Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Στρος Καν (ΔΝΤ), νοίκιασε σπίτι δίπλα στον Ακη, για να τον συλλάβει!



O Στρός Καν (ΔΝΤ) νοίκιασε σπίτι δίπλα στον Ακη Τσοχατζόπουλο για να τον συλλάβει ο ίδιος προσωπικά, επειδή βαρέθηκε τις παπαριές του Γιωργάκη,της διεφθαρμένης χώρας-,περί κάθαρσης.

Ο Παπανδρέου που αμολάει διαρκώς παρόλες για Εξεταστικές Επιτροπές, επιτρέπει στα λαμόγια της Siemens να κυκλοφορούν ελεύθερα και να χλευάζουν τους Έλληνες πολίτες.

Ετσι οι ράμπο του ΔΝΤ αποφάσισαν να μείνουν δίπλα στο ωραίο πλουσιόπαιδο και να κάνουν ντου ένα βράδι σπίτι του.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ".

Εγκαθίσταται κανονικά στην Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Νοίκιασε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, για να είναι κατοικία των αντιπροσώπων του. Η μίσθωση έχει προοπτική 5 ετών και το μίσθωμα είναι 9.100 ευρώ τον μήνα.
Το συμφωνητικό της μίσθωσης έγινε μεταξύ του ιδιοκτήτη του κτιρίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το σπίτι είναι οι δύο τελευταίοι όροφοι, 5ος και 6ος, πολυκατοικίας απέναντι από την Ακρόπολη.
Ακόμη, περιλαμβάνεται και η ταράτσα. Συνολικά η επιφάνεια των ορόφων είναι γύρω στα 250 τ.μ.
Η μίσθωση («αρχική διάρκεια») είναι τριετής, από την 1/10/2010 έως τις 30/9/2013 και το ΔΝΤ έχει το δικαίωμα να την ανανεώσει για δύο χρόνια επιπλέον.
Η εγγύηση, που καταβάλλεται, είναι ίση με το μίσθωμα 4 μηνών, 36.400 ― και είναι καταβλητέα κατά την πρώτη τρίμηνη καταβολή του μισθώματος.
Σύμφωνα με το συμφωνητικό, ο μισθωτής θα χρησιμοποιεί το μίσθιο ακίνητο μόνο ως κατοικία των προσώπων που ορίζονται από το Ταμείο.
Ο εκμισθωτής θα καταβάλλει όλους τους φόρους, ένσημα, τέλη ακινήτου και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις.
Δικαστική ασυλία
Επίσης, σύμφωνα με τη σύμβαση της μίσθωσης, ο μισθωτής, ως διεθνής οργανισμός, έχει ασυλία από κάθε μορφής δικαστική διαδικασία και με την παρούσα σύμβαση δεν αποποιείται της ασυλίας αυτής.
Και ακόμη, ο μισθωτής, η περιουσία και οι συναλλαγές του έχουν ασυλία έναντι κάθε μορφής φορολόγησης. Δεν έχει ευθύνη για την καταβολή οποιουδήποτε φόρου σε σχέση με το καταβλητέο μίσθωμα και ο εκμισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποζημιώσει και να καλύψει τυχόν ζημία του μισθωτή από οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση.
Η σύμβαση της μίσθωσης έγινε στα αγγλικά και τα ελληνικά. Προβλέπεται πως σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ της αγγλικής και της ελληνικής μετάφρασης θα επικρατεί το αγγλικό κείμενο. * 
Read more

Για την απώλεια του Κώστα Νταούλα

Η ΔΑΚΕ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΟΥΛΑ!
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ.
Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΟΥΝ!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ!





Read more

Πρωτοβουλία – σταθμός του Πάνου Καμμένου: Ο Χριστοφοράκος ενώπιον των Ελλήνων πολιτών!

