδικο!


Με ένα εξώδικο εκ μέρους 1380 πολιτών στρέφονται εναντίον των βουλευτών οι πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει - Η απάντηση του Μ. Κριτσωτάκη

Πολίτες εναντίον βουλευτών - Τους έστειλαν εξώδικο!
Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου. Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί με προστατεύουν.



ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Των χιλίων τριακοσίων ογδόντα πολιτών του Ηρακλείου που την υπογράφουν (η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται)
ΠΡΟΣ
Τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου
1)   Βασίλειο Κεγκέρογλου   
2)     Γιάννη Μιχελογιαννάκη
3)     Φραγκίσκο Παρασύρη    
4)     Μαρία Σκραφνάκη
5)     Μανόλη Στρατάκη
6)    Μανόλη Κεφαλογιάννη
7)    Λευτέρη Αυγενάκη
8)     Μιχάλη Κριτσωτάκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Κύριε Βουλευτά
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.

β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.

γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,

ε) Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.
Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.
Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;
Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.
Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.
Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ουπαγκοσμίου πολέμου.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
Ηράκλειο, 02/06/2011


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ 
Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,
με χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστολή σας, διότι θεωρώ πως η κινητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών, του λαού γενικότερα, στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα λύσεων και διεξόδου σε προοδευτική κατεύθυνση, προς όφελος των εργαζομένων και των συμφερόντων της Ελλάδας.
Αγαπητοί φίλοι,
γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά ως βουλευτής Ηρακλείου καταψηφίσαμε το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά ότι εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά ως βουλευτής, με τις τοποθετήσεις μας στην Βουλή, σε ανοιχτές λαϊκές συγκεντρώσεις, στα μέσα ενημέρωσης εκφράσαμε όχι μόνο την αντίθεσή μας, αλλά και την έντονη ανησυχία και πρόβλεψή μας για τα καταστρεπτικά για τους εργαζόμενους και την χώρα αποτελέσματα εφαρμογής του Μνημονίου.

Αναφερθήκαμε συγκεκριμένα και αναλυτικά στους λόγους, μεταξύ των οποίων και αυτοί που αναφέρονται στην επιστολή σας, που μας οδηγούσαν σε αυτήν την πρόβλεψη.
Δυστυχώς η ζωή μας επιβεβαίωσε.
Γι’ αυτό θεωρώ θετική την παρέμβασή σας, συντάσσομαι μαζί σας και συνυπογράφω την επιστολή, την αγωνία και την διάθεσή σας για το κοινό μας μέλλον.
Αγαπητοί συναγωνιστές,
σας ζητώ, αν το κρίνετε και εσείς σκόπιμο, να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να συντονιστούμε.
Έτσι κι αλλιώς θα βρεθούμε απ’ την ίδια πλευρά, στο ίδιο μετερίζι στους αγώνες που αναπτύσσονται στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας, στους αγώνες και στις μάχες που ωριμάζουν κι έρχονται για το καλό και τα συμφέροντα των εργαζομένων και της χώρας μας.
Σχετικά με το συζητούμενο αυτό το διάστημα «μεσοπρόθεσμο» πρόγραμμα της κυβέρνησης και το νέο δάνειο, είστε μάρτυρες της ολοκληρωτικής αντίθεσή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό και της σίγουρης καταψήφισής του όταν και εάν έρθει στη Βουλή.
http://www.cretalive.gr
Read more

ΝΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ένα μόνο σκοπό. Ένα σκοπό που προσπάθησε κατά καιρούς να εφαρμόσει αλλά έβρισκε πάντα τον δρόμο κλειστό. Τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε. Με την τεχνιτή κρίση χρέους που δημιούργησε, βρήκε τον τρόπο και άνοιξε την πόρτα για την τελική της επίθεση. Μία επίθεση που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει δύο τάξεις ανθρώπων. Τους πλούσιους που θα νέμονται τα πάντα και τους φτωχούς, που θα δουλεύουν για αυτούς, με άνταλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί! Ναι έτσι ακριβώς είναι. Μην έχεις καμμία αμφιβολία.
Η επίθεση που γίνεται τώρα μέσω της χώρας μας , έχει πλέον σαν τελικό στόχο την ελεύθερη ακόμη, ΕΥΡΩΠΗ. Ποίοι ηγούνται αυτοί της τελικής επίθεσης; Οι τραπεζίτες, μέσω ΑΜΕΡΙΚΗΣ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . Και ποία χώρα επέλεξαν να κάνουν απόβαση; Μα ποιά άλλη. Την ΕΛΛΑΔΑ μας. Γιατί εμάς και όχι κάποια άλλη; Μα γιατί εδώ ετοίμαζαν το έδαφος από καιρό και μόλις βρήκαν το κάταλληλο εργαλείο έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους. Ποίος όμως ήταν το κατάλληλο εργαλείο; Φυσικά ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο αμερικανοσπουδαγμένος! Αν δείς την ταινία, ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ του ΠΟΛΛΑΝΣΚΙ, θα καταλάβεις πολλά, μα πάρα πολλά..
Κια γιατί αυτός και όχι εσύ; Διότι κουβάλαει ένα βαρύ όνομα, από την άλλη έχει μπροστά του ένα αδιάφορο ΕΛΛΗΝΑ, που τον 21 αιώνα ακόμη και τώρα συντηρεί τον διαχωρισμό σε δεξιό και αριστερό. Έτσι επιλεχθηκε ο άνθρωπος τους, γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, την ελληνική γλώσσα βλέπεις και μόνος σου δεν την κατέχει , το σχέδιο της άλωσης αυτής της περήφανης χώρας, στήθηκε. Με τον άνοδο του στην εξουσία, το σατανικό σχέδιο τους σχέδιο, μπήκε σε εφαρμογή!
Δεν σας κουράσω τι έχει κάνει, τα ξέρετε.
Θα αναφερθώ στην τελική επίθεση του σχέδιου που γίνεται με το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ πρόγραμμα.
Ένα πρόγραμμα που το παρουσίαζουν σαν σωτηρία αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Είναι το τελειωτικό χτύπημα, στην μεσαία τάξη, η οποία αντιστέκεται, έχει ακόμη λίπος, όμως παράλληλα κακή νοοτρόπια, με το σκεπτικό εγώ να σωθώ και το κόμμα μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε! Γονατίζοντας την όμως, ανοίγει ο δρόμος για την άλωση της χώρας!
Διότι τι άλλο σκοπεύει η φοροεπιδρόμη παντού; Τι άλλο είναι από την ισοπέδωση της; Τι άλλο είναι ο κεφαλικός φόρος; Ο φόρος που έβαζε η ΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, σε όσους δεν ήταν υπήκοοι της! Ετσι μας αντιμετωπίζει, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, με τα εργαλεία της, φιλοξενούμενους στην χώρας μας! Και μιλώ για τον κεφαλικό φόρο , μια σατανική σκέψη , η οποία θα εφαρμοσθεί και μάλιστα αναδρομικά και για τα επόμενα 4 χρόνια. Τι θα συμβεί; Πρόσεχε λοιπόν. Θα υποβάλεις φορόλογικη δήλωση, το φετινό λάθος να πάρεις λεφτά πίσω δεν το ξανακάνουν , θα βγαίνεις χρεωστικός . Δηλαδή θα πληρώνεις φόρο για τα δηλώθεντα εισόδηματα και μετά θα πληρώνεις και κεφαλικό φόρο! ΄Ετσι δεν σου κόβουν μισθό, άρα είναι εντάξει με σένα, αλλά στην ουσία οι 12 μισθοί γίνονται 10 και κάτι! Ο οποίος θα μειώθει και άλλο με τις υπόλοιπες αυξήσεις.! Αλλά θα σου λένε, ότι το κάνουν για να σε σώσουν, και την ίδια ώρα θα στρώνουν το χάλι στους τραπεζίτες!


Το σατανικό τους σχέδιο βρίσκεται στην πλήρη εφαρμογή του.
Έχει δε όμως δυστυχώς σύμμαχους. Εσένα που αδιαφορείς , κάτι κάνεις με τους αγανακτισμένους , αλλά και την πλειόψηφία των κομμάτων που περίμενουν την ώρα τους να κάνουν την κρίση ευκαίρια.
Θα μου πεις. Ποιός θα μας σώσει; Κάνεις πάρα μόνο εσύ ο ίδιος! Βγαίνοντας στις πλατείες , στην γειτονιά σου ενημέρωντας τον γείτονα σου, στην δουλειά σου , στο διαδύκτιο, λέγοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα περίμενε και την σειρά σου. Έτσι απλά. Το σατανικό τους σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Διαφορετικά σε πολύ λίγο χρόνο θα είσαι η καμαριέρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Υ.Γ. Είπα εσένα σύμμαχο, ισχύει και για μένα, Αλλά τα παραμύθια τελείωσαν και είναι η ώρα του κακού λύκου! Ας τον πολεμήσουμε όπως και με όποιο δημοκρατικό τρόπο μπορούμε! Ήλθε η ώρα της μάχης!


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
http://poylatrella.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
Read more

Τα τρία προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και οι λύσεις τους.


Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, είναι πρόβλημα πολυδιάστατο.
Χονδρικά όμως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τρεις είναι οι βασικές πλευρές αυτού του προβλήματος:

1) Το σταθερό νόμισμα
Στην πρώτη θέση έρχεται η ίδια η Ευρωζώνη. Η καθιέρωση ενός κοινού νομίσματος μεταξύ ορισμένων ανεξάρτητων κρατών....
αποτελουμένων από διαφορετικά έθνη και μάλιστα διαφορετικής παραγωγικής ισχύος και με διαφορετικά δημοσιονομικά μοντέλα, ήταν ένα εκ γενετής πρόβλημα που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε εδώ που φτάσαμε.  Με λίγα λόγια όταν έχεις ένα σταθερό νόμισμα μεταξύ ενός κλειστού αριθμού διαφόρων κρατών, διαφορετικής παραγωγικής ισχύος και οικονομικής πειθαρχίας, είναι επόμενο ότι τα παραγωγικά αδύνατα κράτη θα εμφανίσουν ελλείμματα έναντι πλεονασμάτων που θα εμφανίσουν τα παραγωγικά εύρωστα κράτη. Αυτός είναι νόμος,.

Πως λύνεται το πρόβλημα αυτό; Μόνο με την δημιουργία ομοσπονδίας, ώστε να υπάρχει κεντρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η οποία και θα αποφασίζει να κατευθύνονται κεφάλαια από τα πλεονασματικά ομόσπονδα κράτη προς τα ελλειμματικά. Αυτό είναι κάτι που περίπου λέει ο Τρισσέ, αλλά που φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να γίνει και πάντως όχι αύριο.

2) Το πολιτικοικονομικό μας σύστημα
Η δεύτερη πλευρά του ζητήματος έχει να κάνει με το δικό μας εσωτερικό πολιτικοοικονομικό σύστημα. Το δικό μας μεταπολιτευτικό καθεστώς ή αλλιώς κρατικοδίαιτο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ», όχι μόνο δεν ευνόησε την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας, αλλά κρατικοποίησε σχεδόν τα πάντα, για να βολέψει την κομματική του πελατεία και να εδραιώσει τη μόνιμη πολιτική του κυριαρχία. Επόμενο ήταν, όλο αυτό το καθεστώς,  να χρηματοδοτείται από δανεικά.

Σήμερα το καθεστώς ΠΑΣΟΚ υπογράφει εύκολα ότι μνημόνιο του δώσουν αρκεί να πάρει χρήματα με έναν και μοναδικό στόχο. Να διατηρηθεί όσο το δυνατόν αλώβητο το καθεστώς ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό στο τέλος αυτής της διαδρομής, τον λαό τον περιμένει η εξαθλίωση και τελικά η χρεοκοπία.

Η λύση εδώ είναι η άμεση αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

3) Οι επιθέσεις εναντίον του ΕΥΡΩ
Η τρίτη πλευρά του ζητήματος έχει να κάνει με το ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν κρίκο της αλυσίδας του ΕΥΡΩ που δεν πρέπει να σπάσει. Ακόμα και σήμερα αν σπάσει η αλυσίδα αυτή, το κόστος για την ΕΕ εκτιμάται ότι θα είναι περίπου μισό τρις ΕΥΡΩ. Άρα η Ελλάδα δεν πρέπει να πτωχεύσει, ούτε να βγει από το ΕΥΡΩ. Οι παράγοντες που θέλησαν να κάνουν κερδοσκοπικές και πολιτικές επιθέσεις εναντίον του ΕΥΡΩ χρησιμοποίησαν την Ελλάδα ως Κερκόπορτα. Επειδή όμως η ΕΕ έσπευσε να καλυφθεί, οι επιθέσεις επεκτάθηκαν στην Ιρλανδία και μετά στην Πορτογαλία για ενίσχυση της επίθεσης εναντίον του ΕΥΡΩ. Όσο όμως η ΕΕ θα συνεχίζει να κρατά την Ελλάδα στη ζωή, οι επιθέσεις θα επεκταθούν στην Ισπανία και την Ιταλία.

Τότε όμως η ΕΕ, η οποία τώρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μέσω της χρηματοδότησης της Ελλάδας, ώστε να μετατρέψει όλα τα ιδιωτικά ελληνικά χρέη σε διακρατικά για να εξασφαλιστεί, δεν θα αντέξει. Τότε φυσικά θα αφεθεί και η Ελλάδα στην τύχη της.

Όμως, γιατί μέχρι τότε εμείς να έχουμε εξαθλιωθεί και να έχουμε χάσει τόσο την Δημόσια περιουσία, όσο και τις ιδιωτικές μας περιουσίες (χρήματα και ακίνητα);; Δηλαδή ότι μας έχει μείνει από παραγωγική δυνατότητα;;   
Αυτή θα είναι η μεγάλη προδοσία του ελληνικού πολιτικού συστήματος προς το λαό, συν το γεγονός ότι το υπεύθυνο καθεστώς προσπαθεί να διασωθεί το ίδιο εξαθλιώνοντας το λαό και όχι να ενισχύσει την ιδιωτική οικονομία.

Η λύση εδώ είναι ο πραγματικός εκβιασμός της ΕΕ για άμεση στάση πληρωμών μέσα στην Ευρωζώνη.
Read more

Να πως μπορεί να μηδενιστεί το Ελληνικό χρέος!

