Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ποιος κάλεσε τον Ν. Παπανδρέου στα εγκαίνια, γιατί ακάλεστος αποκλείεται να πήγε …

Posted by exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 2, 2010
Το νοσοκομείο “Hygeia Hospital Tirana” του Ομίλου Υγεία, η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας που έχει πραγματοποιηθεί στην Αλβανία, συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ, εγκαινιάσθηκε χθες στα Τίρανα από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.
Αυτό όμως που μας προξένησε εντύπωση και μάλιστα μεγάλη, ήταν η παρουσία στα εγκαίνια του  Ν. Παπανδρέου.
Παρεμπιπτόντως έχουμε μερικά ερωτήματα….
Τι ακριβώς έκανε εκεί ο αδερφός του κ. Πρωθυπουργού και ποιον εκπροσωπούσε;
Tι δουλειά είχε και μάλιστα δίπλα στον κ. Βγενόπουλο;
Ως τι τον χαιρέτησε ο Μπερίσα όταν μπήκε στην αίθουσα;
Άραγε πήγε μόνος, ιδιωτικώς, με τι ταξίδεψε στα Τίρανα;
Ποιος τον κάλεσε στα εγκαίνια, γιατί ακάλεστος αποκλείεται να πήγε …
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/10/blog-post_7960.html

Read more

Για να δείτε πως λειτουργούν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης.

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 2, 2010
Απλά μαθήματα λειτουργίας του παρακράτους. Όταν η ρήξη φορτηγατζήδων – κυβέρνησης βρισκόταν στο φόρτε της, ανέλαβαν εργολαβικά τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης για να βάλουν τάξη και να μεταστρέψουν την κοινή γνώμη που παρά την πλύση εγκεφάλου, στήριζε τις κινητοποιήσεις. Δείτε με προσοχή το βίντεο, ιδιαίτερα τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο κύριος Χατζηνικολάου, ανακοινώνει στον κύριο Τζωρτζάτο ότι υπάρχει “μαφία” στον χώρο των μεταφορών και ότι στην RealNews της Κυριακής θα βγάλει τα στοιχεία.
“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 30, 40, 50 ΑΔΕΙΕΣ”! κραυγάζει σε Prime time πανελλαδικής εμβέλειας και συμπληρώνει: “ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ REAL NEWS ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ”!
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ  Olympia.gr !!!

Για να δείτε πως λειτουργούν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης. « www.olympia.gr
Read more

Ψέμματα Χατζηνικολάου ότι δεν έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί της Μονής Βατοπαιδίου

Ο Χατζινικολάου λέει ψέμματα ότι δεν έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί της ΙΜ Βατοπαιδίου τη στιγμή που οι λογαριασμοί έχουν ανοίξει από την 1η Εξεταστική επί ΝΔ και επιπλέον έχουν δεσμευθεί όλα τα χρήματα που ήταν μέσα (πάνω από 17 εκ ευρώ ). Μιλάμε για τους λογαριασμούς της περίφημης Rassadel που ήταν η εταιρία που είχε ιδρύσει η Μονή:

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/10/blog-post_5189.html
Read more

Απίστευτο ηλεκτρονικό φακέλλωμα – Ηλεκτρονικές Φορολογικές Κάρτες και για τα… παιδιά

Τελικά έχουμε παρεξηγήσει τις προθέσεις της Κυβέρνησης και ειδικότερα του οικονομικού της επιτελείου. Με όλα τα μέτρα θέλει απλά να πιάσει τους φοροφυγάδες. Για αυτό άλλωστε θα προμηθεύσει με την ειδική Ηλεκτρονική Φορολογική Κάρτα και τα παιδιά (!!!), στη συλλογιστική προφανώς ότι και αυτά βοηθούν στη φοροδιαφυγή. Το επιχείρημα, η απλότητα του οποίου ξεπερνά ακόμα και τα όρια της γελοιότητας, είναι το εξής: «Εάν τα παιδιά δαπανούν χρήματα που τους δίνουν οι γονείς τους, να τους δώσουμε μία Ηλεκτρονική Κάρτα, ώστε το κουλούρι που αγοράζουν από το κυλικείο του σχολείου να προστίθεται στο όριο των αποδείξεων για το αφορολόγητο των γονέων τους»!! Βέβαια, όπως λέει ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών οι πολίτες δεν… πρέπει να στεναχωριούνται καθώς η Ηλεκτρονική Κάρτα δεν είναι υποχρεωτική. Απλά, όποιος δεν την πάρει θα πρέπει να κάθεται στο τέλος του φορολογικού έτους και να συμπληρώνει καμία 200αριά σελίδες με τις αποδείξεις από τα έξοδα όλου του χρόνου. Κακώς, κάκιστα, ο Μίκης Θεοδωράκης έλεγε και λέει ότι έχουμε Κατοχή. Έχουμε πλέον κάτι πολύ χειρότερο.

Υ.Γ: Θυμόμαστε κάτι άλλες στιγμές, με πολύ πιο αστεία γεγονότα, όπου οι «Πεφωτισμένοι» του τόπου εξεγείροντο αμέσως για θέματα, που μπροστά σε αυτόν τον ηλεκτρονικό Big Brother ωχριούν. Τώρα επικρατεί μία απίστευτη και ατελείωτη σιωπή…

http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_220.html 
Read more

Σημίτης: «Δεν πρόκειται να αφήσω τον Παπανδρέου σε χλωρό κλαρί»


Πρωί - πρωί οι άνθρωποι του Σημίτη κάνουν διαρροές σε ΜΜΕ ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον Παπανδρέου σε χλωρό κλαρί. 
Με μπόλικη δόση ειρωνείας «επιστρέφουν» στο Μαξίμου το ... μήνυμα του Πάγκαλου ότι «μαζί τα φάγαμε τα λεφτά»την επόμενη φορά που θα ακουστεί έστω και έμμεσα το όνομα του Σημίτη, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στον Παπανδρέου από ότι τώρα.  και προειδοποιούν πως
Κατά ορισμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο Σημίτη, Λουκάς Παπαδήμος έχει εντολή να μεταφέρει στον νυν πρωθυπουργό «διάβημα διαμαρτυρίας» από τον πρώην.
Φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προ μιας άνευ προηγουμένου εσωκομματικής σύγκρουσης, καθώς τα όσα είπε προχθες ο Παπανδρέου σχετικά με το χρονικό εύρος της Εξεταστικής για την Οικονομία, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κώστα Σημίτη.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει: «Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. 
Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν απο το 2001 και ύποπτα μετά. 
Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά».
Κατά την προχθεσινή συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, ο πρωθυπουργός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η εξεταστική για την οικονομία και για το διάστημα της περιόδου 2001-2004, απαντώντας σε ερώτηση εάν θα ερευνηθεί και το θέμα της "Golmand Sachs" που αφορούσε στα στοιχεία της οικονομίας.
Πλέον, μετά την παρέμβαση Σημίτη, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν το club των εκσυγχρονιστών, το οποίο τι τελευταίες ημέρες έχεικάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του, θα εγκαινιάσει νέο κύκλο  αμφισβήτησης των κυβερνητικών επιλογών. 
Read more

Ηλεκτρονική κάρτα. Δώσε θάρρος στο χωριάτη…


Σχετικά με τις ηλεκτρονικές κάρτες, δεν ξέρουμε, αλλά αισθανόμαστε ότι γινόμαστε πειραματόζωα εδώ στην Ελλάδα, κατ’ εντολή ξένων συμφερόντων, προκειμένου να πρωτοεφαρμοστούν στον ελληνικό λαό διάφορες μέθοδοι που δεν θα μπορούσαν να εφαρμόσουν οι ξένες κυβερνήσεις κατ’ ευθείαν στους λαούς τους.

Σήμερα το πρωϊ λοιπόν ακούσαμε σε τηλεοπτικό κανάλι από υπεύθυνο της ΓΓ. Πληροφοριών, ότι με κάθε αγορά που θα κάνουμε, οποιουδήποτε προϊόντος, η σχετική πληροφορία θα πηγαίνει μεν στο TAXIS, όμως δεν θα πηγαίνει έστω κατ’ ευθείαν, αλλά μέσω τραπεζών.

Ναι καλά διαβάσατε, μέσω τραπεζών. Η κάθε τράπεζα θα κρατά....
όλα τα προσωπικά μας στοιχεία μας και θα ελέγχει με αυτό τον τρόπο τη ζωή μας. Θα ελέγχει την πιστοληπτική μας ικανότητα, δηλαδή θα είναι ένας ζωντανός ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ. Θα μπορεί, πέραν αυτού, να γνωρίζει από τι πάσχουμε, ανάλογα με τα φάρμακα που αγοράζουμε, ποιες είναι οι καταναλωτικές μας προτιμήσεις, πως ερωτευόμαστε, που ακριβώς πήγαμε και τι καταναλώσαμε κ.λ.π.

Στη συνέχεια οι τράπεζες θα μπορούν (λέμε εμείς)  να πουλάνε τα δεδομένα μας σε ασφαλιστικές εταιρίες για να ξέρουν από τι πάσχουμε, αν θα μας ασφαλίσουν και πόσα ασφάλιστρα θα πληρώνουμε. Θα μπορούν να πουλάνε τα δεδομένα μας σε εταιρίες μάρκετινκγ για να κατανέμουν τη διαφημιστική πίττα και να μας στέλνουν διαφημιστικά μηνύματα ανάλογα με τις καταναλωτικές μας προτιμήσεις κ.λ.π. Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες θα δουλεύουν δωρεάν.

Όταν από αυτό εδώ το blog φωνάζουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε το ισχύον σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να μας βγάλει από την κρίση, δεν έχουμε άδικο. Αν επιτρέψουμε στο ίδιο σύστημα να μας βγάλει από την κρίση, αφενός θα μας σπρώξει πιο βαθιά, αφετέρου θα μας κάνει πειραματόζωα ξένων και ντόπιων συμφερόντων.

Αν το θέλουμε αυτό, ας καθίσουμε σαν κότες να το υποστούμε.
Αν δεν το θέλουμε όμως πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταρρεύσει.

Όταν στην Αγγλία προσπάθησε η εκεί κυβέρνηση να περάσει το μέτρο με τις ηλεκτρονικές κάρτες, ξεσηκώθηκε ο λαός και το μέτρο δεν πέρασε
Εμείς θα το αφήσουμε να περάσει;;
 
Read more

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

Read more

Απόσπασμα ομιλίας Α. Σαμαρά για την εξεταστική για την οικονομία

«Τώρα μας λένε ότι δέχονται τελικά το…μισό απ’ αυτό που τους προτείναμε: Να επεκταθεί η εξεταστική για την Οικονομία, που τώρα στήνουν, και πριν το 2004. Πολύ καλά κάνουν. Αλλά θα την επεκτείνουν και μετά το Οκτώβριο του 2009!
Κι αν δεν το κάνουν εκείνοι, μη σας νοιάζει θα τα κάνουμε εμείς.
Και σύντομα μάλιστα…
Παραδέχτηκε, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου χτες.
Ότι τυχόν έρευνα από Εξεταστική επιτροπή για την οικονομία δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στο διάστημα 2004-2009 και είναι διατεθειμένος να πάει και λίγο νωρίτερα.
Καλό το πρώτο βήμα που κάνετε κ. Παπανδρέου. Να είστε βέβαιος όμως ότι θα υποχρεωθείτε να κάνετε και το επόμενο και θα προσαρμοστείτε αναγκαστικά πλήρως στις θέσεις μας. Όσο και αν σας πονάει αυτό, όσο και αν θέλετε να το αποφύγετε. Όσο και αν ενοχλείστε, από τις σημερινές βολές του πρώην αρχηγού σας, του κ. Σημίτη.
Γιατί η ιστορική αλήθεια δεν φυλακίζεται, δεν περιορίζεται, δεν τεμαχίζεται»
Read more

ΝΕΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ…ΝΕΟ ΠΕΙΝΟΛΟΓΙΟ!
alt
Η γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα ενάντια στους δημοσίους υπαλλήλους, εκ μέρους της κυβέρνησης και των ΜΜΕ, παίρνει τώρα νέες διαστάσεις με τα διαφόρων ειδών «παπαγαλάκια» να κάνουν λόγο για «υπέρογκους» μισθούς και επιδόματα, τα οποία, υποτίθεται, ευθύνονται για τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών μεγεθών.Μετά το «φιάσκο» της απογραφής – όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε ότι είναι άγνωστος ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, τη στιγμή που ο ακριβής τους αριθμός είναι κάθε χρόνο καταγεγραμμένος στον προϋπολογισμό -, το οποίο όμως άφησε «λάσπη» και αρνητικές εντυπώσεις συνολικά για το δημόσιο τομέα, έρχεται τώρα νέος γύρος κατασυκοφάντησης των δημοσίων υπαλλήλων, ο οποίος θα ανοίξει τον δρόμο για νέες, αιματηρές περικοπές με το όχημα του περίφημου «ενιαίου μισθολογίου».
Χθες, οι υπουργοί Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης και Οικονομικών Γ. ΠαπακωνσταντίνουΑΔΕΔΥ και παρουσίασαν τις βασικές αρχές του νέου συστήματος αμοιβών στο Δημόσιο. Η ΑΔΕΔΥ απέρριψε την προταθείσα διαφοροποίηση των αμοιβών μεταξύ παλαιών και νεοπροσλαμβανόμενων υπαλλήλων και ζήτησε από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών να προσδιορίσουν το συνολικό κονδύλι μισθοδοσίας και τα επιδόματα που θα ενσωματωθούν στους βασικούς μισθούς. συναντήθηκαν με την ηγεσία της
Το ενιαίο μισθολόγιο, που σύμφωνα με το Μνημόνιο θα πρέπει να είναι έτοιμο ως τον Ιούνιο του 2011, θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των επιδομάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο, οι οποίοι ήδη έχουν υποστεί μείωση των εισοδημάτων τους κατά 25-30%. Κάποια από τα επιδόματα θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό, ενώ τα υπόλοιπα θα διανέμονται από έναν κεντρικό φορέα. Οι αμοιβές πλέον θα συνδέονται με την παραγωγικότητα του κάθε υπαλλήλου! Δηλαδή, εκτός από το παράλογο και το ανέφικτο της σύνδεσης της παραγωγικότητας ενός π.χ δασκάλου ή μιας νοσοκόμας με την αμοιβή της, επιχειρείται η πλήρης και καθολική εμπορευματοποίηση του δημόσιου τομέα. Έτσι, το Δημόσιο θα λειτουργεί με αγοραίους όρους και κριτήρια, γεγονός που θα ισοπεδώσει οποιαδήποτε έννοια κοινωνικού κράτους. Και ποιος ξέρει; Ίσως αύριο δούμε δημόσια νοσοκομεία, όπως για παράδειγμα ο Ευαγγελισμός, να μπαίνουν στο χρηματιστήριο και να διαπραγματεύονται οι μετοχές τους στη βάση των κερδών που πραγματοποιούν!  Και όσοι πιστεύουν ότι είναι υπερβολικό αυτό το σενάριο ας ρίξουν μια ματιά στις περικοπές που έχουν γίνει στον ασφαλιστικό φορέα των δημοσίων υπαλλήλων, στον ΟΠΑΔ, προκειμένου να εξυγιανθεί: εκατοντάδες εξετάσεις και φάρμακα δεν καλύπτονται πλέον, κατ’ εντολή της τροϊκανής κυβέρνησης, με αποκορύφωμα την περικοπή εξετάσεων και φαρμάκων που αφορούν καρκινοπαθείς! Αυτό είναι λοιπόν το μέλλον που επιφυλάσσεται (και) για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα: μείωση άμεσων αμοιβών – μέσω ενιαίου μισθολογίου- και πετσόκομμα των έμμεσων αμοιβών, δηλαδή ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους. Η βαρβαρότητα στο μεγαλείο της!
http://papaioannou.wordpress.com/2010/10/01/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83/ 
Read more

Η κοπτική-ραπτική συνεχίζεται.....

Είχαμε γράψει στις 23 Σεπ. 2010 στο άρθρο Εννέα ερωτήσεις για τους ιδιοκτήτες φορτηγών , τις "έφαγε" το σκοτάδι...  για τις ερωτήσεις που ως δια μαγείας είχαν εξαφανισθεί από το video της ενημέρωσης.
Είχαμε πει να μην ασχοληθούμε πάλι με το θέμα, αλλά διαπιστώσαμε ότι η πιο πάνω ενέργεια (ψαλίδισμα) ξανάγινε άλλες δυο φορές.
Δείτε και ακούστε τι έγινε στην χθεσινή ενημέρωση..
Στο 4.22 του Video της συνέντευξης των πολιτικών συντακτών , αρχίζει η ερώτηση του δημοσιογράφου Κούτρα: " ΚΟΥΤΡΑΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο Πρωθυπουργός είπε χθες, στη συνάντηση που είχαμε, ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ...και για την υπόθεση της Goldman Sachs;"
Η απάντηση του κ. Πεταλωτή ολοκηρώνεται στο 6.30 , με τη φράση "αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει και πράξη και από όλο το πολιτικό σύστημα"
Στην συνέχεια και όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης, που παρατίθεται ακριβώς κάτω απ το video, η ερώτηση που θα έπρεπε να παίξει στο video (6.31), είναι :" ΚΟΥΤΡΑΣ: Όταν λέτε ότι δεσμευτήκατε για Εξεταστική, έχετε δεσμευτεί απέναντι σε ποιον;"
Αντί αυτής, γίνεται ένα άλμα-κόψιμο 13 ερωτήσεων !!!
Πιο συγκεκριμένα οι ερωτήσεις που κόβονται είναι σοβαρές και αφορούν στην δήλωση του πρωθυπουργού για την goldman sachs και το το τι ακριβώς ανέφερε.
Δείτε στις φωτογραφίες ποιες ερωτήσεις κόπηκαν από το video...



