Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Καλή Παναγιά...


Read more

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.wmv

Read more

Επιστολή Αγιορειτών Πατέρων: «Οι Εσφιγμενίτες μάχονται «υπέρ πίστεως» ενώ οι κατσουλιέρηδες μάχονται για τα χρήματα του ΕΣΠΑ.»


 
Επιστολή Αγιορειτών Πατέρων: «Οι Εσφιγμενίτες μάχονται «υπέρ πίστεως» ενώ οι κατσουλιέρηδες μάχονται για τα χρήματα του ΕΣΠΑ.»
Η παρακάτω επιστολή συντάχθηκε στο Άγιο Όρος στις 6 Αυγούστου 2013 από έναν μεγάλο αριθμό Αγιορειτών Πατέρων και μας εστάλει με email. Η επιστολή αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κονάκι της Ι. Μ. Εσφιγμένου. 

Μια άλλη άποψη για τα γεγονότα του κονακίου της Ι.Μ. Εσφιγμένου.

Ακούμε από πολλούς δυσμενή σχόλια για τους Εσφιγμενίτες που υπερασπίστηκαν το κονάκι τους με μολότοφ και απορούμε, γιατί εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν ποιος δημιουργεί το πρόβλημα; Αυτός που πηγαίνει να σπάσει την πόρτα, την μια με βαριά, την άλλη με λοστό και τώρα με κλάρκ; Ή αυτός πού κάθεται στο κελλί  του ήσυχα και δεν ενοχλεί κανέναν;
Τουλάχιστον οι Εσφιγμενίτες μάχονται «υπέρ πίστεως» και «υπέρ βωμών και εστιών», ενώ οι κατσουλιέρηδες μάχονται για τα χρήματα του ΕΣΠΑ.
Επιτέλους η Ιερά Κοινότης ας περιορίσει αυτή την χούφτα των ταραχοποιών πατέρων στο κελλί που έκαναν με τα χρήματα της Εσφιγμένου, χωρίς να έχουν αξιώσεις στην Ι.Μ.Εσφιγμένου, ειδάλλως ας τους απελάσει εξ’ Αγίου Όρους για να ειρηνεύσουμε και να μη επωμιστεί, ως άμεσα υπεύθυνη, το βάρος των θυμάτων που αναπόφευκτα θα προκληθούν.
Εξάλλου, η αδελφότητα της Μονής, είτε μας αρέσει, είτε όχι, εκπροσωπεί εκατομμύρια παλαιοημερολογητών ορθοδόξων χριστιανών, ενώ η νέα αδελφότητα εκπροσωπεί μόνο τον Πατριάρχη πού μας σκανδαλίζει με τις ανορθόδοξες ενέργειές του με τους αιρετικούς.
Εμείς δεν είμαστε ζηλωτές, ούτε Εσφιγμενίτες, αλλά συγχαίρουμε τους ζηλωτές Πατέρες , που έχουν «πιστεύω» και «αξίες» πιο πάνω από τους κοσμικούς νόμους και αντιστέκονται όπως οι μάρτυρες και οι ομολογητές Αγιορείτες Πατέρες.
 Αγιορείτες Πατέρες

Ακολουθεί το χειρόγραφο της επιστολής.

Οι Εσφιγμενίτες μάχονται «υπέρ πίστεως» ενώ οι κατσουλιέρηδες μάχονται για τα χρήματα του ΕΣΠΑ.



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/epistoli-agioreiton-pateron.html#ixzz2bONzsGK7

http://hfaistos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9851.html?spref=fb
Read more

Ο Καραμανλής μίλησε….Τα πρόβατα δεν άκουγαν…..


