Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ! ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ TORCASO ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ “ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΗ”!

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
Εδώ και μήνες, φωνάζουμε ότι το φιάσκο του Βατοπαιδίου δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να καλυφθεί το μέγα σκάνδαλο της Siemens και του Γερμανικού πλιάτσικου στην Ελληνική οικονομία! Δείτε την περίτρανη απόδειξη με τα στοιχεία της διαδρομής του μαύρου χρήματος από τον μαύρο λογαριασμό της Morgan Stanley της Siemens στην Torcaso. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ SIEMENS ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ TORCASO, Αντίθετα οι λογαριασμοί έκλεισαν μόλις ολοκληρώθηκε το ξέπλυμα. Πρώτα το ιστορικό και μετά όλοι οι επίορκοι της συγκάλυψης και του ψεύδους:

Tρία εμβάσματα συνολικού ύψους 6,7 εκατ. δολαρίων (δείτε εδώ) που μεταβιβάστηκαν στην TORCASO από τον λογαριασμό 051524866 της Morgan Stanley Ζυρίχης προέρχονται από τη Siemens και σχετίζονται με την ερευνώμενη υπόθεση.
Σύνολο 6,7 εκατ. δολάρια
Τα τρία εμβάσματα που εισέρρευσαν στην TORCASO αφορούν:
1) 4,5 εκατ. δολάρια την 1η Νοεμβρίου 1999
2) 1,2 εκατ. δολάρια στις 10 Ιανουαρίου 2000 και
3) 1 εκατ. δολάρια στις 7 Μαρτίου 2000.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡ’ ΟΤΙ Η TORCASO ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” (θα καταλάβετε γιατί στη συνέχεια).
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ:
Ο λογαριασμός της Torcaso που μπήκαν τα λεφτά ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΒΑΣΜΑ στον υπ’ αρ. 1666855 της Τράπεζας Κύπρου που ανήκει πάλι στην εταιρεία Torcaso και άνοιξε στις …15/11/1999 με 4,3οο,000 δολάρια. Συγκρίνετε τις ημερομηνίες και θα δείτε ότι ο λογαριασμός άνοιξε αποκλειστικά για να ξεπλύνει το χρήμα της Siemens. Αυτό αποδεικνύεται και στη συνέχεια, αφού μέχρι τις 27/4/2000 ο λογαριασμός πιστώθηκε ακόμα με 2,090,000 δολάρια. ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ MORGAN STANLEY δηλαδή.
Βλέπετε λοιπόν ότι ο μοναδικός τροφοδότης αυτού του λογαριασμού ήταν το μαύρο χρήμα του σκανδάλου της Siemens και όχι βέβαια Βατοπαιδια και άλλες μυθοπλασίες. Απόδειξη το ότι ο λογαριασμός αδράνησε στις 2/5/2000 και έκλεισε (και τυπικά) το 2003. Ούτε δολάριο δηλαδή πέραν αυτών των χρημάτων.
Κοιτάξτε τώρα πως ολοκληρώνεται το ξέπλυμα και χάνονται τα ίχνη (έτσι νομίζουν…):
Στις 16/11/1999 ανοίγει καινούριος λογαριασμός της ίδιας εταιρείας στην ίδια τράπεζα. Μία μόλις ημέρα μετά τον προηγούμενο λογαριασμό που υποδέχτηκε το μαύρο χρήμα της Siemens. Ο αριθμός του καινούριου λογαριασμού είναι 1667860 και είναι σε Ευρώ. Την ίδια ημέρα, γίνεται αυτούσια η κατάθεση του ποσού του πρώτου εμβάσματος! Επί τόπου δηλαδή “γύρισμα” της μίζας σε 24 ώρες. Σταδιακά οι καταθέσεις φτάνουν το ποσό των 5,708,946 Ευρώ. Με την τότε ισοτιμία (1 ευρώ = 0,87 $), καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι “λείπει” ένα ολοστρόγγυλο ποσό της τάξεως του 1,000,000 δολάρια (με τα έξοδα λογαριασμών).
