Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ «ΤΣΟΝΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ…Κωλοτούμπα—Κωλοτούμπα ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!




Ο «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ «ΤΣΟΝΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ…Κωλοτούμπα—Κωλοτούμπα ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!
ΤΟ «ΒΑΠΟΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ… ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ…!!!

Ο «κλόουν» της πολιτικής πού όχι μόνο ψήφισε το Μνημόνιο αλλά υπήρξε και… υπέρμαχος του Δ.Ν.Τ. (σε λίγες ημέρες θα έχουμε στην διαθεσή σας τον πίνακα περιεχομένων με όσα έχει πεί και ψηφίσει), σήμερα ως «λαγός» προσπαθεί να δραπετεύσει, παριστάνοντας τον…αντικυβερνητικό…!!!
Λέει ό ίδιος και το «ασκέρι» του, ότι ψήφισαν Μνημόνιο για να σώσουν την Χώρα και για να μην χάσουν την σύνταξή τους οι γονείς τού… Βορίδη 800 και 650 ευρώ αντίστοιχα…!!!
Ερωτήσεις:
*-- Το Πασοκ, δεν είχε πλειοψηφία αλλά και την ευθύνη να ψηφίσει το Μνημόνιο;;;
Ο Καρατζαφέρης και το «ασκέρι» του τότε, γιατί έτρεξαν λαχανιασμένα να το ψηφίσουν;;;
*-- Τώρα οι γονείς του Μάκη απολαμβάνουν στο ακέραιο τις συντάξεις τους;;;
Όλα όμως αυτά, όπως σας είπαμε σε λίγες ημέρες θα σας τα έχουμε αναλυτικά…
Διαβάζουμε όμως στην «Ελευθεροτυπία» και από τον Στάθη ότι μεταξύ των άλλων ο απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF.. TRIXES, έχει υπογράψει και τον νόμο 3845 / 2010 (ΦΕΚ Α65/6-5-2010) παράγραφος 7 άρθρο 2, περί «υποχρέωσης κατάργησης του κατώτατου μισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
Καθώς επίσης και τον «ασφαλιστικό» νόμο Λοβέρδου-Κουτρουμάνη (ν. 3863/2010)…!!!
Με τι «μούτρα» ο Καρατζαφέρης σήμερα στηλιτεύει δήθεν την Κυβέρνηση εξαπατώντας όσους αφελείς και ανυποψίαστους ακόμη τον πιστεύουν;;;
Κωλοτούμπας γαρ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/10/blog-post_393.html
Read more

Νέα ΔΟΛια επίθεση σε Καραμανλή την Κυριακή;

Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σημαίνει ότι ο ΔΟΛιος νιώθει πλέον το τσουναμι να έρχεται καλπάζοντας και παίζει την μπαγιάτικη προπαγάνδα της απάτης και της γελοιότητας τύπου “Μαριάν” (αλήθεια βρε παιδιά, τι έγινε εκείνη η περιοδικάρα;) για να διασωθεί.
Τα ΔΟΛια εγκλήματα όμως είναι πολλά. Και αναπόφευκτα θα έλθει και η τιμωρία που θα είναι επώδυνη.
“Φταίει ο Καραμανλής” θα φωνάζετε και τότε, όταν πλεόν το “έγκλημα και τιμωρία” αλά Ελληνικά θα έλθει στο τέλος. Και θα το φωνάζετε δικαιολογημένα, κυρ Σταύρο, ως άλλος Ρασκόλνικωφ χωρίς όμως το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
http://olympia.gr/2011/10/08/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81/
Read more

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Υποβάθμισε κατά μία κλίμακα, σε Α+, την Ιταλία και κατά δύο κλίμακες, σε ΑΑ-, την Ισπανία η Fitch - Προειδοποιεί για υποβάθμιση σε junk την Πορτογαλία - H κρίση χρέους εξαπλώνεται απειλητικά...

