Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Οι ΛΟ.Ρ.ΔΙ. τα χάλασαν


ΛΟβερδος-Ραγκούσης -ΔΙαμαντοπούλου -το πολιτικό γκρουπ της  περασμένης δεκαετίας που έγιναν γνωστοί με το ψευδώνυμο ΛΟΡΔΙ-   διέρρευσαν στα social media ότι “τα χάλασαν” και όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις  τους αναβάλλονται προς απογοήτευση της θρυλικής ελληνικής Blog σκηνής!
Εχει χαθεί οριστικά δηλαδή η προοπτική να συγκλίνουν οι εσωκομματικές κινήσεις τους -αναφέρουν τα ρεπορτάζ- και εξάλλου υπάρχει και μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους καθώς μόνο ο ένας από αυτούς είναι ακομη βουλευτής…
Κατά τ’ άλλα, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ο Γ. Ραγκούσης έχειαποσυρθεί μονίμως στην Πάρο, από όπου άλλωστε δε μετακινήθηκε ποτέ η οικογένειά του.
Η Α. Διαμαντοπούλου επικοινωνεί με στελέχη ανά την επικράτεια, αλλά για λογαριασμό της και χωρίς να αποκαλύπτει τα σχέδιά της. Πληροφορίες μιλούν για όμιλο σε κάτι απροσδιόριστο ευρωπαϊκό αλλά με “στυλ Σεγκολέν”.
Και ο Α. Λοβέρδος λένε οι πηγές μας παρότι δεν καρποφόρησαν ούτε οι προσπάθειες για συντονισμό ενεργειών με τον Γ. Φλωρίδη και άλλους, ούτε μπόρεσε τον περασμένο Μαρτιο στα εσωκομματικά να μαζέψει “ικανό ΠΑΣΟΚ” ώστε  να κατεβεί για αρχηγός και αποσύρθηκε, επιμένει ότι του είναι αδύνατο να συνυπάρξει με τον Β. Βενιζέλο με τον οποίο τσακώθηκε επίσης!
Και παρότι δηλώνει πως «είναι πάντα φίλος του»  ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία του με αυτόνομο τρόπο. Κάτι σαν την Ντόρα ένα πράγμα!