Επειδή μας έχετε ζαλίσει πολλοί με το θέμα αν ο Καραμανλής μίλησε ή γιατί δεν μιλάει ή ότι 3 χρόνια είναι μουγκός και γενικά πιπιλάτε ότι σας πλασάρουν τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΜΕ και τα δέχεστε αβασάνιστα είτε γιατί βαριέστε να ψάξετε, ή όταν τα ακούγατε κάνατε την πάπια ή τέλος κάποιοι δεν θέλατε να τα ακούσετε γιατί δεν σας άρεσαν,  η συντακτική ομάδα του σκεπτόμενου πήρε μία σειρά από βίντεο από όλες τις ομιλίες του Κώστα Καραμανλή τόσο προεκλογικά όσο και λίγο παλαιότερα και σας παραθέτει επί λέξη όλα
 όσα είχε πει ο πρώην Πρωθυπουργός για τα οποία αμφισβήτηση δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία.
Πριν λοιπόν βιαστούν κάποιοι διαβάζοντας πάρα κάτω αποσπάσματα ομιλιών του να βγουν να μας πουν τις γνωστές σαχλαμάρες, αοριστίες, γενικολογίες και ότι άλλο για τους δικούς του λόγους ο καθένας είτε συμφέροντος, είτε αφέλειας, είτε σκόπιμα, είτε λόγο βλακείας να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε όλα τα βίντεο με τα λεγόμενα και τα αποσπάσματα αυτά και είναι στην διάθεση όποιου τα θέλει.
Ας δούμε λοιπόν τι έλεγε ο Καραμανλής όχι για να τον αγιοποιήσουμε όπως θα σπεύσουν πολλοί να μας κατηγορήσουν, ούτε για να τον προβάλουμε ξανά αλλά για να καταλάβουμε και εμείς τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Για να μάθουμε να δίνουμε προσοχή σε αυτά που ακούμε και να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε αυτά που λέει κάποιος, πώς τα λέει, τι μήνυμα περνάει, πόσο σοβαρότητα έχει ο λόγος του πριν βγάλουμε συμπεράσματα ή πάρουμε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον όλων μας και των παιδιών μας.
Να μάθουμε να ακούμε και αυτά που δεν μας αρέσουν να ακούμε και να μην τα προσπερνάμε ειδικά αν είναι αναγκαία για το μέλλον μας, γιατί τόσο η ζωή όσο και η πραγματικότητα δεν είναι μόνο ευχάριστα ή εύκολα πράγματα, έχει και δύσκολα και άσχημα τα οποία αν τα προσπεράσουμε σήμερα γιατί δεν μας αρέσουν αύριο θα πέσουν πάνω μας βαρύτερα.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έλεγε ο πρώην Πρωθυπουργός πριν τις εκλογές του 2009 σε κάποιες  ομιλίες του από διάφορες περιοχές ης Ελλάδας, στην ΔΕΘ το 2009, στο διάγγελμα προς τον λαό για την κήρυξη των πρόωρων εκλογών και μετά την συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς το 2008.
Όπου τότε για πρώτη φορά είχε ζητήσει συναίνεση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και είχε εισπράξει από όλους μια ξερή άρνηση και τον ΓΑΠ να δηλώνει ότι ούτε παγκόσμια ούτε εγχώρια κρίση υπάρχει και η κρίση είναι μόνο η ΝΔ. Τέλος να θυμηθούμε και το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ το 2009 όπου σε 3 φράσεις τα λέει όλα.

Ξεκινάμε λοιπόν ενδεικτικά με φράσεις από την προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα:
<<Οι επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης είναι μπροστά μας, ζούμε ώρες κρίσιμες, ώρες ιστορικές, ώρες εθνικής ευθύνης>>
<<Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι και καθοριστικοί για την πορεία της οικονομίας μας>>
<<Το διακύβευμα των εκλογών είναι ολοφάνερο. Από την μια οι εξωπραγματικές υποσχέσεις, η απουσία σχεδίου, η ασάφεια των θέσεων και τελικά ο κίνδυνος οικονομικής περιπέτειας.
Από την άλλη, ένα ρεαλιστικό σχέδιο, υπεύθυνο, με αναγκαία μέτρα. Ένα σχέδιο που διασφαλίζει την ελπίδα ώστε να βγούμε από την κρίση το 2011.>>
<<Αν αφεθούμε σε ανεύθυνες εκθέσεις ιδεών θα εκτεθούμε σε αδιέξοδα. Αν πιστέψουμε ευχάριστα και παραπλανητικά λόγια θα καταλήξουμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Τα όσα ισχυρίζονται το ΠΑΣΟΚ και ο Αρχηγός του δεν εφαρμόζονται. Αν εφαρμοστούν η οικονομία θα οδηγηθεί σε σοβαρά αδιέξοδα και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί>>

Πάμε τώρα στην Άρτα να δούμε κάποια πράγματα που είπε και εκεί:
<<Σε εθνικές υποθέσεις οι Έλληνες συνενοούμασταν και πετυχαίναμε μεγάλους στόχους. Σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση αρνείται ακόμα και τα αυτονόητα>>
<<Πάνω από όλα βάζουμε το εθνικό συμφέρων, αυτή είναι η σταθερή πορεία της κυβέρνησης>>

Ομιλία στην ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη :
<<Στις εκλογές αυτές αποφασίζουμε για την πατρίδα μας, το μέλλον μας την οικονομία μας. Οι πολίτες θα πρέπει να σταθμίσουν το πια πλευρά ανοίγει τα χαρτιά της για την οικονομική πολιτική που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα και πια τα κρύβει. Το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ κρύβει τα χαρτιά του όλο και περισσότερο.>>
<<Όπου δύσκολο ερώτημα, ο κύριος Παπανδρέου απουσιάζει. Και ποια είναι τα ερωτήματα που θέλει να αποφύγει ;
 Έχουν να κάνουν με την απουσία συγκεκριμένου σχεδίου και συγκεκριμένων μέτρων.
Έχουν να κάνουν με τις εξωπραγματικές παροχές που θα βρεθούν οι πόροι για παροχές αυτές.
Έχουν να κάνουν με τα φορολογικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ όπου βασιλεύει η απόλυτη αοριστία και κρύβονται απειλητικές προθέσεις.
Έχουν να κάνουν να κάνουν με τις επικίνδυνες για τον τόπο συνέπιες αυτών των αλόγιστων και ανεύθυνων παροχών.
Γιατί οι συνέπειες θα είναι σοβαρότατες στο δημόσιο χρέος, στο έλλειμμα, στην αξιοπιστία της χώρας στις διεθνείς αγορές από όπου δανείζονται όλες οι χώρες.
Τίποτε από όλα αυτά δεν θέλει να συζητήσει ο κύριος Παπανδρέου, σε τίποτε από όλα αυτά δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του. Κρύβει και κρύβεται.>>
<<Οι επόμενοι μήνες επιφυλάσσουν σοβαρές προκλήσεις όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά μας ζητήματα. Μπαίνουν σε κρίσιμη, σε λεπτή φάση.
Το θέμα των Σκοπίων, το Κυπριακό, η αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας.
Χρειάζεται τις ώρες αυτές σύνεση και τόλμη. Χρειάζεται εθνική επαγρύπνηση.
Στο θέμα των Σκοπίων το επαναλαμβάνω σε κάθε κατεύθυνση. Ανιστόρητες κραυγές δεν περνούν. Το αποδείξαμε στο Βουκουρέστι. Κάναμε συμμαχική την εθνική μας θέση. Τραβήξαμε ξεκάθαρα μία κόκκινη γραμμή και από την γραμμή αυτή δεν υποχωρούμε ούτε ένα βήμα πίσω.
Όλοι εμείς περήφανοι για την ιστορία μας και τις ρίζες μας το επαναλαμβάνουμε ακόμα πιο δυνατά. Η Ιστορία δεν παραγράφεται , δεν διαγράφεται, δεν ξανά γράφεται.>>
<<Στο ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι θα αλλάξουν το φορολογικό σύστημα, δεν ανοίγουν όμως τα χαρτιά τους. Πόσο θα αυξηθούν οι φόροι, πόσο θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι και οι μικρές επιχειρήσεις. Πόσα βάρη θα πέσουν στα μικρά και μεσαία νοικοκυριά ;
Αφήνουν να εννοηθεί ότι θα βρουν ελαφρύνουν φόρους από νέα δανεικά. Πού θα φτάσει το δημόσιο χρέος ; Δεν αντιλαμβάνονται την καταστροφή που προκάλεσαν 20 χρόνια ; Δεν ξέρουν ότι μόνο για τόκους πληρώνουμε σήμερα 1 δις τον μήνα ;
Πόσα θα χρειαστεί να πληρώνουμε από αύριο ;  Από πού θα βρίσκονται ;
Ένα είναι βέβαιο, με τις ανεύθυνες υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ τα προβλήματα θα διογκώνονταν, οι λύσεις θα απομακρύνονταν, ή χώρα θα αντιμετώπιζε επικίνδυνα αδιέξοδα.
Το λέω ευθέως, το λέω ρητά, το λέω κατηγορηματικά. Εάν δεν δράσουμε άμεσα η κρίση θα τραυματίσει την οικονομία μας για χρόνια, θα υπονομεύσουμε την ανάπτυξη, θα δημιουργήσουμε συνθήκες χρόνιας ανεργίας. Που θα ισοπεδώσει τις προσδοκίες μίας ολόκληρης γενιάς.
Η κρίση δεν είναι περίπατος.
Τα διλλήματα είναι καθαρά, ξεκάθαρα. Σταθερή ανάκαμψη ή οικονομική περιπέτεια ;>>