(Πρόταση συντάκτη τουtaxalia)

1. Για κάθε Έλληνα εκδίδεται αυτόματα μία χαμηλότοκη πιστωτική κάρτα με όριο από 3000€ εώς 50000€ (με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, τεκμήρια και πόθεν έσχες). Γίνεται αυτόματη υποχρεωτική ανάληψη μέχρι το πιστωτικό όριο του καθένα υπέρ εταιρίας του Δημοσίου (π.χ. την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α.Ε.).

2. Με τα χρήματα αυτά... η εταιρία επαναγοράζει (φθηνά το χρέος μας)

3. Ο κάθε πολίτης κάθε μήνα πληρώνει την ελάχιστη καταβολή (ή παραπάνω αν θέλει)

4. Το δημόσιο κάνει διανομή εκτάσεις και δίνει πίσω με την μορφή ανταλλάγματος παραθαλάσσια ή γενικά προνομιούχα οικόπεδα στον κόσμο, τα όποια δίνουν με την σειρά τους νέα πνοή στην κατασκευή (νέα έργα, δρόμοι, οικοδομές, υδρεύσεις κλπ).
Η σε μετοχές από ΔΕΚΟ και δημόσια περιουσία που πρόκειται να εκποιήσει η κυβέρνηση (συγνώμη Γιώργο, αξιοποιήσει εννοούσα)

Οπότε η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά και ξεμπερδεύουμε…
(στο μεταξύ έχουμε βάλει μυαλό, κάνουμε όμορφα τις μεταρυθμίσεις και επενδύουμε σε πραγματικές επενδύσεις και όχι πράσινες αρλούμπες. Κάνουμε τους αγρότες ξανά παραγωγικούς και όχι παραγωγούς ρεύματος. Δίνουμε έμφαση στον τουρισμό και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης κλπ….)

Σχόλια, ερωτήσεις και τα σχετικά στο e-mail μας
(taxalia@gmail.com)

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_6216.html
Read more

Η δήλωση της εβδομάδας: Εάν θέλετε, να υποθηκεύσω το σπίτι στο Καστρί!


Όπως λοιπόν ενημερωθήκαμε, στο πρόσφατο συμβούλιο ο πρωθυπουργός είπε με στόμφο ότι “Δεν υποθήκευσα την Ελλάδα, εάν θέλετε, να υποθηκεύσω το σπίτι στο Καστρί”!

Λεπτομέρεια(;) Το σπίτι στο Καστρί δεν του ανήκει!...

Για την ιστορία, το σπίτι στο Καστρί δεν πέρασε καν στα χέρια του πατρός Ανδρέα. Πήγε κατ’ ευθείαν από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο, στην εγγονή του, Σοφία.

Για του λόγου το αληθές, προ τριετίας, η Σοφία είχε τσακωθεί πολύ σοβαρα με την μαμά Μαργαρίτα και την έδιωξε από το σπίτι! Στην κυριολεξία την έδιωξε και η Μαργαρίτα φιλοξενήθηκε σε σπίτι επιχειρηματία από τα Ιωάννινα μέχρι να κατευναστούν τα πνεύματα…

Στην Σοφία λοιπόν ανήκει το Καστρί και όχι στον Γιώργο, που το προσημειώνει με τέτοια ευκολία! Όπως ακριβώς την Ελλάδα που δεν του ανήκει! (πετάχτηκε βέβαια ο Αθανασάκης και είπε: “Μα πρόεδρε, το μισό ανήκει στην Σοφία!!”. Αγόρασε μερίδιο κύριε Αθανασάκη και δεν το μάθαμε;).

http://olympia.gr/


Διαβάστε και την σχετική ατάκα...

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_1689.html
Read more

ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ

Δραστικές θα είναι οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και στο εφάπαξ...
σε όσα ταμεία είναι στο «κόκκινο». Τα πρώτα μέτρα αναμένεται να ληφθούν τον Σεπτέμβριο, με την έκταση των αλλαγών να εξαρτάται άμεσα από την οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών...
φορέων. Συγκεκριμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προβλέπεται μεταξύ άλλων: * Επιβολή ειδικής εισφοράς στις επικουρικές συντάξεις άνω των 300 ευρώ. Η εισφορά θα κυμαίνεται από 3% έως 10% και θα κλιμακώνεται ανά 50 ευρώ. Δηλαδή θα ξεκινήσει από το 3% τις επικουρικές συντάξεις από 300 έως 350 ευρώ και θα φτάσει το 10% για συντάξεις άνω των 650 ευρώ. *Περικοπή των επικουρικών συντάξεων σε όσα ταμεία έχουν οικονομικά προβλήματα. Η μείωση των συντάξεων εκτιμάται πως θα είναι 20%, με τις αλλαγές να αγγίζουν και τους νυν συνταξιούχους. Τα πρώτα μέτρα θα «τρέξουν» τον Σεπτέμβριο και οι περικοπές θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο του 2012. *Μείωση του εφάπαξ. Η αρχή θα γίνει από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π.χ. ΔΕΗ). Σε πρώτη φάση η περικοπή θα είναι της τάξης του 10%, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο νέων μειώσεων το 2012 και το 2013 (ανάλογα με το τι θα δείξουν οι μελέτες για τη βιωσιμότητα των ταμείων). Σημειώνεται πως με «κούρεμα» 10% στο εφάπαξ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν κατά μέσο όρο 4.500 ευρώ και οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από 3.500 έως 8.500 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ http://24wro.blogspot.com/2011/06/300.html#ixzz1OxZygFsr
Read more

ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ .



From HEIL GAP
Όταν ο HEIL GAP ύστερα από κάποιες ώρες διαδικτυακό ταξίδι , έπεσε επάνω στην ΕΙΔΗΣΗ , (Startling revelations from a Swiss banking insider ) χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να πληκτρολογεί μια μετάφραση της.
Τώρα ποιοι θα το αναρτήσουν , αλλά και πόσοι θα μπορέσουν επιτέλους να καταλάβουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων δεν πρόκειται να έρθει από τον ουρανό με φιέστες από εξωγήινους και με αφίσες από ακτίνες BLUE RAY, αλλά αντιθέτως η νέα τάξη είναι εδώ , ειλικρινά αυτό είναι κάτι που ο HEIL GAP δεν μπορεί να το απαντήσει, ούτε φυσικά να εγγυηθεί για την αυθεντικότητα αλλά και την σκοπιμότητα της συνέντευξης ( ο HEIL GAP δεν αποκλείει και να είναι ένα μέσον εκφοβισμού προς όποιον ασχολείται ) αλλά μέσα της η συνέντευξη αυτή , περιέχει σπουδαίες αλήθειες που επιτέλους πρέπει να τις σκεφθούμε .
( και για να βοηθήσω λίγο ας πάρουμε το παράδειγμα του ανοίγματος των συνόρων για τα κινεζικά προϊόντα , μια ύποπτη ενέργεια που κατέστρεψε την ευρωπαϊκή βιομηχανική παραγωγή).
Συνέντευξη με έναν Ελβετό τραπεζίτη που έγινε στην Mosсow 30/05/2011)
Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στις ελβετικές τραπεζικές εργασίες;
Α: Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Έχω χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους διευθυντές σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να δώσει αυτά τα χρήματα σε μετρητά για το δολοφόνο. Αυτό τάραξε την συνείδησή μου. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση που ήταν πραγματικά κακή, αλλά ήταν το χειρότερο.
Ήταν μια εντολή πληρωμής στην παραγγελία μιας ξένης μυστικής υπηρεσίας γραμμένη στο χέρι δίνοντας την εντολή να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό σε ένα πρόσωπο που σκότωσε την κορυφή ηγέτης ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Λάβαμε πολλές τέτοιες χειρόγραφες επιστολές που προέρχονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες και δίνουν διαταγή πληρωμής σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς για τη χρηματοδότηση των επαναστάσεων ή για τη δολοφονία των ανθρώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που ο John Perkins έχει γράψει στο βιβλίο του “Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man” του. Εκεί πραγματικά υπάρχει μόνο ένα σύστημα και οι τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ερ: Το βιβλίο του Perkins είναι επίσης μεταφρασμένο και διατίθεται στα ρωσικά. Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα είναι και ποιος ήταν υπεύθυνος;
Α: Ήταν μια από τις τρεις κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας, την εποχή εκείνη και ο πρόεδρος ήταν μιας χώρας του τρίτου κόσμου. Αλλά δεν θέλω να υπεισέρθω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα με ανακαλύψουν πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου και το όνομα της τράπεζας. Θα διακινδυνεύσει η ζωή μου.
Ερ.: Δεν μπορείτε ούτε να ονοματίσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;
Α: Όχι δεν μπορώ, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό συνέβη. Ήμασταν πολλά άτομα στην αίθουσα συνεδρίασης. Ο υπεύθυνος για πληρωμές των μετρητών φυσικών πρόσωπων ήρθε σε μας και μας ζήτησε αν επιτρέπεται να εκταμίευσει, ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά σε αυτό το πρόσωπο και ένας από τους διευθυντές εξήγησε την υπόθεση και όλοι είπαν εντάξει, μπορείτε να το κάνετε.
Ερ: Μήπως αυτό συμβαίνει συχνά; Ήταν αυτό το είδος ενός ταμείου με κονδύλια δια δωροδοκίες ;
Α: Ναι. Αυτό ήταν ένα ειδικό χρηματικό πόσο που διαχειρίζεται από μια ξεχωριστή θέση στην τράπεζα , όπου όλα τα κωδικοποιημένα γράμματα ερχόταν από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές επιστολές ήταν ιδιόχειρες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσει και μετά κατά σειρά να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών από τους λογαριασμούς , για τη δολοφονία ανθρώπων , της χρηματοδότησης επαναστάσεων, η χρηματοδότηση απεργιών, η την χρηματοδότηση όλων των ειδών των κομμάτων. Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μέλη της Λέσχης είχαν εμπλακεί σε αυτές τις παραγγελίες. Θέλω να πω ότι τους έδωσαν τις εντολές για να σκοτώσουν.
Ε: Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο έτος ή δεκαετία συνέβη αυτό;
Α: Δεν θέλω να σας δώσω την ακριβή χρόνο, αλλά ήταν στη δεκαετία του 80.
Ερ: Είχατε κάποιο πρόβλημα με αυτή την πράξη ;
Α: Ναι, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο έφυγα από την τράπεζα. Εάν σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες θα αφήσουν ίχνη. Πολλές μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, κυρίως αγγλόφωνες, έδωσαν εντολές για τη χρηματοδότηση των παράνομων πράξεων, ακόμη και τη δολοφονία ανθρώπων μέσω των ελβετικών τραπεζών. Θα έπρεπε να πληρώσουμε κατόπιν οδηγιών των ξένων δυνάμεων για τη θανάτωση των ατόμων που δεν ακολούθησαν τις εντολές του Bilderberg ή το ΔΝΤ ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.
Ερ: Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνετε. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να τα πείτε αυτά τώρα;
Α: Επειδή η Bilderberg συνεδριάζει στην Ελβετία. Επειδή η παγκόσμια κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Και επειδή οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από τις πράξεις αυτές είναι εκτός του ισολογισμού. Είναι ένα πολλαπλάσιο ποσόν αυτού που έχει δηλωθεί επισήμως. Δεν ελέγχονται λογιστικά ούτε και φορολογικά . Τα αριθμητικά στοιχεία που εμπλέκονται έχουν πολλά μηδενικά . τεράστια ποσά .
Ε: Δηλαδή δισεκατομμύρια ;
Α: πολύ περισσότερο, τρισεκατομμύρια , εντελώς ανέλεγκτη, παράνομη και εκτός του φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μια ληστεία του καθενός. Θέλω να πω οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι εναντίον της Ελβετίας και των αξίων μας, όπως η ουδετερότητα, η ειλικρίνεια και καλή πίστη. Στις συνεδριάσεις ασχολήθηκα, οι συζητήσεις εντελώς όπου κατά τις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια ντόπιοι, είναι αλλοδαποί, κυρίως αγγλοσάξονες, είτε αμερικανοί ή βρετανοί, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δεν σέβονται τις αξίες μας, είναι εναντίον μιας άμεσης δημοκρατία, απλά χρησιμοποιούν το ελβετικές τράπεζες για τις παρανομίες τους.
Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά που δημιουργήθηκε από το τίποτα και μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας , να καταστρέψουν τον κόσμο οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως μέτρο μόνο την απληστία. Επιδιώκουν την εξουσία και να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και την Ελβετία που θα είναι μια από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως χώρα εργασίας σκλάβων. Και ένα πρόσωπο όπως ο Josef Ackermann, ο οποίος είναι ένας Ελβετός πολίτης, είναι ο κορυφαίος άνθρωπος σε μια γερμανική τράπεζα και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για την απληστία δίχως να σέβεται τους κοινούς ανθρώπους. Έχει αρκετές εκκρεμείς νομικές υποθέσεις στη Γερμανία, αλλά και στην Αμερική. Είναι μέλος της Λέσχης και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Ε: Όπως μου λέτε, ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρθησαν θα είναι κατά την επικείμενη συνάντηση Bilderberg, τον Ιούνιο στο St Moritz; 
Α: Ναι
Ε: Έτσι είναι σήμερα σε θέση ισχύος;
Α: Ναι. Έχουν τεράστια χρηματικά ποσά τα διαθέτουν και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Μπορούν να καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και να οικοδομούν επάνω στην Κίνα. Από την άλλη πλευρά, άνοιξαν τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Ο ενεργός πληθυσμός της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερο. Ο πραγματικός στόχος είναι να καταστρέψουν την Ευρώπη.
Ερ: Πιστεύετε ότι η συνάντηση Bilderberg στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, ήταν στην ΕΛΛΑΔΑ του 2010 στην ΙΣΠΑΝΙΑ και σήμερα ας κοιτάξουμε τι συνέβη σε αυτούς. Μήπως αυτό σημαίνει και στην Ελβετία μπορούν να περιμένουν κάτι κακό;
Α: Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες για αυτούς, γιατί εδώ υπάρχει τόσο συσσωρευμένο κεφάλαιο . Πρόκειται για μια συνάντηση άδω, γιατί εκτός από τα άλλα πράγματα που θέλουν να καταστρέψουν, είναι και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι ‘αυτούς, δεν είναι στην ΕΕ ή το ευρώ, (διότι η Ελβετία) δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ούτω καθεξής. Όσον αφορά τις τιμές δεν είμαι μιλάμε για τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, επειδή δεν ανήκουν πια στην Ελβετία , οι περισσότερες από αυτές διοικούνται από τους Αμερικανούς. Μιλώ για το πραγματικό πνεύμα της Ελβετίας που οι κοινοί άνθρωποι τρέφουμε και κρατάμε ψηλά.
Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπατε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να είναι ένα είδος λέσχης αποκλειστικά της Elite ( των προνομιούχων , των εκλεκτών ) που θα έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι φτωχοί ( πενόμενες μάζες ) .
Ερ: Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που θα ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν πλέον κυρίαρχα κράτη;
Α: Ναι, και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που έμεινε με την άμεση δημοκρατία στο δρόμο τους. Χρησιμοποιούν τον εκβιασμό του «too big to fail”, ( τόσο μεγάλη για να πέσει ) όπως στην περίπτωση της UBS δια να εισαγάγουν τη χώρα μας στο μεγάλο χρέος, όπως ακριβώς έκαναν με πολλές άλλες χώρες. Στο τέλος ίσως θέλουν να κάνουν με την Ελβετία αυτό που έκαναν με την Ισλανδία, με όλες τις τράπεζες και την ιδία χώρα μας πλέον υπό πτώχευση .
Ε: Και, επίσης, να εισέρθει εις την ΕΕ;
Α: Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη σιδηρά κυριαρχία της Bilderberg.
Ε.: Τι πιστεύετε θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;
Α: Καλά αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. αλήθεια. Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την κατάσταση . Εκθέστε τους . Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.
Ε: Αυτό που λέτε είναι, ότι υπάρχει μια σωστή πλευρά στις Ελβετικές τραπεζικές δραστηριότητες, ενώ υπάρχουν λίγες μεγάλες τράπεζες που κάνουν κατάχρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τις παράνομες δραστηριότητές τους.
Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους με τις αγγλοσαξονικές αρχές. Πρόκειται για τους κατάρτιση που τους κάνει άπληστους και αδίστακτους. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους. Ως χώρα έχουμε την πλειοψηφία των πιο σωστών τραπεζών που λειτουργούν στον κόσμο, αν δει κανείς τις μικρές και μεσαίες τράπεζες. Οι μεγάλες τραπεζικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το πρόβλημα. Δεν είναι Ελβετικές πια και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως τέτοιες.
Ερ: Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι παρουσιάζουν αναλυτικά την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;
Α: Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, άρρωστοι στο μυαλό τους, τόσο άρρωστοι είναι γεμάτοι από κακίες και οι κακίες έχουν μείνει στο σκοτάδι σύμφωνα με τις διαταγές τους. Μερικοί από αυτούς, όπως Strauss-Kahn βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι Sado Maso ( σαδομαζοχιστές ), ή παιδεραστές και πολλοί είναι σατανιστές. Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες θα δείτε αυτά τα σατανιστικα σύμβολα, όπως στην Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από τον εκβιασμό, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαταγές ή θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη και θα σκοτωθούν . Δεν είναι μόνο ότι η φήμη του Στρος-Καν «δολοφονήθηκε» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα μπορούσε και να είχε κυριολεκτικά σκοτωθεί.
Ε: Δεδομένου ότι ο Ackermann είναι στη διοικούσα επιτροπή της Bilderberg, πιστεύετε ότι είναι ένας δημιουργός σημαντικών αποφάσεων εκεί;
Α: Ναι. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, όπως η Lagarde, που πιθανότατα θα είναι η επόμενος επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Bilderberg, στη συνέχεια, ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα. Έχουν ένα νέο σχέδιο για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, διότι το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγχουν και να χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ή οτιδήποτε άλλο ως αιτία. Μπορούν να σχεδιάζουν ακόμα και κάτι τρομερό ώστε να έχουν μια κάποια δικαιολογία.
Ε: Έτσι ώστε , αυτός είναι ο φόβος σας;
Α: όχι μόνο του ένα φόβος , είμαι σίγουρος. Όπως είπα, έδωσαν εντολές για να σκοτώσουν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνουν πιο τρομερά πράγματα. Αν έχουν την αίσθηση ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως η εξέγερση τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία, την Ιταλία και ίσως θα είναι ο επόμενος, τότε μπορούν να κάνουν άλλη μια Gladio. Ήμουν στο δίκτυο της Gladio , που όπως γνωρίζετε υποκίνησε την τρομοκρατία , από αμερικανική χρήματα που καταβάλλονται για τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έγινε περίπου μέσω του ίδιου συστήματος όπως σας είπα.
Ερ: Ήταν ο Ackermann μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών μιας ελβετικής τράπεζα;
Α: (ΓΕΛΙΑ ….) … είστε ο δημοσιογράφος. Κοιτάξτε την καριέρα του και πόσο γρήγορα έφτασε στην κορυφή.
Ερ.: Τι πιστεύετε μπορεί να γίνει για να τους εμποδίσει;
Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία εκεί έξω που εξηγούν σε βάθος και συνδέουν τις τελίτσες, όπως αυτό που ανέφερα από τον Perkins. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά έχουν εκτελεστές που να πληρώνονται για να σκοτώσουν. Μερικοί απ ‘αυτούς παίρνουν τα χρήματά τους μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο , έχουν ένα σύστημα που δημιουργήθηκε σε όλο τον κόσμο. Και για να τους εκθέσω στο κοινό αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν τον έλεγχο. Και εννοώ οτιδήποτε.
ΕΡ: Μέσω των αποκαλύψεων θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε;
Α: Ναι, αλήθεια λες . Είμαστε αντιμέτωποι με πραγματικά αδίστακτους κακοποιούς, επίσης, μεγάλους εγκληματίες πολέμου. χειρότεροι, από γενοκτονία . Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων απλά για να παραμείνουν στην εξουσία και στον έλεγχο.
Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε την άποψή σας, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Δύση είναι περισσότερο ή λιγότερο εντελώς σιωπηλά σχετικά με Bilderberg;
Α: Επειδή υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ αυτών και των ιδιοκτητών των μέσων ενημέρωσης. Δεν το συζητάμε. Μπορούν να τα αγοράσουν. Επίσης, μερικά από τα κορυφαία στελέχη των ΜΜΕ καλούνται στις συνεδριάσεις, αλλά τους λένε να μην αναφέρουν τίποτα από αυτά που βλέπουν και ακούνε.
Ερ: Στη δομή της Bilderberg, υπάρχει ένας εσωτερικός κύκλος που γνωρίζει τα σχέδια και, στη συνέχεια, υπάρχει η πλειοψηφία που απλώς ακλουθεί τις εκεί παραγγελίες;
Α: Ναι. Έχετε το εσωτερικό κύκλο που είναι σατανιστές και, στη συνέχεια, υπάρχουν οι αφελείς ή λιγότερο ενημερωμένοι άνθρωποι. Μερικοί άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι το καλόν , ο εξωτερικός κύκλος .
Ερ.: Σύμφωνα με εκτεθειμένα έγγραφα και τις δικές της δηλώσεις, η Bilderberg αποφάσισε το 1955 να δημιουργήσει την ΕΕ και το ευρώ, έτσι ώστε να εκτελεστούν οι σημαντικές και εκτεταμένες αποφάσεις τους .
Α: Ναι, και ξέρεις ότι Bilderberg ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Bernard, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος και εργάστηκε επίσης για την  IG Farben  της οποίας θυγατρική εταιρεία παρήγαγε το Zyklon Β. (που χρησιμοποιούνται στους θαλάμους αερίων Ολοκαυτώματος IG Farbenindustrie AG 
(Occidental Petroleum Corporation (Oxy) ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τους κομμουνιστές στην (Sowjetunion) σοβιετική ένωση . Δούλεψαν και με τις δύο πλευρές, αλλά πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες και όποιος μπαίνει στον δρόμο τους βγαίνει εκτός .
Ε: Το σύστημα πληρωμής που μας εξηγήσατε , ειναι πέρα από τις συνήθεις εργασίες, η μια εν κρυπτώ ξεχωριστή κατηγορία ;
Α: Σε αυτές τις τράπεζες της Ελβετίας, οι κανονικοί εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ότι αυτό συμβαίνει. Είναι σαν μια ιδιωτική μυστική υπηρεσία της τράπεζα. Όπως είπα οι πράξεις αυτές είναι εκτός ισολογισμού, που δεν εποπτεύονται. Κάποιοι βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, άλλοι είναι έξω. Έχουν την ιδιωτική τους ασφάλεια και ειδικό χώρο όπου μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εισέλθουν.
Ερ.: Πώς θα κρατήσει αυτές τις συναλλαγές εκτός του διεθνούς συστήματος Swift; (The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication )
Α: Λοιπόν ορισμένες από τις καταχωρήσεις Clearstream, είναι αληθινές στην αρχή. Περιλαμβάνουν απλά ψεύτικο όνοματα για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το σύνολο της λίστας είναι ψεύτικο. Βλέπετε και αυτοί κάνουν λάθη. Ο πρώτος κατάλογος είναι αληθινός και μπορείτε να εντοπίσετε πολλά πράγματα. Βλέπετε, υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους, που ανακαλύψουν τις παρατυπίες και την αλήθεια και τις βγάζουν προς τα έξω . Στη συνέχεια, φυσικά, ακολουθούν οι αγωγές και αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να κλείσουν το στόμα τους .
Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να πούμε την αλήθεια, ρίχνοντας φως επί αυτών . Αν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.
Ερ: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.
Peter Odintsov
Μόσχα 30 Μαΐου 2011Δια την ακριβή μετάφραση HEIL GAP (or mind the GAP)
Read more