(upd2)Στην υποβάθμιση, κατά μια κλίμακα, σε Α+ από ΑΑ- προηγουμένως, της αξιολόγησης της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ιταλίας προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch. Ταυτόχρονα ο οίκος υποβάθμισε, κατά δύο κλίμακες, σε ΑΑ- από ΑΑ+ προηγουμένως και την αξιολόγηση της μακροπρόθεσμης πιστoληπτικής ικανότητας της Ισπανίας. Αρνητικό το outlook και για τις δύο χώρες. Tέλος, ο οίκος ανακοίνωσε ότι διατηρεί σε rating watch negative την αξιολόγηση της Πορτογαλίας, προειδοποιώντας ωστόσο τη χώρα ότι είναι πιθανή ή υποβάθμισή της στην κλίμακα junk.
Ιταλία
Ο οίκος υποβάθμισε από F1+ προηγουμένως σε F1 και την αξιολόγηση της βραχυπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.
Επιβεβαίνει την αξιολόγηση ΑΑΑ για το Country Ceiling.
Σύμφωνα με τον οίκο, η υποβάθμιση αυτή αντανακλά την ένταση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό χρηματοοικονομικό "σοκ" για την Ιταλία, της οποίας το προφίλ έχει απιδυναμωθεί.
Όπως επισημαίνει ο οίκος, μια αξιόπιστη και συντονισμένη λύση στην κρίση χρέους είναι πολιτικά αλλά και τεχνικά πολύπλοκη και θα χρειαστεί χρόνο έως ότου τεθεί σε εφαρμογή και κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.
Στο μεσοδιάστημα, η κρίση έχει πλήξει σημαντικά τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας.
Το υψηλό επίπεδο δημοσίου χρέους και οι ανάγκες για χρηματοδότηση σε συνδυασμό με τις περιορισμένες προοπτικές ανάπτυξης έχουν θέσει την Ιταλία ιδιαιτέρως ευάλωτη στο "σοκ" αυτό.
Το αρνητικό outlook αντανακλά τους κινδύνους που σχετίζονται με τυχόν περαιτέρω ένταση της κρίσης, καθώς και με την πιθανή "τρύπα" στον προϋπολογισμό της χώρας.
"Η αξιολόγηση της Ιταλίας σηματοδοτεί ότι είτε η ΕΚΤ, είτε EFSF/ΔΝΤ μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση κρίσης ρευστότητας στη χώρα".
Ο οίκος εκτιμά ότι οι ιταλικές τράπεζες πρέπει να ενισχύσουν περαιτέρω τα κεφάλαιά τους, προκειμένου να εναρμονιστούν με τους κανόνες της Βασιλείας ΙΙΙ και να αντακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών.

Ισπανία
Η Fitch επιβεβαιώνει την αξιολόγηση F1+ για τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας, καθως και την αξιολόγηση ΑΑΑ για το Country Ceiling.
Η υποβάθμιση αυτή αντανακλά δύο παράγοντες:
- την ένταση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους
- τους κινδύνους που εγείρει η προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας, με δεδομένες τις επιδόσεις του προϋπολογισμού αρκετών ισπανικών περιφερειών. Παράλληλα, ο οίκος ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε καθοδική αναθεώρηση των προβλέψεων για την ανάπτυξη της χώρας σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
Όπως επισημαίνει ο οίκος, μια αξιόπιστη και συντονισμένη λύση στην κρίση χρέους είναι πολιτικά αλλά και τεχνικά πολύπλοκη και θα χρειαστεί χρόνο έως ότου τεθεί σε εφαρμογή και κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.
Στο μεσοδιάστημα, η κρίση έχει πλήξει σημαντικά τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας.
Το υψηλό επίπεδο εξωτερικού δημοσίου χρέους και δημοσιονομικού ελλείμματος, καθλως η εύθραυστη ανάκαμψη της χώρας έχουν θέσει την Ισπανία ιδιαιτέρως ευάλωτη στο "σοκ" αυτό.
"Η αξιολόγηση της Ισπανίας σηματοδοτεί ότι είτε η ΕΚΤ, είτε EFSF/ΔΝΤ μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση κρίσης ρευστότητας στη χώρα".
Σύμφωνα με τον οίκο, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην κατεύθυνση της αναδιάρθρωσης του ισπανικού τραπεζικού κλάδου.

Πορτογαλία
Ο οίκος ανακοίνωσε ότι διατηρεί σε rating watch negative την αξιολόγηση BBB+ για τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, καθώς και την αξιολόγηση F3 για τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας. Η αξιολόγηση ΑΑΑ για το Country Ceiling δεν επηρεάζεται.