Μία εξαίρετη βαλιτσούλα λοιπόν, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000. Δύο, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει λόγω των “ενισχύσεων” στο ΠΑΣΟΚ.
Τα χρήματα από τον δεύτερο λογαριασμό τραβήχτηκαν σταδιακά προς “άγνωστη” κατεύθυνση σε μικρό χρονικό διάστημα ενώ ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε από την ίδια την τράπεζα το 2005.
Καμμία άλλη κατάθεση, κανένα “Βατοπαίδι” και όλες οι κινήσεις έγιναν πολύ πριν το 2004. Εάν έχει όρεξη ο εισαγγελέας (και τονίζουμε Ο εισαγγελέας γιατί είμαστε σεξιστές με τις γυναίκες) να μας καλέσει, θα του πούμε και έναν εύκολο τρόπο να βρει έναν πολύτιμο πληροφοριοδότη, εταιρεία για την ακρίβεια και μάλιστα μεγάλη, τεράστια, που θα μπορούσε να διαφωτίσει για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του λογαριασμού που αφαίρεσαν το υπόλοιπο της μίζας.
Από τα ανωτέρω προκύπτει περίτρανα ότι η εταιρεία Torcaso όντως διαχειρίστηκε μαύρο χρήμα, μόνο που αυτό ήταν της Siemens και όχι του Βατοπαιδίου. Όλα έγιναν λίγο πριν τις εκλογές του 2000 όπου βέβαια κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και παρέμεινε το ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ακριβώς περίοδο έγινε το πανηγύρι της βαλίτσας με τις “ενισχύσεις” όπως τις χαρακτήρισε ο κύριος Τσουκάτος που επιμένει ότι παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Οι ενισχύσεις όπως ο ίδιος ομολόγησε ήταν από τη Siemens kai όχι βέβαια το Βατοπαίδι.
Ο κύριος Βαλυράκης, πρόεδρος της εξεταστικής για τη Siemens οφείλει να εξηγήσει γιατί αυτό το έγγραφο που αποδεικνύει τις καταθέσεις του μαύρου χρήματος δεν ετέθη υπ’ όψιν των βουλευτών παρά εστάλει απ’ ευθείας στην ανακρίτρια, την κυρία Νικολακέα. Γιατί;
  • Μήπως επειδή αυτό το έγγραφο θα άλλαζε άρδην και την πορεία της εξεταστικής για την υπόθεση Βατοπαιδίου;
  • Μήπως επειδή αποδεικνύει ότι η Τορκάσο και το μάυρο χρήμα της είναι εντέλει καταπράσινο;
  • Ή μήπως επειδή η Τορκάσο οδήγησε στα περιβόητα ακίνητα του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου, εκλεκτού στελέχους της κυβέρνησης Σημίτη όπως άλλωστε ήταν και ο νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;
Όσο για τον κύριο Χατζηνικολάου, που αποκάλυψε την συμμετοχή της Ρασαντέλ στον Αστακό, αναμένουμε την αντίδραση του για αυτή την αποκάλυψη ώστε να μην θεωρήσουμε ότι τον πιάσαμε “κότσο” αποκαλύπτοντας μόνο τους λογαριασμούς της Ρασαντέλ και όχι της Τορκάσο.
Αλλιώς θα υποθέσουμε ότι έκανε γαργάρα τα της Τορκάσο πιστεύοντας αφελώς ότι δεν τα γνωρίζαμε.
Αναμένουμε και την αντιδραση των υπολοίπων ΜΜ”Ε”, τα στοιχεία είναι στη διάθεση τους χωρίς υποχρέωση αναφοράς στην πηγή.
Ειδάλλως, η συνωμοσία του παπουτσιού με το BBC θα φαντάζει κωμωδία σε αυτό που θα επακολουθήσει. 
http://olympia.gr/2010/10/13/torcaso/#more-33998