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 16, 2010
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/jpg_303-txt.jpg?w=300&h=231“…αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να απολογηθούν ενώπιον των Ελλήνων πολιτών. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα τους μεταφέρω εγώ τις ερωτήσεις σας”!
Από την αρχή των λειτουργιών της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens ο Πάνος Καμμένος ήταν ο βουλευτής που έθεσε τον φρενήρη ρυθμό κάνοντας την τη μοναδική εξεταστική που έβγαλε στην επιφάνεια (επιτέλους) τα ανομήματα πολιτικών, διοικητών, μεσαζόντων και λοιπών παραγόντων του δημοσίου βίου. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Γιούνκερ που ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την διαχρονική μας θέση, δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που δεν έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση της Siemens είναι ο μοχλός που εκκίνησε το Γερμανικό πλιάτσικο εις βάρος της Ελλάδας. Το μέγα σκάνδαλο της μεταπολίτευσης που ολοκληρώνεται τώρα από τα ίδια πρόσωπα με την εφαρμογή του περιβόητου μνημονίου.
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, πήρε μία πρωτοβουλία – σταθμό για τη σύγχρονη δημοκρατία.
Με απόφαση της εξεταστικής, την ερχόμενη εβδομάδα, κλιμάκιο βουλευτών θα επισκεφθεί την Γερμανία για να ανακρίνει, παρουσία Έλληνα και Γερμανού εισαγγελέα, τα πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης: Τους κυρίους Χριστοφοράκο,Σίκατσεκ και Κούτσενροϊτερ μαζί με τον πρόεδρο της Siemens και τον Υπεύθυνο διαφάνειας της εταιρείας.
Μεταξύ των βουλευτών που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα, ίσως η μέγιστη τιμή από την στιγμή που το Ολυμπία ξεκίνησε τη λειτουργία του:
Προς την Σ.Ο. Του Ολυμπία
Φίλοι του Ολυμπία, από την πρώτη στιγμή σταθήκατε παραστάτες στον αγώνα για εξιχνίαση των σκοτεινών πτυχών της υπόθεσης Siemens, δημοσιεύοντας ακόμα και τα πρακτικά των συνεδριάσεων σε αντίθεση με τα μεγάλα ΜΜΕ που πέρναγαν μεγάλες αποκαλύψεις στα “ψιλά”. Δώσατε την απαιτούμενη βαρύτητα και συνεισφέρατε από την πλευρά σας με αποκαλύψεις που βοήθησαν στο έργο μας που αποσκοπεί στον εντοπισμό όλων των προσώπων που πλούτισαν εις βάρος της χώρας και των πολιτών. Εξ’ ίσου σημαντική ήταν η συνεισφορά και το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας γι’ αυτό και θέλω τη συμβολή σας ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε Έλληνα πολίτη που ενδιαφέρεται να καταθέσει της ερωτήσεις που θέλει να θέσει στα πρόσωπα που θα εξετάσουμε την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία. Σας υπενθυμίζω ότι τα πρόσωπα αυτά είναι:
  • Ο κύριος Μιχάλης Χριστοφοράκος (σσΟ: Δεν χρειάζεται συστάσεις)
  • Ο κύριος Ράινχαρντ Σίκατσεκ (σσΟ: Διαχειριστής των “μαύρων” ταμείων της μητρικής εταιρείας)
  • Ο κύριος Μίχαελ Κούτσενροϊτερ (σσΟ: Οικονομικός διευθυντής της μητρικής στον κλάδο σταθερής τηλεφωνίας)
Καθώς επίσης ο πρόεδρος της εταιρείας και ο υπεύθυνος της σε θέματα διαφάνειας. Η εξέταση των ανωτέρω θα γίνει από τα εξουσιοδοτημένα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της βουλής, παρουσία Έλληνα και Γερμανού εισαγγελέα. Κανονικά αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να απολογηθούν ενώπιον του Ελληνικού λαού. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να καταθέσετε τις ερωτήσεις σας, εσείς, οι αναγνώστες σας και τα blogs ώστε να τις θέσω εγώ μαζί με τις δικές μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι προσωπικές στον κάθε έναν από τους εξεταζόμενους και να μου τις αποστείλετε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ώστε να υπάρχει χρόνος να μεταφραστούν και να ταξινομηθούν.
Τέλος, επειδή διάβασα κάποια σχόλια στο παρελθόν σχετικά με το θέμα αμοιβής των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική, να διευκρινήσω ότι όλοι οι συνάδελφοι που μετέχουν στην επιτροπή δεν έχουν λάβει ούτε ένα Ευρώ, με ομόφωνη απόφαση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εξεταστικής.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σας.
Πάνος Καμμένος
Εννοείται ότι θα εκμεταλλευθούμε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία τόσο εμείς, οι αναγνώστες μας αλλά και τα blogs.
Απλές οδηγίες:
  1. Οι ερωτήσεις σας θα πρέπει να σταλούν εως αύριο Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com
  2. Οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και προσωπικές σε κάθε έναν από τους εξεταζόμενους.
  3. Στον τίτλο του e-mail θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα ο αποδέκτης της ερώτησης: π.χ. “ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ”.
  4. Όσοι θεωρείτε ότι δεν έχετε τα απαραίτητα στοιχεία για τις ερωτήσεις σας, ανατρέξτε στην ενότητα SIEMENS Εξεταστική 2010 και αναζητήστε στοιχεία με λέξεις – κλειδιά τα πρόσωπα που αναφέρονται, ώστε να αντλήσετε πληροφορίες.
  5. Ερωτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο τύπου “Κάθαρμα Χριστοφοράκο όταν έδινες στο λαμόγιο τον Θόδωρο τη βαλίτσα… σήμερα η σχολή τυφλών κλείνει για το μισό περιεχόμενο της” είναι απολύτως αιτιολογημένες αλλά δυστυχώς θα λογοκρίνονται.
  6. Η ανωνυμία όλων αυτών που θα συμμετέχουν είναι εγγυημένη, όπως και το δικαίωμα της ΕΠΩΝΥΜΗΣ παρέμβασης ιδιαίτερα εάν πρόκειται για Blogs.
Αναμένουμε τις ερωτήσεις σας εως αύριο το απόγευμα ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ αλλά στο email. Ας τους δώσουμε ένα αξέχαστο μάθημα. Κύριε Καμμένε, να σας δώσουμε για άλλη μία φορά συγχαρητήρια, ΚΟΣΜΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ σε πολύ δύσκολες στιγμές απαξίωσης του πολιτεύματος.
http://olympia.gr/2010/10/16/siemens-75/ 
Read more

Μη μασάτε, ο Τζοχατζόπυλος εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρός στο ΠαΣοΚ!


Διαχρονική αξία ο Άκης για το ΠαΣοΚ !



Δεν έχει παράπονο ο Άκης Τσοχατζόπουλος από την κυβέρνηση , σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο υπουργών.
 
Κανείς δεν λέει το παραμικρό για την off shore εταιρεία Torcasso και την εμπλοκή της στο Βατοπέδι και τη Simens.
Αντιθέτως το Μαξίμου βιάζεται να παραπέμψει τους υπουργούς της Ν.Δ. στο Ειδικό Δικαστήριο για να κλείσει την υπόθεση στη Βουλή χωρίς να έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί της εταιρείας και να εξετάσει τα νέα δεδομένα που προέκυψαν.
Ομοίως ορισμένοι υπουργοί, όπως η ... Λούκα Κατσέλη, βιάζονται να τοποθετήσουν στελέχη του Τσοχατζόπουλου σε καίρια κρατικά πόστα
Σήμερα η Λούκα όρισε πρόεδρο της Εργατικής Εστίας την Βάσω Τσιμπίδα , παλαιά και διαχρονική συνεργάτη του Άκη και θερμή υποστηρικτή του στα συνέδρια του ΠαΣοΚ.  
Γι΄ αυτό μη μασάτε όταν ακούτε τον πρωθυπουργό να δηλώνει δακρύβρεχτα ότι δεν εξαρτάται από το παρελθόν και πως έχει σπάσει τα δεσμά κτλ.
Το ΠαΣοΚ ξέρει να τιμά τα στελέχη του, ότι και να έχουν κάνει, μιας και έχουν βαπτισθεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ...

