Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΔΑΚΕ εναντίον ΝΔ, ΠΑΣΠ εναντίον ΠΑΣΟΚ

Μετά την ΔΑΚΕ που στρέφεται εναντίον της ΝΔ για τις θέσεις της για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, η ΠΑΣΠ στρέφεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ για τις μεταρρυθμίσεις στα ΑΕΙ που εξήγγειλε η κ.Διαμαντοπούλου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΠ
Πρωτοφανής επίθεση ενάντια στο δημόσιο Πανεπιστήμιο, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αποτελεί το σχέδιο νόμου για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ που ήρθε χτες στη δημοσιότητα από το..
 Υπουργείο Παιδείας. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις προ δεκαετίας και ξεπερασμένες πλέον αποφάσεις τις συνόδου της Μπολώνια, διαμορφώνεται το πλαίσιο για την 3ετή φοίτηση, την υποβάθμιση και την πλήρη εμπορευματοποίηση των σπουδών.


Το μοντέλο της αυτοδιοίκησης με τη δημοκρατική συμμετοχή όλων των φορέων της ακαδημαϊκής κοινότητας, που καθιερώθηκε από το νόμο πλαίσιο 1268/82, αντικαθίσταται από ένα ολιγαρχικό σύστημα διοίκησης, με ισχυρή παρουσία εξωπανεπιστημιακών, διορισμένους –αντί εκλεγμένους- πρυτάνεις και κοσμήτορες, αλλά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο, ακριβώς αυτό το οποίο υποτίθεται ότι θέλει να πολεμήσει, την αδιαφάνεια κ τη διαφθορά.

Η κατάργηση της συμμετοχής των εκπροσώπων φοιτητών αλλά και των υπόλοιπων ακαδημαϊκών φορέων στα όργανα συνδιοίκησης (που καθίσταται ως διακοσμητική ή απλά συμβουλευτική), συνοδεύεται επιπλέον από τη διαγραφή όσων φοιτητών ξεπερνούν το 6ο έτος και την πλήρη κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου, ενώ τα ζητήματα της υποχρηματοδότησης, της έλλειψης σύγχρονων υποδομών, της ανεπαρκούς φοιτητικής μέριμνας, καθώς και η επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της έρευνας, αγνούνται επιδεικτικά.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων κλιμακώνει τον αγώνα που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, ενάντια στην αδιαφάνεια, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, όχι απλά «ποιεί την νήσσαν» σε σχέση με τις αναρίθμητες καταγγελίες και υποθέσεις διαφθοράς που αποκαλύψαμε, αλλά στοχοποιεί τους φοιτητές με στόχο προκλητικό και προωθεί αλλαγές εκ διαμέτρου αντίθετες με τις αρχές της παράταξης μας και το δημοκρατικό, ανθρώπινο και σύγχρονο πανεπιστήμιο που οραματιζόμαστε.

Η ΠΑΣΠ πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των φοιτητών της περιόδου 2006-07 ενάντια στο νόμο Γιαννάκου. Σήμερα οφείλει ξανά πρώτη να σηκώσει το λάβαρο του αγώνα και να συνταχθεί μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους και όλους τους φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία σύσσωμη καλείται να ενημερώσει, να αντιδράσει, να αγωνιστεί και τελικά να αποτρέψει την ψήφιση του νομοσχεδίου-έκτρωμα, που θα μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε επιχείρηση και θα αλλοιώσει ολοκληρωτικά τη φύση, το χαρακτήρα και την αποστολή του.

Π Α Σ Π ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_4802.html
Read more

Η αποκάλυψη της απάτης. Γί αυτό δεν δίνουν τα στοιχεία στην ΕΕ!

Ο Παπακωνσταντίνου σύμβουλος του Σημίτη κατά τη σύναψη των συμφωνιών με την Goldman SACHS.
Ο Παπακωνσταντίνου υπουργός οικονομικών όταν έπρεπε να πληρωθεί η προμήθεια.
1,5 δις Ευρώ η επιβάρυνση από μία συμφωνία που ήξερε μόνο ο Παπακωνσταντίνου, και τίναξε το έλειμμα του 2009!!
Η Ελλάδα εννοείται ότι θα μπορούσε να μην πληρώσει και ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ουδείς εκτός από τον Παπακωνσταντίνου αφού αυτές οι συμφωνίες όχι μόνο ήταν κρυφές και δεν υπήρχαν σε προυπολογισμό αλλά είχαν ήδη κριθεί παράνομες.
Το είχαμε αποκαλύψει από τον Δεκέμβρη του 2008: Αυτός ήταν ο λόγος των πρόωρων εκλογών.
Ελπίζουμε να το καταλάβατε και εσείς κύριε Σουφλιά. Σε περίπτωση που ο κύριος Μπόμπολας δεν σας είχε ενημερώσει βεβαίως…
Read more

TO ΠΑΝΑΡΕΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ

Τα οικογενειακά ταξίδια του Πανάρετου από το 2000 εως το 2007
Από τον …ενάρετο Πόρτα – Πόρτα!
Πλήρωσε από ειδικούς λογαριασμούς του ΥΠΕΠΘ το ΓΑΠ-ΝΧ όταν ήταν υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το ποσό κατεβλήθη με δικαιολογία οτι τα λεφτά θα πηγαίνανε σε Στατιστική έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστήμιου για το ΥΠΕΠΘ.Βέβαια με έγγραφα ο Σ.Καρατζαφέρης αποκάλυψε οτι τα λεφτά ήταν ύψους 85.000.000 δραχμών και φαγώθηκαν ως επι το πλείστον από τον διαχειριστή του προγράμματος τον κ.Πανάρετο για ταξίδια δικά του της γυναίκας του και του γιού του καθώς και για προσωπικές δαπάνες πάντως τύπου.
Τα έχω γράψει με λεπτομέρειες εδώ και στο ΑΝΤΙΝΕΑ και είχε πέσει γέλιο με τον ταχύτητα του Φωτός όπου ταξίδευε από Χώρα σε Χώρα ( 6-7 ) σε μια μέρα ! χαχαχ
Πάμε παρακάτω???

