Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έξι χρόνια από την Κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου


Τι να πεις και τι να πρωτογράψεις γι' αυτή την θλιβερή επέτειο, που ξημερώνει...Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο άνθρωπος που κατάφερε το ακατόρθωτο: ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, συμμαχητές στον καλό αγώνα για την Πατρίδα και την Πίστη μας!
 

 
Έχουν γραφτεί πολλά για τον Μεγάλο αυτό Πνευματικό Ηγέτη, όμως θα σταθούμε περισσότερο στον απίστευτο, λυσσαλέο και χυδαίο πόλεμο που μαινόταν και μαίνεται (!!!) εναντίον του, από τη γνωστή κλίκα των εθνομηδενιστών, άθεων και πλείστων άλλων γραικύλων που υβρίζουν εδώ και χρόνια τα ιερά και τα όσιά μας.
κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
Ουδείς Έλλην, στην νεότερη Ιστορία μας τουλάχιστον, βρέθηκε ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ! Και η απουσία του, γίνεται περισσότερο αισθητή σήμερα, όπου βιώνουμε την κοινωνική κατάρρευση, την αποστασία από την Εκκλησία του Χριστού, τις αλεπάλληλες εθνικές προδοσίες και το ξεθεμελίωμα αξιών και αξίων.
 

 
Όμως, τα λόγια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου μας καθοδηγούν στο παρόν και το μέλλον:
 

 
Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. 
ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει.
 

   
 ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!!!