Και τώρα ήρθε η ώρα της Αλεξανδρούπολης :   
<<Οι μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες που πετύχαμε κάνουν την Βόρεια Ελλάδα στρατηγικό ενεργειακό δίαυλο.
Για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη αναλάβαμε ενώπιων σας ρητές και ξεκάθαρες δεσμεύσεις.
Πρώτον. Το έργο θα γίνει με την συμμετοχή των τοπικών αρχών, των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων της περιοχής.
Δεύτερον. Θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.
Και τρίτον. Τα έσοδα διέλευσης περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο θα μείνουν στο σύνολο τους εδώ στην Θράκη.
Οι ισχυρισμοί του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ότι τάχα κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της Ρωσικής πλευράς είναι αυθαίρετοι, εντελώς αυθαίρετοι.
Η αμφισβήτηση του βλάπτει την πολιτική που βάζει πάνω από όλα τα εθνικά συμφέροντα, το συμφέρον της Ελλάδας όποιος και να ενοχλείτε, όποιοι και να ενοχλούνται.
Για αυτό η στάση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι ακατανόητη και χρωστάει καθαρές απαντήσεις σε όλους τους πολίτες.
Πρέπει να απαντήσει. Τι πρόβλημα έχετε κύριε Παπανδρέου με τους αγωγούς ;>>

Να πάμε τώρα και στην αρχή ; Στο διάγγελμα προκήρυξης των εκλογών ;
<<Ένα μόνο ενδιαφέρει και είναι βέβαιο, πώς θα υπερβούμε τα προβλήματα μας τα δύο δύσκολα χρόνια που έρχονται.>>

Να δούμε και το διάγγελμα μετά την συνάντηση των αρχηγών για συναίνεση το 2008 ;
<<Δεν διαπίστωσα σήμερα να υπάρχει διάθεση συνεννόησης ακόμα και σε αυτονόητα σημεία και μάλιστα σε μία κρίσιμη συγκυρία που θα έπρεπε να αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων>>

Και επανερχόμαστε στον Σεπτέμβριο του 2009 στην ΔΕΘ:
<<Είναι επιτακτικά αναγκαίος ο δραστικός περιορισμός των φορέων του δημοσίου. Είναι επιβεβλημένη η συνέχιση των αποκρατικοποιήσεων και η στρατηγική των συμμαχιών>>
<<Οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν για 20 χρόνια δημιούργησαν ένα σαθρό κρατικό τομέα με νοοτροπίες και δομές που απέκτησαν βαθιές ρίζες και ξεριζώνονται εύκολα.>>

Τέλος θα κλείσουμε με το διαφημιστικό σπότ της ΝΔ το οποίο σε 2 λεπτά έλεγε τα πάντα και ακόμα αν δεν είχε ακούσει τις ομιλίες του κάποιος σίγουρα θα είχε δει το σποτ και θα ήταν αρκετό έχοντας λίγο γνώση τι εστί ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου :
<<Η πορεία της οικονομίας τα επόμενα δύο δύσκολα χρόνια είναι κρίσιμη και αποτελεί εθνική πρόκληση. Κάποιοι προσφέρουν κούφιες ελπίδες, χωρίς σχέδιο, χωρίς ούτε ένα δυσάρεστο μέτρο με υποσχέσεις σε όλους.
Έτσι οδηγήσουν την χώρα σε επικίνδυνα αδιέξοδα.
Οι πολίτες ρωτούν τον κύριο Παπανδρέου:
Συνειδητοποιεί ότι οι ανεύθυνες υποσχέσεις του θα αυξήσουν το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα ;
Αντιλαμβάνεται ότι αν δεν παρθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα αργότερα θα πρέπει να παρθούν πολύ πιο σκληρά ;>>