Τι εστί Πράσινη Στάχτη Πανάρετου?
Τι εστί ΔΟΛ, Ευθυμίου, Αννούλα, Μπότσαρης και σύζηγος ?? θέλετε να μάθετε??
Γενναία δήλωση Πανάρετου. ( το γενναία είναι “πληρωμένο” ) Ο Ορισμός της Πράσινης Στάχτης
“Ευελπιστώ ότι θα συμπράξετε στην προσπάθεια να αποδείξουμε στην Ελληνική Κοινωνία ότι οι έλεγχοι της διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών διενεργούνται για να διασφαλίζουν την νόμιμη, ορθολογική, αποτελεσματική και αποδοτική χρήση του δημόσιου χρήματος και ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων εφαρμόζονται προσθέτοντας αξία στην δημόσια διαχείριση.” Σκάνδαλο ΟΕΕΚ !
Θέτε Ιστορικό ??
Το σκάνδαλο που λέγεται ΟΕΕΚ έχει πολλές πτυχές, και οι πιθανότητες να υπάρξει ποτέ πλήρης διαλεύκανση είναι λίγες. Φαίνεται όμως ότι ο Υφυπουργός Παιδείας Πανάρετος αποφάσισε να ασχοληθεί με το πλέον προκλητικό κομμάτι του, αυτό της ατιμωρησίας όσων αποδεδειγμένα έφαγαν τεράστια ποσά από τον ΟΕΕΚ κατά το διάστημα 1997-2003.
Στον ΟΕΕΚ είχε στηθεί μία φάμπρικα απάτης όπου τα διάφορα “στελέχη” έτρωγαν λεφτά με τα πλέον πιθανά και απίθανα προσχήματα. Ένα από τα αγαπημένα τους ήταν να δηλώνουν τους εαυτούς τους ως ωρομίσθιους καθηγητές, παρά το γεγονός ότι το διοικητικό προσωπικό του ΟΕΕΚ υποτίθεται ότι απαγορεύεται να είναι ταυτόχρονα και διδακτικό. Άλλοι τρόποι ήταν οι υπερτιμολογήσεις διαφόρων εκδηλώσεων και υπέρογκα “εκτός έδρας” έξοδα. Στο κόλπο ήταν και μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που σε αντάλλαγμα έπαιρναν και εκείνα μερίδιο από την πλουσιοπάροχη πίτα.
Η υπόθεση έφτανε ως τα υψηλότερα κλιμάκια, και άγγιζε τόσο των εμπνευστή του κατάπτυστου κατασκευάσματος των ΙΕΚ Σουφλιά, όσο και τον Αρσένη και τον Ευθυμίου. Και αυτό γιατί συγγενικά και προστατευόμενα πρόσωπα όλων αυτών κέρδισαν από τη σιωπηλή συμφωνία μεταξύ των κομμάτων για την ατιμωρησία όλων των εμπλεκομένων.
Όταν κάποια στιγμή το σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια, ο τότε Πρόεδρος του ΟΕΕΚ Μπότσαρης, σύζυγος της γνωστής Αντιπροέδου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Ευανθίας Μπότσαρη και προστατευόμενης του Ευθυμίου, αλλά και ομοτράπεζης της Γιαννάκου, δήλωσε πως θα δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα απλώς το κουκούλωσε, και οι πρωταγωνιστές του κατέληξαν να απολαμβάνουν την πολιτική ασυλία τους, και αρκετοί μάλιστα να συνεχίζουν να επωφελούνται του συστήματος που άλλωστε οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.
ΘΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ ΜΜΕ ??
Η κίνηση αυτή ξεσήκωσε πολλέςαντιδράσεις από τους βρώμικους χώρους που κάλυπταν το πλιάτσικο, και τα αρνητικά δημοσιεύματα ξεκίνησαν τη γνωστή προπαγάνδα, με πρωτοστάτη τοΔΟΛ, φυσικό χώρο του Ευθυμίου. Και φυσικά δεν έλλειψε και η έντονη δυσφορία της Αννούλας Διαμαντοπούλου, η οποία δεν είναι καθόλου αθώα, καθώς άτομα που μετείχαν στην αμαρτωλή διοίκηση του ΟΕΕΚ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κουστωδία της στο Υπουργείο Παιδείας!
ΠΠ – ενάρετος
Read more

Νετανιάχου: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου»



Νετανιάχου: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου»


Απαγορεύτηκε ο απόπλους για τα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας 2»
Με σημερινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια που συμμετέχουν στον «Στόλο της Ελευθερίας 2», με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Γάζας.
Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη δοθεί εντολές στις...
Λιμενικές Αρχές της χώρας για την επίδοση στους πλοιάρχους των πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας της σχετικής απόφασης, στην οποία προσδιορίζεται ο θαλάσσιος χώρος ναυτικού αποκλεισμού από το Ισραήλ.
Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση.
Τέλος, διενεργούνται αστυνομικής φύσεως έλεγχοι σε επιβάτες και πληρώματα, ενώ υπάρχει συνεργασία με τοπικές αστυνομικές και τελωνειακές αρχές για εντατικούς ελέγχους.
"Ευχαριστώ όσους τάχθηκαν κατά του στολίσκου"
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε χθες τους ηγέτες που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου», πρόσθεσε.
"real"

* Χωρίς σχόλια... Απλώς, τώρα εκτός από τους βουλευτές, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, τα 500 περίπου μέλη του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ οφείλουν να μιλήσουν, ή να επιλέξουν την ένοχη σιωπή!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/07/blog-post_9371.html
Read more

Ενημέρωση για τις επιλογές των Στελεχών Εκπαίδευσης, του αιρετού Βασίλη Παληγιάννη

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης, Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού, Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Συγκεκριμένα:
Α. Επιλογή Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού
            Την Τετάρτη 06/07/2011 ξεκινά η διαδικασία των συνεντεύξεων για την επιλογή δεκαπέντε (15) Συντονιστών Εκπαίδευσης. Συμμετέχουν 246 συνάδελφοι, 93 Πρωτοβάθμιας 153 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ελπίζουμε να γίνεται αντιληπτή από την πολιτική ηγεσία η αναγκαιότητα να επιλεγούν οι καταλληλότεροι ώστε η εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό να έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των Ελληνοπαίδων. Πιστεύουμε να μην υπάρξει παρέμβαση για τη δικαίωση των «ημετέρων».

            Β. Επιλογές Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.
            Ξεκινούν οι συνεντεύξεις για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων. Η αλήθεια είναι πως η πολιτική ηγεσία έθεσε πάνω από το συμφέρον της Δημόσιας Εκπαίδευσης, την κομματική σκοπιμότητα και παραταξιακή «λογική» ελέγχοντας απόλυτα τα Συμβούλια Επιλογής. Παρά ταύτα, πιστεύουμε πως δεν θα επικρατήσει η ίδια αντίληψη και νοοτροπία που κυριάρχησε στις επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης όπου θριάμβευσε ο κομματισμός, η αναξιοκρατία και η παρεοκρατία.
            Η εκπαίδευση έχει ανάγκη από άξιους διευθυντές που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σχολείου.
            Επίσης, σημειώνουμε το παράτυπο της διαδικασίας της επιλογής Διευθυντών Σχολείων αφού προηγείται της επιλογής Σχολικών Συμβούλων. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Προβλήματα που είναι γνωστά στην πολιτική ηγεσία η οποία παρά ταύτα εμμένει στην απόφασή της να προηγηθούν οι επιλογές Διευθυντών Σχολείων των επιλογών Σχολικών Συμβούλων.

            Γ. Επιλογές Σχολικών Συμβούλων
            Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία επιλογής 300 Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης, 70 Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής και 18 Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής.
Ολοκληρώνεται η διαδικασία της μοριοδότησης των αντικειμενικών κριτηρίων εκτός των υποψηφίων Ειδικής Αγωγής. Την Τετάρτη 06/07/2011, θα ανατεθεί η αξιολόγηση του συγγραφικού έργου στις προβλεπόμενες επιτροπές. Μετά την παραλαβή των αξιολογήσεων του συγγραφικού έργου, το Συμβούλιο θα κοινοποιήσει σε κάθε υποψήφιο τις αξιολογικές μονάδες που θα συγκεντρώσει συνολικά και κατά μοριοδοτούμενο κριτήριο και θα ορίσει σ’ αυτούς πενθήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων.
Η διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων είναι χρονοβόρα και εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των υποψηφίων. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πιθανόν οι συνεντεύξεις να ξεκινήσουν τέλος Αυγούστου και θα διαρκέσουν γύρω στους δυόμιση (2,5) μήνες.
            Ας αναλογιστούμε όλοι μας τις ευθύνες και ας μη δώσουμε την ευκαιρία στους αρνητές της αξιοκρατίας να πανηγυρίσουν για άλλη μια φορά.
Η δημοκρατία δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στο ατομικό συμφέρον του καθενός μας. Πιστεύουμε ότι η ατομική δικαίωση πρέπει να προέρχεται μέσα από τη συλλογική δικαίωση.
Η αδήριτη ανάγκη για αξιοκρατικές επιλογές, ιδιαίτερα σήμερα, είναι επιβεβλημένη.

Πάντα στη διάθεσή σας

 Παληγιάννης   Βασίλης
Read more

Ο «ΛΙΓΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ… «ΔΩΡΕΑΝ» ΛΑΣΠΗ καί ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...!!!




Ο «ΛΙΓΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ… «ΔΩΡΕΑΝ» ΛΑΣΠΗ καί ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και ΤΗΝ Ν.Δ.

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς --και ομοτράπεζος των διεφθαρμένων υπόδικων Δικτατόρων, Μπεν Αλι της Τυνησίας, Καντάφι της Λιβύης, Μουμπάρακ της Αιγύπτου-- Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, επέλεξε τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, να εξαπολύσει λάσπη και συκοφαντίες κατά Ελλάδος και Ν.Δ.
Στο τριήμερο Συνέδριο των Σοσιαλιστών πού συμμετείχαν 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από όλο τον κόσμο, για διακοπές στον πανάκριβο Αστέρα της Βουλαιγμένης , αμέσως μετά τα αιματηρά επεισόδια στην Αθήνα και την ψήφιση του κατάπτυστου Μεσοπρόθεσμου , προφανώς φοβισμένος και απελπισμένος , ταίζοντας «σούσι» τους καλεσμένους του και τι δεν είπε…
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασφαλώς εκτός από Ελλάδα και συκοφάντηση της Ν.Δ.
Απάντηση έδωσε ο Γ.Μιχελάκης:
«Ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει αμετανόητος να συκοφαντεί τη χώρα στους ξένους ηγέτες.
Μιλώντας στη Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δήλωσε ότι παρέλαβε ‘’χάος’’ από την προηγούμενη κυβέρνηση, τη διακυβέρνηση της οποίας χαρακτήρισε «ύβρη».
«Ύβρις» είναι η απαράδεκτη τακτική του κ. Παπανδρέου, ο οποίος συνεχίζει να διασύρει και να εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Έλληνες και τη χώρα στο εξωτερικό.
Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή, μιλούσε για ‘’Οικονομία στην εντατική’’, για ‘’διεφθαρμένη χώρα’’ και “Τιτανικό”.
Έκανε μυστικές επαφές με τον κ. Στρος- Καν για προσφυγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και αρνήθηκε να λάβει οποιοδήποτε μέτρο μέχρι να φθάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.
Ο κ. Παπανδρέου, με την τακτική του, πληγώνει τους Έλληνες πολίτες, την ώρα που δίνουν την πιο μεγάλη μάχη και κάνουν αιματηρές θυσίες.
Βάζει την πολιτική του επιβίωση και εικόνα πάνω από το εθνικό συμφέρον.
Όσο για τη λέξη «χάος» που χρησιμοποίησε ο κ. Παπανδρέου, μήπως εννοεί:
-Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα τα προηγούμενα 24ωρα;
-Τον οικονομικό μαρασμό και την κοινωνική αποσάθρωση;
-Τα spreads, που -επί των ημερών του- ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ;
-Τα λουκέτα σε ολόκληρη τη χώρα και τους χιλιάδες ανέργους;
-Την αδυσώπητη και άδικη φοροαφαίμαξη σε βάρος των ίδιων και των ίδιων πολιτών;
Τελικά, τα ίδια τα γεγονότα καταμαρτυρούν πόσο λίγη είναι η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου…»
http://emeiseseiskaiokkaramanlhs.blogspot.com/2011/07/blog-post_8811.html
Read more

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΝΤ

Read more

Αντ. Σαμαράς: «θα καταψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση»

Κατά του Μνημονίου 2, το οποίο θα καταψηφίσει (εφόσον δεν αλλάξει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης) ακόμα και αν χρειάζονται 180 ψήφοι για να εγκριθεί από τη Βουλή, τάσσεται με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
Συνεχίζει τη σκληρή του στάση απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίντας ακόμα μία φορά ότι χρειάζεται "επαναδιαπραγμάτευση σε όλα".
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, δηλώνει: "τώρα ήλθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα. Που αποδείχθηκε λανθασμένη σε όλα . Ποτέ οικονομική πολιτική δεν έπεσε τόσο έξω σε όλα".
Κάνει λόγο και για την πρόταση του κόμματός του για επανεκκίνηση της οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι τα τρία βασικά συστατικά που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ελληνική οικονομια είναι: "εναλλακτικό σχέδιο, μια άλλη κυβέρνηση να το εφαρμόσει και μια ομαλή μετάβαση από το αρχικό σχέδιο που απέτυχε στο εναλλακτικό σχέδιο".
Επισημαίνει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν έλθει με 180 ψήφους, σε περίπτωση που δεν αλλάξει η οικονομική πολιτική, ενώ τάσσεται και κατά ενός δημοψηφίσματος.
Επανέρχεται δε στην πρόταση του κόμματός του για μια νέα οικονομική πολιτική, η οποία μεταξύ άλλων -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- θα αποκαταστήσει άμεσα την αδικία στους χαμηλο-συνταξιούχους. "Όλες οι άλλες αδικίες θα αποκατασταθούν μόλις το επιτρέψει η δραστική μείωση του ελλείμματος . Αν εφαρμοστεί η πολιτική μας στο σύνολό της, αυτό θα γίνει σε τρία με τέσσερα χρόνια" δηλώνει.
 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=289852
Read more

Η Ελλάδα των Ελλήνων, έχει γίνει η Ελλάδα των ξένων συμβούλων..

