Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μας έκαναν πειραματόζωο δηλώνει τώρα ο Παπανδρέου. Ή θα τον τιμωρήσετε ή θα φύγετε ΟΛΟΙ με ελικόπτερο. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Θα μετρήσουμε τα λόγια μας πολύ προσεκτικά. Προχθές σε συνέντευξη του στο περιοδικό Time, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε αναίσχυντα ότι “μας έκαναν πειραματόζωο”! Ποιός; Αυτός που μέχρι χθες δήλωνε ότι “είναι περήφανος για την πολιτική που ακολούθησε”, ότι “έσωσε την Ελλάδα”, ενώ το ελεεινό κονκλάβιο των πράσινων ελληνοφώνων γυρνάει σποτάκια που εξυμνούν τον αγώνα τους.
Όταν λοιπόν ο καταστροφέας της Ελλάδας, καμάρωνε για το κατόρθωμα του, το “μνημόνιο”, όλος ο οχετός των ΜΜ”Ε” τον αποθέωνε ως τον μεγάλο σωτήρα.
Πόσα πρωτοσέλιδα, πόσες σελίδες, πόσα δελτία δεν αποθέωναν τον μεγάλο στοχαστή που έσωσε την Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανδρέου, έρχεται να …ακυρώσει όλους τους υποτακτικούς του και να πει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν “δική τους επιτυχία”, αλλά ήταν ένα άθλιο πείραμα εις βάρος της χώρας από “κάποιους άλλους”.
Δικαιώνοντας στην ουσία την στάση του “Ολυμπία” που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κάποιους μήνες μπροστά.
Πρώτοι αποκαλύψαμε το σκάνδαλο Τ3 – Τ10, την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την άθλια συμπεριφορά του ΓΑΠ στην συνάντηση με τον Πούτιν, την δόλια εκτίναξη των Spreads, τον ρόλο των τραπεζιτών (έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη αλλά την κρατάμε για το …τέλος!), και άλλα πολλά.
Όμως, από τότε είχαμε εγκαινιάσει και την ενότητα Horca. Στην οποία καταγράφαμε κάθε δημοσιογραφική αναφορά των ΜΜ”Ε” που εκθείαζε την καταστροφή της Ελλάδας.
Αυτή η ενότητα σύντομα θα βγει από τα κιτάπια, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα την παραδοχή ότι η υπαγωγή στο ΔΝΤ είχε συμφωνηθεί.
Όπως είχαμε πει και κάτι άλλο: Πρώτοι, με την βοήθεια του BondHolder είχαμε αποκαλύψει τις ομοιότητες Ελλάδας – Αργεντινής, όταν οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν καν τι είναι το ΔΝΤ.
Είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει έγκαιρα: Στην Αργεντινή, αυτός που έφερε το ΔΝΤ έφυγε “μέσω εκλογικής συντριβής”. Ο επόμενος όμως έφυγε με το ελικόπτερο.
Όπως είχαμε πει πως ο ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής στην (κατοχική) δραχμή, είναι η συνέχιση της παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν, που ο κύριος Παπανδρέου επιμένει να χλευάζει τους συντρόφους του (λίγο μας νοιάζει) αλλά να κάνει πλάκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία, καθιστά το σύνθημα των εκλογών ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τιμωρήστε τον, αλλιώς θα τιμωρηθείτε.
Τιμωρήστε τον αλλιώς θα ρίξετε την Ελλάδα στην δίνη του χάους μέχρι να σας γκρεμίσει.
Εάν η επόμενη (όποια) κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους συνεργάτες του ΔΝΤ, να είστε σίγουροι ότι σε 6 μήνες θα φύγει με ελικόπτερο.
Και μπορεί ο Ντε Λα Ρούα να είχε κάνει την καβάντζα και να περνά βασιλικά με τον γιό του να έχει γκόμενα την Σακίρα, πόσοι από εσάς ρε κακομοίρηδες έχετε τέτοιο κομπόδεμα για να κρυφτείτε από την εκδίκηση των Ελλήνων;
Η επιλογή, παραμένει δική σας. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.
Καλή ψήφο σε όλους. Για την Αλήθεια, την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη. Οι αυξήσεις μισθών και τα επικουρικά θα έλθουν από μόνα τους μετά και υγιώς.
Διαβάστε επίσης: