Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ενα θέμα που “ξέχασαν” τα κανάλια: Δυο χρόνια από την τραγωδία της Marfin στη Σταδίου

20120505-202211.jpgΣτις 5 Μαΐου 2010, κατά τη διάρκεια μιας μεγαλειώδους διαδήλωσης, που μετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ στο υποκατάστημα.
Οι βόμβες έσπασαν τις τζαμαρίες και βρέθηκαν στο εσωτερικό της τράπεζας, όπου κυριάρχησε ο πανικός.
Κόσμος άρχισε να πηδά από τα παράθυρα για να σωθεί, εν μέσω αναθυμιάσεων.
Τρεις άνθρωποι, η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η 35χρονη Βιβή Ζούλια και ο 36χρονος Νώντας Τσακάλης δεν τα κατάφεραν να απομακρυνθούν από το κτίριο και βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία.
Αφιέρωμα του CNN
Δύο χρόνια μετά, το CNN ανέτρεξε στο περιστατικό και φιλοξένησε αφιέρωμα στην Αγγελική Παπαθανασοπούλου, από την παιδική της ηλικία μέχρι την τραγική 5η Μαΐου.
Με τίτλο «θυσιασμένη για ένα μέλλον που δεν έφτασε ποτέ. Η οικογενειακή τραγωδία λέει την ιστορία της», η δημοσιογράφος του CNN επισκέφθηκε το σπίτι της Αγγελικής στο Αίγιο και συνομίλησε με την οικογένειά της.
Ο σύζυγος της Αγγελικής, Χρήστος Καραπαναγιωτίδης εξηγεί γιατί το ζευγάρι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη Μεγάλη Βρετανία και να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Αν έχεις καλή δουλειά στην Ελλάδα τότε μπορείς να ζήσεις καλά. Θέλαμε όμως και να αγωνιστούμε για την Ελλάδα. Δεν σκοπεύαμε να φύγουμε. Είμαστε Έλληνες πολίτες και θέλαμε να υποστηρίξουμε την ελληνική κοινωνία. Είναι μια όμορφη χώρα», είπε.
Ο ίδιος αναφέρεται στις συχνές διαδηλώσεις που γίνονται συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας που δούλευε η Αγγελική, οπότε κανείς δεν ανησυχούσε για την παραμονή της στην τράπεζα.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα, όταν η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία και την απειλή της εξόδου από την ευρωζώνη.
Newsbomb.gr
http://olympia.gr/2012/05/05/%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%be%ce%ad%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bf-%cf%87%cf%81/
Read more

Πώς ο Βενιζέλος απάλλαξε 400 επώνυμους της Θεσσαλονίκης, κουκουλώνοντας την μεγαλύτερη υπόθεση πλαστογραφίας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πώς ο Βενιζέλος απάλλαξε 400 επώνυμους της Θεσσαλονίκης, κουκουλώνοντας την μεγαλύτερη υπόθεση πλαστογραφίας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Όταν ο υπουργός φροντίζει να γλυτώνουν οι ένοχοι, είναι υπουργός... Δικαιοσύνης;
- Φανταστείτε κάποια μέρα να γίνει πρωθυπουργός

κ.Βενιζέλο !
Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης.

Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Και ιδού τι βρήκα:
Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408. Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια... προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (γιαπλαστογραφία).
Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό προσθέσατε: Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές».

Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι. Και εσείς για κάποιο λόγο,την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα;

Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη.

Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.
Φαντάζομαι ξέρετε ως υπουργός Δικαιοσύνης τότε, τι προέκυψε από αυτή σας την νομοθέτηση. Τετρακόσιοι επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατροί, βουλευτές, στρατηγοί, δικηγόροι, παιδιά αυτών που λέμε «επωνύμων») οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κακουργήματα (ναι, αυτά τα οποία αλλάξατε) δεν δικάστηκαν ποτέ.
Τα κακουργήματά τους έγιναν πλημμελήματα και παραγράφηκαν. Η υπόθεση ήταν η πιο σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας στην ιστορία της Ελλάδας:
Από το 1989 έως το 1991, παιδιά επωνύμων της Θεσσαλονίκης που εγγράφονταν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία κλπ), έπαιρναν μεταγραφές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες.
Οι ευγενείς γόνοι της Θεσσαλονίκης έπασχαν ξαφνικά από καρκίνο, λευχαιμίες και άλλα σοβαρά νοσήματα που βεβαίωναν απατεώνες γιατροί.

Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, κάποιοι Πανεπιστημιακοί, συνάδελφοί σας στο Πανεπιστήμιο, επιχείρησαν να την κουκουλώσουν αρνούμενοι να δώσουν τα στοιχεία των μεταγραφών.


Μια ομάδα έντιμων εισαγγελέων τότε, αναγκάστηκε να ..κάνει έρευνα στο πανεπιστήμιο και να κατασχέσει τους φακέλους. Δύο ανακριτές, επί δύο χρόνια ερεύνησαν αυτή την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία που δεν χωρούσε σε ένα δωμάτιο.

Ασκήθηκαν διώξεις σε 400 άτομα. Οι περισσότεροι θα έμπαιναν φυλακή αφού οι κατηγορίες ήταν στοιχειοθετημένες.

Και τότε εσείς νομοθετήσατε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα στα συγκεκριμένα άρθρα, που τύχαινε μάλλον να αφορούν τις δικές τους κατηγορίες. Τα αδικήματα ήταν πια πλημμελήματα και είχαν παραγραφεί.

Οι φάκελοι έκλεισαν και δεκάδες επώνυμοι απατεώνες, ελεύθεροι πια, συνέχιζαν να φωτογραφίζονται στα περιοδικά ως έντιμοι και ανησυχούντες για την πόλη και βέβαια να καθορίζουν με τη δύναμή τους τα πολιτικά πράγματα.

Αρκετοί από τους φοιτητές που πήραν μεταγραφές με τις ψευδείς βεβαιώσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σήμερα κάνουν πανεπιστημιακή καριέρα.
Στις μεταρρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή ενός ακόμη άρθρου του Ποινικού Κώδικα. Του 113. Το άρθρο αυτό παλιά προέβλεπε πως στις περιπτώσεις που κάποιος βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη, αν δεν αρθεί η βουλευτική του ασυλία, τότεσταματά να τρέχει ο χρόνος παραγραφής και ο βουλευτής δικάζεται όποτε πάψει να είναι βουλευτής.
Το άρθρο αυτό προστάτευε και τον βουλευτή, αλλά και τον πολίτη.
Αλλάξατε λοιπόν το άρθρο και καταργήσατε την αναστολή της παραγραφής. Έτσι αν κάποιος βουλευτής διαπράξει αδίκημα και δεν αρθεί η ασυλία του, ο χρόνος παραγραφής τρέχει. Έτσι όταν πάψει να είναι βουλευτής πιθανόν να μην υπάρχει δίωξη εναντίον του.



Αυτά είναι τα νομοθετήματά σας σε ένα υπουργείο που θα περίμενε κάποιος, πως λόγω του αντικειμένου σας, ο νομικός κόσμος θα μίλαγε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις Βενιζέλου.
Ο νομικός κόσμος όμως μιλάει για «ασέλγεια» στους
νόμους.