www.bankingnews.gr
Read more

Ασφυκτικές πιέσεις και στο βάθος… άλλη κυβέρνηση

Στη μέγκενη της τρόικας βρίσκεται η κυβέρνηση και ειδικά δύο υπουργοί. Ο Β. Βενιζέλος που χθες έλεγε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις αλλά σήμερα συναντάται εκ νέου με τους τροικάνους και ο Γ. Κουτρουμάνης που νόμισε ότι τη γλίτωσε. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για την Ελλάδα καθώς ο Π. Τόμσεν (τον οποίο πριν μερικούς μήνες η κυβέρνηση τον παρουσίαζε με διαρροές ως μαλακό και …φιλέλληνα) εμφανίζεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείο και ζητά νέες δεσμεύσεις θέτοντας νέα αιτήματα.
Η αξιολόγηση της οικονομίας και η εκταμίευση της 6ης δόσης είναι και πάλι στον αέρα. Η τρόικα ζητά από την Ελλάδα να προχωρήσει ταχύτατα τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου και τη Σύνοδο Κορυφής. Κι αυτή η δέσμευση έχει να κάνει και με την απόφαση για κούρεμα 50% με ταυτόχρονη στήριξη τραπεζών και ταμείων. Το… καλό αυτό σενάριο περιλαμβάνει και μια πρόβλεψη για διετή ή τριετή περίοδο χάριτος στις τράπεζες να βρουν μόνες τους κεφάλαια και να μην κρατικοποιηθούν μέσω έκδοσης κοινών μετοχών.
Το κακό σενάριο είναι να αφεθεί η Ελλάδα στην τύχη της και μέχρι τα Χριστούγεννα να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Αυτή είναι και η απειλή προς τον Βενιζέλο να πάρει κι άλλα πιο σκληρά μέτρα.
Όσο για τις πιέσεις προς τον υπουργό Εργασίας, έχουν να κάνουν με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και την ουσιαστική κατάργησή της. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται και η διάλυση των συνδικάτων που δεν έχουν πλέον κανένα ρόλο στις διαπραγματεύσεις, αφού δεν θα υπάρχουν τέτοιες.
Και μέσα σε όλα αυτά, άρχισαν και πάλι να κυοφορούνται σενάρια για… αλλαγή κυβέρνησης. Πώς θα γίνει αυτό;
Το πρώτο σενάριο είναι να πάμε σε εκλογές μετά τις 18 Οκτωβρίου όταν ενδεχομένως θα πέσουν οι μάσκες στη Σύνοδο Κορυφής.
Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με άτακτη υποχώρηση του Γ. Παπανδρέου, ηρωϊκή έξοδο και προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα, τα οποία είναι τα πιο κρίσιμα για την πορεία της χώρας.
antinews.gr

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/277579/Default.aspx
Read more

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ> Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ!



Ο Νόμος 2289/1995 του Κώστα Σημίτη- ο οποίος καθόλου τυχαία δεν επανήλθε στην επικαιρότητα-είναι αυτός που έδωσε το δικαίωμα για άντληση των πετρελαίων στην Ελλάδα.
Ο διαγωνισμός που είχε διενεργηθεί τον Νοέμβριο του 1995 προσέλκυσε  το ενδιαφέρον παγκόσμιων κολοσσών πετρελαίου με αποτέλεσμα να πουληθούν 25 πακέτα με τις απαραίτητες πληροφορίες. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο υπ’ αριθμόν 2 φιλέτο των πετρελαικών περιοχών της Ελλάδας-το υπ’ αριθμόν 1 βρίσκεται στο Αιγαίο: στα Ιωάννινα και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα τελικά συμβόλαια υπογράφτηκαν την Άνοιξη του 1997.
Έτσι για την περιοχή των Ιωαννίνων (έκταση 4.200 τετραγωνικών χιλιομέτρων-ρε μπας και διεθέτει χωράφια εδω ο Παπούλιας;) υπήρξαν 4 προσφορές από την κοινοπραξία Enterprise oil-United Texas, ενώ για την Βορειοδυτική Πελοπόννησο (έκταση 2025 τετρ. χιλιόμετρα) 3 προσφορές από τις κοινοπραξίες Enterprise oil-United Texas, Medusa Oil και Premier Oil.
Για το Δυτικό Πατραικό Κόλπο (έκταση 2.100 τετρ. χιλιομέτρων) υπάρχουν 2 προσφορές από την κοινοπραξία Enterprise oil-Union Texas Petroleum  και Triwon Energy CAORPORATION.
Ως εκ τούτου προκαλεί ερωτηματικά η σημερινή είδηση  σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός  Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης εμφανίζεται να δηλώνει  
 "Είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Ελλάδα και όλα θα γίνουν με πλήρη διαφάνεια", τόνισε ο κ. Μανιάτης, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Βουλή.
'Oλη η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σ΄έναν χρόνο με την ανάδειξη και ανακήρυξη του μειοδότη και σε ενάμιση χρόνο να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες με την εγκατάσταση των τρυπανιών.
Αν σκεφθούμε ότι ο προιστάμενός του υπουργός ήταν αυτός που μας έβαλε στο Μνημόνιο και παλαιότερα είχε διατελέσει σύμβουλος του Σημίτη, κάτι βρωμάει εδώ.
Κι όχι μόνο πετρέλαιο.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά-ούτε η επανεμφάνιση Σημίτη…