Υ.Γ.: Κακές γλώσσες αναφέρουν ότι αυτός που βρήκε  στέγη, για τα στελέχη του ΔΝΤ στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, του διαμερίσματος των 250 τ.μ. με ενοίκιο περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα, είναι ο Άκης και μάλιστα δίπλα στην ... περίφημη δική του κατοικία! 
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα βγει κερδισμένος από την έλευση του ΔΝΤ στην χώρα μας!


Read more

Ο Σωκράτης Ξυνίδης θα ψηφίσει την παραπομπή του Α. Κοντού στο ειδικό Δικαστήριο; Γιατί ο αδελφός του τον αθωώνει πλήρως

Ο αδελφός του Σ. Ξυνίδη, ο δικηγόρος Θ. Ξυνίδης, μιλάει στην κάμερα σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και λέει ότι τόσο επί ΠΑΣΟΚ, πριν το 2004, όσο και μετά όταν ήταν Υπουργός, ο Αλέξανδρος Κοντός, τάσσονταν πάντα με το μέρος των κατοίκων και εναντίον των διεκδικήσεων της ΙΜ Βατοπαιδίου! Ο Σωκράτης τι θα κάνει μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου όταν το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την παραπομπή των υπουργών της ΝΔ σε ειδικό δικαστήριο; Θα ψηφίσει να παραπεμφθεί και ο Α. Κοντός παρόλο που πάντα ήταν με το μέρος των κατοίκων και εναντίον της μονής;

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/10/blog-post_9698.html
Read more

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Θυμάστε το δίλλημα “Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα” που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ;

Στις ευρωεκλογές του 2009 το Πασοκ είχε θέσει μέσω τηλεόπτικού σποτ το δίλλημα “Σοσιαλισμός Βαρβαρότητα”.  

Στις 14 -10-2010 η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση απάντησε στο δίλλημα. Δείτε το εξώφυλλο του σημερινού Ελεύθερου Τύπου Κάντε κλικ για μεγέθυνση Αφιερωμένο στους αριστερούς που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ 

http://citizengr.wordpress.com/2010/10/15/%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%AE-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2/

Read more

ΝΟΔΕ Κοζάνης:Κατάργηση του μαθήματος της πληροφορικής στο Νέο Λύκειο!!

Σε προσχέδιο για το «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», που βγήκε στη δημοσιότητα πρόσφατα, το μάθημα της πληροφορικής βγαίνει παντελώς από το αναλυτικό πρόγραμμα।Σε μία αρχική προσέγγιση του θέματος, εύλογα αναρωτιόμαστε πως συμβιβάζεται το «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» με τον εξοβελισμό του μαθήματος, σε μια εποχή που ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΗ। Το παραπάνω επιχείρημα θα ήταν αρκετό να καταδείξει την προχειρότητα και την έλλειψη ολοκληρωμένης και μελετημένης πρότασης για την αναβάθμιση της Λυκειακής Εκπαίδευσης, από την πλευρά του υπουργείου।Η αναφορά όμως της κας Διαμαντοπούλου, πρόσφατα, στο ψηφιακό σχολείο, στους διαδραστικούς πίνακες και σε άλλα φαντασμαγορικά, προκαλεί τον κοινό νου.Πως είναι δυνατόν το ψηφιακό νέο σχολείο να γίνει πραγματικότητα , με το βασικό μάθημα να λείπει;Επιπλέον, αν δεχτούμε την αναφορά της υπουργού στο International Baccalaureate, πρέπει να επισημάνουμε και άλλη ανακολουθία. Στο ΙΒ, στο group 5 - Mathematics & Computer Science, υπάρχει το μάθημα πληροφορική σε βασικό ή υψηλό επίπεδο, ενώ στο προσχέδιο της κας Διαμαντοπούλου, έχει αφαιρεθεί το Computer Science!!Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, όπου διεθνώς η πληροφορική διεισδύει σε κάθε επιστημονικό κλάδο και τομέα αλλά και στην καθημερινή κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα, στην Ελλάδα έχουμε σήμερα παιδιά που μπαίνουν σε θετικές πανεπιστημιακές σχολές ακόμα και σε σχολές πληροφορική και δεν έχουν δει ένα πραγματικό προγραμματιστικό περιβάλλον, δεν έχουν κάνει ούτε ένα compile σε ένα πρόγραμμα. Σε συνέντευξη που έδωσε η κα Διαμαντοπούλου στον Ελληνοαμερικανό σύμβουλο Επιχειρήσεων στη Silicon Valley , κο Λαλιώτη Θεόδωρο, δέχτηκε την εξής ερώτηση: «Μας ανησυχεί η μη ύπαρξη του μαθήματος πληροφορικής στις τρεις τελευταίες τάξεις του Λυκείου. Τι θα κάνετε γιʼ αυτό;» Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε. Στην χώρα της παγκόσμιας πρωτοτυπίας έμελλε να το δούμε και αυτό. ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, για την πραγματικά πρωτότυπη ιδέα της….
Read more