Η καραμέλα-λέξη που ακούγεται τους 20 μήνες διακυβέρνησης, από επίσημα χείλη της κυβέρνησης, σχεδόν σε όλους τους τομείς και δραστηριότητες είναι :
“Σύμβουλοι, εμπειρογνώμονες, παροχή συμβουλών, το ελληνικό δημόσιο δεν έχει capacity, τροικανοί…”
Ξένοι παντού…
Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει τίποτα, η χώρα δοικείται από ξένους συμβούλους και εκπροσώπους της τρόικας.
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.
9/6/2010
Να σας θυμίσουμε τι είχε  δηλώσει ο υφυπουργός κ. Σαχινίδης για την Ernst & Young :
Κανένα μυστήριο κύριε Πρόεδρε, δεν καλύπτει τη σύναψη της εν λόγω συμφωνίας. Το Υπουργείο Οικονομικών στις 2 Ιουλίου του 2010 πραγματικά σύναψε μια σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών με τις εταιρείες Deloitte & Touche, Ernst and Young, Grand Thornton, KPMG και PriceWaterhouse Coopers και τον ΣΟΛ.
“Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή συμβουλών για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε επιλεγμένους φορείς της Κεντρικής και της Γενικής Κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, κύριε Πρόεδρε, οι εργασίες που προβλέπονται στο πλαίσιο της σύμβασης είναι η συνοπτική διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασης δαπανών, η προκαταρκτική έρευνα ελέγχων, η συνδρομή στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε φορείς της Κεντρικής και Γενικής Κυβέρνησης και η παροχή σχετικών συμβουλών και υποδείξεων για τον βέλτιστο έλεγχο των δαπανών και τις δυνατότητες μείωσή τους. Ο ρόλος των εταιρειών αυτών –το τονίζω και αναφέρεται με σαφήνεια στη Σύμβαση- είναι, κύριε Πρόεδρε, συμβουλευτικός.”
Δείτε και το σχετικό video
1/5/2011
Λοβέρδος : Για κάποιο χρονικό διάστημα πρέπει να ζητηθεί από την UEFA να επιτρέψει τη συμμετοχή ξένων διαιτητών στους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες…
18/5/2011
Το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιλογή συμβούλων, για την προώθηση του προγράμματος δράσης αναδιαρθρώσεων, αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας.
Τι προκύπτει από την ανακοίνωση… Οι Big4 είναι ΕΔΩ και είναι πάλι στο “κόλπο”..
Η Ernst & Young αναλαμβάνει σύμβουλος μαζί με άλλους την Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι ΑΕ, η PWC χρηματοοικονομικός σύμβουλος για το Δημόσιο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η KMPG ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την πώληση ΕΑΣ ( Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα)

3 Ιουν.201
Γ.Α.Π: Το Eλληνικό δημόσιο δεν έχει CAPACITY !! 

“Επεσήμανα επίσης στο  Ζαν – Κλωντ το γεγονός ότι, ένα  από τα μείζονα ζητήματα, με τα οποία  βρεθήκαμε αντιμέτωποι κατά την  εφαρμογή του προγράμματός μας, αφορούσε στη δυνατότητα υλοποίησης τέτοιων  βαθέων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων από τις δημόσιες υπηρεσίες μας.  Εξ ου και του ζήτησα, όπως εξάλλου έχω ήδη ζητήσει από κάποια κράτη-μέλη και πρόκειται να ζητήσω από όλους τους εταίρους μας στην Ε.Ε., όπως και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να συναφθούν διμερείς συμφωνίες και συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να ενισχύσουμε τις δυνατότητες των δημοσίων υπηρεσιών, είτε αφορούν ιδιωτικοποιήσεις, είτε υγεία, παιδεία, ή ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με στόχο να διευκολυνθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, να περιοριστεί η γραφειοκρατία και να αναμορφωθεί, αλλά και να στηριχθεί η τουριστική μας βιομηχανία”
30/6/2011
Εφαρμοστικός:
Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου.
Ενώ λοιπόν οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, θα  υποδεικνύουν Τρία (3) από τα επτά (7) μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.
Τι κάνουν αυτοί, δείτε:
Όπως είπαμε τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα.
Θα πουλάμε δηλαδή εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα.
30/6/2011
Μαύρες σημαίες έχουν σκοπό να ανεβάσουν τα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία της κυρίας Διαμαντοπούλου. Σημειώστε: την εξέλιξη των καθηγητών θα την κρίνουν συνάδελφοί τους από ΞΕΝΑ πανεπιστήμια. Μιλάμε για χοντρό γέλιο….
Read more

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιδιώτες για το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου..



Μαύρες σημαίες έχουν σκοπό να ανεβάσουν τα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία της κυρίας Διαμαντοπούλου. Σημειώστε: την εξέλιξη των καθηγητών θα την κρίνουν συνάδελφοί τους από ...
ΞΕΝΑ πανεπιστήμια. Μιλάμε για χοντρό γέλιο....

http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_7998.html
Read more

«Ζητώ να με συγχωρέσετε που έσωσα τον Παπουτσή το 1977 από τους μπάτσους!»

«Ζητώ να με συγχωρέσετε που έσωσα τον Παπουτσή το 1977 από τους μπάτσους!»
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από όλους του Έλληνες πολίτες για τον Χρήστο Παπουτσή.
Νιώθω υπεύθυνος γιατί υπάρχει στην πολιτική σκηνή αυτό το καθίκι.
Ο λόγος είναι ότι το 1977 γίνεται συγκέντρωση στα Προπύλαια ενάντια στον νόμο 509, η συγκέντρωση απαγορεύεται από την αστυνομία ο Παπουτσής σαν πρόεδρος της ΕΦΦΕ πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από την αστυνομία, οι μπάτσοι τον αρπάζουν και προλαβαίνω εγώ με το Σπύρο ένα φιλαράκι υδραυλικό να τον πιάσουμε από τα χέρια και οι μπάτσοι από τα πόδια(!!), για λίγο βρίσκεται μετέωρος ο σημερινός υπουργός μεταξύ Πανεπιστημιακού Ασύλου και πεζοδρόμιου εκτός ασύλου, υπάρχουν και φωτόγραφίες του γεγονότος σε εφημερίδες της εποχής όπως στα «Νέα».
Τελικά μπορέσαμε να τον αρπάξουμε και να τον σώσουμε από σοβαρό τραυματισμό που ίσως να του κόστιζε τη ζωή του, βλέποντας το πρωτοφανές μένος των μπάτσων για το άτομο του.
Κάνουμε λάθη στην ζωή μας και τα πληρώνουμε δυστυχώς ακριβά!!
http://axinosp.blogspot.com/

http://www.tsantiri.gr/katagelies/zito-na-me-sigchoresete-pou-esosa-ton-papoutsi-to-1977-apo-tous-batsous.html
Read more

Χτύπησαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

nikos_tsonisΔεκάδες "αγανακτισμένοι" της Λαμίας χτύπησαν και έβρισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με το Lamia Report, ο βουλευτής είχε εγκλωβισθεί για αρκετές ώρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του μνημονίου.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
lamia_vouleytis
lamia_vouleytis2
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.  Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τσώνης προκάλεσε αίσθηση στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο όταν είχε αναφερθεί στην ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη" και τους "τζάμπα μάγκες".
Να τι είχε πει:
Αγαπητοί συνάδελφοι, πριν από τρεις μέρες στη Λαμία κάποιος φίλος μου, που είχα και καιρό να τον δω, σταμάτησε μπροστά μου με τη μηχανή του και μου λέει απειλητικά: «Δεν φαντάζομαι να ψηφίσεις το Μεσοπρόθεσμο». Του λέω: «Δημητράκη, μην ανησυχείς. Είναι λυμένο το πρόβλημα.» «Δηλαδή;», με ρωτάει. «Έχουμε συνεννοηθεί επτά Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην το ψηφίσουμε». Μου λέει: «Σοβαρά μιλάς;» «Ναι» του απαντάω. «Ποιοι είστε;» Δεν μαρτυράω. «Αλήθεια λες;» «Αλήθεια λέω».
«Δεν μπορώ ρε συ να αντέξω την πλατεία, δεν μπορώ να με βρίζουν, να με λένε αλήτη, να με λένε κλέφτη κλπ.» Λέει: «Μα, θα φτωχύνουμε». «Ε, αφού το θέλουν οι πολλοί, ας φτωχύνουμε. Μαζί με αυτούς κι εγώ. Στο κάτω-κάτω τα καλύτερα χρόνια φτωχός τα πέρασα».
Μαρσάρει, αγαπητοί φίλοι, τη μηχανή και λέει: «Ρε συ, κοίταξε μην κάνεις καμιά «μ...» και δεν το ψηφίσεις». «Α, τζάμπα μάγκας Δημητράκο». Με όλο το σεβασμό που έχω προς το Κοινοβούλιο θέλω να πω ότι κι εδώ μέσα βλέπω πολλούς τζάμπα μάγκες. Και, δυστυχώς, βλέπω κι Αρχηγούς κομμάτων, αγαπητοί φίλοι.
Read more

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Με τόσα «δωρεάν» δακρυγόνα που να περισσέψουν λεφτά για δωρεάν Παιδεία – Υγεία και Κοινωνικές Παροχές!!!