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7809
Read more

Εισαγγελική έρευνα για τη λίστα Κουσελά

Φυσικά η λίστα δεν θα δοθεί ποτέ στη δημοσιότητα -και θα το καταλάβει κι ο εισαγγελέας όταν δεί τα ονόματα!- ή θα δοθεί τμήμα της χωρίς τα ονόματα που καίνε.
Να διερευνηθεί γιατί δεν προχώρησε με την επίμαχη λίστα ζητά ο εισαγγελέας.  Την άμεση παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα...
Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά στη διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την αντιμετώπιση των φοροφυγάδων τα ονόματα των οποίων είχαν περιληφθεί σε σχετική λίστα επί των ημερών του.
 Ο κ. Κουσελάς, όπως προκύπτει και από σημερινά δημοσιεύματα, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. «Τι γίνεται με του μεγαλοοφειλέτες; Γιατί δεν δίνετε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους - είναι 3.800- και τους αφήνετε ήσυχους την ώρα που θέλουμε να κόψουμε το ρεύμα από ανθρώπους που δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στην εφορία;» είπε ο κ. Κουσελάς. «Εγώ είμαι τρεις μήνες υπουργός στο Οικονομικών. Εσύ τί έκανε ρε Δημήτρη που ήσουν και στο αρμόδιο υπουργείο; » αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος για να πάρει την εξής απάντηση από τον βουλευτή: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησα από την κυβέρνηση.

 Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά λοιπόν να ερευνηθεί για ποιόν λόγο ο πρώην υφυπουργός δεν προχώρησε με τη λίστα των φοροφυγάδων . Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία θα διενεργήσει η εισαγγελέας πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου θα κληθεί να καταθέσει ο κ. Κουσελάς προκειμένου να εξηγήσει τί ακριβώς εννούσε και με την επίμαχη φράση που είδε σήμερα τη δημοσιότητα συνδέοντας τη λίστα των φοροφυγάδων με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.


Καίει τον Παπανδρέου !

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_6251.html
Read more

Τι μισθό παίρνει ο Πάγκαλος;

Τον αποκαλύπτει το site planet-greece. Δείτε τα έγγραφα:


περισσότερα στο http://planet-greece.blogspot.com/2011/10/162812-46319.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_6553.html
Read more

Ποιός ήταν ο διευθυντής μεγάλης εφημερίδας που αρθρογραφούσε με εντολές της Πρεσβείας;

Όταν ο Ν. Κακλαμάνης μιλούσε για το σχέδιο εναντίον του Καραμανλή
Στο περιοδικό «Επίκαιρα»,  που κυκλοφόρησε χθες, αποκαλύπτεται -και επίσημα- μία παράμετρος, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα «Δεκεμβριανά» του 2008 στην Αθήνα ήταν μέρος της ..
ύπαρξης του ανατρεπτικού σχεδίου «Πυθία 1», το οποίο προέβλεπε την πολυεπίπεδη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, με σκοπό το «γκρέμισμα» του  Καραμανλή.
Όσοι τότε τόλμησαν και μίλησαν για «εμπλοκή πρακτόρων ξένης χώρας» χαρακτηρίστηκαν ως γραφικοί, φαντασιόπληκτοι και συνωμοσιολόγοι. 
Ένας από αυτούς, που πρώτος είχε μιλήσει για «σχέδιο που κινείται από ξένες δυνάμεις, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας» ήταν ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ακόμη και οι εχθροί του, μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν ότι ο Κακλαμάνης ήταν ο μόνος θεσμικός παράγοντας τον Δεκέμβριο του 2008, που είχε αντισταθεί και παλέψει κόντρα στους «επαναστάτες» της φλεγόμενης Αθήνας.
Κατά διαβολική σύμπτωση, από τότε που ο τ. δήμαρχος Αθηναίων βγήκε ανοιχτά και μίλησε για το «σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή» εμφανίστηκαν, ως δια μαγείας, δημοσιογραφικά κέντρα, που σε …καθημερινή βάση αρθρογραφούσαν εναντίον του, με αποκορύφωμα τις δημοτικές εκλογές δύο χρόνια μετά.
Θυμίζουμε, απλώς, ότι μεταξύ αυτών ήταν και διευθυντής μεγάλης πολιτικής εφημερίδας, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε μέσω απόρρητων δημοσιευμάτων, ότι λειτουργούσε βάσει εντολών της Αμερικάνικης πρεσβείας.
Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια είναι μία και δεν έχει πολλές όψεις, τα σημερινά ντοκουμέντα αποδεικνύουν τον ύποπτο ρόλο τους…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Read more

ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ ΤΟ «ΝΕΟ» ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ   15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210-3312793  &  6974 750407
www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr
07 - 10 - 2011
ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ ΤΟ «ΝΕΟ» ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Το αντεργατικό και αντιλαϊκό κρεσέντο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται.
Οι σοκαριστικές για τους εργαζόμενους ανακοινώσεις – αποφάσεις της κυβερνητικής νομενκλατούρας οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα και κοινωνική εξαθλίωση.
Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει φοροεπιδρομές, διάλυση φοροαπαλλαγών, περικοπές σε εφάπαξ και επικουρικές συντάξεις, την εργασιακή εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο – φτωχολόγιο βάζοντας «ταφόπλακα» στις φρούδες ελπίδες που τα κυβερνητικά «παπαγαλάκια» είχαν καλλιεργήσει στον κόσμο της εργασίας.
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί (οι χειρότερα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι) βλέπουν το εισόδημά τους - που τα τελευταία δύο χρόνια γνώρισε αφαίμαξη τεσσάρων (4) μισθών - να εξανεμίζεται.
Το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο αφενός καταρρακώνει οικονομικά τους εκπαιδευτικούς αφετέρου διαψεύδει τις κυβερνητικές «Κασσάνδρες» που μέχρι πρότινος (μεταξύ αυτών και στελέχη της ΠΑΣΚ) υπόσχονταν αυξήσεις και όχι μειώσεις μισθών.
Το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο προβλέπει:
*     Δραματικές μειώσεις μισθών για όλους που φτάνουν μέχρι και το 25%.
*     Μισθό νεοδιόριστου (χωρίς προηγούμενη εργασία στο Δημόσιο) 660€ το μήνα και 577€ για όσους εργάζονται πρώτη φορά στο Δημόσιο κι έχουν κρατήσεις ΙΚΑ.
*     Κατάργηση των επιδομάτων γάμου, εξωδιδακτικής απασχόλησης, κίνητρου απόδοσης, μεταπτυχιακών σπουδών, ειδικής αγωγής και διδακτικής προετοιμασίας. Παραμένουν των απομακρυσμένων και παραμεθόριων περιοχών (100€), των ανήλικων παιδιών (50€ για ένα παιδί, 70€ για δύο, 120€ για τρία, 170€ για τέσσερα και 240€ για πέντε παιδιά), της θέσης ευθύνης και το κίνητρο επίτευξης στόχων που θα καταβάλλεται μετά από πιστοποιημένη έκθεση αξιολόγησης…
*     Τα επιδόματα των στελεχών εκπαίδευσης, που έχουν δεχθεί μείωση τα τελευταία δύο χρόνια, παραμένουν σε πενιχρά επίπεδα.
*     Τα επιδόματα εορτών και άδειας παραμένουν «φιλοδωρήματα» 500€ και 250€, («τσεκουρωμένα» και αυτά από προηγούμενες κυβερνητικές αποφάσεις).
Με το νέο βαθμολόγιο:
*     Ελάχιστοι εργαζόμενοι θα παίρνουν προαγωγή. Από τους 100 που προσλαμβάνονται στο βαθμό ΣΤ μόλις 9 θα φτάνουν στο βαθμό Α !!!
*     Οι βαθμοί αυξάνονται από 3 σε 6 με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ασφυκτικό πλαίσιο χωρίς να διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η απρόσκοπτη προαγωγή.
*     Η μισθολογική εξέλιξη συνδέεται άμεσα με τις βαθμολογικές προαγωγές την ίδια ώρα που όλες οι κινήσεις του κυβερνώντος κόμματος χαρακτηρίζονται από άκρατο κομματισμό και «ημετεροκρατία».