Σχόλιο δικό μας:
Όπως βλέπουμε τελικά και μίλησε ο Καραμανλής και καμπάνες όχι καμπανάκια χτύπησε και κάλεσε τον λαό να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Από την άλλη τι μας έχει μείνει;
Μία άρνηση στα πάντα ένας πόλεμος από όλους, ψέματα τα οποία έκαναν μπάμ ότι ήταν ψέματα από τότε και ας μην προσπαθούν μερικοί να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλο τους ότι δεν ήξεραν και έπεσαν θύματα του ΓΑΠ.
Φυσικά αυτά είναι ένα δείγμα από διάφορα κομμάτια των ομιλών του για όλα τα θέματα, υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα για διάφορους τομείς όπως επίσης υπάρχουν και όλα τα μέτρα που είχε εξαγγείλει η ΝΔ και έπρεπε να παρθούν. Μέτρα τα οποία ήταν όλες αυτές οι διαθρωτικές αλλαγές που το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πτωχεύσει την χώρα να την υποδουλώσει για 100 χρόνια και να την διαλύσει για να καταλάβει (αν δεν το έκανε σκόπιμα, που το έκανε) και να του πουν οι ξένοι να τις κάνει.
 Ήταν  όλες αυτές οι αποκρατικοποιήσεις και η συνέχεια τους που είχε ξεκινήσει  η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έλεγε όχι και θα τα κάνουμε πάλι κρατικά και σήμερα μας επιβάλουν σε μεγαλύτερο βαθμό να κάνουμε γιατί πια και τις τιμές και τις αξίες τις γκρέμισαν και δεν επαρκούν. Αυτές που 3 χρόνια τώρα δεν έγινε ούτε μία……..
Έλεγε από τότε ότι λεφτά δεν υπάρχουν, φώναζε για τα εθνικά μας θέματα, μιλούσε για την αξιοπιστία της χώρας απέναντι στους εταίρους και στις αγορές. Θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι τα περί Τιτανικού και διεφθαρμένων Ελλήνων αργότερα.
Θυμόμαστε ότι παρέδωσε ο Καραμανλής την χώρα με σπρέντ 1,25 χρέος 120% του ΑΕΠ (εκει που τώρα είναι στόχος και δεν καταλάβαμε γιατί έπρεπε να κάνουμε όλα αυτά, να πτωχεύσουμε για να ξανά πάμε το 2020 στο ίδιο ποσοστό του ΑΕΠ και δεν μείναμε απλά εκεί;).
Θυμόμαστε ότι παρέδωσε την χώρα με τις αγορές να μας δίνουν 45 δις που ήταν αρκετά για όλο το 2010 και θα είχαμε χρόνο να πάρουμε πιο ήπια μέτρα και τα αρνήθηκε ο κύριος Παπανδρέου.
 Θυμόμαστε φυσικά τον ίδιο τον κ. Προβόπουλο να λέει ότι τα ίδια στοιχεία είχε δώσει και στους δύο για το έλλειμμα και να μιλάει το καλοκαίρι του 2009 και να λέει ότι το έλλειμμα ήταν 8% και μέχρι το τέλος του χρόνου θα πήγαινε σε διψήφιο νούμερο αν δεν παίρναμε άμεσα μέτρα. Η απάντηση στα πρώτα μέτρα άσχημα που ανακοίνωσε ο Καραμανλής τότε μετά την ενημέρωση Προβόπουλου ήταν λεφτά υπήρχαν ………
Μετά βέβαια η συνέχεια με την μεταφορά των εσόδων του 3ουτριμήνου του 2009 στο 2010 και τα έξοδα του 2010 στο 2009 για να φουσκώσουμε το έλλειμμα μαζί με τα υπόλοιπα  μαγειρέματα για να φτάσουμε το 15 και 16 %  είναι γνωστή σε όλους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από τις κουβέντες αυτές  όπως τις παραθέσαμε πιο πάνω επί λέξη το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος είναι ότι δεν είχε μιλήσει για όλα όσα έρχονται. Για όλα όσα ο λαός θα έπρεπε να πάρει αποφάσεις όσο και με ποιο γνώμονα θα έπρεπε να τις πάρει αυτές.
Ο λαός τότε άκουσε και τους δύο, είδε δύο διαφορετικά προγράμματα και αποφάσισε. Σήμερα απολαμβάνει τα αποτελέσματα των επιλογών του και για αυτό δεν φταίει κανείς μα κανείς άλλος πέρα από τον ίδιο τον εαυτό του καθενός και το μυαλό του φυσικά.
Η δικαιολογία αυτή, δεν ήξερα, μου είπαν ψέματα (για 20ή φορά οι ίδιοι) και πέσαμε θύματα  παραπλάνησης ούτε στέκει ούτε πλέον μπορεί να την επικαλείται κάποιος για να μην παραδεχτεί ότι είναι απλά αφελής.
Όπως όλα γύρο μας  στην ζωή δεν είναι εύκολα έτσι δεν μπορούν να είναι εύκολα και στην πολιτική και να υπάρχουν μόνο καλά μέτρα και ευχάριστες αποφάσεις. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο Έλληνας και να το δεχτεί αυτό και να το πάρει απόφαση και πάνω από όλα να μάθει να ακούει και τα καλά και τα δυσάρεστα γιατί μόνο το ένα από τα δύο δεν υπάρχει, για να  μην λέει μετά με ξεγέλασαν που ακούγετε και ηλίθιο.
Θα πρέπει ο Έλληνας να μάθει να αγαπάει την χώρα του περισσότερο από το βόλεμα του και την τσέπη του για να συνεχίσει να την έχει γιατί αλλιώς αν χάσει αυτή θα χάσει και το βόλεμα και την τσέπη έτσι και αλλιώς.
Οι φαμφάρες τα μεγάλα λόγια, οι εύκολες υποσχέσεις και τα όμορφα σχέδια με γενικόλογα και αοριστίες θα πρέπει να μας κρατούν μακριά από τέτοια πρόσωπα και κόμματα όχι να χειροκροτούμε κιόλας επειδή μας αρέσουν αυτά που ακούμε. Αυτά όλα θα μας βουλιάξουν τα δύσκολα θα μας σώσουν και η προσπάθεια από όλους μας όχι το εγώ την πάρτι μου και εσύ κόψε τον λαιμό σου ………
Αυτή ήταν μία μικρή αναδρομή έτσι γιατί μας έχετε πρήξει μερικοί αναμασώντας τις καραμέλες των ΜΜΕ και νταβατζήδων. Και ευχόμαστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη πάλι που δύσκολο το βλέπουμε αν κρίνουμε από αυτά που ακούμε και βλέποντας  με τι σκεπτικό ο κόσμος πάει να ψηφίσει…….
Καλή ψήφο σε όλους 
Read more

«Μετανιωμένοι» κερδοσκόποι συναντήθηκαν με τον Σαμαρά

samaras-maximou-big
20 επικεφαλής επενδυτικών ομίλων είδαν χθες τον Αντώνη Σαμαρά. Μεταξύ αυτών και κερδοσκόποι που είχαν «παίξει» εκατομμύρια ευρώ για τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Παράδειγμα, ο John Paulson, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρίας ο οποίος πόνταρε κατά του ευρώ και υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας. Αυτός λοιπόν, ήταν χθες, ένας από τους 20 συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά για τις επενδυτικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον κ. Paulson, έγινε διάσημος κάνοντας ίσως το μεγαλύτερο “trade” που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την επίθεση του George Soros στη στερλίνα.

Ο Paulson σόρταρε την αγορά στεγαστικής πίστης στις ΗΠΑ και στη συνέχεια τράπεζες της χώρας. Μετά την κρίση του 2008, λέγεται ότι ήταν ένας από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την επίθεση στο ευρώ, μέσω φυσικά της Ελλάδας.

Διαβάστε τη λίστα με όσους συνάντησε χθες ο Αντ. Σαμαράς:

 

 

Company

Surname

Name

Title

1.

Anchorage Capital Group

Weber

John

Managing Director – Head of portofolio Group

2.

Baupost

Fidalgo

Miguel

Principal

3.

Blackstone Group

Geiling

Greg

Senior Managing Director

4.

Calamos Investments

Calamos

John P.

Chairman, CEO/CIO

5.

Carlyle Group

Stewart

Michael

Senior Managing Director

6.

Dow Chemicals

Liveris

Andrew

Chairman & CEO

7.

Eaglevale Partners LP.

Mezvinsky

Marc

Co-Founder, PM

8.

Falcon Edge CapitalLP

Gerson

Rick

Founder, Chairman and CIO

9.

Fortress Investment Group

Dakolias

Dean

Co-Chief Investment Officer of the Credit Funds

10.

Kynikos Associates LP

Chanos

James

Founder and CEO

11.

MAEVA Group

Wilson

Harry

Chairman & CEO

12.

Monarch Capital

Weinstock

Michael

Managing Principal

13.

Oakhill Advisors

August

Glenn

Founder & CEO

14.

Paulson & Co.

Paulson

John

Founder & President

15.

Perry Capital

Perry

Richard

Founder & CEO

16.

Rhone group

Bolton

John

Senior Advisor

17.

Sciens Capital

Rigas

John

CEO

18.

Thomas H. Lee Partners

Mazarakis

Pericles G.

Managing Director

19.

WL Ross & Co.

Ross

Wilbur L. (Jr.)

Chairman & CEO

20.

York Capital

Vrattos

Bill

 

Read more

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα απάτη μέσω κινητής τηλεφωνίας! ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος

Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα απάτη μέσω κινητής τηλεφωνίας! ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος
Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ .

Πρόκειται για ...κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση .

Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Αν κάποιος σας καλέσει στο κινητό από +375602605281,+37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371. Κάνοντας ένα ''κουδούνισμα' & μετα το κλείνουν, αφήνοντας ετσι μια αναπάντητη κλήση 'η μήνυμα. Αν καλέσετε μετα ένα από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση θα χρεωθείτε $ 15 - $ 30 & μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec. Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα. 375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία και το Αφγανιστάν . 371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία ... Μην απαντήσετε ή καλέσετε πίσω. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ & ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό με τους φίλους και την οικογένειά σας.

elas-lyste.blogspot.gr
Read more

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ "Από Σεπτέμβρη αρχίζουν τα δύσκολα"

Και  δύο λόγια από τον γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα, τον μόνο εν ζωή εκ των τριών μεγάλων Γερόντων της Ορθοδοξίας (οι άλλοι δύο ήταν ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, και ο Παϊσιος):
 
"ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Από το Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα
 
 
"Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: "εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;"!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν "τα μέτρα" προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα...!
 
 
Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός...
 
 
Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε "χάρισμα". Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας... Μάλιστα, όσα πιο πολλά "αρπάζεις" τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους..."
 
 
"Να πεις και σε άλλους να προσέχουν. Μην αφήνετε την λογική σας να παραδίνεται σε όσα σας λένε. Πού είναι μωρέ η λεβεντιά εκείνων που δεν επέτρεπαν σε κανέναν να τους μειώσει; Πού είναι εκείνα τα λεβεντόπαιδα που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς; Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι... Να προσέχετε"... (apantaortodoxias.blogspot.gr)
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Read more

35 δισεκατομμύρια δολάρια το πλιάτσικο από τα CDS! Τους κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Συντριπτικές αποκαλύψεις απο τα Επίκαιρα.


20130808-180134.jpg

Μετά το μεγάλο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την ληστεία του μισού δις απο συνεργάτες συγγενών του τέως πρωθυπουργού, ήλθε η ώρα της αλήθειας και για τα CDS.
Σε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που υπογράφει ο Λάμπρος Καλαρρύτης στα “Επίκαιρα”, επώνυμοι διακεκριμένοι νομικοί των ΗΠΑ αποκαλύπτουν το βρωμερό παρασκήνιο του μνημονίου και της πτωχευσης της Ελλάδας.
Έχει Εξαιρετικό ενδιαφέρον ότι αυτοί οι άνθρωποι που γονάτισαν αμερικανούς απατεώνες σε αντίστοιχες υποθέσεις, υιοθετούν απολύτως τις διαχρονικές θέσεις του “Ολυμπία” αναφορικά με την μεθόδευση του μνημονίου, την εκτίναξη των Spreads και τις εγκληματικές δηλώσεις περι “τιτανικών”. Την ίδια στιγμη που επιτήδειοι με εσωτερική 
πληροφόρηση κέρδιζαν δις, σαν να γνώριζαν την κάθε “ασυναρτησία” που επρόκειτο να εκστομίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στο εκπληκτικό πονημα του Καλαρρύτη, αποκαλύπτεται και η πρόταση κορυφαίου νομικού οργανισμού των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Παπανδρέου, το 2011, για να εντοπιστούν οι κερδοσκόποι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Συμπτωματικά, ο “μεγάλος στοχαστής” έκανε τον τρελό. Δεν ήξερε βλέπεις “τι είναι τα CDS…”
Είναι καιρός να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και τα καθάρματα – παπαγαλοι που υποστήριζαν ότι ο τζίρος των CDS ήταν ψίχουλα, μόλις 2 δις.
Ο ίδιος οργανισμός αποκαλύπτει ότι τα ΚΕΡΔΗ των “φίλων που γνώριζαν”, ανήλθαν στα 35 δις δολάρια, με την υπογραφή του μνημονίου (2010)!!! Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορα το Ολυμπία, αλλά και τον Πάνο Καμμένο, την Ζωή Γεωργαντά κ.α. που απο τότε μιλούσαμε για 26 δις Ευρώ.
Να δούμε εάν οι διάδοχοι του κυρίου Πεπόνη φανούν αντάξιοι του…

20130808-180215.jpg
http://olympia.gr/2013/08/08/35-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF/
Read more

Ο Σαμαράς κομίζει στον Ομπάμα την πρόταση για την Αμμόχωστο


 