Η κοπτική-ραπτική συνεχίζεται.....
Read more

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σκοπιμότητες πίσω από τα σενάρια επιστροφής του βλέπει ο Κώστας Καραμανλής


jpg
«O Κώστας Καραμανλής αποχώρησε οικειοθελώς από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, και φυσικά δεν διανοείται να πράξει οτιδήποτε που θα έβλαπτε την ενότητα και τη νικηφόρα πορεία του υπό τη νέα του ηγεσία».
Τα παραπάνω σχολίασαν, βουλευτές που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό, με αφορμή σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δήθεν επιστροφής του Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι βουλευτές βλέπουν αποπροσανατολιστική προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης και επιχείρησης δημιουργίας προβλημάτων στη ΝΔ από το Γιώργο Καρατζαφέρη. Διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι οι σχέσεις του κ. Καραμανλή με τη Ρηγίλλης είναι άριστες.
http://parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE%CF%82 
Read more

Το αίολο ερώτημα των ‘πάντα προθύμων’

Το αίολο ερώτημα των ‘πάντα προθύμων’
Παρακολουθώντας τους «πάντα πρόθυμους» Χατζηνικολάου – Καρατζαφέρη στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Alter»  , διαπιστώνει κανείς ότι υπάρχει ένα σημείο πάνω στο οποίο στήνεται ΟΛΗ η προπαγάνδα των υπέρμαχων του μνημονίου.
Αυτό λοιπόν εδράζεται στο εξής αίολο επιχείρημα – ερώτηση : «Εάν δεν υπογράφαμε, ας μας πει κάποιος πως θα πληρώναμε τον επόμενο μήνα τους μισθούς και τις συντάξεις;  Θα είχαμε χρεοκοπήσει» .
Πρόκειται στην πραγματικότητα περί ενός αστείου επιχειρήματος και  στην ουσία απευθύνεται περισσότερο στο «φοβικό κελάρι» των εγκεφαλικών κυττάρων των πολιτών , παρά απεικονίζει την πραγματικότητα της «επόμενης ημέρας» .
Και τούτο γιατί είναι γνωστό τις πάσι όσων ασχολούνται κατ` ελάχιστον με την επιστήμη της οικονομίας,  ότι …. τα ξένα τραπεζικά funds ( κυρίως Γαλλογερμανικά)  που μας δάνειζαν μέχρι και εκείνη την στιγμή , θα εξακολουθούσαν να μας δανείζουν με την ….ίδια και μεγαλύτερη θέρμη και στο σενάριο της «επόμενης ημέρας»,  που δεν  θα περιελάμβανε υπογραφή από την Βουλή του μνημονίου, αφού οι μοναδικοί που δεν επιθυμούσαν εκείνη την στιγμή μια τυχόν χρεοκοπία της χώρας μας ήταν …. οι δανειστές μας!
Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί είναι που  θα έχαναν πάρα πολλά και ορισμένοι θα άρχιζαν να τρικλίζουν επικίνδυνα. Το ίδιο φυσικά και οι οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών τους. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε πολιτικό επίπεδο.
H υπογραφή του μνημονίου λοιπόν δεν ήταν μονόδρομος. Υπογράφαμε δεν υπογράφαμε οι δανειστές μας θα συνέχιζαν να μας δανείζουν.
Με τι επιτόκιο θα ρωτήσει κάποιος βέβαια. Αυτό όμως είναι θέμα χειρισμών , διαπραγματεύσεωνκαθαρού μυαλού. Και τα τρία η κυβέρνηση Παπανδρέου απέδειξε ότι …. «δεν τα έχει» ! (πολιτικών και χρηματοοικονιμικών) και
Το επιχείρημα – ερώτηση λοιπόν των «μνημονιακών» περί πληρωμών μισθών και  συντάξεων απορρίπτεται,  αφού στην ουσία  όχι μόνο δεν έχει λύκο , αλλά ούτε …τσιουάουα!
Και επιτέλους κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει να εξηγηθεί επαρκώς,  ώστε να γίνει κατανοητό  στον απλό πολίτη, για να  πάψει να επενδύεται στο φοβικό συναίσθημα του ΟΛΗ η προπαγανδιστική  καταιγίδα των …. «πάντα προθύμων».
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως οι νόμοι ισχύουν ακόμα  ή έχουν καταργηθεί όπως τόσα και τόσα άλλα πράγματα από την τρόικα; Και το λέω αυτό για δύο βασικούς  και συνεχώς ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ λόγους. Ο ένας είναι η συνεχής γκρίζα διαφήμιση από το δελτίο ειδήσεων της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού του κ. Χατζηνικολάου και ο άλλος είναι η συνεχής πρόσκληση στο δελτίο ειδήσεων του κ. Καρατζαφέρη , γεγονός που έρχεται και καταστρατηγεί  την αντίστοιχη παράγραφο του νόμου Ν.2328 αρθ.3 πργφ.22 περί πολιτικής πολυφωνίας .
Read more

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


1) Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε.
  1. Αντωνιάδης Αναστάσιος του Δημητρίου
  2. Φιλιόπουλος Γεώργιος του Αλεξάνδρου
2) Ε.Σ.Α.Κ. – Δ.Ε.Ε. 
  1. Καραλιόλιος Αργύριος του Γεωργίου
  2. Κατσαώρας Μιχαήλ του Θεοδώρου
  3. Κατσιγιάννη Ελένη του Αθανασίου
  4. Κουματζιά Ελένη του Γεωργίου
  5. Λιάμπας Στέργιος του Αντρέα
  6. Μωησιάδου Αθηνά του Αβραάμ
  7. Ναλμπαντίδου Ευθυμία (Μιμίκα) του Μιχαήλ
  8. Σμυρλής Νικόλαος του Παναγιώτη
  9. Σφέτκου Μαρία του Χρήστου
 3) Π.Α.Σ.Κ./ Π.Ε.
  1. Κολλάρης Λάζαρος του Σιδέρη
  2. Μπούσιος Νικόλαος του Χρυσοστόμου
  3. Μωυσιάδης Νικόλαος του Δημητρίου
  4. Ντόκος Ιωάννης του Νικολάου
  5. Ταβελάρης Σωτήρης του Θεμιστοκλή
Read more