Τα περί προθέσεων και τα νομικά και αυτά της κόλασης που είναι στρωμένη με καλές προθέσεις, τα ξέρετε. Μόνο εσείς ξέρετε τις προθέσεις σας. Δεν σας αποδίδω καμιά πρόθεση. Σας απευθύνω για μια ακόμη φορά ερωτήματα.

Και περιμένω απαντήσεις τις οποίες ξέρετε πολύ καλά πως οφείλετε να δώσετε. Αν όχι, τότε αυτό θα είναι μια πρόθεσή σας.
Υ.Γ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο που.ξέρει αυτός. Μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία, έχω την δυνατότητα να μαθαίνω, πότε το όνομά μου γίνεται δημοφιλές σε διάφορες υπηρεσίες.
Μην κουράζεστε. Στην ντουλάπα μου δεν έχω σκελετούς. Μόνο ρούχα και αρχεία. Των οποίων έχω πάντα αντίγραφα.

Κώστας Βαξεβάνης
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/05/400.html
Read more

Η Πτολεμαϊδα λέει "ΟΧΙ" στην πώληση της ΔΕΗ


Της Παρασκευής Βρυζίδου

Δημάρχου Πτολεμαϊδας



Η περιοχή μετατράπηκε σε ενεργειακό κέντρο και άλλαξε τη φυσιογνωμία της για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, που ήταν καθοριστική για..
την ανάπτυξη και την οικονομική αυτοτέλεια της χώρας.

Η περιοχή ανέχτηκε την αλλαγή της προοπτικής της περιοχής και περιορίστηκε κατά κύριο λόγο στη βιομηχανική ανάπτυξη, με δεδομένο τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και την συμβολή της στην πρόοδο της χώρας.

Η ιδιωτικοποίηση που διαφαίνεται να δρομολογείται, μας βρίσκει αντίθετους, διότι ο τόπος μας, ο φυσικός μας πλούτος και όλα όσα μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν, ανήκουν στους Έλληνες και στην τοπική κοινωνία.

Ξένα ή μεμονωμένα συμφέροντα ιδιωτών δεν θα εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση της χώρας για να αγοράσουν «κοψοχρονιάς» την ανάγκη για εργασία και την όποια οικονομική προοπτική του συνόλου των πολιτών της τοπικής κοινωνίας
Read more

Ο εφιάλτης της Αλέκας!!!

Read more

Επίθεση Bild στον Χρυσοχοϊδη..


Επίθεση Bild στον Χρυσοχοϊδη

"Αηδιαστικό: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες" είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας.

Στο ρεπορταζ που αναφέρεται στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών οροθετικών ιερόδουλων, η εφημερίδα γράφει: "τα πρόσωπά τους είναι κουρασμένα, φαίνονται άρρωστες.

Από χτες όλη η Ελλάδα το ξέρει: Αυτές οι γυναίκες έχουν Aids!".

Ο δημοσιογράος κάνει επίσης λόγο για "βρώμικη προεκλογική εκστρατεία" και διαπόμπευση των γυναικών μέσω των ΜΜΕ με ιθύνοντα το κράτος ενώ τονίζει πως επι σειρά ετών δεν είχε γίνει τίποτα στην Αθήνα για την παράνομη πορνεία.


Η εφημερίδα γράφει οτι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπερασπίστηκε την πράξη αυτή λέγοντας ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι νόμιμη,

ώστε να ενημερωθούν οι άνδρες που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους. "Γίνονται όλα αυτά προς άγραν ψήφων;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος.
http://pwssekatanthsanellada.blogspot.com/2012/05/bild.html
Read more

Ψήφος ράπισμα στο Δ’ Ραϊχ…!!!!!!!!!!!!



Ψήφος ράπισμα στο Δ’ Ραϊχ…

Η ψήφος μας την Κυριακή θα πρέπει να είναι ένα ΟΧΙ στη νέα Γερμανική κατοχή, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σε μας έπεσε και πάλι ο ιστορικός κλήρος να θέσουμε τα πρώτα εμπόδια στο νέο Ράϊχ.


Για σκεφτείτε λίγο. Από τότε που προκηρύχτηκαν οι εκλογές, ακούσατε μήπως κάποια δήλωση από Γερμανία μεριά. Από Μέρκελ, από Σόϊμπλε κ.λ.π.; Όχι. Έπεσε σιγή ασυρμάτου σε όλη τη γερμανική ελίτ, προκειμένου να μην προκαλέσουν με την στάση τους αντίθετα από το προσδοκώμενα εκλογικά αποτελέσματα.

Και πιστεύουμε ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ποια εκλογικά αποτελέσματα επιθυμεί η Γερμανία. Επιθυμεί την άνοδο στην εξουσία των πιστών στο μνημόνιο και την ίδια μνημονιακών δυνάμεων.


Μετά την αποτυχία της Γερμανίας να βάλει επίσημα Γερμανό Διοικητή στην Ελλάδα, κατάφερε και πέρασε…. με την βοήθεια του Σαρκοζί (δεν μιλάμε φυσικά για τις ανύπαρκτες αντιστάσεις των Ελλήνων πολιτικών κοτζαμπάσηδων),

τον Ειδικό Λογαριασμό, στον οποίο θα πηγαίνουν όλα τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων και τον οποίο θα διαχειρίζεται η Γερμανία, αφαιρώντας πρώτα τα δικά της χρήματα και τα χρήματα των άλλων δανειστών.

Ταυτόχρονα στην Ελλάδα έχει εγκατασταθεί η υπερκυβέρνηση Task for, με πραγματικό κυβερνήτη της χώρας τον Χόρστ Ράϊχεμπαχ. Φτάσαμε στο σημείο να στέλνει «κάποιος» κ. Ματίας Μόρς έγγραφο στην Ελληνική Κυβέρνηση των υποτελών και να τους επιπλήττει γιατί δεν ενημέρωσαν τους γραμματείς του, πριν ψηφίσουν το νόμο για τα ασφαλιστικά ταμεία. Μιλάμε για τέτοιο κατάντημα του κάποτε Κυρίαρχου Κράτους και του κάποτε υπερήφανου λαού!!!

Η ψήφος μας λοιπόν την Κυριακή, όπως και η ψήφος των Γάλλων πολιτών, θα πρέπει να βάλει φρένο στη νέα Γερμανική κατοχή στην Ευρώπη και να θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων την πορεία της Ευρώπης των λαών. Την Ευρώπη της αλληλεγγύης.

Θα πρέπει να εξαναγκαστεί η Γερμανία να αποβάλει τη μάσκα της και είτε θα εκνευριστεί και θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, είτε θα αναγκαστεί να συναινέσει σε κοινή ευρωπαϊκή πορεία και κοινή ευρωπαϊκή μοίρα.

Σε μας έπεσε πάλι ο κλήρος…
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/05/1.html
Read more

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ: "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους"!!!


ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ν.3838/2010 ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ!

Δεν είναι αστείο!ακριβώς 12 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών αποφάσισαν να κάνουν εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων με τη "διαγραφή όσων στερήθηκαν το εκλογικό δικαίωμα κατόπιν ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους"!!!

Μιλάμε δηλαδή για τους μετανάστες του νόμου Ραγκούση,που ακύρωσε η Δικαιοσύνη.

Ζήτησαν στις 23 Απριλίου από τους Δήμους να διαγράψουν τους συγκεκριμένους μετανάστες από τα μητρώα τους,αφού πρώτα παραλάβουν τις εν λόγω αποφάσεις και στη συνέχεια οι δήμοι να ενημερώσουν το υπουργείο για τα περαιτέρω.Επειδή όλοι εδώ ζούμε και γνωρίζουμε τους ρυθμούς που κινείται το κράτος πιστεύει κανένας ότι πρόλαβαν να κάνουν την εκκαθάριση;

Οχι βέβαια,αφού ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν και μεταβιβάζουν την ευθύνη στους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων,τους οποίους σύμφωνα με το έγγραφο οφείλει να ενημερώσει ο Αντιπεριφερειάρχης!

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι λένε στο χωριό μου.

Ποιος διασφαλίζει λοιπόν ότι δεν θα ψηφίσουν οι μη έχοντες πλέον την Ελληνική ιθαγένεια;

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ
Αθήνα 23 Απριλίου 2012
Αριθ. πρωτ.: 15695

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣ:
Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 2
Όπως πίνακας αποδεκτών
Ταχ. Κώδικας: 10183
Πληροφορίες :2131361143
ΘΕΜΑ: "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους "

Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως την 29η Φεβρουαρίου 2012.

Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση.
Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης τις σχετικές αποφάσεις, και

β/ να εφοδιάσουν με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
1. κ.κ. Προέδρους Πρωτοδικών
(Μέσω οικείων Αντιπεριφερειαρχών)
2. κ. κ. Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
3. κ.κ. Περιφερειάρχες
Έδρες τους Θ. ΞΗΡΟΣ
4. κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες περιφερειακής
ενότητας έδρας νομών
5. Δήμους της Χώρας
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ
1. Γραφείο κ. Υπουργού
2. Γραφείο κ. Γεν. Γραμματέα
3. Γεν. Διευθυντή Αναπτ. Προγραμμάτων
4. Δ/νση Εκλογών
http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/blog-post_8963.html#.T6VMxkb0Wgc.facebook
Read more

04-05-12 Σύσταση Κλάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου



Σύσταση Κλάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των αρμόδιων Υπουργών, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καθηγητή κ. Γεώργιου Μπαμπινιώτη, και Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, σε συνεργασία και με την αρμόδια Υφυπουργό για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Εύη Χριστοφιλοπούλου, συγκροτούνται κλάδοι Γαλλικής Γλώσσας, Γερμανικής Γλώσσας, Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, Πληροφορικής, Δραματικής Τέχνης και Θεατρικών Σπουδών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικότερα, συστήνεται ο ακόλουθος αριθμός θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους αντίστοιχους κλάδους:

ΚΛΑΔΟΣ
ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας
200
ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας
100
ΠΕ08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων
100
ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών
60
ΠΕ18.41 Δραματικής Τέχνης
5
ΠΕ19 Πληροφορικής Πτυχιούχων ΑΕΙ
288
ΠΕ20 Πληροφορικής Πτυχιούχων ΤΕΙ
192




Σημειώνεται ότι οι θέσεις θα καλυφθούν αποκλειστικά με μετατάξεις μόνιμων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από αίτησή τους, με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχουν.
Read more

Ο κύβος ερρίφθη...

Με τις τελευταίες κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προεκλογική...
Ο κύβος ερρίφθη...
περίοδος και την Κυριακή 6 Μαΐου 9.850.802 εκλογείς καλούνται να ρίξουν την ψήφο τους στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης.


Καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι το ποσοστό της αποχής, η εκλογική συμπεριφορά των νέων ψηφοφόρων, των γυναικών και των συνταξιούχων, καθώς και το αποτέλεσμα στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες.


Η αποχή στις εκλογές του 2009 ήταν 29,5%, αυξημένη κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2007. Αλλά ακόμα και αυτά τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά είναι μικρότερα από την αποχή των ευρωεκλογών του 2009 (47,46%) και των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010 (39,12% την πρώτη Κυριακή και 53,32% τη δεύτερη).


Η «συμπεριφορά» των μεγάλων εκλογικών περιφερειών αποτελεί άλλο ένα παράγοντα που θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης. Η πολυπληθέστερη εκλογική περιφέρεια είναι η Β΄Αθηνών, στην οποία θα ψηφίσουν 1.410.493 εκλογείς, δηλαδή περίπου το ένα πέμπτο του εκλογικού σώματος.


Το αποτέλεσμα της κάλπης από την άλλη πλευρά επηρεάζεται από τη «συμπεριφορά» των νέων ψηφοφόρων (359.959 θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις 6 Μαΐου), αλλά και κυρίως από τη «συμπεριφορά» των γυναικών (5.079.425 σε σύνολο 9.850.802 εκλογέων) και των συνταξιούχων που, μαζί, αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.



Μάχη για συσπείρωση



Προτού πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας, οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν τις τελευταίες εμφανίσεις τους και έστειλαν ο καθένας τα δικά του μηνύματα στο εκλογικό σώμα.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς έδωσαν την ύστατη μάχη για να πείσουν τους αναποφάσιστους και να σταματήσουν τη διαρροή ψηφοφόρων τους προς τα άλλα κόμματα.


«Την Κυριακή κρίνονται όλα. Η μοίρα του λαού μας, η παραμονή στην Ευρώπη και στο ευρώ», επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλος ζητώντας την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ σε πρώτο κόμμα, ώστε να είναι σε θέση να διαδραματίσει το ρόλο του εγγυητή και καταλύτη των εξελίξεων, όπως είπε.


Υποστηρίζοντας ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι σε θέση να παρέχει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στα άλλα κόμματα λέγοντας «όχι στη τζάμπα πολιτική της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, των ψευδαισθήσεων, των ψεύτικων υποσχέσεων».


Σε μια τελευταία προσπάθεια συσπείρωσης ο κ. Βενιζέλος προέτρεψε «Δώστε ηχηρή απάντηση στους αλαζόνες που πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Δώστε ηχηρή απάντηση στους ανιστόρητους που νομίζουν ότι 'τελειώνουν' με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».


Ο Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αλεξανδρούπολη, θέλοντας να δείξει ότι είναι κοντά στους ακρίτες και να στείλει το μήνυμα στους κατοίκους των αστικών κέντρων ότι στην κορυφή της ατζέντας της ΝΔ παραμένει το θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.


Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στα σενάρια συγκυβέρνησης λέγοντας: «Κάποιοι πιέζουν να 'συγκυβερνήσουμε' με το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Και δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια 'συγκυβέρνηση'! Συμφέρει μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να 'πέσει στα μαλακά'».


Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε επίσης από τους πολίτες να ψηφίσουν πολιτική σταθερότητα και να δώσουν εντολή να αλλάξουν όλα. «Αλλά με σταθερότητα. Χωρίς σταθερότητα, δεν κινδυνεύει η επόμενη κυβέρνηση. Κινδυνεύουν τα πάντα!» είπε.



Για προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Παρασκευή σε συγκέντρωση ξενοδοχοϋπαλλήλων. H γγ του ΚΚΕ επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη θέση του ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το μνημόνιο.



«Όσα χρόνια πολιτεύομαι δεν έκανα κακό στην πατρίδα μου δεν είπα ποτέ ψέματα. Δείτε γύρω σας. Γεμίσαμε προδότες ψεύτες και κλέφτες. Αλλά δεν είναι αυτός ο Έλληνας» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο ΣΕΦ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε κατά των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και είπε ότι το κόμμα του είναι η δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα την επόμενη μέρα.



Βέβαιος πως το εκλογικό σώμα θα επιβάλλει τελικά τη συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς εμφανίσθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πολυπληθούς προεκλογικής του ομιλίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου εξαπέλυσε επίσης επίθεση κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.



Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, που περιόδευσε στην Κρήτη, σε δηλώσεις του είπε ότι αν οι πολίτες τού δώσουν τη δύναμη, το κόμμα του θα αξιοποιήσει την εντολή που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις προτάσεις του ετοιμάζει την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη.


Την απάντησή του σε όσους χαρακτηρίζουν «επικίνδυνους» τους Ανεξάρτητους Έλληνες έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στη Διονυσίου Αεροπαγίτου. «Είναι ότι μας λένε ότι είμαστε επικίνδυνοι. Ναι, λοιπόν, είμαστε επικίνδυνοι. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς οι οποίοι έκλεψαν τους Έλληνες. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς που υποθήκευσαν την Ελλάδα. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς που κλέβουν τα όνειρα των παιδιών μας» δήλωσε.


Αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας την Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τους, απ' όπου δήλωσε ότι η ψήφος στο κόμμα της αποτελεί μια έξυπνη ψήφο. Η κ. Μπακογιάννη επέλεξε να κλείσει την προεκλογική εκστρατεία απευθυνόμενη στους νέους γιατί -όπως είπε- η δική τους κυρίως ζωή κρίνεται αυτή την εποχή και μέσα από αυτούς σε κάθε γονιό που ανησυχεί για το δικό τους μέλλον.



Την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας από τις προοδευτικές δυνάμεις που θα συμφωνήσουν σε ένα ελάχιστο πρόγραμμα τόνισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη από τη Λάρισα όπου περιόδευσε.



«Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός. Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εναλλακτικής πλειοψηφίας και σε κυβερνητικό επίπεδο, προϋπόθεση είναι όμως μια προγραμματική συμφωνία που θα δίνει πραγματική διέξοδο» επισήμανε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Επικρατείας και συνεπικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.



Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε για «άκρατη εξουσιολαγνεία» και «αμετροέπεια», εξαπέλυσε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διά του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Με μια ωριαία ταινία που πρόβαλε η ΕΤ1, με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Μάνο και τους υποψηφίους της Δράσης, σε ζωντανό διάλογο για τα καυτά προβλήματα της χώρας, σκηνοθετημένη αφιλοκερδώς από τους Νίκο Περράκη και Απόστολο Δοξιάδη, έκλεισε η προεκλογική εκστρατεία της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Γρηγόρη Βαλλιανάτου.
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=42445&categories_id=69
Read more

Αυθεντικός διάλογος Βενιζέλου - Οπαδών ΠΑΣΟΚ απόψε στο Σύνταγμα...

...κυκλοφορεί στο facebook
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Λαέ των Αθηνών σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!"
ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن!"
πηγηhttp://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_479.html
Read more

Σε πλήρη διάλυση το ΠΑΣΟΚ – νοικιάζουν ακόμα και εκλογικούς αντιπροςσώπους!!!

20120505-114328.jpgΔείγμα αποσυσπείρωσης αποτελεί στο ΠΑΣΟΚ η αδυναμία των Νομαρχιακών Επιτροπών να στελεχώσουν τα εκλογικά τμήματα με εκλογικούς αντιπροσώπους, ρίχνοντας έτσι το βάρος στους υποψήφιους βουλευτές .Φήμες λένε ότι υπουργός της κυβέρνησης που ρίχνεται στην μάχη της Α΄Αθήνας εξασφάλισε να στελεχώσει με “ενοικιαζόμενους εκλογικούς αντιπροσώπους” χρησιμοποιώντας το υπουργείο ,τα περισσότερα εκλογικά με....
την προϋπόθεση να μην φύγουν στιγμή απο το πόστο τους και να προωθούν με κάθε τρόπο την συγκεκριμένη υποψηφιότητα .


πηγηhttp://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_5153.html#more
Read more

Μαύρο στην Ρεπούση και τον Κουβέλη. Ας τους ψηφίσει ο Αδόλφος.

Οποιος κοιμάται με “συνωστισμούς” ξυπνά με ολοκαυτώματα.
Μαύρο στην Ρεπούση και τον Κουβέλη. Ας τους ψηφίσει ο Αδόλφος.
Εξαιρετική για άλλη μία φορά η παρέμβαση του Ιωάννη Μοίρα…


http://olympia.gr/2012/05/05/%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%cf%82-%cf%84/
Read more

Φραστική επίθεση νεαρού στην Άννα Διαμαντ οπούλου στην ομιλία της εχθές στα Τρίκαλα

tromaktiko50.jpg
Μα να την πεί ξεφτιλισμένη… την Αννα…
Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο τουtrikalaola.gr το νεαρό που μπούκαρε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, την ώρα που ήταν στο βήμα η Υπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Διαμαντοπούλου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων…
Η σκηνή έγινε μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr και αμέσως…
μετά η κα Διαμαντοπούλου συνεχίζοντας την ομιλία, είπε: «Για να γίνει διάσημος κάποιος πρέπει να μπει μπροστά στην κάμερα…». Στο τέλος της ομιλίας της το trikalaola.grζήτησε από την κα Διαμαντοπούλου να σχολιάσει την φραστική επίθεση του νεαρού, αλλά μας απάντησε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω».
Ο νεαρός απωθήθηκε από άνδρες της ασφάλειας της κας Διαμαντοπούλου και μετά από λίγο έγινε η προσαγωγή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
Read more

Scorpions - Is There Anybody There + lyrics

Read more

5000 Eυρώ για να τους πει η ιδιωτική εταιρεία πώς θα μοιράσουν τα βιβλία. Αυτή είναι οικονομία !!. Μπράβο, κ. Μπαμπινιώτη.!!

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ , οργανισμός του υπουργείου Παιδείας, προτίθεται έως την 07.05.2012 να προμηθευθεί δι’ απευθείας αναθέσεως υπηρεσίες μελετών ως εξής:

α) Μελέτη κατάρτισης βέλτιστου προγράμματος διανομής βιβλίων στις....
σχολικές
μονάδες της χώρας
β) Καταγραφή των χαρακτηριστικών των τοπικών (ανά νομό) διανομών βιβλίων στιςσχολικές μονάδες
Ο προϋπολογισμός της ανάθεσης διαμορφώνεται σε 5.000€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ALLO KAPBOYNO
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/5000-e.html
Read more

Συνειδητά οι πολίτες δεν πληρώνουν πλέον τα δάνειά τους! Στο κόκκινο οι τράπεζες

Όσο βαθαίνει η ύφεση στην οικονομία, τόσο βαθαίνουν και οι επισφάλειες στα τραπεζικά δάνεια. Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η κατάσταση στο συγκεκριμένο μέτωπο χειροτέρεψε έτι περαιτέρω, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τραπεζικές διοικήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για ιδιότυπη «στάση πληρωμών»....



Τι εννοούν; Ότι μεγάλος αριθμός δανειοληπτών – πελατών τους, δεν πληρώνουν πλέον συνειδητά τις υποχρεώσεις τους που προκύπτουν από τα δάνεια που έχουν λάβει, ελπίζοντας ή πιστεύοντας σε φήμες για διαγραφή τους ή σε «κούρεμα» ή σε οτιδήποτε άλλο τάζουν ή αφήνουν να εννοηθεί ότι θα συμβεί διάφορα κόμματα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα τα «κόκκινα» δάνεια να έχουν φτάσει ακόμα και στο 16% επί του συνόλου και να το έχουν ξεπεράσει, ενώ σε ορισμένες κατηγορίες δανείων και κυρίως στα λεγόμενα καταναλωτικά (κάρτες κλπ) να φτάνουν ακόμα και κοντά στο 30%!

Το μεγάλο πρόβλημα –όπως εκτιμούν – δημιουργήθηκε από τις διαδόσεις για PSI και στα ιδιωτικά δάνεια, κάτι το οποίο αποκλείουν κατά τρόπο κατηγορηματικό. Για τον απλό λόγο ότι αν ποτέ συνέβαινε θα ήταν η καταστροφή τους…

πηγή:Voria
http://planet-greece.blogspot.com/2012/05/blog-post_6335.html
Read more

O Άδωνις προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα στο Ζάππειο!

O Άδωνις προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα στο Ζάππειο!

O Άδωνις προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα στο Ζάππειο!

Θερμή υποδοχή από τους πολίτες αλλά και τα στελέχη της ΝΔ δέχθηκε την Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.

Ανάμεσα σε αυτούς που έτρεξαν κυριολεκτικά να αγκαλιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως άλλωστε φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία.
Read more

Αριθμός εδρών και σταυρών ανά εκλογική περιφέρεια

Αριθμός εδρών και σταυρών ανά εκλογική περιφέρεια
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕΔΡΕΣΣΤΑΥΡΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕΔΡΕΣΣΤΑΥΡΟΙ
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ12 ΚΙΛΚΙΣ31
Α" ΑΘΗΝΩΝ174 ΚΟΖΑΝΗΣ52
Β" ΑΘΗΝΩΝ424 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ42
ΑΙΤ/ΝΑΝΙΑΣ83 ΚΥΚΛΑΔΩΝ31
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ31 ΛΑΚΩΝΙΑΣ31
ΑΡΚΑΔΙΑΣ31 ΛΑΡΙΣΗΣ83
ΑΡΤΗΣ31 ΛΑΣΙΘΙΟΥ21
ΥΠ. ΑΤΤΙΚΗΣ123 ΛΕΣΒΟΥ31
ΑΧΑΙΑΣ93 ΛΕΥΚΑΔΟΣ11
ΒΟΙΩΤΙΑΣ42 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ52
ΓΡΕΒΕΝΩΝ11 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ52
ΔΡΑΜΑΣ31 ΞΑΝΘΗΣ31
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ52 Α" ΠΕΙΡΑΙΩΣ62
ΕΒΡΟΥ42 Β" ΠΕΙΡΑΙΩΣ83
ΕΥΒΟΙΑΣ62 ΠΕΛΛΗΣ42
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ11 ΠΙΕΡΙΑΣ42
ΖΑΚΥΝΘΟΥ11 ΠΡΕΒΕΖΗΣ21
ΗΛΕΙΑΣ62 ΡΕΘΥΜΝΗΣ21
ΗΜΑΘΙΑΣ42 ΡΟΔΟΠΗΣ31
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ83 ΣΑΜΟΥ11
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ11 ΣΕΡΡΩΝ72
Α" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ164 ΤΡΙΚΑΛΩΝ52
Β" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ72 ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ52
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ52 ΦΛΩΡΙΝΗΣ21
ΚΑΒΑΛΑΣ42 ΦΩΚΙΔΟΣ11
ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ52 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ31
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ21 ΧΑΝΙΩΝ42
ΚΕΡΚΥΡΑΣ31 ΧΙΟΥ21
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ11
ΣΥΝΟΛΟ300

Read more

Μνημόνιο: Μία δολοφονία εκ προμελέτης!

Η Ισλανδία, στο ξεκίνημα της κρίσης (2008), είχε δημόσιο χρέος στο 130% του ΑΕΠ (μετά τη ραγδαία υποτίμηση) και χρέος τραπεζών στο 1.000% του ΑΕΠ – ενώ φυσικά είχε χάσει την πρόσβαση στις αγορές χρηματοδότησης. Τρία χρόνια αργότερα (2011), η χώρα επανήλθε στην ανάπτυξη, μείωσε το δημόσιο χρέος της στο 100% του ΑΕΠ, καθώς επίσης το τραπεζικό στο 200% του ΑΕΠ, διαγράφοντας μέρος των χρεών των νοικοκυριών - ενώ η ανεργία περιορίσθηκε στο 7% και επέστρεψε στις αγορές.

Η Ελλάδα αντίστοιχα, στο ξεκίνημα της κρίσης (2009), είχε δημόσιο χρέος στο 120% του ΑΕΠ, χρέος τραπεζών στο 23% και ανεργία στο 9% - επίσης, το τρίτο χαμηλότερο συνολικό χρέος στις χώρες του ΟΟΣΑ.

Τρία χρόνια αργότερα, το δημόσιο χρέος έφτασε στο 170%, οι τράπεζες ουσιαστικά χρεοκόπησαν παρά το μηδαμινό χρέος τους, λόγω της κατοχής ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, η ανεργία εκτοξεύθηκε στο 21%, η ύφεση στο -7% και η Βουλή μετέτρεψε το σύνολο του χρέους σε ενυπόθηκο – παραδίδοντας την εθνική μας κυριαρχία και μετατρέποντας την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο των Βρυξελλών.

Μετά τη διαγραφή χρέους (PSI), το νέο δανεισμό για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς επίσης τα ελλείμματα του προϋπολογισμού (2012), το δημόσιο χρέος θα «μειωθεί» στο 155% του ΑΕΠ – συνεχίζοντας να είναι κατά πολύ υψηλότερο από το 2009 και φυσικά μη βιώσιμο, παρά το ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε εγκληματικά στη χρεοκοπία (χωρίς να ξεχνάμε τις τεράστιες ζημίες των ασφαλιστικών ταμείων, Πανεπιστημίων, ιδιωτών κλπ. από τη διαγραφή).

Το μνημόνιο ήταν πράγματι ένα φάρμακο για την οικονομία - όπως ισχυρίζονται η κυβέρνηση, το ΔΝΤ και οι υπόλοιποι υπερασπιστές του. Ένα φάρμακο όμως δραστικό και δηλητηριώδες, το οποίο σκοτώνει, αργά αλλά σταθερά, αυτόν που θα υποχρεωθεί να το δοκιμάσει - μία δολοφονία εκ προμελέτης, στην περίπτωση της Ελλάδας, η οποία δεν φανταζόμαστε ότι θα μείνει ατιμώρητη.

Ανεξάρτητα τώρα από όλα αυτά έχουμε την άποψη πως όταν μία χώρα είναι βυθισμένη σε μία τεράστια κρίση, όταν βρίσκεται δηλαδή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, είναι ανόητο να συζητάει κανείς για αναδιάρθρωση της οικονομίας της - ακόμη και αν είναι απολύτως απαραίτητη η λήψη τέτοιων μέτρων, τα οποία θα την ωφελήσουν μακροπρόθεσμα, με απόλυτη σιγουριά. Δεν είναι δε μόνο από οικονομικής πλευράς ανόητο, αλλά και από ηθικής - όταν την ίδια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται στην ανεργία ή/και αυτοκτονούν.

Μεταφορικά, θα ήταν σαν να συζητούσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους να σβήσουν μία πυρκαγιά, για τη λογική ή όχι των πυροσβεστικών μέτρων ή για την ελλιπή πυροπροστασία του κτιρίου που καίγεται - αντί να ασχολούνται με τη μη μετάδοση της σε γειτονικούς χώρους και, στη συνέχεια, με την κατάσβεση της. Στα νοσοκομεία οι γιατροί, κατά τη διάρκεια μίας έκτακτης χειρουργικής επέμβασης, δεν συζητούν για τον τρόπο ζωής και για τα σφάλματα του ασθενή - απλά προσπαθούν να τον σώσουν.

Τόσο η Ελλάδα λοιπόν, όσο και η Ευρωζώνη, δεν έχουν αυτή τη στιγμή χρόνο για να διορθώσουν τα σφάλματα της οικονομικής πολιτικής και του ευρώ - ενώ θα ήταν δεδομένη η διάλυση των Η.Π.Α. εάν η εκεί κυβέρνηση συζητούσε την αποβολή ή μη της Καλιφόρνιας, λόγω της χρεοκοπίας της. Αυτό που επείγει είναι η λήψη άμεσων μέτρων για την από κοινού ανάπτυξη ολόκληρης της ηπείρου, καθώς επίσης για τον περιορισμό των χρεών, δημοσίων και ιδιωτικών - μέσω των χαμηλών επιτοκίων, του ελεγχόμενου πληθωρισμού και της μερικής διαγραφής.

Όταν λυθούν τα άμεσα προβλήματα, αφού εκδιωχθεί το ΔΝΤ, όταν καταπολεμηθεί η ύφεση και αφού επιστρέψει στην ανάπτυξη η Ελλάδα (και η Ευρώπη), τότε θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για τις διαρθρωτικές αλλαγές ή για την εφαρμογή οποιονδήποτε άλλων λογικών μέτρων εξυγίανσης. Διαφορετικά η Ευρώπη κινδυνεύει να διαλυθεί, με την επιστροφή του άκρατου εθνικισμού και με μεγάλες κοινωνικές αναταραχές - όπως επίσης και η Ελλάδα.


 
Read more

Πούτιν για τις ελληνικές εκλογές:"Ότι αποφασίσει ο λαός είναι σεβαστό"


«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εγγένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος» δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλ. Πούτιν προς τον ίδιο.

Για το ίδιο θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Αντόν Ζάνιν, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι δεν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για παρόμοια επιστολή, επομένως δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.

Ενδιαφέρον βέβαια θα είχαν οι απόψεις των Ρώσων και για όσους εν Αθήναις εμφανίζονται ως "η φωνή του Κρεμλίνου".

Read more

Δείτε (3) βίντεο!!! Μιλάει ο Βενιζέλος σε άδε ια πλατεία ενώ έρχονται Πακιστανοί να γεμί σουν τον χώρο -και- βίντεο περιήγηση στην π λατεία

Σύνταγμα 4.5.2012, ώρα – Προεκλογική ομιλία Βενιζέλου
Ο Βενιζέλος εμφανίζεται και η πλατεία Συντάγματος είναι άδεια ακριβώς αριστερά και δεξιά της εξέδρας… και φυσικά είναι εντελώς άδειες όλες οι πτέρυγες τις πλατείας!!!Ο κόσμος ήταν μόνο στον άξονα της πλατείας… σε λίγο εμφανίζονται Πακιστανοί με σημαίες για να γεμίζουν όσο μπορούν τον χώρο τουλάχιστον μπροστά και δίπλα στην εξέδρα…

Ο Βενιζέλος μιλάει και δίπλα από την εξέδρα ο χώρος είναι άδειος.
Τότε έρχονται σε σειρά Πακιστανοί πολίτες με σημαίες του ΠΑΣΟΚ για να γεμίσουν τον χώρο!!!Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε κάποιον με κοστούμι που τους λέει να κουνήσουν τις σημαίες!!!!!!

Δείτε την περιήγηση στην άδεια πλατεία Συντάγματος, ενώ ο Βενιζέλος μιλάει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ!!!

Βασίλης Ν
http://olympia.gr/2012/05/05/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-3-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ac%ce%b4/
Read more

Γλύτωσε στο παραπέντε το λιντσάρισμα ο jeffry στο Σύνταγμα…

Γλύτωσε το λιντσάρισμα στο παραπέντε ο jeffry Παπανδρέου από οπαδούς και φίλους του ΠαΣοΚ που βρέθηκαν στο σύνταγμα μαζί με τα πακιστάνια να ακούσουν τον μεγάλο αρχηγό Μπέννυ…την γλύτωσε με κάτι χονδρά μπινελίκια…δείτε το video…
http://olympia.gr/2012/05/04/%ce%b3%ce%bb%cf%8d%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%84%cf%83%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1/
Read more

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Έναρξη προγραμμάτων πιστοποίησης εκπαιδευτικών στις βασικές δεξιότητες ΤΠΕ (Α’ επίπεδο) για τη συμμετοχή στην επιμόρφωση Β’ επιπέδου

Εκπαιδευτικά Νέα
Σε συνέχεια
της σχετικής ανακοίνωσης της 9/4/2012, γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι από σήμερα 3/5/2012, μπορούν με χρήση των κωδικών τους να βλέπουν τα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης και να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
http://b-epipedo2.cti.gr/mis
(Επιλογή: «Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης» -> «Νέα Αίτηση»)
Τα προγράμματα πιστοποίησης θα ανακοινώνονται σταδιακά σύμφωνα με τη ζήτηση εκ μέρους των εκπαιδευτικών αλλά και τη διαθεσιμότητα ανά περιοχή των Κέντρων Πιστοποίησης.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της παρούσας Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, τα προγράμματα πιστοποίησης Α' επιπέδου υλοποιούνται, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β' επιπέδου, για την οποία η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Στην επιμόρφωση Β΄ επιπέδου μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05/06/07, ΠΕ19/20, ΠΕ60, ΠΕ70, καθώς και εκπαιδευτικοί «συναφών» κλάδων, δηλαδή εκπαιδευτικοί που έχουν τη δυνατότητα διδασκαλίας μαθημάτων των παραπάνω κλάδων ως πρώτη ή δεύτερη ανάθεση.
Στα προγράμματα πιστοποίησης Α' επιπέδου, που θα υλοποιηθούν στο διάστημα Μαΐου – Ιουλίου 2012 στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚεΠΙΣ), μπορούν να συμμετάσχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και εν ενεργεία αναπληρωτές της δημόσιας εκπαίδευσης, των κλάδων της επιμόρφωσης Β' επιπέδου, εκτός των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ19/20 για τους οποίους η πιστοποίηση Α' επιπέδου δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην επιμόρφωση αυτή. Οι αναπληρωτές και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση (αποστολή στο fax: 210 6930750) από την οικεία διεύθυνση εκπαίδευσης, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα υποβολής αίτησης στα προγράμματα πιστοποίησης Α' επιπέδου (δείτε εδώ).
Υπενθυμίζουμε ότι στον Οδηγό Ενημέρωσης Εκπαιδευτικών που είναι διαθέσιμος εδώ, περιλαμβάνεται υλικό σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης, τον τρόπο απόκτησης κωδικών για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οδηγίες χρήσης του υπολογιστικού περιβάλλοντος πιστοποίησης, καθώς και ένα δείγμα τεστ και ερωτήσεων της εξέτασης. Για τυχόν απορίες σχετικά με τη διάθεση κωδικών κλπ. οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα στην Υπηρεσία Help Desk B' Επιπέδου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται στον παρόντα κόμβο:
http://b-epipedo2.cti.gr/
http://www.edunea.gr/index.php/2011-01-31-09-42-29/13388-2012-05-04-06-37-50
Read more

ΣΥΝΤΑΓΜΑ – Τράτζικ: Πακιστανοί το κοινό του Βενιζέλου!


ΣΥΝΤΑΓΜΑ – Τράτζικ: Πακιστανοί το κοινό του Βενιζέλου!Λέμε και εμείς: είναι δυνατόν να υπάρχουν έστω και 1.000 Έλληνες πολίτες (τόσοι είναι περίπου στο Σύνταγμα) που να χειροκροτούν τον Βενιζέλο;
Και που; Στην πλατεία των Αγώνων του λαού μας, εκεί που χύθηκε δημοκρατικό αίμα, εκεί που τα κατοχικά ΜΑΤ μας άνοιγαν τα κεφάλια…
Ευτυχώς που η φωτογραφία μας απάντησε: οι συμπαθέστατοι μετανάστες κουνάνε τα σημαιάκια!
Τι κάνει ο κόσμος για το μεροκάματο…

http://www.tsantiri.gr/politiki/sintagma-tratzik-pakistani-to-kino-tou-venizelou.html
Read more

Μας έκαναν πειραματόζωο δηλώνει τώρα ο Παπανδρέου. Ή θα τον τιμωρήσετε ή θα φύγετε ΟΛΟΙ με ελικόπτερο. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Θα μετρήσουμε τα λόγια μας πολύ προσεκτικά. Προχθές σε συνέντευξη του στο περιοδικό Time, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε αναίσχυντα ότι “μας έκαναν πειραματόζωο”! Ποιός; Αυτός που μέχρι χθες δήλωνε ότι “είναι περήφανος για την πολιτική που ακολούθησε”, ότι “έσωσε την Ελλάδα”, ενώ το ελεεινό κονκλάβιο των πράσινων ελληνοφώνων γυρνάει σποτάκια που εξυμνούν τον αγώνα τους.
Όταν λοιπόν ο καταστροφέας της Ελλάδας, καμάρωνε για το κατόρθωμα του, το “μνημόνιο”, όλος ο οχετός των ΜΜ”Ε” τον αποθέωνε ως τον μεγάλο σωτήρα.
Πόσα πρωτοσέλιδα, πόσες σελίδες, πόσα δελτία δεν αποθέωναν τον μεγάλο στοχαστή που έσωσε την Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανδρέου, έρχεται να …ακυρώσει όλους τους υποτακτικούς του και να πει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν “δική τους επιτυχία”, αλλά ήταν ένα άθλιο πείραμα εις βάρος της χώρας από “κάποιους άλλους”.
Δικαιώνοντας στην ουσία την στάση του “Ολυμπία” που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κάποιους μήνες μπροστά.
Πρώτοι αποκαλύψαμε το σκάνδαλο Τ3 – Τ10, την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την άθλια συμπεριφορά του ΓΑΠ στην συνάντηση με τον Πούτιν, την δόλια εκτίναξη των Spreads, τον ρόλο των τραπεζιτών (έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη αλλά την κρατάμε για το …τέλος!), και άλλα πολλά.
Όμως, από τότε είχαμε εγκαινιάσει και την ενότητα Horca. Στην οποία καταγράφαμε κάθε δημοσιογραφική αναφορά των ΜΜ”Ε” που εκθείαζε την καταστροφή της Ελλάδας.
Αυτή η ενότητα σύντομα θα βγει από τα κιτάπια, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα την παραδοχή ότι η υπαγωγή στο ΔΝΤ είχε συμφωνηθεί.
Όπως είχαμε πει και κάτι άλλο: Πρώτοι, με την βοήθεια του BondHolder είχαμε αποκαλύψει τις ομοιότητες Ελλάδας – Αργεντινής, όταν οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν καν τι είναι το ΔΝΤ.
Είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει έγκαιρα: Στην Αργεντινή, αυτός που έφερε το ΔΝΤ έφυγε “μέσω εκλογικής συντριβής”. Ο επόμενος όμως έφυγε με το ελικόπτερο.
Όπως είχαμε πει πως ο ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής στην (κατοχική) δραχμή, είναι η συνέχιση της παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν, που ο κύριος Παπανδρέου επιμένει να χλευάζει τους συντρόφους του (λίγο μας νοιάζει) αλλά να κάνει πλάκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία, καθιστά το σύνθημα των εκλογών ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τιμωρήστε τον, αλλιώς θα τιμωρηθείτε.
Τιμωρήστε τον αλλιώς θα ρίξετε την Ελλάδα στην δίνη του χάους μέχρι να σας γκρεμίσει.
Εάν η επόμενη (όποια) κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους συνεργάτες του ΔΝΤ, να είστε σίγουροι ότι σε 6 μήνες θα φύγει με ελικόπτερο.
Και μπορεί ο Ντε Λα Ρούα να είχε κάνει την καβάντζα και να περνά βασιλικά με τον γιό του να έχει γκόμενα την Σακίρα, πόσοι από εσάς ρε κακομοίρηδες έχετε τέτοιο κομπόδεμα για να κρυφτείτε από την εκδίκηση των Ελλήνων;
Η επιλογή, παραμένει δική σας. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.
Καλή ψήφο σε όλους. Για την Αλήθεια, την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη. Οι αυξήσεις μισθών και τα επικουρικά θα έλθουν από μόνα τους μετά και υγιώς.
Διαβάστε επίσης:
Read more

Κι όμως... δεν ντρέπεται


Γ. Παπανδρέου: «Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!»
Read more

Έμαθαν πως.... και πλάκωσαν και οι Πακιστανοί....



Έμαθαν πως.... και πλάκωσαν και οι Πακιστανοί....!!!!!

Δεν μας έφτανε το ΔΝΤ, η Μέρκελ, και οι λοιποί «φίλοι» μας που μας ελέγχουν τι φάγαμε, τι ήπιαμε, πόσα θα ξοδέψουμε, δεν μας φτάνει η ξεφτίλα στην οποία μας οδήγησαν ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο, τώρα πλάκωσαν και οι Πακιστανοί, με την βοήθεια του Χρυσοχοΐδη.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία και με υπερηφάνεια παρουσιάζει και σχετικές φωτογραφίες.
«Tις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κλειστής Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής
επισκέφθηκαν, σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, εκπρόσωποι Κοινοτήτων Μεταναστών Ασιατικών Κρατών, που βρίσκονται στη χώρα μας, συνοδευόμενοι από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εκπρόσωποι των μεταναστών επισκέφθηκαν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους και συνομίλησαν με αρκετούς από αυτούς.

Στην αντιπροσωπεία των Κοινοτήτων Μεταναστών συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας Πακιστάν και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταναστών Ελλάδας κ. Syed Mohamed Jamil, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιράκ κ. Ahmad Khalis, ο κ. Mohammad Afzal Bhatti, μέλος της Πακιστανικής Επιτροπής Ελλάδος,

ο πρόεδρος της Κοινότητας Μπανγκλαντές Dr. Zainul Abedin, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Αφγανιστάν κ. Pashton Zalme, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρόκο κ. Abd Benbrahim και ο κ. Mohamed Bashlr Shad, εκπρόσωπος της Ινδικής Κοινότητας.»
Ενώ οι συνδικαλιστές των λαθρομεταναστών ελέγχουν την Ελληνική Πολιτεία επειδή δεν της έχουν καμία εμπιστοσύνη, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους, ο Χρυσοχοΐδης αισθάνεται τόσο περήφανος που εξέδωσε δελτίο τύπου.

Ο Πακιστανός "ελεγκτής" επί το έργον...

Ότι και να σκεφτώ, ότι και να γράψω δεν μπορεί να αποδώσει τα συναισθήματα ντροπής, εξευτελισμού αλλά και οργής που με κυριεύουν.
Την Κυριακή, θέλω να ελπίζω, ότι οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν τέλος στο δράμα που ζούμε.!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html
Read more

Έκκληση για βοήθεια (διασταυρωμένο)

Η έκκληση είναι πραγματική, όποιος μπορεί ας βοηθήσει…

Σας παρακαλούμε ΒΟΗΘΗΣΤΕ.Ο Γιώργος μας πρέπει να φύγει ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Είναι 28 χρόνων και εδώ και επτά μήνες νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, και χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έχει βρεθεί δότης με 100% συμβατότητα όμως η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Οι γιατροί εδώ έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά σήμερα οι ελπίδες για να ζήσει του δίνονται από το εξειδικευμένο Νοσοκομείο του Ισραήλ Hadassah. Η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μέρος των χρημάτων αλλά δεν επαρκούν.
Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια του παιδιού να κρατηθεί στη ζωή μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ IBAN 8701100490000004975436975
ΔΙΑΔΩΣΤΕ την είδηση σε φίλους σας ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η
υπόθεση του Γιώργου. Δεν θα ζητούσαμε την βοήθεια σας αν δεν ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη.
Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να βοηθήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες και αποδεικτικά έγγραφα των νοσοκομείων επικοινωνήστε με τα τηλ. της οικογένειας.
6977445357 (Ι. Μακρής)
6944552222 (Ι. Μαρκίδου)
Ο Γιώργος μας από 5 χρονών γαλουχήθηκε στην ένωση Ποντίων Νίκαιας που μέλη του είμαστε εμείς και με τις παραδόσεις μας εξελίχθηκε σε επιδέξιο λυράρη και τραγουδιστή του συλλόγου.

http://olympia.gr/2012/05/04/%ce%ad%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf/#more-149157
Read more

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...

ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την αναγούλα που τους προκαλούμε με την αναδημοσίευση του εμετικού παραπολιτικού που δημοσιεύει σήμερα η ΠΑΣΟΚική φυλλάδα του Γ. Μπόμπολα (κλικ), έχει σημασία όμως να το διαβάσετε για να...
διαπιστώσετε τη διατεταγμέμνη υπηρεσία στην οποία βρίσκεται το Έθνος και τα άλλα ΜΜΕ του γνωστού μεγαλοεργολάβου...

πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_5260.html
Read more

Και μην ξεχάσουμε τα Ερείπια που άφησε ο Καραμανλής...

Αυτός ο Καραμανλής ΔΕΝ παλευόταν...

Δεν φτάνει που διόρισε όποιον μιλούσε Ελληνικά , δεν φτάνει που ξεχείλωσε το χρέος (τα λέω καλά κ. Παπακωνσταντίνου μου ;;;) , έριξε και σε ιστορικά χαμηλά την ανεργία της χώρας...

Πότε ;;;
Τότε που σε παγκόσμιο επίπεδο η ανεργία και η ύφεση κάλπαζε....

Ευτυχώς όλα αυτά άλλαξαν...
Ο λαοπρόβλητος ηγέτης του ήλιου μετά από συνεχείς πιέσεις κατάφερε να πάει η χώρα σε εκλογές και να νικήσει τον "κουρασμένο"...

Σημειώστε τώρα και τα παρακάτω ...

Από την EXPRESS :
Στο 21,7% η ανεργία τον Ιανουάριο.



Την υψηλότερη αύξηση της ανεργίας στην ΕΕ, κατέγραψε η Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο (από 14,7% τον Ιανουάριο του 2011 σε 21,7% τον Ιανουάριο του 2012), σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2012, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Σημειώνεται, ότι τα διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat για την Ελλάδα, φθάνουν ως τον Ιανουάριο του 2012.

Από τον Μάρτιο του 2011 ως τον Μάρτιο του 2012, η υψηλότερη αύξηση της ανεργίας μέσα σε ένα χρόνο καταγράφεται στην Ισπανία (από 20,8% σε 24,1% ) και στην Κύπρο (από 6,9% σε 10%). Επίσης, τον Μάρτιο του 2012 οι άνεργοι στην "ΕΕ των 27" ανήλθαν στα 27,772 εκατομμύρια και στην ευρωζώνη στα 17,365 εκατομμύρια. Τον ίδιο μήνα, η ανεργία στην "ΕΕ των 27" διαμορφώθηκε στο 10,2% (έναντι 9,4% τον Μάρτιο του 2011) και στην ευρωζώνη στο 10,9% (έναντι 9,9% τον Μάρτιο του 2011). Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας τον Μάρτιο του 2012 καταγράφηκαν στην Αυστρία (4%), στην Ολλανδία (5%), στο Λουξεμβούργο (5,2%) και στη Γερμανία (5,6%).

Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στην Ισπανία (24,1%), στην Ελλάδα (21,7% τον Ιανουάριο 2012) και στην Πορτογαλία (15,3%). Σε ό,τι αφορά την ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών, η Ελλάδα καταγράφει θλιβερή πρωτιά στην ΕΕ με ποσοστό 51,2% τον Ιανουάριο του 2012, ενώ δεύτερη έρχεται η Ισπανία με 50,3%. Με βάση τα στοιχεία του Μαρτίου 2012, η υψηλότερη ανεργία των νέων καταγράφεται στην Ισπανία (51,1%) και ακολουθούν η Πορτογαλία (36,1%) και η Ιταλία (35,9%). Τον Ιανουάριο του 2012 το ποσοστό ανεργίας των γυναικών στην Ελλάδα ανήλθε στο 25,6% και στο 18,8% για τους άνδρες.


Αυτά είναι τα κατορθώματα ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου που σε μόνο 2,5 χρόνια σχεδόν τριπλασίασαν την ανεργία από 7,4% σε 21,7% και τώρα θέλουν να ξανακυβερνήσουν την χώρα !!!!!
ΜΑΥΡΟ...
http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html#more
Read more