Η ισχνή και «παραπαίουσα» κυβερνητική πλειοψηφία
ψήφισε μέσω «δακρυγόνων» και κοινωνικής κατακραυγής
το Μεσοπρόθεσμο Οικονομικό Πρόγραμμα
της σκληρής λιτότητας και της κοινωνικής εξαθλίωσης.
      Ψηφίστηκε χθες 29/6/2011 από την ισχνή και παραπαίουσα κυβερνητική κυβερνητική πλειοψηφία το Μεσοπρόθεσμο Οικονομικό Πρόγραμμα που προσθέτει νέα δεινά και σκληρή λιτότητα στον ελληνικό λαό και τον οδηγεί στην υποβάθμιση της ζωής του και στην εξαθλίωση.
      Την ώρα που ο ταραγμένος και «προς το παρόν» Πρωθυπουργός της χώρας Γ. Παπανδρέου επιδίωκε να επιβάλλει «κομματική πειθαρχία» στην καταρρέουσα κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την ώρα που πραγματοποιούνται πολιτικές «κωλοτούμπες» που προκαλούν θυμηδία από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη, την ίδια στιγμή οι χιλιάδες διαδηλωτές δέχθηκαν επίθεση με πρωτοφανή βιαιότητα και με ανεξέλεγκτη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις που επιστράτευσε έντρομη η κυβέρνηση.
      Το ξύλο και τα δακρυγόνα που έπεσαν στο Σύνταγμα και στην είσοδο των γραφείων της ΔΟΕ δεν είχε προηγούμενο ενώ στάθηκε αδύνατο (τυχαίο;) να συλληφθούν οι «γνωστοί – άγνωστοι» κουκουλοφόροι που εμφανίζονται και εξαφανίζονται στις διαδηλώσεις…
      Με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Οικονομικού Προγράμματος το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ίδια λανθασμένη πολιτική συνταγή για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δυστυχώς, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πιάσουν ούτε τώρα τόπο. Σε λίγους μήνες είναι βέβαιο πως η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει και θα επιχειρήσει να εφαρμόσει νέα, ακόμη επαχθέστερα, μέτρα.
      Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνική ανοχής και νομιμοποίησης μεταφέρει στην πλάτη των μισθωτών και των συνταξιούχων τα νέα βάρη και στοχοποιεί την ελληνική κοινωνία.
      Τα νέα μέτρα προβλέπουν:
  • Μείωση μισθών. Το νέο μισθολόγιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους θα είναι επί της ουσίας «φτωχολόγιο». Κόβονται και πάλι επιδόματα μισθωτών και συνταξιούχων που μέχρι το 2015 θα δουν να εξανεμίζεται το 50% των εισοδημάτων μας.
  • Απολύσεις και αύξηση της ανεργίας.
  • Δυσβάσταχτη φορολογία που δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι κυβερνώντες αφού οι επιχειρήσεις δεν έχουν έσοδα και βάζουν «λουκέτο».
  • Η ακρίβεια θα καλπάσει και η αύξηση του Φ.Π.Α. από 13% σε 23% σε αρκετά προϊόντα θα δημιουργήσει νέα αδιέξοδα.
  • Θα λεηλατηθεί ο εθνικός μας πλούτος και υποθηκεύεται η εδαφική μας ανεξαρτησία. Σε λίγο κινδυνεύουμε να ζούμε σε μια χώρα που δεν θα μας ανήκει τίποτα.
     Τα φοβικά σύνδρομα και τα «ψευτοδιλήμματα» που σκόπιμα καλλιεργεί η κυβέρνηση, τα «τσιράκια» της και οι κερδοσκόποι δεν λυγίζουν το λαό μας.
     Τα νέα – πρωτοφανή – αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα θ’ ακυρωθούν με τους αγώνες του αδούλωτου ελληνικού λαού.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε .
        Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Κόκκινος Χαράλαμπος         Ανδρουλάκης Μάνος
Read more

Επιλογές Διευθυντών Σχολικών Μονάδων:

Αγνοώντας επιδεικτικά  για πολλοστή φορά τους νόμους που η ίδια θέσπισε, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά τις αμέσως επόμενες ημέρες στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών σχολικών μονάδων.
     Το πώς αντιλαμβάνονται κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας την εφαρμογή των νόμων, έγινε σαφές ένα χρόνο πριν όταν προχώρησαν στην επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης, παρακάμπτοντας τη σειρά που ορίζει ο νόμος 3848/2010 (Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Εκπαίδευσης, Διευθυντές σχολείων).
     Στη συνέχεια αφού πρώτα κάλεσαν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων ανέτρεψαν τον προγραμματισμό τους καλώντας και τους υποψήφιους για τις θέσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων σε υποβολή αιτήσεων.
     Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται όμηροι φημών και  διαρροών σχετικά με το πότε θα γίνουν οι κρίσεις για κάθε κατηγορία υποψηφίων, αν οι διευθυντές που θα επιλεγούν και είναι υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι θα έχουν ή όχι τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη θέση Σχολικού Συμβούλου κλπ.
     Στο ίδιο διάστημα τα συμβούλια επιλογής στελεχώνονται με πρόσωπα που σε πληθώρα περιπτώσεων δεν έχουν στο ελάχιστο την επιστημονική – διοικητική κατάρτιση και την εμπειρία των υποψηφίων διευθυντών. Έχουν βέβαια το βασικό προσόν να είναι στελέχη συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης και όλη την καλή διάθεση να επιτελέσουν το κομματικό έργο που θα τους ανατεθεί.
     Κι όλα αυτά με το πλαίσιο της μοριοδότησης των υποψηφίων να ανατρέπεται καθημερινά αφού το Υπουργείο Παιδείας βομβαρδίζει τα ΠΥΣΠΕ με «διευκρινιστικές» φωτογραφικού χαρακτήρα εγκυκλίους.
     Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ρόλο που θα κληθούν να διαδραματίσουν τα στελέχη εκπαίδευσης στο ζοφερό εκπαιδευτικό τοπίο του «νέου σχολείου» της υποχρηματοδότησης ενισχύουν τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι κι αυτές οι επιλογές της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα είναι επιλογές ημετέρων και προθύμων.
     Σ’ αυτή τη συγκυρία θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση συνεδρίαση των εκλεγμένων στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για να συζητήσουμε το ζήτημα και να πάρουμε αποφάσεις προάσπισης των εκπαιδευτικών απέναντι στις παράτυπες (ή και παράνομες ακόμα) ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας.
     Απευθύνουμε επίσης μια ύστατη έκκληση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να τηρήσει τη διαδικασία επιλογής στελεχών όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, να ανακαλέσει τις αποφάσεις συγκρότησης των ΠΥΣΠΕ που όταν δε φτάνουν στο νομικό ελάττωμα ενέχουν στοιχεία παραβίασης κάθε δεοντολογίας και να βάλει τέλος στη σωρεία εγκυκλίων που αντί να φωτίζουν σημεία ενός κακού νόμου τον κάνουν ακόμη χειρότερο.
                                                         
Τα 4 μέλη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
Κόκκινος Χαράλαμπος
Κικινής Θανάσης
Οικονόμου Τριαντάφυλλος
Ανδρουλάκης Μάνος
Read more

Απαγορευμένο για το ΠΑΣΟΚ και το «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» του Ηλ.Ανδριόπουλου


Ένα ακόμη τραγούδι που συνδέθηκε με την ιστορική του πορεία δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ στις κομματικές του εκδηλώσεις. Ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος με δήλωσή του απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ τη χρήση του τραγουδιού του «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες».
Όπως τονίζει ο κ. Ανδριόπουλος, «ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον δήμιο ή τον προδότη».
Αναλυτικά η δήλωση του συνθέτη έχει ως εξής:
«Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
»Ποτέ ένα καλό τραγούδι, αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον δήμιο ή τον προδότη. Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.
»Έχοντας υπ' όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου 'Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες', στίχοι Μ.Ελευθερίου, που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του '21, τον Μακρυγιάννη».
Πρόσφατα, η κόρη...
του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου, κ. Μυρσίνη Λοΐζου, είχε στείλει ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και την κυβέρνηση, με την οποία δήλωνε ότι απαγορεύει στο εξής να ακούγεται το τραγούδι-ύμνος για το ΠΑΣΟΚ «Καλημέρα Ήλιε».
Read more

Επίθεση της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ στα... «σαϊνια» του Σαμαρά!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Η συνδικαλιστική οργάνωση της ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της ως "συνοδοιπόρο του ΠΑΣΟΚ" και μιλά για "θεωρητικά σαϊνια που πιέζουν τον κ. Σαμαρά, σε νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση", ενώ αναφερόμενη στην κυβέρνηση, κάνει λόγο για "δικτατορικό καθεστώς".
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "Θύτης του λαού η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο αντιδραστικό καθεστώς, το οποίο παραβιάζοντας το Σύνταγμα, τους νόμους, και πάνω από όλα την θέληση του λαού, αποφάσισε να παραδώσει την χώρα στους τοκογλύφους της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ." και προστίθεται μεταξύ άλλων:
"Δυστυχώς από χθες άλλοθι στον θύτη δίνει και η Ν.Δ. η οποία ψηφίζοντας, τον εφαρμοστικό νόμο για τις αποκρατικοποιήσεις , τις εργασιακές σχέσεις, τις απολύσεις, την εφεδρεία, ουσιαστικά καταφέρνει το μέγιστο "πολιτικό λάθος". Να απολογείται στο εξωτερικό και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ως ανεύθυνη και λαϊκίστικη δύναμη και να κατηγορείται στο εσωτερικό της χώρας ως συνοδοιπόρος του ΠΑΣΟΚ και ως άλλος πόλος της ίδιας βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής.
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι έως χθες υπουργοί της Ν.Δ. που τώρα κρύβονται, γιατί άλλαξαν θέση και άποψη σε αυτά που επί 6 χρόνια υποστήριζαν και ψήφιζαν;
Γιατί αυτά που δεν νομοθέτησαν οι ίδιοι σήμερα τα στηρίζουν ψηφίζοντάς τα;
Πότε έκαναν λάθος και γιατί ήταν λάθος η διασφάλιση των εργαζομένων και η συμμετοχή του κράτους στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας;
Αναρωτιέται κανείς για όλα αυτά τα " θεωρητικά τομεακά σαϊνια" που πιέζουν τον κ. Σαμαρά, σε νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση. Από πού νομιμοποιούνται να εκφράζουν τη Ν.Δ., προωθώντας τέτοιες απόψεις;
Δυστυχώς όμως στη Ν.Δ. του μεγάλου οραματιστή και δημιουργού εθνικού πλούτου Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρεισέφρησαν οι νεοφιλελεύθερες θέσεις των Μητσοτάκηδων και άλλων απαίδευτων πολιτικών. Οι νεοφιλελεύθεροι μόνιμοι κάτοχοι των πάνελ της τηλεόρασης και λόγο οικογενειοκρατίας των καρεκλών της βουλής, εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους και την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας."
Read more

Η Διαμαντοπούλου διαλύει τα Πανεπιστήμια για να προλάβει την κούρσα της διαδοχής

Βλέποντας το Βενιζέλο να παίρνει ξεκάθαρο κεφάλι στην κούρσα  της διαδοχής Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου φέρνει άρων άρων μέσα στο καλοκαίρι διαρθρωτικές αλλαγές στα Πανεπιστήμια προκειμένου να κερδίσει προβολή από τα Μέσα. Η αδίστακτη τακτική της Υπουργού να φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο στις 22 Ιουλίου ενώ τα Πανεπιστήμια είναι κλειστά, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων είναι κλειστά, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με όλες τις φοιτητικές παρατάξεις να είναι απέναντι. Το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό ενώ οι φοιτητές κάνουν λόγο για λογικές που θυμίζουν σταλινικές εποχές.

Μια ανάλυση βέβαια των πρώτων σημείων του νομοσχεδίου είναι αρκετή για να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του ΠΑΣΟΚ καθώς με το νέο σύστημα διοίκησης που προτείνει, ουσιαστικά θέτει υπό τον κομματικό του έλεγχο τις διοικήσεις των ιδρυμάτων της χώρας. Σύμφωνα με το νέο νόμο το Συμβούλιο Διοίκησης θα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από εξωπανεπιστημιακούς και μέσω αυτού του οργάνου θα διορίζεται ο Πρύτανης. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για κομματικοποίηση των διοικήσεων των ιδρυμάτων καθώς πλέον η γνώμη της ακαδημαϊκής κοινότητας δεν θα εκφράζεται. Να σημειωθεί πάντως, πως ήδη με το Νόμο Γιαννάκου οι εκπρόσωποι των φοιτητικών παρατάξεων είχαν αποκλειστεί από τη διοίκηση καθώς όλα τα όργανα εκλέγονταν από ανοιχτές σε όλους διαδικασίες. Δεν συμμετείχαν λοιπόν στην εκλογή πρυτανικών αρχών ή  σε όργανα που αποφασίζουν για εξελίξεις καθηγητών ή οικονομικά  θέματα ήδη από το 2007.

Το γεγονός αυτό καταρίπτει τα όποια επιχειρήματα της Άννας Διαμαντοπούλου και κάνει πλέον ξεκάθαρο ακόμα και στον πιο δύσπιστο πως οι αλλαγές γίνονται για να μπορέσει να ελέγξει το βαθύ ΠΑΣΟΚ το μοναδικό κομμάτι της κοινωνίας που συνεχώς χάνει. Τα πανεπιστήμια. Μετά τα καλοκαιρινά μπάνια λοιπόν αναμένεται να γεμίσουν οι ηγεσίες των ιδρυμάτων από πρώην πολιτευτές και συνδικαλιστες  που το Υπουργείο θα θελήσει να βολέψει προκειμένου να συνδράμουν σε ενδεχόμενη υποψηφιότητας της Υπουργού για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στη μετά Γιώργου εποχή.
Read more

Αν οι εισαγγελείς που κάνουν την έρευνα θελήσουν να ερευνήσουν τη σχέση αστυνομίας-παρακράτους αναδρομικά από το 2009, ιδού ένα βοήθημα.


Κι όσοι δεν κάνουν οτι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν, ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν προς τον ελληνικό λαό που τους πληρώνει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να μην έχουν παράπονα μετά όταν θα βρεθούν οι ίδιοι κάποια στιγμή απολογούμενοι στο δικαστήριο για τις παραλείψεις τους.
Διότι θα γίνει κι αυτό.
Θραξ Αναρμόδιος
Read more

Βόμβα μεγατόνων για Ρομπόπουλο ! ! ! . . . Είναι αλήθεια;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομπόπουλε οτι είχατε κάνει αίτηση για δάνειο ύψους 3 εκατομμύριον ευρώ και απορρίφθηκε ;

Είναι αλήθεια το δάνειο το οποίο είχε απορριφθεί εξαρχής θα εγκριθεί κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού ;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε ; Αν δεν είναι μπορείτε να....
μας εξηγήσετε γιατί βγαίνατε στα τηλεοπτικά παράθυρα και διατυμπανίζατε ότι δεν θα ψηφίζατε το μεσοπρόθεσμο;

Μπορείτε να κάνετε γνωστό και σε μας τους αδαείς τι είναι αυτό που σας είπε ο Πρωθυπουργός και σας έκανε να αλλάξετε γνώμη και να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο;

Από όσο γνωρίζουμε δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε στη βουλή εσείς γιατί αλλάξετε ;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ζητήσατε δάνειο για να καλύψετε τις ανάγκες των επιχειρήσεων σας (Ξενοδοχεία Χαλκιδικής -Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων);

Είναι ή δεν είναι αλήθεια οτι πήρατε διαβεβαίωση οτι το δάνειο σας θα εγκριθεί;

Έχετε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στον Ελληνικό λαό να απαντήσετε γιατί αλλάξατε γνώμη !
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_929.html
Read more

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ BILDERBERG.!!



Η Νέα Δημοκρατίας υπερψήφισε το άρθρο 3 του εφαρμοστικού, το καταψήφισε ο Kαμμένος!

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ BILDERBERG

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο ρόλος του Σαμαρά και της Νέας δημοκρατίας ευρύτερα. Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία πριν από λίγο υπερψίφησε το άρθρο 3 που που νομιμοποιεί την τοποθέτηση τοποτηρητών σε υπουργεία, και το χειρότερο; Παραδίδει την Επιμέλεια και τον συντονισμό της εκποίησης την δημόσιας περιουσίας. Το ταμείο αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας δεν θα διαχειρίζεται από την κυβέρνηση. Δηλαδή οι ίδιοι μας οι δανειστές θα αποφασίσουν σε ποιον θα πωλείται η ελληνική περιουσία. Λαμβάνοντας υπόψιν οτι οι Γερμανοί θέλουν τα υδροηλεκτρικά και ακίνητα - φιλέτα, κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας.
Ενα μπράβο στον Πάνο Καμμένο που το καταψήφισε.
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/06/bilderberg.html
Read more

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Όχι σε όλα από Π.Καμμένο-Αποχώρησε από τη Βουλή


...
Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος διαμαρτυρήθηκε, καταγγέλλοντας ότι δεν του δόθηκε ο λόγος κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία.
Επιτέθηκε στο προεδρείο της Βουλής κάνοντας λόγο για καθεστωτικό προεδρείο.
Όχι σε όλα από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποχώρησε από τη Βουλή.  Όχι σε όλα, είπε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος διαφοροποιούμενος από τη στάση του κόμματός του, που υπερψηφίζει άρθρα του Εφαρμοστικού.
Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στο προεδρείο της Βουλής για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε ο λόγος. Μάλιστα έκανε λόγο για καθεστωτικό προεδρείο και αποχώρησε από τη Βουλή, αφού πρώτα ψήφισε αρνητικά σε ολόκληρο το νομοσχέδιο.

Read more

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Υπό καθεστώς εκβιασμού είπε το “ΝΑΙ” ο Αθανασιάδης;

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/athanasiadis1.png?w=176&h=197Οι πληροφορίες που έρχονται είναι καταιγιστικές αλλά και ενδεικτικές για το πως επιτυγχάνεται η περιβόητη κομματική πειθαρχία της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ερωτούμε λοιπόν ευθέως: Κύριε Αθανασιάδη, γνωρίζουμε ότι δεν έχετε βιοποριστικό πρόβλημα γι’ αυτό και δεν θα είχατε ενδοιασμούς για να ψηφίσετε “ΟΧΙ”. Τι συνέβει λοιπόν στο μεσοδιάστημα με τις προσωπικές επαφές;
  • Κύριε Αθανασιάδη, συμμετέχετε σε εταιρείες οι οποίες έχουν πάρει έργα στην ΔΕΗ;
  • Σχετίζεστε με πρόσωπα τα οποία ομοίως αποτελούν προμηθευτές / υπεργολάβους της ΔΕΗ;
  • Εάν ισχύουν τα ανωτέρω, τι ύψους ήταν οι συμβάσεις που υπέγραψαν αυτές οι εταιρείες; Μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία των διαγωνισμών και των απ’ ευθείας αναθέσεων εάν υπάρχουν;
Και το κυριότερο: Υπάρχει περίπτωση κάποιοι “σύντροφοι” να σας παρέθεσαν σειρά έργων / συνεργασιών με την επιχείρηση προκειμένου να σας μεταπείσουν από την αρχική σας θέση; Γιατί στην ομιλία σας υποπέσατε στο ολίσθημα να επικαλεσθείτε επιβεβαιώσεις από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, την ίδια στιγμή που η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι ειλημμένη και έχει επισήμως ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο!
Σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό λοιπόν κύριε Αθανασιάδη οι ίδιοι σας οι σύντροφοι;
Read more

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. Επίθεση στους πραγματικούς υπευθύνους. Ξεσκέπασμα του Προβόπουλου. Ο Μόνος που μιλάει για τα ΔΙΣ που χρωστάει η Hoechtief την ιδια ώρα που η κυβέρνηση κυνηγά τον σουβλατζή “φοροφυγά”. Για την καταστροφή της βιομηχανίας. Για την καταστροφή της φαρμακοβιομηχανίας. Για τον πραγματικό πατριωτισμό.
Ακούστε την αλήθεια που κρύβουν οι επίορκοι των ΜΜ”Ε”: ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ΔΙΩΞΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΡΟ.

http://olympia.gr/2011/06/29/kouroublis/

Read more

Συγκλονιστικό βίντεο: Tα MAT φυγαδεύουν κουκουλοφόρους!!!