Κατσάδα Σημίτη σε Παπανδρέου για την Οικονομία

simitis.jpg
Φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προ μιας άνευ προηγουμένου εσωκομματικής σύγκρουσης, καθώς τα όσα είπε χθες ο Παπανδρέου σχετικά με το χρονικό εύρος της Εξεταστικής για την Οικονομία, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κώστα Σημίτη.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει: «Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν απο το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά».
Κατά την χθεσινή συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, ο πρωθυπουργός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η εξεταστική για την οικονομία και για το διάστημα της περιόδου 2001-2004, απαντώντας σε ερώτηση εάν θα ερευνηθεί και το θέμα της "Golmand Sachs" που αφορούσε στα στοιχεία της οικονομίας.
Πλέον, μετά την παρέμβαση Σημίτη, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν το κλαμπ των εκσυγχρονιστών, το οποίο τι τελευταίες ημέρες έχεικάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του, θα εγκαινιάσει νέο κύκλο  αμφισβήτησης των κυβερνητικών επιλογών. 
http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1 
Read more

ΣΟΚ! Με τις εισφορές από τα παγκάρια της μονής, ο Εφραίμ έριξε το σκάνδαλο από τα 5 δις στα 74 χιλιάρικα!

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 1, 2010 
…σε λίγο να δεις που θα βγάλει και κέρδος το δημόσιο!

http://olympia.gr/2010/10/01/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/
Read more