Του Κυριάκου Πομηλορίδη
Την πρόταση της Λευκωσίας για την Αμμόχωστο αλλά και τις θέσεις και απόψεις του προέδρου Αναστασιάδη για το κυπριακό εν όψει των διαδικασιών που δρομολογούνται θα μεταφέρει στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς.
Η συνάντηση των δύο αντρών θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Ουάσινγκτον και στην ατζέντα θα βρίσκονται τα θέματα της οικονομίας και της ενέργειας. Ο κ. Σαμαράς θα συζητήσει το κυπριακό και τα γεωπολιτικά και στη συνάντηση που θα έχει νωρίτερα με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι.
Επίσης ο Ελληνας πρωθυπουργός θα έχει στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ συνάντηση με το ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και επαφές με εκπροσώπους της ομογένειας και του αμερικανοεβραϊκού συμβουλίου
Ενώπιον του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον οποίο θα συναντηθεί την Πέμπτη, θα θέσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Αμμόχωστο. Νίκος Αναστασιάδης και Αντώνης Σαμαράς είχαν μακρά τηλεφωνική επικοινωνία. Και στη Βρετανία ζητείται κινητοποίηση από την Κυβέρνηση προς την Τουρκία, για την πρόταση επιστροφής της Αμμοχώστου.
Ενώπιον του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα θα τεθεί η πρόταση της Λευκωσίας για επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου. Κομιστής της πρότασης θα είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα γίνει δεχτός στις 8 Αυγούστου στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου από τον πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα.
Ενόψει της επίσκεψης του στην Ουάσινγκτον ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε το πρωί μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη κατά την οποία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, αποφασίστηκε όπως ο κος Σαμαράς ζητήσει και επισήμως την παρέμβαση της Ουάσινγκτον, για αποδοχή της πρότασης για την Αμμόχωστο από την κυβέρνηση Ερντογάν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ανέλαβε να μεταφέρει στον κ. Ομπάμα τις απόψεις αλλά και τις του Προέδρου Αναστασιάδη, ενόψει και των διεργασιών που δρομολογούνται στο Κυπριακό:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός συζήτησαν σειρά θεμάτων με αιχμή του δόρατος το Κυπριακό. Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέδειξε ιδιαίτερα τη σημασία της πρότασης για την Αμμόχωστο η οποία θα δώσει την αναγκαία ώθηση που χρειάζεται για την επιτυχία των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού.»
Τη παρέμβαση και του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών ώστε να αποδεχθεί η Άγκυρα την πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νομίμους κατοίκους της, ζητά εξάλλου με επιστολή του ο βουλευτής των Συντηρητικών Μάθιου Όφορντ.
Υπό την ιδιότητα του ως Προέδρου της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Κύπρο, ο κ. Όφορντ αφού επισημαίνει στον Γουίλιαμ Χέιγκ την σημαντικότητα και την ιδιαιτερότητα του ζητήματος της Αμμοχώστου, χαρακτηρίζει βιώσιμη την πρόταση της Λευκωσίας, καθώς όπως σημειώνει ( ΚΑΡΤΑ) «όχι μόνο θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και θα αναζωογονήσει την ειρηνευτική διαδικασία στην Κύπρο, αλλά βελτιώσει επίσης το εμπόριο στο νησί και θα βοηθήσει στην επίτευξη μέτρων απαραίτητων υπό το Πρωτόκολλο της Άγκυρας».
Αφού αναφέρεται εκτενώς στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, ο Μάθιου Όφορντ εφιστά την προσοχή Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών και στα υπόλοιπα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, που προωθεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη. Όπως το ξεπάγωμα συγκεκριμένων ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας και άνοιγμα του λιμανιού της Αμμοχώστου υπό την εποπτεία της ΕΕ.
Νωρίτερα σήμερα.
Τις θέσεις και απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ενόψει και των διεργασιών που δρομολογούνται για το Κυπριακό στο προσεχές μέλλον, ανέλαβε να μεταφέρει στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση που θα έχουν στις 8 Αυγούστου, στην Ουάσινγκτον.
Αυτό αναφέρει γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη, σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε σήμερα μακρά συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενόψει της συνάντησης που ο τελευταίος θα έχει την προσεχή Πέμπτη, με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός «συζήτησαν σειρά θεμάτων με αιχμή του δόρατος το κυπριακό πρόβλημα για το οποίο έγινε εκτενής και εις βάθος συζήτηση».
Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του κ. Στυλιανίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «υπέδειξε ιδιαίτερα τη σημασία της πρότασης για την Αμμόχωστο η οποία θα δώσει την αναγκαία ώθηση που χρειάζεται για την επιτυχία των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού».
Αντένα Κύπρου
Read more

H μαντινάδα που αφιερώνουν οι Κρητικοί στο ΣΔΟΕ



Το κρυφτούλι που παίζουν επιχειρηματίες στην Κρήτη με το ΣΔΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού σκίτσου του Ανδρέα Πετρουλάκη, ο οποίος επιστρατεύει – τι άλλο;- μια μαντινάδα εξαιρετικά αφιερωμένη. Βλέπουμε λοιπόν τους βρακοφόρους της Κρήτης να χορεύουν τραγουδώντας «Λεβεντογέννα Κρήτη μου, χόρευε, γλέντα τρώε, στα Αγια Χώματα αυτά δεν θα πατήσει ΣΔΟΕ». 
Read more

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ...

.Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως... δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος.

Γνωστό ως η ''βροντή του θεού της αμπέλου'' ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.


Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών - ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες.

Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:

Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.

Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.

Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες και βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ 'όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.
http://www.agioritikovima.gr/ugeia/26378-ugklonitiko-a
Read more