Χαφιέδες, κουκουλοφόροι βρίσκουν ασφάλεια στο ναό της «δημοκρατίας» σας; Τώρα η δημοκρατική αντιπολίτευση έχει καθήκον να θέσει τη χούντα ενώπιον των ευθυνών της! Αν ο κ. Χρήστος Παπουτσής έχει ελάχιστη τσίπα, να υποβάλει την παραίτησή του!
Κανένας εισαγγελέας δεν βλέπει ειδήσεις;
Τελικά έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία!
Δείτε στο video που ακολουθεί, πρώτον τα ψέματα της ΕΛΑΣ και δεύτερον την διαπλοκή MAT, κουκουλοφόρων και παρακρατικών.
Read more

Πώς θα τους χωρέσουν τα Σινούκ;

Η τελευταία πράξη του ξεπουλήματος της χώρας γράφτηκε με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. 155 βουλευτές ήταν αρκετοί για να υποθηκεύσουν το μέλλον δύο γενιών Ελλήνων και να βυθίσουν την χώρα στην μιζέρια και την ύφεση.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Και βέβαια δικαιολογίες δεν υπάρχουν και από τη Νέα Δημοκρατία. Χρέος της, ως επόμενη κυβέρνηση, είναι να βγάλει την χώρα από το μνημόνιο. Ούτε “επαναδιαπραγματεύσεις”, ούτε “ιδιωτικοποιήσεις, ούτε τίποτε άλλο. Χρέος προσωπικό του Αντώνη Σαμαρά είναι να διευρενήσει την πιθανότηα – που είναι βάσιμη και δεδομένη- προδοσίας κατά της πατρίδος.
Η έκταση της ευθύνης δεν είναι η ίδια. Η φαντασιόπληκτη και “μικρή” κ.Παπαδημητρίου δεν ευθύνεται όπως ο κ.Παπανδρέου. Ο τελευταίος δεν ευθύνεται όπως η κ.Βάσω Παπανδρέου. Η τελευταία δεν ευθύνεται όπως ο κ.Καρατζαφέρης.
Οι 155 προτίμησαν να υπηρετήσουν τους δανειστές παρά τον ελληνικό λαό και την πατρίδα τους. Δυστυχώς θα υποστούν τις συνέπειες. Χρέος του κ.Σαμαρά, δεν είναι ούτε η αναδιαπραγμάτευση, ούτε οι ιδιωτικοποιήσεις.
Χρέος του είναι η ανάπτυξη, η έξοδος από το μνημόνιο και η απόδοση ευθυνών που είναι ολοφάνερο πλέον πως έχουν ως νομική βάση την προδοσία κατά της πατρίδας.
Άραγε θα τους χωρέσει και τους 155 ένα Σινούκ; Πόσα θα χρειαστούν;

politicsnews

Read more

ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

Read more

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-Μεσοπρόθεσμο/Εφαρμοστικό με σχολιασμό

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ Π-Α-Ν-Τ-Α !!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ!!! ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ...ΑΠΟ ΦΡΙΚΗ!!
http://www.scribd.com/doc/58940144/%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F-%CE%9E%CE%95%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A3-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C
Read more

Έδειραν τον βουλευτή Αθανασιάδη στην Βαλαωρίτου


Πριν από λίγα λεπτά διαδηλωτές εντόπισαν το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Αθανασιάδη στη Βαλαωρίτου και αφού τον γιούχαραν έντονα για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, φωνάζοντάς του γιατί δεν έκανε ότι ο Κουρουπλής, κάποιοι πιο θερμόαιμοι τον μπουγέλωσαν με την κατάσταση να είναι έκρυθμη.
πηγή newsbest.gr
Read more

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ανεπιθύμητοι στην Σκόπελο οι βουλευτές του πασοκ Καρτάλης Κωνσταντίνος και Ζήση Ροδούλα


ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΜΕΙΣ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

http://poylatrella.blogspot.com/2011/06/blog-post_9607.html?spref=fb
Read more

Καταστροφή γραφείων του ΠΑΣΟΚ

Σε μαζικές καταστροφές γραφείων του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά προχώρησε ομάδα νεαρών στα Χανιά, οι οποίοι εισέβαλλαν στα γραφεία καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν κατάληψη στο δημαρχείο της πόλης. Περίπου 50 άτομα εισήλθαν στα γραφεία της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας φθορές.
Στη διάρκεια πορείας κατά του μνημονίου στα Χανιά, ομάδα νεαρών απομακρύνθηκε από το πλήθος, παραβίασε την είσοδο των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Κυδωνίας και κατέστρεψε ότι υπήρχε μέσα.
Παράλληλα, έσπασαν και πέταξαν στο δρόμο την πινακίδα των γραφείων, ενώ αναποδογύρισαν γραφεία και καρέκλες κατάστρεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία. Έγραψαν συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων.
Την ώρα της εισβολής, στα γραφεία δεν υπήρχαν εργαζόμενοι, ενώ το μεσημέρι, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλουν κατάθεση.
Η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο Χανίων, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου.
Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αποχώρησε από το δημαρχείο συνοδευόμενος, ενώ κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε και ο τέως δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Από την άλλη και στο Ηράκλειο, μια ομάδα περίπου 50 ατόμων, εισέβαλε στα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Αβέρωφ του Ηρακλείου στις 2 το μεσημέρι και προξένησε φθορές. Οι άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μελών της Ν.Ε , έριξαν μια μεσοτοιχία που ήταν από γυψοσανίδα και αφού εισέβαλαν στο χώρο, προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στα γραφεία.
Read more

Πόλεμος στο Σύνταγμα- Έκκληση για γιατρούς στο Μετρό Συντάγματος

Αφού ψηφίστηκε και επίσημα η κατοχή της χώρας τώρα η κατοχική κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης κάθε αντίδρασης.
Αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα επικρατεί χάος καθώς η αστυνομία κάνει εδώ και ώρες αλόγιστη χρήση χημικών εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, ώστε να κάμψουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας.
Αυτή την στιγμή στο Μετρό Συντάγματος υπάρχουν περίπου 150 άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών και άλλους τραυματισμούς. Γιατρός πριν λίγο μέσω των δελτίων ειδήσεων έκανε έκκληση σε γιατρούς να μεταβούν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες.
Ο φασισμός ΓΑΠ-Παπανδρέου Γ΄-Τσολάκογλου Β΄ τώρα δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
αἰέν ἀριστεύειν
Read more

Αποκλεισμένα τα γραφεία της ΔΟΕ από τα ΜΑΤ - Δύο εκπαιδευτικοί σοβαρά τραυματισμένοι - Ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στα γραφεία της ΔΟΕ

Αποκλεισμένα τα γραφεία της ΔΟΕ από τα ΜΑΤ - Δύο εκπαιδευτικοί σοβαρά τραυματισμένοι - Ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στα γραφεία της ΔΟΕ
 
Εδώ και λίγη ώρα τα ΜΑΤ περικύκλωσαν τα γραφεία της ΔΟΕ και ξυλοκοπώντας με απίστευτη αγριότητα δεκάδες δασκάλους που βρίσκονταν εκεί τους απέκλεισαν μέσα στο κτίριο.
 
Δεν δίστασαν να ρίξουν χημικά στην είσοδο του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος) προκαλώντας συνθήκες ασφυξίας σε πολλούς εγκλωβισμένους δασκάλους. Από την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων τραυματίστηκαν σοβαρά δύο δάσκαλοι (το όνομα του ενός έγινε γνωστό: Παντελής Βαϊνάς) ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα λόγω του αποκλεισμού από τα ΜΑΤ να διακομιστούν στο νοσοκομείο.
 
 
ρεπορτάζ: alfavita.gr
Read more

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις



...τι δράμα Θεε μου!



Πηγή: tromaktiko
Read more