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ : ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ Κ.Υ.Σ.Π.Ε.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ Κ.Υ.Σ.Π.Ε.
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
1 Αγγελίδης Νικόλαος Ιωάννης 2ο Γραφείο Π.Ε. Πέλλας
2 Αδαμίδου Βασιλική Παύλος 4ο Γραφείο Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
3 Ανδρεάδου Σουλτάνα Ευάγγελος Δ/νση Π.Ε. Σάμου
4 Αντωνάκης Αριστείδης Ευάγγελος 2ο Γραφείο Π.Ε. Ηρακλείου
5 Αργυρίου Αφροδίτη Βασίλειος 2ο Γραφείο Π.Ε. Μαγνησίας
6 Βαγενάς Δημήτριος Σπυρίδων 5ο Γραφείο Π.Ε. Γ΄ Αθήνας
7 Βώσσος Γεώργιος Σπυρίδων Δ/νση Π.Ε. Αργολίδας
8 Γάγος Ιωάννης Γεώργιος Δ/νση Π.Ε. Κιλκίς
9 Γεραρής Ηλίας Χρήστος Δ/νση Π.Ε. Κορινθίας
10 Γούσιας Βασίλειος Γεώργιος 4ο Γραφείο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
11 Δάσκος Γρηγόριος Κωνσταντίνος 1ο Γραφείο Π.Ε. Εύβοιας
12 Δεμερτζής Γεώργιος Αντώνιος 4ο Γραφείο Π.Ε. Αχαΐας
13 Δήμος Δημήτριος Ευάγγελος 3ο Γραφείο Π.Ε. Γ΄ Αθήνας
14 Έξαρχος Αθανάσιος Ευάγγελος 2ο Γραφείο Π.Ε. Ιωαννίνων
15 Ζημιανίτη Λίνα Γεώργιος 4ο Γραφείο Π.Ε. Α΄ Αθήνας
16 Ζιάκας Κωνσταντίνος Νικόλαος Δ/νση Π.Ε. Φθιώτιδας
17 Ζιώρης Βασίλειος Νικόλαος Δ/νση Π.Ε. Άρτας
18 Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος Ιωάννης Δ/νση Π.Ε. Φωκίδας
19 Θεοφιλίδου Ειρήνη Παντελής Δ/νση Π.Ε. Δράμας
20 Ιατρού Φωτεινή Μιχαήλ 3ο Γραφείο Π.Ε. Δ΄ Αθήνας
21 Ιωσηφίδης Αλέξανδρος Γρηγόριος 3ο Γραφείο Π.Ε. Καβάλας
22 Κακαφώνης Νικόλαος Δημήτριος 1ο Γραφείο Π.Ε. Αχαΐας
23 Καραμανλή Ειρήνη Κωνσταντίνος 1ο Γραφείο Π.Ε. Λασιθίου
24 Καρράς Ευάγγελος Γρηγόριος Δ/νση Π.Ε. Ρεθύμνου
25 Κατσιάνας Ιωάννης Ηλίας 3ο Γραφείο Π.Ε. Λάρισας
26 Κατσίμπελης Αθανάσιος Κωνσταντίνος 4ο Γραφείο Π.Ε. Ηλείας
27 Καφτηράνης Χρήστος Γεώργιος Δ/νση Π.Ε. Κυκλάδων
28 Κολοβός Χρήστος Βασίλειος 3ο Γραφείο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
29 Κούρος Γεώργιος Ηλίας Δ/νση Π.Ε. Αρκαδίας
30 Κρητικού Μαρία Παναγιώτης 2ο Γραφείο Π.Ε. Λακωνίας
31 Κωνσταντινίδης Μαρίνος Ιωάννης Δ/νση Π.Ε. Ροδόπης
32 Κώστογλου Σταύρος Γεώργιος Δ/νση Π.Ε. Πειραιά
33 Λαγομιτζής Νικόλαος Κωνσταντίνος 4ο Γραφείο Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
34 Λάσκαρης Νικόλαος Παναγιώτης 7ο Γραφείο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
35 Λασπάς Αχιλλεύς Κωνσταντίνος 2ο Γραφείο Π.Ε. Αργολίδας
36 Λιακουνάκου Βενετία Ιωάννης Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας
37 Λιολιόπουλος Αντώνιος Γεώργιος Δ/νση Π.Ε. Ημαθίας
38 Μαλωνάς Δημήτριος Γεώργιος Δ/νση Π.Ε. Δωδεκανήσου
39 Μάμαλη Αικατερίνη Κωνσταντίνος 3ο Γραφείο Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
40 Μαρίνης Μιχαήλ Σταύρος 7ο Γραφείο Π.Ε. Α΄ Αθήνας
41 Μέντης Ιωάννης Αναστάσιος 2ο Γραφείο Π.Ε. Πειραιά
42 Μπάτσιος Ιωάννης Σωτήριος Δ/νση Π.Ε. Φλώρινας
43 Ντάλης Νικόλαος Δημήτριος 5ο Γραφείο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
44 Ξάφης Κωνσταντίνος Ευάγγελος 2ο Γραφείο Π.Ε. Πειραιά
45 Παληγιάννης Βασίλειος Ιωάννης 1ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας
46 Πανάγου Γεώργιος Σωτήριος 1ο Γραφείο Π.Ε. Βοιωτίας
47 Παπαδάκης Μιχαήλ Ελευθέριος 2ο Γραφείο Π.Ε. Πειραιά
48 Παπαδάτου Μαρία Γεράσιμος Δ/νση Π.Ε. Κεφαλληνίας
49 Παπαδιώτης Σπύρος Χρήστος 3ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας
50 Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Δημήτριος 2ο Γραφείο Π.Ε. Πιερίας
51 Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Χρήστος 2ο Γραφείο Π.Ε. Κοζάνης
52 Παπαδοπούλου Αριστέα Ιωάννης Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας
53 Παπαεμμανουήλ Χριστόδουλος Εμμανουήλ Δ/νση Π.Ε. Ξάνθης
54 Παπαϊωάννου Χαράλαμπος Θεοτόκης 5ο Γραφείο Π.Ε. Α΄ Αθήνας
55 Παπαποστόλου Δημήτριος Βασίλειος 2ο Γραφείο Π.Ε. Λάρισας
56 Πάτρας Ιωάννης Βασίλειος Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς
57 Παυλίδου Μαριάνθη Στυλιανός 2ο Γραφείο Π.Ε. Γ΄ Αθήνας
58 Πορίχης Νικόλαος Κωνσταντίνος 2ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας
59 Ράμμος Νικόλαος Θωμάς 1ο Γραφείο Π.Ε. Κέρκυρας
60 Σαββάκης Γεώργιος Ιωάννης 1ο Γραφείο Π.Ε. Χανίων
61 Σάλτας Παναγιώτης Κωνσταντίνος Δ/νση Π.Ε. Λέσβου
62 Σκλαβενίτης Νικόλαος Στέφανος 2ο Γραφείο Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
63 Στεφάνου Πασχάλης Στέφανος 5ο Γραφείο Π.Ε. Σερρών
64 Σφήκα Αγγελική Νικόλαος 3ο Γραφείο Π.Ε. Καρδίτσας
65 Τάχιας Νικόλαος Αριστοτέλης 1ο Γραφείο Π.Ε. Θεσπρωτίας
66 Tζήκα Θωμαή Αριστείδης Δ/νση Π.Ε. Γρεβενών
67 Τζιώτας Χαράλαμπος Κωνσταντίνος Δ/νση Π.Ε. Λασιθίου
68 Τσάμης Δημήτριος Αριστείδης 1ο Γραφείο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
69 Τσιτώτα Σοφία Δημήτριος 2ο Γραφείο Π.Ε. Μαγνησίας
70 Τσουμελέκας Δημήτριος Σπυρίδων Δ/Δ/νση Π.Ε. Πρέβεζας
71 Φίλιας Ανδρέας Νικόλαος 4ο Γραφείο Π.Ε. Αχαΐας
72 Χριστοδούλου Νικόλαος Δημήτριος Δ/νση Π.Ε. Χαλκιδικής
73 Χρόνη Ευθυμία Απόστολος 1ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας
74 Χρυσικόπουλος Αριστείδης Ευάγγελος 2ο Γραφείο Π.Ε. Α΄ Αθήνας
75 Ψώρας Δημήτριος Μάρκος Δ/νση Π.Ε. Χίου 
 
Read more

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Nέμεσις» επί των επιστολών της οικογένειας Παπανδρέου


20-02-04



Mετά τη δικαίωσή της το Δεκέμβριο του 2003 από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Aθηνών με μια ιστορική για την ελευθερία του Tύπου απόφαση σχετικά με τη δημοσίευση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της οικογένειας Παπανδρέου, η Λιάνα Kανέλλη και το περιοδικό «Nέμεσις» επανέρχονται στο θέμα με την παράθεση σειράς αποκαλυπτικών επιστολών, το κυριότερο εξαγόμενο των οποίων είναι η ανάδειξη ενός ευρύτατου παρασκηνιακού ρόλου της κ. Παπανδρέου στα δημόσια πράγματα της χώρας, καθώς και η εντονότατη πολιτική επιρροή που ασκεί στον Γιώργο Παπανδρέου. Aκόμα, περιλαμβάνουν πλήθος χαρακτηρισμών για την Eλλάδα με τους οποίους τόσο η κ. Παπανδρέου όσο και ο γιος της Nίκος αναφέρονται στη χώρα, της οποίας απετέλεσαν και φιλοδοξούν να εξακολουθήσουν να αποτελούν ηγεσία.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημοσιοποίηση τέτοιων επιστολών σε οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα θα είχε σημάνει το οριστικό πολιτικό τέλος των συντακτών τους. Aξίζει κανείς να σταθεί στα ακόλουθα αποσπάσματα:



Mεταξύ Aνδρέα και Mαργαρίτας Παπανδρέου:


A: Mπορώ να σου δώσω ό,τι έχω. Oχι όμως παραπάνω.