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

Στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες πολίτεςμε τα γνωστά κατσαρολικά και ταμπούρλα συγκεντρώθηκαν και απόψε (λιγότεροι πάντως από άλλες μέρες) ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, στο Λευκό Πύργο και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

Στην Αθήνα, η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε μία "μεγάλη λαϊκή διαβούλευση και ενημέρωση σχετικά με τη Δανειακή Σύμβαση και την αντιμετώπιση του Χρέους".

Βασικοί ομιλητές στη γενική συνέλευση μπροστά από το συνριβάνι ήταν: ο Νότης Μαριάς αναπληρωτής Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης , ο οποίος ανέλυσε τους όρους της δανειακής σύμβασης και τρεις οικονομολόγοι καθηγητές Πανεπιστημίου, οι κ.κ. Λεωνίδας Βατικιώτης (λέκτορας στο Varna free University της Κύπρου), Κώστας Λαπαβίτσας (καθηγητής Πανεπιστήμιου του Λονδίνου) και Σπύρος Λαπατσιώρας (λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης) οι οποίοι ανέπτυξαν προτάσεις αντιμετώπισης του δημοσίου χρέους και των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως, παρά την έξοδο αρκετών κατοίκων της πρωτεύουσας ενόψει τριημέρου, η κινητοποίηση στα social media (Facebook, Twitter κλπ) είναι μεγάλη, προκειμένου η συγκέντρωση της Κυριακής να φτάσει το επίπεδο της προηγούμενης μεγάλης κινητοποίησης, την περασμένη Κυριακή, στην οποία εκτιμάται ότι πήραν μέρος περισσότεροι από 200.000 πολίτες.
Read more

Σσσστ….. σα να ακούγονται ελικόπτερα !!!


Αφού για έναν και πλέον χρόνο υποσχέθηκαν, συκοφάντησαν, άρπαξαν, λεηλάτησαν, κατάργησαν, διέλυσαν και συγχώνευσαν τώρα, ήρθε η ώρα να κατεβάσουν ρολά, ζεσταίνοντας, ταυτόχρονα, τη μηχανή του ελικόπτερου.
Όπως μάθαμε από την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, κυρία Κατημερτζή, σε συνάντηση που είχε στα γραφεία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, κυρίου Ηρακλή Δρούλια , έγινε ξεκάθαρη η παντελής αδυναμία του ΟΣΚ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του είτε για έργα που έγιναν είτε για έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν είτε για άλλα που σχεδιάστηκαν να γίνουν στο μέλλον.
Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή, με αποτέλεσμα να κρίνεται προβληματική έως επικίνδυνη, η φοίτηση των μαθητών σε διάφορα σχολεία, μεταξύ των οποίων και δημοτικά, στα οποία χρειάζεται να γίνουν απαραίτητα επισκευές συντήρησης.
Δε φτάνουν οι συγχωνεύσεις, δεν αρκούν οι καταργήσεις, τώρα τίθεται ζήτημα ακόμη και για την ασφάλεια των μαθητών λόγω ανυπαρξίας συντήρησης των σχολικών κτιρίων.
Είναι φανερό πως τα χρήματα που μαζεύουν από το υστέρημα και το ξεζούμισμα των πολιτών τα δίνουν στους δανειστές και τους πιστωτές μας.
Τα δάνεια που παίρνει η κυβέρνηση στο όνομά μας, χρησιμοποιώντας την ψήφο-εξουσιοδότηση των εκλογών, τα χρησιμοποιεί για να τα δίνει στις τράπεζες, στέλνοντας σε μας και τις επόμενες γενιές, το …λογαριασμό.
Για πολλούς μήνες διαφήμιζε η Ευρωπαία υπουργός παιδείας την εισαγωγή της 2ης ξένης γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες και τώρα έρχεται η κατάργησή της μαζί με την κατάργηση της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, τη συρρίκνωση των ολοήμερων και την είσοδο χορηγών ακόμη και στα νηπιαγωγεία.
Μόλις χθες, παρευρισκόμενος στη γιορτή ενός νηπιαγωγείου, άκουσα πως ο μπουφές της γιορτής ήταν χορηγία γνωστής αλυσίδας πίτσας και γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Βλέπετε, η ετοιμασία ακόμη και ενός μικρού μπουφέ για μια σχολική γιορτή, είναι δυσβάσταχτη για τα μικρομεσαία νοικοκυριά.
Αυτό ήρθε να συμπληρώσει το γεγονός ότι κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, λειτούργησε τμήμα της Α΄τάξης Δημοτικού Σχολείου της περιοχής με πάνω από 25 μαθητές, πατώντας στην ανοχή διδασκόντων και γονέων αλλά και στις ψεύτικες υποσχέσεις της διοίκησης που έλεγαν ότι από ώρα σε ώρα έρχεται δάσκαλος για να σπάσει το τμήμα σε δύο, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει.
Ονειρεύονται τους εκπαιδευτικούς που θα μπαίνουν για μάθημα φορώντας φόρμες όπως οι οδηγοί στη φόρμουλα 1, στις οποίες θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί της σχολικής μονάδας.
Ονειρεύονται τη δημιουργία αυριανών πολιτών-καταναλωτών οι οποίοι, από πολύ νωρίς, θα μαθαίνουν όλες τις αλυσίδες πίτσας, όλες τις μάρκες των αναψυκτικών, όλες τις μάρκες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των αυτοκινήτων, αλλά θα γνωρίζουν «λίγα πράγματα» από Μαθηματικά, Φυσική, Γλώσσα και Ιστορία και αν γίνεται, δεν θα γνωρίζουν τίποτα από δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις, δεν θα γνωρίζουν τι θα πει εργασία, αλλά θα ξέρουν πολύ καλά τι θα πει απασχόληση και ανεργία.
Στο 17% έχει φτάσει η ανεργία στη χώρα μας χωρίς κανένα σημάδι ανακοπής της ανοδικής της πορείας.
Μέχρι που σκέφτονται να βάλουν χαράτσι σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ. Ο κατήφορός τους δεν έχει τελειωμό αλλά κι εμείς, πόσο και πόσα ακόμα θα υπομένουμε;
Ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση με το Σαμαρά να μην τους βγαίνει όπως ίσως θα περίμεναν, όσο και αν προσπαθούν να τον «σουλουπώσουν», οπότε λοξοκοιτάζουν, πάντα για το καλό μας, προς μία πολυκομματική κυβέρνηση με σαφή, όμως, μνημονιακό προσανατολισμό.
Αδιαφορούν οι κυβερνώντες με την παρέα τους, μπροστά στη φτώχια, την ανέχεια και την ανεργία που έχουν δημιουργήσει με αποτέλεσμα να έχουν ξεχάσει πώς είναι να περπατούν στους δρόμους.
Όταν το κάνουν, περπατούν χέρι-χέρι με τα ΜΑΤ αν και τελευταία προτιμούν και τις μοτοσικλέτες, φορώντας πάντα κράνος γιατί το κράνος σώζει ζωές.
Άλλες, πάλι φορές, κινούνται με γρήγορα πολυτελή αυτοκίνητα ή τζιπ, φορώντας πάντα ζώνη, γιατί και η ζώνη σώζει ζωές.
Φαίνεται πως ετοιμάζονται να περάσουν στο ανώτερο μεταφορικό μέσο που είναι το ελικόπτερο, φορώντας, εννοείται και κράνος και ζώνη.
Read more