ΣΚΑΪ Player TV : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

Read more

Παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Γρεβενών, του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 15, 2010
Ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών, 13 Οκτώβρη 2010, έλαβε χώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή.
Με έντονο τον συμβολισμό της ημέρας, ο κ. Δακής έστειλε μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας με έργα πνοής για την ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, ως άμεσες προτεραιότητες για την επόμενη μέρα της νέας περιφερειακής αρχής.
Το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα και το Πάρκο Παλαιοντολογίας στη Μηλιά, στρατηγικές επιλογές της υφιστάμενης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την περιοχή και θα πρέπει άμεσα να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες ανέκυψαν τελευταία, από την κυβέρνηση και την περιφέρεια.
Είναι έργα που δικαιούνται και θα τύχουν άμεσης στήριξης και χρηματοδότησης, μιας και, όπως τόνισε, τιμούν την πατρίδα στο σύνολό της.
Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες όπως αυτές, σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος, το εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής και την αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών, αποτελούν εχέγγυα για την πολλαπλασιαστική αξία και την οικονομική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας των Γρεβενών, με παράλληλη στήριξη του Προνοιακού κράτους και της κοινωνικής Συνοχής.
Η περιοδεία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δακή, ξεκίνησε το πρωί με τη συμμετοχή του στις πανηγυρικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών.
Στην βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, οι κάτοικοι των Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τον κ. Δακή και ο ενθουσιασμός τους, για την παρουσία του ανάμεσά τους, συνοδεύτηκε με απόψεις, προβληματισμούς και ιδέες για το αύριο της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε η συνάντηση στο Δημαρχείο, όπου στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε ο συνδυασμός της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Δασταμάνη Γεώργιο. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν από τον κ. Δακή είναι οι εξής:
  • Αδάμος Μάνθος, Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας
  • Γιαγκόζογλου Φάνης, Αγρότης – Βιοκαλλιεργητής
  • Γιάτσιος Ιωάννης, Επιχειρηματίας
  • Γκαραβέλα-Χατζηζήση Ευανθία, Παιδαγωγός
  • Μετετζόγλου Ελένη, Περιβαλλοντολόγος
  • Σδράλης Αθανάσιος, Μαθηματικός
  • Τσακνάκη Μαρία, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διπλωματίας
  • Χατζηζήσης Λάμπρος, Γεωπόνος
  • Χάτσιος Ιωάννης, Καθηγητής Φυσικός, Πρόεδρος ΔΣ Γρεβενών
  • Φαρμάκης Γρηγόρης, Εκπαιδευτικός, Πρώην Αντιδήμαρχος Γρεβενών
  • Φειδίας Γιώργος, Ιατρός-Ορθοπεδικός
Ο κ. Δακής, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του συνδυασμού για την τιμή που κάνουν τόσο στον ίδιο όσο και στην κοινωνία, τόνισε ότι πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο νίκης, με φρέσκα πρόσωπα, γεμάτα γνώση και εμπειρία, ώστε να διεκδικήσουν επάξια πολύ περισσότερα από αυτά που αξίζει η ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών.
Κατέληξε με την δέσμευσή του να μην επιβληθούν επιπλέον φόροι και τέλη από την νέα περιφερειακή αρχή προς τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, αν και είναι διαπιστωμένη η υποχρηματοδότητηση του Καλλικράτη.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν με εγκάρδια λόγια ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος Γιώργος και ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης Δημοσθένης, τονίζοντας το ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ακολούθησε περιοδεία του κ. Δακή και των μελών του συνδυασμού του, στην ευρύτερη περιοχή, με ενδιάμεσες στάσεις στο Δήμο Βεντζίου (Κνίδη, Λόφοι), καθώς και στον Δήμο Ηρακλεωτών (Κιβωτός, Άγιος Γεώργιος).
Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών αυτών, συζήτησαν με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τα ζωτικής σημασίας θέματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα, τόσο στην κτηνοτροφία όσο και τη γεωργία της περιοχής, ενώ φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις προτάσεις του συνδυασμού για την επίλυσή τους. 
http://olympia.gr/2010/10/15/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD/#more-34319 
Read more

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ70, ΠΕ 60

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


ΜΑΓΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ          ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ        ΠΕ 70
ΤΖΙΑΜΠΟΥΡΑ ΕΥΑΝΘΙΑ       ΤΟΥ ΘΩΜΑ              ΠΕ 60
ΤΣΕΓΑΝΗ ΣΟΦΙΑ                     ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ   ΠΕ 60
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ               ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ         ΠΕ 60


ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΑ! 
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2ο ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ 29 ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ !!



Read more

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ανεργία, στο 12% τον Ιούλιο

oaed_12.jpg
Τα χειρότερα ποσοστά τωντελευταίων ετών  κατέγραψε η ανεργία στηχώρα μας η οποία ανήλθε στο  12% τονΙούλιο,  πράγμα που αποδεικνύει την καταστροφικήπολιτική που  ακολουθεί η κυβέρνηση  Παπανδρέου.
Οι άνεργοι ανήλθαν  σε  607.035  έχοντας αυξηθεί κατά  130. 328 σεσχέση με τον Ιούλιο του  2009 και  κατά 24.671 σε σχέση με τον Ιούνιο του 2010.
Αντί δηλαδή να αυξηθούν  οιεργαζόμενοι μέσα στην τουριστική περίοδο , όπως συμβαίνει πάντα, αυξήθηκαν  και μάλιστα κατά  0,6% ! Τα αναλυτικά στοιχεία έχουν ως εξής:
Ποσοστό ανεργίας, κατά περιφέρεια: Ιούλιος 2005 - 2010
Περιφέρεια
Ιούλιος
2005
2006
2007
2008
2009
2010
Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
11,9
10,2
7,1
9,1
8,3
13,4
Κεντρική Μακεδονία
11,4
9,2
9,0
7,6
11,3
12,7
Δυτική Μακεδονία
16,2
10,9
9,2
13,0
12,3
13,3
Ήπειρος
11,4
8,1
13,0
10,8
10,6
13,0
Θεσσαλία
8,7
8,1
5,8
8,5
9,4
10,0
Ιόνιοι Νήσοι
4,0
8,8
4,2
4,3
3,0
6,6
Δυτική Ελλάς
10,1
10,6
11,4
9,3
8,7
11,6
Στερεά Ελλάς
12,2
9,6
11,9
9,1
9,9
14,3
Αττική
9,0
7,4
7,1
6,2
9,8
13,3
Πελοπόννησος
8,1
7,2
8,6
6,3
8,4
9,1
Βόρειο Αιγαίο
9,1
8,1
5,6
2,2
5,4
6,2
Νότιο Αιγαίο
6,6
5,1
4,1
3,0
8,2
5,9
Κρήτη
5,3
3,5
3,5
3,4
6,7
9,1
Σύνολο Ελλάδος
9,6
8,1
7,8
7,0
9,6
12,0
Ποσοστό ανεργίας κατά φύλο: Ιούλιος 2005 - 2010
Φύλο
Ιούλιος
2005
2006
2007
2008
2009
2010
Άρρενες
5,8
4,7
4,7
4,4
6,6
9,4
Θήλεις
15,1
12,9
12,3
10,8
13,8
15,7
Σύνολο
9,6
8,1
7,8
7,0
9,6
12,0

Ποσοστό ανεργίας, κατά ομάδες ηλικιών: Ιούλιος 2005 - 2010

Ομάδες ηλικιών
Ιούλιος
2005
2006
2007
2008
2009
2010
15-24 ετών
24,4
23,0
20,8
20,9
23,9
32,6
25-34   »
13,4
11,4
11,7
10,2
12,6
15,8
35-44   »
7,1
5,7
6,1
5,7
8,0
10,4
45-54   »
5,9
4,3
3,4
3,5
6,7
8,3
55-64   »
3,3
3,0
3,3
2,8
5,3
5,4
65-74   »
0,7
1,1
2,8
1,9
0,8
0,7
Σύνολο
9,6
8,1
7,8
7,0
9,6
12,0
Read more

«Θα πάω στις Βρυξέλλες, θα μείνω στις Βρυξέλλες, θα πιάσω διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, θα δουλέψω στην Ευρωβουλή. Ούτε εισιτήριο επιστροφής υπάρχει!»

Η σπουδή του κ. Παπακωνσταντίνου να υποδείξει τον Κώστα Καραμανλή ως το δράστη της κατάπτυστης δήλωσης πρωθυπουργού που λοιδορεί συλλήβδην τη χώρα ως διεφθαρμένη, δεν συνιστά ένα μεμονωμένο ατόπημα.
Αποτελεί, απλώς, ένα ακόμη επεισόδιο της εν γένει πολιτικής συμπεριφοράς του υπουργού Οικονομικών. Συμπεριφορά που διακρίνεται κυρίως για την εσκεμμένη παραπλάνηση και τα κραυγαλέα ψεύδη απέναντι στους Έλληνες πολίτες.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου συνηθίζει να δεσμεύεται για αποφάσεις που ουδέποτε τηρεί και ουδέποτε ζητά συγγνώμη για τη μη πραγματοποίησή τους.
Μια πρόχειρη σταχυολόγηση τέτοιων τρανταχτών περιπτώσεων πολιτικής εξαπάτησης πείθει και τον πλέον δύσπιστο πολίτη:
  • «Θα πάω στις Βρυξέλλες, θα μείνω στις Βρυξέλλες, θα πιάσω διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, θα δουλέψω στην Ευρωβουλή. Ούτε εισιτήριο επιστροφής υπάρχει!», δηλώνει, στις 20.5.09 στο δελτίο ειδήσεων του « MEGA ».
  • Κατά την προεκλογική περίοδο (6.9.09) καθησύχαζε τον ελληνικό λαό ότι «το να παγώσουμε τους μισθούς αυτή τη στιγμή, που η χώρα μας μπαίνει σε ύφεση, την ώρα που οι άλλες χώρες της Ευρώπης βγαίνουν από την ύφεση, είναι ό,τι χειρότερο».
  • Επίσης δήλωνε ότι διαφωνεί «με τη λογική των έκτακτων εισφορών. Έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα πάμε σε οποιαδήποτε έκτακτη εισφορά». (14.9.09).
Και, βεβαίως, σε λίγους μήνες, πήρε πολύ σκληρότερα μέτρα από αυτά που αποκήρυσσε...
Μέτρα που παίρνονταν σε ένα αρνητικό περιβάλλον που επιδείνωνε η σωρεία δηλώσεων δυσφήμησης της χώρας από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρωτοστάτησε και σε αυτή τη διαδικασία αμαύρωσης της χώρας. Είναι αυτός που, μιλώντας για την ελληνική οικονομία, είπε στη διεθνή κοινότητα ότι επιχειρεί να αλλάξει «την πορεία του Τιτανικού» (14.2.10). Τον «Τιτανικό» που έριξαν στο «παγόβουνο» του Μνημονίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ειδικά, για το ΔΝΤ ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε πολύμηνο «ρεσιτάλ» παραπλάνησης:
  • «Δεν θα πάμε στο ΔΝΤ, μας στηρίζει η ΕΕ» (« L e F igaro », 10.12.09)
  • Διαψεύδοντας δημοσίευμα του Reuters βάσει του οποίου η Ελλάδα πιθανόν να προσφύγει για βοήθεια στο ΔΝΤ μεταξύ της 2ας και 4ης Απριλίου «Αυτά είναι αστειότητες»… «Εμείς σκοπεύουμε να σουβλίζουμε αρνί εκείνο το τριήμερο» («Έθνος», 19.3.10) .
  • «Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι μειοψηφικός και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται νέα μέτρα».Κ. Ελευθεροτυπία», 28.3.10).
  • «Η λύση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα είναι μεσοπρόθεσμα επιζήμια για την εικόνα της χώρας» («Ελευθεροτυπία», 9.4.10).
  • «Δεν ετέθη ζήτημα ενεργοποίησης του μηχανισμού. Ο μηχανισμός είναι πολύ σημαντικό δίχτυ ασφαλείας» (10.4.10).
Η φερεγγυότητα του υπουργού Οικονομικών έχει πλέον καταρρεύσει. Όσο και αν συκοφαντεί τη Νέα Δημοκρατία, θέλοντας να αποσείσει από την κυβέρνηση και τον ίδιο τις τρομερές ευθύνες που έχουν για τις ανυπολόγιστες ακόμη συνέπειες από την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου, ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πια ποιος τον κοροϊδεύει..