M: Mπορείς να τα βρεις.
A: Aν μπορούσα να βρω εκατομμύρια, ευχαρίστως θα στα έδινα. Aλλά δεν τα 'χω.... Mα τι χρειάζεσαι;
M: Πληρώνω παραδουλεύτρα, κηπουρό...
A: Eσύ πληρώνεις γι' αυτούς; E, τότε είσαι τρελή. Eχουν κυβερνητικές θέσεις...


Aπό τη Mαργαρίτα στον Γιώργο (Yorgo) Παπανδρέου:
-...Φρικιώ που δεν έχεις ακόμα τη δική σου ομάδα δημοσίων σχέσεων... -Eξακολουθώ να λαμβάνω αναφορές από ανθρώπους που επισκέπτονται το γραφείο σου - που είναι σκέτο χάος και δεν μοιάζει με καλά οργανωμένη δραστηριότητα...
- Eίπες στον Aλέκο ότι θα εργαστεί στα πακέτα Nτελόρ στην Aχαΐα; Δεν θα πρέπει να έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες; Γιατί δεν προχώρησε; (...)
Eν όψει των επικείμενων κυβερνητικών αλλαγών δεν νομίζεις ότι θα ήταν σώφρον να λαδώσεις τις επαφές σου; Iδίως αυτούς γύρω από τον πατέρα σου;
- Συγχώρεσέ με για τη συνεχή παρενόχληση επί του θέματος της ανάληψης κάποιας ηγετικής δραστηριότητας στη φρικτή ξηρασία τούτης της χώρας... Eτοίμασε μια δήλωση παραίτησης -κομψή- που θα μπορούσε να διαβαστεί στον πατέρα σου και θα πιθανολογούνταν ως δική του πρωτοβουλία... βάλε ημερομηνία, κατά τη γνώμη μου προ της μομφής Eβερτ... το Σάββατο είναι μια εξαιρετική μέρα για τις κυριακάτικες εφημερίδες... H πλατιά πλειοψηφία της Bουλής -στην πραγματικότητα όλα τα κόμματα θέλουν γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Mέχρι να αποφασίσουν, άλλα γεγονότα που θα έχουν συμβεί, θα καθιστούν αυτό το πισωγύρισμα αδύνατον. Γιώργο προχώρα με ενέργεια και αποφασιστικότητα... Ευχαριστήσου την ευκαιρία και πάρε πρωτοβουλία...

- Πες στον Σημίτη, ότι, μια κομματική δραστηριότητα σαν το IΣTAME που είναι πολύ όμοιο με το Iδρυμα (σ.σ. Παπανδρέου) δεν θα μπορέσει να δικαιώσει το όνομα Παπανδρέου. Mην είσαι αμυντικός γι' αυτά που κάναμε. Hταν πραξικόπημα και μάλιστα έξυπνο. Θα προχωρήσουμε με το μαλακό αλλά στα σίγουρα. Θα πάρουμε λεφτά από προγράμματα από διάφορες πηγές και θα δουλέψουμε γι' αυτά...


Aπό τη Mαργαρίτα Παπανδρέου στον Στάνλεϊ Σάινμπαουμ:

Yπάρχει δόση αλήθειας στο ότι είμαστε μια πολιτική δυναστεία. Προσωπικά δεν μου άρεσαν ποτέ οι δυναστείες, αλλά αυτές που ήξερα είχαν λεφτά. H μικρή μας δυναστεία δεν έχει, γι' αυτό εκμεταλλευόμαστε το όνομα...


Aπό τον Nίκο Παπανδρέου στον Στάνλεϊ Σάινμπαουμ:

Xρειάζομαι μια μικρή χάρη. Eνας καλός μου φίλος, πρώην σύμβουλος του Aνδρέα, ο Γιώργος Tρεπεκλής, ψάχνει να βρει ένα όνομα στη Warner Brothers ώστε να τους κάνει μια επιχειρηματική πρόταση... Πρέπει και οι σοσιαλιστές να βγάλουν λεφτά κι αυτοί!


Aπό τον Nίκο Παπανδρέου στη Xριστίνα Bαρντ:


- O παππούς μου και ο πατέρας μου, είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Eλλάδα από το 1900. Aυτή τη στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. O αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του '60. H μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. O γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Eίμαι ένας μεταμφιεσμένος Eλληνας με αμερικανική καρδιά... 
http://skeptomenos-gr.blogspot.com/2009/09/n.html 
Read more

Ρατσιστική αφίσα της Πασοκικής ΠΑΣΚΕ για τον Πάγκαλο!

Πολύ σκληρή έως και ρατσιστική αφίσα κυκλοφόρησε η συνδικαλιστική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α.), η οποία ασχολείται με το πάχος του κ.Αντιπροέδρου και σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στον κ.Πάγκαλο! Δείτε την:



 


Read more

Με σκληρή προετοιμασία και αγώνα εξιχνιάστηκε το Ελληνικό Watergate. « www.olympia.gr

Read more

Τριήμερη περιοδεία Σαμαρά σε Δυτική Μακεδονία

Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Δυτική Μακεδονία:

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010:

  • 11:00: Συνάντηση με το Νομάρχη Γρεβενών στη Νομαρχία Γρεβενών.
  • 11:30: Συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών στο Δημαρχείο Γρεβενών.
  • 12:00: Σύσκεψη στο Επιμελητήριο των Γρεβενών με Παραγωγικούς Φορείς.
  • 18:00: Συνάντηση με το Νομάρχη Καστοριάς στη Νομαρχία Καστοριάς.
  • 18:30: Συνάντηση με το Δήμαρχο της Καστοριάς στο Δημαρχείο Καστοριάς.
  • 19:30: Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. στο Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ».