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Read more

Χάος στη Γλυφάδα, προστασία ΜΑΤ στην Α. Διαμαντοπούλου


Δυο κλούβες τον ΜΑΤ, έχουν αποκλείσει αυτή την ώρα το δρόμο μπροστά από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου στη Γλυφάδα, μετά την πληροφορία ότι μια ομάδα ατόμων από την οργάνωση «Σπίθα», σχεδίαζε να…
πραγματοποιήσει διαμαρτυρία έξω από αυτό.
Στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ στη διαμαρτυρία συμμετέχουν περίπου είκοσι άτομα τα οποία με πανό στα χέρια, φωνάζουν συνθήματα κατά του μνημονίου και της κυβέρνησης.
Read more

Αντώνη Σαμαρά, δεν ωφελεί ...

Γράφει ο : Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

(Χάρρυ Κλυνν)

Αντώνη Σαμαρά

Η Ελλάδα βρίσκεται ΜΙΣΟ βήμα από το γκρεμό!

Δεν ωφελεί να συνδιαλέγεσαι στις Βρυξέλλες με εκείνους που έχουν προδιαγράψει τη μοίρα της χώρας σου…

Δεν ωφέλει να συζητάς με τον καταστροφέα της Ελλάδας, με τον εκδορέα του Ελληνικού λαού…

Δεν ωφελεί να ερμηνεύεις ως λαθεμένη πολιτική τακτική το εκ προμελέτης έγκλημα…

Δεν ωφελεί να εμφανίζεις τον εαυτό σου και το κόμμα σου «νομιμόφρονα» δεμένους στο άρμα ενός ξεχαρβαλωμένου και διεφθαρμένου πολίτικού συστήματος…

Δεν ωφελεί σύρεσαι σε τραπέζια διαπραγματεύσεων νομιμοποιώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό τους «μειοδότες» και τους «παραβάτες»

Δεν ωφελεί να αρνείσαι να δώσεις πολιτική στέγη στην οργή του λαού…

Δεν ωφελεί να διατυμπανίζεις ότι έχει συνέχεια το κράτος και ότι θα σεβαστείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις δεσμεύσεις της κατοχικής κυβέρνησης του Παπανδρέου… Δεν έχει καμιά υποχρέωση απέναντι σε κανένα ο Ελληνικός εκτός εάν κι εσύ είσαι οπαδός του δόγματος ‘ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ…»

Δεν ωφελεί να κρατάς καθηλωμένο έναν ολόκληρο λαό που σε ψήφισε να ηγηθείς του κόμματός του, αποτρέποντάς τον με την ανεξήγητη συμβιβαστική τακτική σου να εξεγερθεί και να διαδηλώσει…

Δεν ωφελεί να κρύβεσαι πίσω από νομικίστικα «τερτίπια» και παλαιοκομματικά «τεχνάσματα» παρέχοντας πολύτιμο οξυγόνο ζωής σε μια κυβέρνηση που μετέτρεψε την Ελλάδα του φωτός σε προτεκτοράτο και τους Έλληνες δούλους και δέσμιους των Ευρωαποικιοκρατών…

Δεν ωφελεί να αρνείσαι πεισματικά να ζητήσεις προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να αποφασίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τις τύχες τους και τις τύχες των παιδιών τους…

Και εντέλει δεν ωφελεί των οικιών ημών εμπιμπραμένων υμείς να άδετε…



Αντώνη Σαμαρά

Η ιστορία δε συγχωρεί, το ίδιο και οι χιλιάδες των οπαδών του κόμματός σου που σε ψήφισαν για να τα «αλλάξεις όλα...»

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_341.html

Read more

Μ. Παπαδόπουλος (ΝΔ): “Απώλεια τουλάχιστον 100 εκ από την πώληση του 10% του ΟΤΕ”… Εξεταστική θα κάνετε Μιχάλη μου αν γίνετε Κυβέρνηση;


«Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης για την πώληση του 10% των μετοχών του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom είχε εξαιρετικά μεγάλο διαφυγόν κέρδος για το Ελληνικό Δημόσιο. Απώλεια που υπολογίζεται σε 100εκ. ευρώ.
Το ποσό που θα εισπραχθεί τώρα κινείται γύρω στα 390 εκ. ευρώ. Ποσό, δηλαδή, πολύ μικρότερο από εκείνο που θα εξασφάλιζε η κυβέρνηση αν έκανε την κίνηση αυτή πριν από ένα έτος, όταν η μετοχή του ΟΤΕ κινείτο περίπου στα 10 ευρώ και όχι στα 6,5 ευρώ που κινείται σήμερα. Βάσει της συμφωνίας μετόχων, η γερμανική πλευρά ήταν υποχρεωμένη να δεχθεί το αίτημα της ελληνικής. Αν επομένως το ΠΑΣΟΚ δεν κωλυσιεργούσε όλο αυτό το διάστημα, παγιδευμένο στις προεκλογικές του υποσχέσεις και αποφάσιζε στις αρχές του 2010 να εκμεταλλευτεί την επωφελή για τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου συμφωνία μετόχων μεταξύ ΟΤΕ και Deutsche Telekom, το Δημόσιο θα κέρδιζε επιπλέον περίπου 100 εκ. ευρώ. Διαφυγόν κέρδος που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.Δεν φτάνει ότι το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση το 2008 κατηγορούσε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή στρατηγικού επενδυτή στον ΟΤΕ, που οδήγησε σε πώληση μετοχών σε τιμή πολλαπλάσια της χρηματιστηριακής. Δεν φτάνει ότι δεν απολογήθηκε ποτέ για την αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων για δήθεν επανακρατικοποίηση του ΟΤΕ. Τώρα, ακόμη περισσότερο, η κυβέρνηση, με την αδράνειά της επί ένα και πλέον έτος, προκάλεσε μια ιδιαίτερα σημαντική απώλεια πόρων για το Δημόσιο. Οι κυβερνητικοί παράγοντες πρέπει να δώσουν αμέσως εξηγήσεις για αυτή την ερασιτεχνική, αντιφατική και επιβλαβή για τον ελληνικό λαό πολιτική τους».
Read more

Αττίλας ο φορομπήχτης...

Read more

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue Γιάννης Μαυρής έκανε λόγο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» για πολλαπλές ανατροπές σε κοινωνικό και πολιτικό πεδίο.

«Είναι τέτοια τα στοιχεία που φαίνεται ότι κλείνει μία περίοδος της μεταπολίτευσης. Η κοινωνική επιρροή και των 2 μεγάλων κομμάτων είναι κάτω από 40% με 35% του εκλογικού σώματος, κάτι....
πρωτοφανές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρής.
Ο κ. Μαυρής έκανε λόγο για απόρριψη των κομμάτων και πολιτική μετατόπιση της κοινής γνώμης.

«Θα ενισχυθεί το κίνημα των ‘Αγανακτισμένων’. Πάνω από 2 εκατ. κινητοποιούνται πανελλαδικά» εκτίμησε. Η Public Issue έχει στο Βαρόμετρο ειδική ενότητα για τους «Αγανακτισμένους».

Για τις ιδιωτικοποιήσεις ανέφερε ότι υπάρχει διχασμός της κοινής γνώμης, με διαφοροποιήσεις κατά περίπτωση και φορέα, με την πλειοψηφία των πολιτών να τάσσεται πάντως κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι μία κυβέρνηση που είναι σε ελεύθερη πτώση και καταρρέει δεν μπορεί να θέτει εκβιαστικά διλήμματα. «Μπορεί να μετατραπεί το ερώτημα σε ψήφο διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης. Θα δημιουργηθεί τεράστια πόλωση» προειδοποίησε.

http://poylatrella.blogspot.com/2011/06/blog-post_9019.html?spref=fb
Read more

ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ. ΕΜΕΙΣ;



Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της Ισλανδικής οικονομίας, από την στιγμή που σταμάτησαν να πειθαρχούν στο ΔΝΤ και στις εντολές των "δανείων δυνάμεων"...
Με δημοσίευμά τους, οι Financial Times, αντιμετωπίζουν το σοβαρό ενδεχόμενο άρνησης πληρωμής χρέους από την Ισλανδία. Και όλα τα "σημάδια" δείχνουν πως οι Ισλανδοί πολίτες είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τη χώρα σε δημοψήφισμα προκειμένου να δηλώσουν την άρνησή τους στις τοκογλυφικές διαθέσεις του ΔΝΤ.
Μάλιστα, όχι απλώς προβλέπεται δημοψήφισμα, αλλά και κατάρρευση της υπάρχουσας κυβέρνησης, η οποία δεν μπορεί να διαχειρισθεί επαρκώς κατά τα συμφέροντα των Ισλανδών πολιτών, ζητήματα οικονομικού ενδιαφέροντος...
Τι γράφουν οι Financial Times
«Οταν ο ισλανδικός λαός αρνήθηκε να πληρώσει για τα λάθη των τραπεζιτών του, ο ουρανός δεν έπεσε στο κεφάλι των Ισλανδών. Αν κάνουν το ίδιο πάλι, τότε και άλλοι μπορεί να πάρουν κάποιες ιδέες» έγραψαν οι «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου.
Ο κίνδυνος να δημιουργήσουν «σχολή» με το παράδειγμά τους οι ανυπότακτοι Ισλανδοί είναι όντως υπαρκτός.
Οταν πειθαρχούσαν στο ΔΝΤ και τις αγορές, το ΑΕΠ της χώρας έπεσε το 2009 κατά 7%, ο πληθωρισμός έφτασε μέχρι 19% και η κορώνα υποτιμήθηκε μέχρι 58%.
Μετά το πρώτο «Οχι» ο πληθωρισμός έπεσε στο 1,8%, η κορώνα κοντεύει να φτάσει την αξία της πριν από την κρίση, το ΑΕΠ μειώθηκε μόνο 3% πέρυσι και φέτος αναμένεται να αυξηθεί κατά 3%, ενώ τα CDS μειώθηκαν κατά 80%!
Φόβος δημιουργίας "σχολής δεν πληρώνω"
Οι φόβοι που νιώθουν οι "αγορές" δεν εστιάζονται στην συμπεριφορά αυτή καθεαυτή της Ισλανδίας, αλλά στην περίπτωση που η συγκεκριμένη συμπεριφορά γίνει "φαινόμενο" προς αντιγραφή από άλλες χώρες.
Όπως φαίνεται, η αποδοχή χρέους εις βάρος εθνικών συμφερόντων αποτελεί ουσιαστική (και μη καταρριπτέα διεθνώς) αιτιολόγηση άρνησης πληρωμής. Το γιατί στην περίπτωση της Ελλάδας δεν γίνεται δημοψήφισμα, το γιατί δεν υπάρχει άρνηση πληρωμής αφού αυτόματα καταστρέφεται το ίδιο το κράτος (οικονομικός και κοινωνικός ιστός) αλλά και εκτίθεται σε πλείστους όσους εθνικούς κινδύνους απώλειας μέρους (ή όλου) της εθνικής κυριαρχίας, σίγουρα θα αποτελέσει τμήμα σημαντικής έρευνας στο σύντομο μέλλον. Εάν, μάλιστα, συνυπολογιστεί πως στην Ελλάδα σχεδόν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αποδέχεται μέρος ή το όλο του περίφημου μνημονίου, τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντιμετώπισης, τότε η Ελληνική Δικαιοσύνη του αύριο μάλλον θα έχει πολύ δουλειά... αν φυσικά προλάβει και δεν υπάρξουν λιντσαρίσματα από οργισμένους πολίτες...
Κωνσταντίνος
http://poylatrella.blogspot.com/2011/06/blog-post_1393.html
Read more