Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΜΙΝΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Μίνι ανασχηματισμός σήμερα το πρωΐ . Τα ΜΜΕ για άγνωστους λόγους δεν μετέδωσαν την είδηση. Επανήλθε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως υφυπουργός, ο κ. Απ. Κατσιφάρας. Η ορκωμοσία έγινε το μεσημέρι. Τελετή παράδοσης-παραλαβής δεν υπήρξε αφού ο κ. Κατσιφάρας που είχε αποπεμφθεί πριν 21 ημέρες με τον μεταμεσονύκτιο ανασχηματισμό, αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά του. Όσοι δεν πιστεύετε στις φωτογραφίες – ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης (http://www.ministryofjustice.gr/modules.php?op=modload&name=biography&file=index2).
Όμως μην καθυστερήσετε γιατί ο κ. Παπανδρέου μπορεί να αλλάξει γνώμη και να τον διώξει ξανά….
Και να σκεφτεί κανείς ότι έχουν παρέλθει 21 ημέρες από τον μεταμεσονύχτιο ανασχηματισμό, έχει καταργηθεί η θέση του Υφυπουργού, αλλά το βιογραφικό του εξακολουθεί να κοσμεί την ιστοσελίδα του Υπουργείου, με τον τίτλο του μάλιστα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον προ ημερών παραιτηθέντα Γενικό Γραμματέα (επιστήθιο φίλο του Υπουργού). Αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα ο κύριος Καστανίδης; Αποτελεί αυτή η “μη διόρθωση” μια πράξη αντίστασης στις αποφάσεις και επιλογές του Προέδρου του; Ή απλά δείχνει την ταχύτητα αντίδρασης του Υπουργείου;…