Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ελβετικες καταθεσεις παραμυθι

ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ

Όπως αποκάλυψε χθες η Εφημερίδα των Συντακτών, η φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία είναι ένα κακόγουστο αστείο, ακόμα και μετά την λαίλαπα που μαστίζει τον Ελληνικό λαό.

Και όμως το έγκριτο “Βήμα” τον Νοέμβρη του 2012, έγραφε διθυραμβικά: “Οριστικοποιείται η συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για τις καταθέσεις!!! Στην Βέρνη ο κύριος Μαυραγάνης!”

Τότε το Ολυμπία είχε αποκαλύψει πως μαζί με τον κυριο Μαυραγάνη, στις συνομιλίες συμμετείχε και ο συνεργάτης του πρωθυπουργού (ακόμα) κύριος Παπασταύρου. Του οποίου το όνομα… υπάρχει στην λίστα Λαγκάρντ.

Επίσης, υπουργός Οικονομικών ήταν όπως και σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας, κουμπάρος του Γιάννου Παπαντωνίου που με την σύζυγο του διατηρεί λογαριασμό στην λίστα Λαγκάρντ. Ο Στουρνάρας που υπήρξε συνέταιρος με τον κύριο Σικιαρίδη που επίσης έχει συγγενικό λογαριασμό στην λίστα Λαγκάρντ. Ο Στουρνάρας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που έσβησε τους φοροφυγάδες συγγενείς του από την λίστα Λαγκάρντ.

Σήμερα μαθαίνουμε λοιπόν ότι αυτοί οι τιτάνες, ο κύριος Στουρνάρας και ο κύριος Παπασταύρου, ενώ ρημάζουν τον τίμιο Έλληνα πολίτη, ΑΠΕΤΥΧΑΝ να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Ενώ το έγκριτο Βήμα μας διαβεβαίωνε ότι το έκαναν από τον Νοέμβρη του 2012.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι ανίκανοι ή συγκάλυψαν εις γνώση τους; Ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι να το διαπραγματευθούν; Οπωσδήποτε όχι αφού απέτυχαν. Το ότι όμως σχετίζονται εμμέσως ή άμεσα με την λίστα, καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό. Κανέναν άλλον. Αφού αυτές οι πρακτικές συναντώνται σε τριτοκοσμικά καθεστώτα τύπου Σαουδικής Αραβίας όπου ο πρίγκηπας κλέβει, βιάζει και έπειτα δικάζει τον ίδιο του τον εαυτό.

Απόλυτη ντροπή, απόλυτος εξευτελισμός.

Διαβάστε τι αποκάλυπτε το Ολυμπία από τον Νοέμβρη του 2012: Τρομακτική συνωνυμία στην λίστα Λανγκάρντ, δίνει πυρηνικό όπλο στο βρωμερό λόμπυ της δραχμής!