Η «σοσιαλιστική βαρβαρότητα» λεηλατεί τα πάντα και «κλέβει» τη ζωή μας.
Ισοπεδώνει ανθρώπινες αξίες, μας οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα και υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.
Απομονώστε τις κυβερνητικές σειρήνες της παραπληροφόρησης και τα δεκανίκια της πασοκικής αντιλαϊκής πολιτικής.
Αγωνιζόμαστε για να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπειά μας και τη Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση.
ΛΕΜΕ:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ – ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Κόκκινος Χαράλαμπος

Ανδρουλάκης Μάνος
Read more

Με 9 μονάδες μπροστά η Ν.Δ... κατάρρευση ΠαΣοΚ - Παπανδρέου

Ανασφάλεια και απαισιοδοξία των πολιτών για το μέλλον, εκτιμήσεις για κοινωνικές συγκρούσεις στο προσεχές δωδεκάμηνο, γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος και κατακρήμνιση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά της δεκαετίας του ’70 (καταγράφει χαμηλότερα ποσοστά από τις βουλευτικές εκλογές του 1977 - 22,5% έναντι 25,34%) είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα του Βαρόμετρου Οκτωβρίου της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής που συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό για τη χώρα.

Στην παράσταση νίκης...
η ΝΔ καταγράφει σημαντικό προβάδισμα, με 59%, ενώ το ΠΑΣΟΚ σημειώνει μόλις 9%, ενώ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων και σε αυτό το Βαρόμετρο, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή με 34%, με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγράφει πλέον 9 μονάδες διαφορά σε σχέση με το κυβερνών κόμμα (31,5% - δεν επιτυγχάνει αυτοδυναμία - έναντι 22,5%).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα του Βαρόμετρου ως μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αναφέρεται το οικονομικό με 67%, η ανεργία με 34% ενώ στην τρίτη θέση οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί με 17% με θεαματική μάλιστα άνοδο συγκριτικά με τα προηγούμενα Βαρόμετρα του αντίστοιχου μήνα στα έτη 2009 (3%) και 2010 (7%).

Για την ικανοποίηση σχετικά με τη λειτουργία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης το κυβερνών κόμμα να καταγράφει πτώση των ποσοστών του στο 7% (από το 20% του Ιανουαρίου) ενώ η ΝΔ παραμένει σε σταθερή δημοσκοπική τροχιά αλλά στο χαμηλό του 10%.

Στην ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφουν το ίδιο (ποσοστό 11%) ενώ το 73% θεωρεί ότι καμία από τις δύο μπορεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας. Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι ότι η κυβερνώσα παράταξη καταγράφει σταθερή πτώση των ποσοστών της, ενώ η ΝΔ ελαφρά άλλα σταθερή άνοδο.

«Κόκκινο» στους πολιτικούς αρχηγούς Ως προς τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με τα ευρήματα το «ισοζύγιο» για άπαντες είναι αρνητικό: λιγότερο αρνητικά αντιμετωπίζεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης (38% θετικές γνώμες 57% αρνητικές), ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας (36% - 58%), ο Αντώνης Σαμαράς (35% - 59%), η Αλέκα Παπαρήγα (27% - 68%) και την κορυφή καταλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου (23% - 73%).

Χαρακτηριστικό είναι ότι η δημοφιλία του πρωθυπουργού καταγράφει πτώση 7% σε ένα μήνα: στο 23% τον Οκτώβριο από 30% τον Σεπτέμβριο. Πτώση 2% καταγράφει και η δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά για το ίδιο διάστημα (από 37% σε 35%), αλλά και της Αλέκας Παπαρήγα (από 28% σε 27%). Άνοδο καταγράφουν αντίθετα ο Γιώργος Καρατζαφέρης (από 37% σε 38%) και ο Αλέξης Τσίπρας (από 34% σε 36%).

Σύμφωνα με το 47% των ερωτηθέντων καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν είναι ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ το 28% εκτιμά ότι καταλληλότερος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και το 22% ο Γιώργος Παπανδρέου (1% δηλώνει ότι και οι δύο είναι καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί και 3% δεν έχουν άποψη). Πάντως ο κ. Σαμαράς παρουσιάζεται να έχει ελαφρά αλλά σταθερή άνοδο, ενώ ο κ. Παπανδρέου καταγράφει σταθερή πτώση των ποσοστών του.

Στην ερώτηση για το ποια θα είναι η βέλτιστη μορφή διακυβέρνησης όποτε προκύψουν βουλευτικές εκλογές από 18% συγκεντρώνουν οι απαντήσεις κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και οικουμενική, 9% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, 7% κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΛΑΟΣ, 5% κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, 4% κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, από 2% κυβέρνηση προσωπικοτήτων/ τεχνοκρατών ή κυβέρνηση των κομμάτων της Αριστεράς, και 1% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΚΚΕ. Ενδεικτικό είναι ότι στην ίδια ερώτηση στο Βαρόμετρο Οκτωβρίου του 2009 το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωνε 27%, και του 2010 17%.

Το 53% του ερωτηθέντων εκτιμά πάντως ότι δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή βουλευτικές εκλογές, 39% θεωρεί ότι μάλλον χρειάζεται ενώ το 7% δεν έχει γνώμη.

«Μονοψήφιο» στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ Στην παράσταση νίκης η ΝΔ καταγράφει σημαντικό προβάδισμα, με 59%, ενώ 9% σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 32% δηλώνει κανένα/ άλλο/ χωρίς γνώμη. Ενδεικτικό είναι ότι συγκριτικά με το Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου η ΝΔ καταγράφει άλμα 14 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί κατά 8 μονάδες.

Όσον αφορά την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων και σε αυτό το Βαρόμετρο, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή με 34%, η ΝΔ καταγράφει 31,5% το ΠΑΣΟΚ 22,5%, το ΚΚΕ 10,5%, το ΣΥΡΙΖΑ 9,5%, το ΛΑΟΣ 9%, οι Οικολόγοι 3%, η Δημοκρατική Αριστερά 5% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2% (7% λοιπά κόμματα). Η ΝΔ γνωρίζει τον Οκτώβριο μικρή πτώση συγκριτικά με το Σεπτέμβριο (30,5% έναντι 32%), ενώ το ΠΑΣΟΚ, μετά την «αναλαμπή» του Αυγούστου, (31,5%) καταγράφει σταθερά πτωτική πορεία. ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ παρουσιάζουν τους τελευταίους μήνες σταθερά ανοδική πορεία ενώ το ΚΚΕ τους δύο τελευταίους μήνες γνωρίζει ελαφρά πτώση από το υψηλό Ιουλίου και Αυγούστου (10,5% έναντι 11,5%).

«Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα» Σύμφωνα με τα ευρήματα τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση 85% και μόλις 10% σε σωστή (ούτε σωστή ούτε λάθος 2%, χωρίς γνώμη 3%).

Αναφορικά με τη διεθνή ισχύ της χώρας συγκριτικά με ένα χρόνο πριν, το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι έγινε πιο αδύνατη, το 14% παρέμεινε η ίδια, το 4% ότι έγινε πιο ισχυρή και το 1% δεν έχει γνώμη.

Το 89% νοιώθει ανασφάλεια για τα επόμενα χρόνια, το 2% δεν έχει γνώμη, ενώ το 4% νοιώθουν ασφαλείς. Το 89% εκτιμά ότι θα σημειωθούν κοινωνικές συγκρούσεις στους προσεχείς μήνες ενώ το 7% εκτιμά ότι οι κοινωνικές συγκρούσεις θα είναι λίγες.

Σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες για την προσωπική οικονομική τους κατάσταση, το 76% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα χειροτερέψει, και το 3% ότι θα καλυτερέψει. Το 94% δε, του δείγματος θεωρεί απίθανο να αποταμιεύσει χρήματα για το προσεχές έτος ενώ το 5% πιθανό.

«Όλοι οι δείκτες, είναι δείκτες απονομιμοποίησης και απαξίωσης των κομμάτων» σχολίασε  στην εκπομπή ΣΚΑΪ Θέμα ο αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μενέλαος Γκίβαλος.

Τα στοιχεία αναλυτικότερα ΕΔΩ

Skai.gr
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_7358.html
Read more

Καίει τον Παπανδρέου !

Θυμάστε την ερώτηση που κάνουμε κάθε μέρα στον κ.Βενιζέλο; "Τι γίνεται με τη λίστα φυσικών προσώπων μεγαλοφειλετών;" Την κάναμε δεκάδες φορές, Και να που ήρθε η απάντηση !!!
Καίει Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Κουσελάς – «Τα χώνει» στον Βενιζέλο


Της Δήμητρας Μάνη από το capital.gr

Όχι απλά επιμένει στην αποκάλυψή του ότι έχει παραδώσει εδώ και μήνες (και στον πρωθυπουργό) λίστα με 3.800 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος στο Δημόσιο, αλλά δίνει και συνέχεια.

Μιλώντας στο Capital.gr ο κυβερνητικός βουλευτής και υφυπουργός Οικονομικών μέχρι τον ανασχηματισμό του Ιουνίου Δημήτρης Κουσελάς, αναφέρει πως όσα κατήγγειλε σήμερα στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Ευ. Βενιζέλου, τα είχε πει και στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας υπό τον πρωθυπουργό.

«Κάθε φορά που το έλεγα μου απαντούσαν ‘θα το δούμε’», προσθέτει.

Ο κ. Κουσελάς επικαλείται μάλιστα τον νόμο 3943 που ψηφίσθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον οποίον τα ονόματα όσων οφείλουν στο Δημόσιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ πρέπει να δημοσιοποιούνται όταν συμπληρωθεί χρόνος από την άρνηση πληρωμής. «Η προθεσμία για τους περισσότερους έληξε τον Ιούλιο, οπότε θα έπρεπε να είχε κινηθεί η διαδικασία και να είχε δοθεί η άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», τονίζει.

Διευκρινίζει δε, ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων, αλλά στο ότι δεν έγιναν οι αναγκαίες ενέργειες για την είσπραξη των ποσών –για παράδειγμα, «να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των οφειλετών και να εξοφληθούν μέσω αυτών τα χρέη». «Δεν γίνεται από τη μια να κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και από την άλλη να μη μπορούμε να εμφανίσουμε μια μικρή, έστω, πρόοδο στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», σημειώνει.

Διευκρινίζει δε ότι τα εν λόγω ποσά στα οποία αναφέρεται είναι εισπράξιμα και δεν αφορούν… τα «φαληρημένα» που δημοσιοποιήθηκαν προσφάτως από το υπουργείο Οικονομικών.

Οσο για τις υπόνοιες που άφησε πως έμεινε εκτός κυβέρνησης εξαιτίας αυτής της επιμονής του, περιορίζεται στην επισήμανση ότι «συγκρούστηκε με συμφέροντα» όταν έθεσε επιτακτικά το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εάν οι καταγγελίες του πρώην υφυπουργού είναι αληθείς, τότε το «εισπράξιμο» ποσόν αυτών των οφειλετών ξεπερνά τα 3 δισ…

Κατάλαβε τώρα;
Καταλάβατε πού είναι το μυστικό; Στο ότι τα ποσά ήταν εισπράξιμα !
Θα μας πεί ο κ.Βενιζέλος ποιοί είναι επιτέλους οι μεγαλοφειλέτες;
Τα ονοματάκια τους pls! (όλοι είναι επώνυμοι, να το ξέρετε, για αυτό "τσούζει").
http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_4533.html
Read more

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ Ο ΝΤΑΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.!!!






ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ Ο ΝΤΑΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη, στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Ο αστυνομικός οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα από πταισματοδίκη για τα περιστατικά που συνέβησαν.
Βάσει της ο εισαγγελικής εντολής, ο πταισματοδίκης θα διαπιστώσει αν από τον αστυνομικό διαπράχθηκαν τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής σε βάρος της φωτορεπόρτερ, αλλά και αυτό της σωματικής βλάβης, εφόσον προσκομιστεί σχετική ιατροδικαστική εξέταση.
Η φωτορεπόρτερ, που έχει υποβάλει με συναδέλφους της μήνυση για το επεισόδιο, υποστηρίζει πως ο εν λόγω αστυνομικός την εξύβρισε χυδαία και την χτύπησε παρουσία άλλων αστυνομικών του, αλλά και παρουσία συναδέλφων της.
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/10/blog-post_06.html
Read more

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ, 6-10-2011 -ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
 ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
 ΤΗΛ:6936562768
 mail : tziorasof@yahoo.gr
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ:

  • 3ο- 4ο (Χ. ΜΟΥΚΑΣ) : ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


  • 14ο-16ο (Χ. ΜΕΓΔΑΝΗΣ) : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ


  • 2ο  ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


  • 5ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


  • 6ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΜΑΓΚΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ


  • 9ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


  • 10ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΜΠΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


  • 13ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΧΡΥΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


  • 17ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ


  • 18ο ΚΟΖΑΝΗΣ: ΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ


  • ΝΕΑΠΟΛΗΣ: ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


  • 1ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: ΣΤΕΦΟΥ ΖΩΗ


  • ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ


  • 1ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


  • 2ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ


  • 3ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


  • 4ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΓΑ


  • 6ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΤΖΑΜΑΝΤΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


  • 7ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΛΕΓΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


  • 8ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


  • 9ο ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

    1. Read more

      Το νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο - βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία

      Read more