Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σε… τροποποιήσεις του συμβόλου του ΠΑΣΟΚ φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επίσημη πρώτη για το «νέο» σύμβολο, πιθανότατα η εκδήλωση για την 38η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταλήξει στην απόφαση. Δεν πρόκειται να προχωρήσει στην κατάργηση του  «ήλιου του ΠΑΣΟΚ», ετοιμάζεται όμως να τον τροποποιήσει ελαφρώς.

Οι σχετικές πρωτοβουλίες θα παρουσιαστούν πιθανότατα στην εκδήλωση που θα γίνει για την επέτειο 38 ετών από την ίδρυση του κόμματος, κατά πληροφορίες στο Μπενάκειο Ίδρυμα, όπου και θα έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» όσοι έχουν συμβάλει στην πορεία του κόμματος, κυρίως δε, τα ιστορικά του στελέχη.

Παράλληλα, προετοιμάζεται ήδη η επίσκεψη Βενιζέλου στη ΔΕΘ, όπου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, πλην όμως θα θέσει σειρά θεμάτων, από την οικονομία και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας όπως το σχεδιάζει το κόμμα του, ως τον ρόλο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στο μέλλον.

Τέλος, σε επίπεδο κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, το βάρος πέφτει στο μεταναστευτικό, με τους βουλευτές του κόμματος να σχεδιάζουν «να ανοίξουν όλη τη βεντάλια» γύρω από το θέμα, και τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να συνεδριάζει ήδη σήμερα για αυτό.

Οι συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος πάντως, αναβάλλονται για την επόμενη εβδομάδα, με την ανακοίνωση όμως των τομεαρχών του να αναμένεται νωρίτερα. 

kafeneio-gr.blogspot.com
http://www.agioritikovima.gr/politika/9285-o-benizelos-all