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=66448&Itemid=455 
Read more

«Απίστευτο!!! Μας ζητούν τώρα να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ για την …ΕΑΠ !!!...»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Στο έκτακτο Δ.Σ. της 7/10/2010 του συλλόγου μας με θέμα την ανάγκη αγοράς προγράμματος μισθοδοσίας, ύστερα από ενημέρωση του Δ/ντή Εκπ/σης και των υπεύθυνων μισθοδοσίας της Δ/νσης Π.Ε Ν. Κοζάνης, προτάθηκε να αγοραστεί ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΑΤΟ!!! για την υποστήριξη της ΕΑΠ από τα χρήματα που παρακρατούνταν από τη Δ/νση (0,60 λ. το μήνα από το 1998) από όλους τους συναδέλφους που υπηρετούσαν στα σχολεία της Δ/νσης και του 1ου  Γραφείου( στο 1ο Γραφείο μέχρι το 2006 υπάγονταν και τα σχολεία του 4ου Γραφείου).
Ένα ποσό γύρω στις 13.000 €!!! ως υπόλοιπο απ’ τις δεκάδες χιλιάδες που καταβάλλαμε όλοι μας τόσα χρόνια!!!.
  Για το ακριβές μάλιστα ποσό δε ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν!
Η ΔΑΚΕ ΠΕ εξέφρασε τις επιφυλάξεις της στο σύλλογο για την αποδοχή αυτής της πρότασης με το σκεπτικό ότι, για τη διάθεση χρηματικού ποσού που ανήκει σε συναδέλφους – πολλοί εκ των οποίων το αγνοούν - θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ενημερωθούν και να αποφασίσουν οι ίδιοι στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 24/10/2010
Άποψή μας είναι πως τα μέλη του ΔΣ δε θα πρέπει να είναι αυτά που θα συμμετέχουν στην πιθανή διασπάθιση χρημάτων συναδέλφων σε συνεργασία με τη διοίκηση που έχει την αποκλειστική ευθύνη της μισθοδοσίας μας, τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το ΥπΠΔΒΜΘ διατείνονται εδώ και καιρό και σε όλους τους τόνους ότι η μισθοδοσία θα βγαίνει ΚΕΝΤΡΙΚΑ και θα απαλλαγούμε από το χαράτσι της μηνιαίας παρακράτησης!!!...
Αναρωτιόμαστε εύλογα:
        Αν δεν υπήρχαν τα χρήματα των συναδέλφων, θα μέναμε απλήρωτοι;
      Είναι  δυνατόν να δεχθούμε να πληρώσουμε εμείς, με τους λεηλατημένους μισθούς μας, το δικαίωμά μας να πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας;
        Θα συνεχίσει η Διοίκηση να μας χαρατσώνει ενώ η μισθολογική μας υποστήριξη θα γίνεται από την ΕΑΠ;
        Ξεχάσαμε  την ομόφωνη  αντίδραση, σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό, των τότε ΔΣ στην επιβολή της παράνομης παρακράτησης ποσού 1,00€ που προέκυψε από την έκδοση της μισθοδοσίας από εξωτερικούς συνεργάτες στα 1ο και 4ο Γραφείο ή 1,80€ στο 3ο Γραφείο;
ΓΙΑΤΙ η ΠΑΣΚ «στρογγύλεψε» την αρχική θέση της «…να αγοραστεί το πρόγραμμα εδώ και τώρα!!!», προτείνοντας στη συνέχεια σειρά επαφών με αρμόδιους φορείς αλλά και παράλληλη έρευνα αγοράς για την απόκτηση προγράμματος;
Γιατί η ΠΑΣΚ δε δέχθηκε να έρθει το θέμα στη Γενική Συνέλευση ισχυριζόμενη ότι «…δεν θα υπάρχει απαρτία και άρα δε θα υπάρχει και απόφαση;»(Φυσικά και παραπλανά αφού η απόφαση διάθεσης του ποσού δεν αφορά σε  αλλαγή του καταστατικού αλλά απλά ψηφίζεται από τους παρόντες στη συνέλευση)
 Γιατί η Αυτόνομη Παρέμβαση μας εξέπληξε στο Δ.Σ. για μια ακόμη φορά, βάζοντας πλάτη στην πλειοψηφούσα ΠΑΣΚ, προτείνοντας «…να αγοραστεί το πρόγραμμα με απόφαση των μελών του ΔΣ ΑΜΕΣΑ και …ΜΕΤΑ οι …συνάδελφοι να ενημερωθούν με εγκύκλιο για το που διατέθηκαν τα χρήματα που παρακρατούνταν τόσα χρόνια.
       Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
          Μόλις ολοκληρωθεί η …διαδικασία τους, θα σας(μας) …στείλουν «χαιρετιστήρια» …εγκύκλιο… θα τους το επιτρέψουμε;

                         Τα  μέλη της ΔΑΚΕ ΠΕ στο σύλλογο
                                              Κώστας Δεμερτζίδης
                                              Τάσα   Λούδα
                                              Σοφία  Τζιώρα

Read more

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κομπιούτερ, στην εκπαίδευση..... Κάτι νέο ή, μήπως, ένα προσχεδιασμένο έγκλημα, κατά της Παιδείας και των παιδιών μας???

Πριν 3-4 ημέρες, ο Γιωργάκης μετέβη στην ακριτική Λήμνο, για να παρουσιάσει, εκεί, το ... νέο σύστημα (μη) εκμαθήσεως, μέσω κομπιούτερ, που απεφασίσθη να εφαρμοσθεί.΄Οπως διαβάζουμε, στην ειδησεογραφία, οι Αμερικανοί, που πρωτοεφάρμοσαν το εν λόγω σύστημα, αποσύρουν, ήδη, τα κομπιούτερ, από τις πρώτες βαθμίδες της εκπαιδεύσεως, διότι παρατήρησαν, πως, αντί να βοηθήσουν τα παιδιά, τους δημιούργησαν δυσκολίες, τόσο στην γλώσσα, στην γραφή και στην ορθογραφία, όσο και στα μαθηματικά.
Εκείνοι, λοιπόν, που φροντίζουν, πράγματι, για την μόρφωση των παιδιών τους, αποσύρουν τα κομπιούτερ, από τις πρώτες βαθμίδες εκπαιδεύσεως, αντιλαμβανόμενοι το λάθος τους.
Η κυβέρνηση του Πασοκ, όμως,  παρά ταύτα, σπεύδει να εφαρμόσει το, ήδη, αποτυχημένο και καταργημένο αυτό σύστημα, στα δικά μας παιδιά, παρουσιάζοντάς το, μάλιστα, ως, δήθεν, ...."νεωτεριστικό"....
Και, ειλικρινά, δεν μπορώ να προσδιορίσω, αν το κάνει, απλά, για να δείξει, πως, δήθεν, κάνει κάτι.... καινούριο ή επειδή, βρήκε έναν άλλο τρόπο, για να κρατήσει στην αμάθεια και την νέα φουρνιά των Ελληνόπουλων. Αν, δηλαδή, τελικά, πρόκειται για ένα νέο προσχεδιασμένο έγκλημα, κατά της Παιδείας και των παιδιών μας...
 
ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΑΝΤΗ
Read more

Μια ιστορία με σεξ, γάμους, θανάτους και αγωγούς

διαβάστε ένα μικρό μυθιστόρημα από το taxalia:

Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran


η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).
Το άρθρο βρίσκεται εδώ

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza
Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό"
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:
ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno) !
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (εδώ)
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ....για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).
Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end,
την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή,
παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza !
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα !
Ηθικό δίδαγμα: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !
Read more

ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ! ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ TORCASO ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ “ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΗ”!

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
Εδώ και μήνες, φωνάζουμε ότι το φιάσκο του Βατοπαιδίου δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να καλυφθεί το μέγα σκάνδαλο της Siemens και του Γερμανικού πλιάτσικου στην Ελληνική οικονομία! Δείτε την περίτρανη απόδειξη με τα στοιχεία της διαδρομής του μαύρου χρήματος από τον μαύρο λογαριασμό της Morgan Stanley της Siemens στην Torcaso. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ SIEMENS ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ TORCASO, Αντίθετα οι λογαριασμοί έκλεισαν μόλις ολοκληρώθηκε το ξέπλυμα. Πρώτα το ιστορικό και μετά όλοι οι επίορκοι της συγκάλυψης και του ψεύδους:

Tρία εμβάσματα συνολικού ύψους 6,7 εκατ. δολαρίων (δείτε εδώ) που μεταβιβάστηκαν στην TORCASO από τον λογαριασμό 051524866 της Morgan Stanley Ζυρίχης προέρχονται από τη Siemens και σχετίζονται με την ερευνώμενη υπόθεση.
Σύνολο 6,7 εκατ. δολάρια
Τα τρία εμβάσματα που εισέρρευσαν στην TORCASO αφορούν:
1) 4,5 εκατ. δολάρια την 1η Νοεμβρίου 1999
2) 1,2 εκατ. δολάρια στις 10 Ιανουαρίου 2000 και
3) 1 εκατ. δολάρια στις 7 Μαρτίου 2000.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡ’ ΟΤΙ Η TORCASO ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” (θα καταλάβετε γιατί στη συνέχεια).
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ:
Ο λογαριασμός της Torcaso που μπήκαν τα λεφτά ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΒΑΣΜΑ στον υπ’ αρ. 1666855 της Τράπεζας Κύπρου που ανήκει πάλι στην εταιρεία Torcaso και άνοιξε στις …15/11/1999 με 4,3οο,000 δολάρια. Συγκρίνετε τις ημερομηνίες και θα δείτε ότι ο λογαριασμός άνοιξε αποκλειστικά για να ξεπλύνει το χρήμα της Siemens. Αυτό αποδεικνύεται και στη συνέχεια, αφού μέχρι τις 27/4/2000 ο λογαριασμός πιστώθηκε ακόμα με 2,090,000 δολάρια. ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ MORGAN STANLEY δηλαδή.
Βλέπετε λοιπόν ότι ο μοναδικός τροφοδότης αυτού του λογαριασμού ήταν το μαύρο χρήμα του σκανδάλου της Siemens και όχι βέβαια Βατοπαιδια και άλλες μυθοπλασίες. Απόδειξη το ότι ο λογαριασμός αδράνησε στις 2/5/2000 και έκλεισε (και τυπικά) το 2003. Ούτε δολάριο δηλαδή πέραν αυτών των χρημάτων.
Κοιτάξτε τώρα πως ολοκληρώνεται το ξέπλυμα και χάνονται τα ίχνη (έτσι νομίζουν…):
Στις 16/11/1999 ανοίγει καινούριος λογαριασμός της ίδιας εταιρείας στην ίδια τράπεζα. Μία μόλις ημέρα μετά τον προηγούμενο λογαριασμό που υποδέχτηκε το μαύρο χρήμα της Siemens. Ο αριθμός του καινούριου λογαριασμού είναι 1667860 και είναι σε Ευρώ. Την ίδια ημέρα, γίνεται αυτούσια η κατάθεση του ποσού του πρώτου εμβάσματος! Επί τόπου δηλαδή “γύρισμα” της μίζας σε 24 ώρες. Σταδιακά οι καταθέσεις φτάνουν το ποσό των 5,708,946 Ευρώ. Με την τότε ισοτιμία (1 ευρώ = 0,87 $), καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι “λείπει” ένα ολοστρόγγυλο ποσό της τάξεως του 1,000,000 δολάρια (με τα έξοδα λογαριασμών).
Μία εξαίρετη βαλιτσούλα λοιπόν, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000. Δύο, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει λόγω των “ενισχύσεων” στο ΠΑΣΟΚ.
Τα χρήματα από τον δεύτερο λογαριασμό τραβήχτηκαν σταδιακά προς “άγνωστη” κατεύθυνση σε μικρό χρονικό διάστημα ενώ ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε από την ίδια την τράπεζα το 2005.
Καμμία άλλη κατάθεση, κανένα “Βατοπαίδι” και όλες οι κινήσεις έγιναν πολύ πριν το 2004. Εάν έχει όρεξη ο εισαγγελέας (και τονίζουμε Ο εισαγγελέας γιατί είμαστε σεξιστές με τις γυναίκες) να μας καλέσει, θα του πούμε και έναν εύκολο τρόπο να βρει έναν πολύτιμο πληροφοριοδότη, εταιρεία για την ακρίβεια και μάλιστα μεγάλη, τεράστια, που θα μπορούσε να διαφωτίσει για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του λογαριασμού που αφαίρεσαν το υπόλοιπο της μίζας.
Από τα ανωτέρω προκύπτει περίτρανα ότι η εταιρεία Torcaso όντως διαχειρίστηκε μαύρο χρήμα, μόνο που αυτό ήταν της Siemens και όχι του Βατοπαιδίου. Όλα έγιναν λίγο πριν τις εκλογές του 2000 όπου βέβαια κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και παρέμεινε το ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ακριβώς περίοδο έγινε το πανηγύρι της βαλίτσας με τις “ενισχύσεις” όπως τις χαρακτήρισε ο κύριος Τσουκάτος που επιμένει ότι παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Οι ενισχύσεις όπως ο ίδιος ομολόγησε ήταν από τη Siemens kai όχι βέβαια το Βατοπαίδι.
Ο κύριος Βαλυράκης, πρόεδρος της εξεταστικής για τη Siemens οφείλει να εξηγήσει γιατί αυτό το έγγραφο που αποδεικνύει τις καταθέσεις του μαύρου χρήματος δεν ετέθη υπ’ όψιν των βουλευτών παρά εστάλει απ’ ευθείας στην ανακρίτρια, την κυρία Νικολακέα. Γιατί;
  • Μήπως επειδή αυτό το έγγραφο θα άλλαζε άρδην και την πορεία της εξεταστικής για την υπόθεση Βατοπαιδίου;
  • Μήπως επειδή αποδεικνύει ότι η Τορκάσο και το μάυρο χρήμα της είναι εντέλει καταπράσινο;
  • Ή μήπως επειδή η Τορκάσο οδήγησε στα περιβόητα ακίνητα του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου, εκλεκτού στελέχους της κυβέρνησης Σημίτη όπως άλλωστε ήταν και ο νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;
Όσο για τον κύριο Χατζηνικολάου, που αποκάλυψε την συμμετοχή της Ρασαντέλ στον Αστακό, αναμένουμε την αντίδραση του για αυτή την αποκάλυψη ώστε να μην θεωρήσουμε ότι τον πιάσαμε “κότσο” αποκαλύπτοντας μόνο τους λογαριασμούς της Ρασαντέλ και όχι της Τορκάσο.
Αλλιώς θα υποθέσουμε ότι έκανε γαργάρα τα της Τορκάσο πιστεύοντας αφελώς ότι δεν τα γνωρίζαμε.
Αναμένουμε και την αντιδραση των υπολοίπων ΜΜ”Ε”, τα στοιχεία είναι στη διάθεση τους χωρίς υποχρέωση αναφοράς στην πηγή.
Ειδάλλως, η συνωμοσία του παπουτσιού με το BBC θα φαντάζει κωμωδία σε αυτό που θα επακολουθήσει. 
http://olympia.gr/2010/10/13/torcaso/#more-33998 
Read more

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής."

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν ο κόσμος τους αποθεώνει.Εξάλλου τα γκάλοπ επιβεβαιώνουν την αποδοχή του κόσμου στην κυβέρνηση του ΔΝΤ.

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1501.html
Read more

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΕ06 ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ (ΚΟΖΑΝΗ)












ΜΑΡΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ


ΤΣΙΡΩΝΗ ΝΑΤΑΣΣΑ


ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ           ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


ΙΣΠΟΓΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΜΠΛΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ


ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΠΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

















































Read more

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ,12/10/2010

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ- ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ



ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ. ΚΟΝΤΑΡΗ     ΠΕ70





ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

      Χ. ΜΕΓΔΑΝΗ
 
        ΠΕ70








ΓΚΙΟΥΛΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ   1ο-2ο  ΚΡΟΚΟΥ   ΠΕ 60.5




ΝΑΛΤΣΑ ΟΥΡΑΝΙΑ 3ο ΣΕΡΒΙΩ








Ν     ΠΕ 60.5



ΚΩΣΤΑΔΗΜΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΕΓΔΑΝΗ-1ο-6ο-11ο ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕ07 

ΣΙΑΠΤΣΗ ΑΝΘΗ 4ο-5ο-7ο-10ο-11ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΠΕ07

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ
 
ΚΟΜΝΗΝΑ                         ΒΑΛΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ                 ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
 

2ο ΚΟΖΑΝΗΣ                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

2ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ                 ΓΚΟΥΒΑΣ        ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ              ΤΣΑΝΗΣ           ΒΑΓΓΕΛΗΣ


Read more