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010:

  • 09:00: Σύσκεψη με Φορείς Γούνας και Παραγωγικούς Φορείς στο Κέντρο «ΕΔΗΚΑ» Καστοριάς.
  • 10:45: Συνάντηση με την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμύνταιου.
  • 11:45: Συνάντηση με το Νομάρχη Φλώρινας στη Νομαρχία Φλώρινας.
  • 12:30: Σύσκεψη με Αυτοδιοικητικά Στελέχη της Φλώρινας στο Ξενοδοχείο «ΛΥΓΚΟΣ».
  • 17:45: Συνάντηση με το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας.
  • 20:00: Συνάντηση με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Δακή στη Νομαρχία Κοζάνης
  • http://dexiextrem.blogspot.com/2010/09/blog-post_5784.html 
Read more

Μανωλάκης καί Watergate

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 29, 2010
Δεν έχουμε μοντάρει τίποτα, δεν έχουμε πειράξει το βίντεο. Είναι απόλυτα γνήσιο και προκαλούμε οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο. Σύμφωνα λοιπόν με την μαρτυρία ενός εξέχοντος δημοσίου προσώπου: -Μιλάμε για watergate… -ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΡΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Συμπερασματικά, αφού τάραξε όλα τα νερά της Ελλάδας, είναι WATERgate!! -Υπάρχει όμως και συγκλονιστικό συμπέρασμα χρήσιμο για το μέλλον. Ότι αυτό το σκάνδαλο και μόνο, έριξε την κυβέρνηση! Δείτε τις τρομερές αποκαλύψεις.

http://olympia.gr/2010/09/29/%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-watergate-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84/
Read more

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ 29-09-2010 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ

ΠΕ70

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ                

ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 2ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ

ΤΣΙΚΑ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 2ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΚΟΜΝΗΝΩΝ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ  ΜΑΡΙΑ
 ΚΟΜΝΗΝΩΝ

ΜΗΤΣΙΑΛΗ  ΑΓΑΠΗ
 9ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΛΑΤΣΙΟΣ  ΗΛΙΑΣ 
 ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 11ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΒΕΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

ΓΚΟΥΝΤΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
9ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΙΛΩΝ

ΛΑΜΠΡΕΤΣΑ  ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΑΙΑΝΗΣ

ΜΠΑΝΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
ΠΟΝΤΚΩΜΗΣ

ΠΕΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 ΑΚΡΙΝΗΣ

ΣΚΕΥΗ  ΑΝΝΑ
8ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΦΙΑ
 8ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  ΧΑΡΙΤΩΝ
 18ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ  ΜΑΡΙΑ
 2ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΝΤΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΑΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ

ΠΑΝΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
3ο ΣΕΡΒΙΩΝ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ          


 ΠΕ11
ΕΙΡΗΝΗ
 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ





ΜΠΟΡΑΝΤΑ  ΧΑΙΔΩ
ΤΣΟΤΥΛΙ (ΠΕ11)

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ


  


       ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (ΠΕ11)





ΑΛΙΜΠΡΑΚΗ
ΣΑΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΡΟΗ
ΑΘΗΝΑ

 ΠΥΡΓΩΝ (ΠΕ60)
  1ο ΣΕΡΒΙΩΝ (ΠΕ60)

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΕ60
  ΕΠΩΝΥΜΟ              ΟΝΟΜΑ          ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
 ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  1ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
 ΔΟΣΙΟΥ              ΟΛΓΑ                   4ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
  ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                   10ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
 ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ              19ο ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΜΠΟΖΙΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ                  ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
  ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ          17ο ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΤΣΑΟΥΣΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ                    8ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
 ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ               1ο ΣΕΡΒΙΩΝ
ΔΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                       ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΣΜΕΑ

  ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ ΚΛΑΔΟΣ      ΣΧΟΛΕΙΟ

ΣΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΝΓ 7ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Braille ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ

ΧΑΙΤΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ειδική Αγωγή 15ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ Braille ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ Ειδική Αγωγή ΑΙΑΝΗΣ

ΝΑΛΤΣΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ειδική Αγωγή 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΚΡΟΚΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

   ΕΠΩΝΥΜΟ     ΟΝΟΜΑ
    ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Χ. ΜΕΓΔΑΝΗ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ
8ο & 11ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΣΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
2ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΟΖΑΡΤΣΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
Γ. ΚΟΝΤΑΡΗΣ

ΜΑΝΙΑΚΑ ΕΛΕΝΗ
17ο ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΥΡΟΥΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ - ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

ΤΑΠΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
6ο ΚΟΖΑΝΗΣ

Read more

Πρόγραμμα περιοδειών των στελεχών της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει τις περιοδείες του από τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας την προσεχή Παρασκευή, ενώ μέχρι τις εκλογές θα επισκεφτεί τη Φθιώτιδα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, την Τρίπολη, την Ημαθία, την Κρήτη, την Ήπειρο, την Κόρινθο, τη Θεσσαλία, τη Χίο και τη Μεσσηνία. Παράλληλα, θα περιοδεύσει, κατά το διάστημα αυτό, σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί κατά το αντίστοιχο διάστημα τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Θήβα, τον Πύργο, τη Ζάκυνθο, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Καβάλα και την Ξάνθη.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας θα επισκεφθεί την Πρέβεζα, τη Χαλκίδα, το Μεσολόγγι, την Πάτρα, την Κεφαλονιά, τη Σύρο, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη.
Και οι δύο Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, παράλληλα θα περιοδεύσουν σε περιοχές της Αττικής.
Ο Εκπρόσωπος του κόμματος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθεί τη Λάρισα, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο και το Κιλκίς.
Ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, τα Γιαννιτσά, το Ρέθυμνο και τη Λαμία.
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τασούλας θα επισκεφθεί το Άργος, το Αίγιο, την Άμφισσα, τον Αγ. Νικόλαο και τα Τρίκαλα
Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα, την Ξάνθη, τη Λειβαδιά και τη Χίο.
Αναλυτικό πρόγραμμα Περιοδειών, έχει καταρτιστεί και για όλα τα Κοινοβουλευτικά στελέχη του Κόμματος, τα οποία –επικεφαλής κλιμακίων- μαζί με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τους Γραμματείς του κόμματος κ.λπ. θα επισκεφθούν ολόκληρη τη χώρα. 
Read more