Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Nikos HiladakisΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως η αθλιότητα αυτών που έχουν την διακυβέρνηση αυτής της χώρας δε έχει όρια. Είχαμε προειδοποιήσει από την αρχή της μνημονιακής συμφοράς ότι ένας από τούς κύριους σκοπούς που όλος αυτό ο συρφετός παρέδωσε την χώρα στην ξένη κατοχή, ήταν να ξεπουλήσουν όλα τα εθνικά μας θέματα και φυσικά και το Μακεδονικό. Αποκορύφωμα αλλά και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι ήταν αυτό το τελευταίο επεισόδιο που έγινε στην ελληνική βουλή.

Όπως είναι γνωστό ένας βουλευτής αυτού του τεχνητού κρατιδίου  ονόματι Hajrula Misini, (προφανώς αλβανικής καταγωγής),  λαμβάνοντας το λόγο μέσα στο ελληνικό (;;;) κοινοβούλιο δύο φορές χρησιμοποίησε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τη χώρα του, παρουσία του προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη και του υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, οι οποίοι… δεν έβγαλαν κιχ για αυτή την μεγάλη προσβολή επιβεβαιώνοντας όλα αυτά που υποστηρίξαμε παραπάνω, ότι αυτός ο συρφετός είναι έτοιμος να παραδώσει το μακεδονικό έναντι κάποιου πινακίου φακής της προσωπικής του διάσωσης. Αν όμως οι κρατούντες έχουν την εντύπωση ότι θα μπορέσουν να περάσουν το ζήτημα με τα Σκόπια βάσει των προδοτικών τους σχεδίων, απατούνται οικτρά. Να ξέρουν ότι αυτό θα αποτελέσει την θρυαλλίδα και την χιονοστιβάδα που  θα τους καταπλακώσει και ας έχουν μέχρι τώρα γλυτώσει με τα άθλια μέτρα που έχουν καθηλώσει τον ελληνικό λαό.

Αλλά αυτό το εθνικό θέμα όμως δεν άπτεται μόνο της κυβέρνησης των ανδρείκελων, άπτεται και όλων των κομμάτων που πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να πάψουν να παίζουν με τις λέξεις. Αλλά και η εκκλησία που μέχρι σήμερα «ποιεί την νύσσα» και κρύβεται επιμελώς πίσω από μια ιεραρχία που τον μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κάνει ωραίες δημόσιες σχέσεις  με όσους κατάκλεψαν και κατέστρεψαν την χώρα, θα πρέπει να πάρει ανοιχτή θέση και να τοποθετηθεί επί ενός τόσο μεγάλου εθνικού θέματος. Τέρμα τα κρυψίματα, τέρμα οι μασκαράτες, εδώ θα πέσουν οι μάσκες και ο κάθε κατεργάρης θα αποκαλυφθεί και θα φανεί ο ρόλος του. Δεν φτάνει να λέμε διάφορα «όμορφα» την Κυριακή από τον άμβωνα. Τώρα θα φανεί αν θέλετε να αντισταθείτε και να ξεσηκωθείτε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και αυτός ο καραγκιόζης που έχει το όνομα Νίμιτς και επί χρόνια εκκαλεί δήθεν διαβουλεύσεις, (με παχυλές αμοιβές), για το θέμα, καλά θα κάνει να καταλάβει ότι τα καραγκιοζλίκια κάποτε πρέπει να τελειώνουν. Η ομογένεια βράζει από αγανάκτηση και θυμό και αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες.

Ο σημερινός  πρωθυπουργός δεν ήταν αυτός που είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το όνομα της Μακεδονίας ; Δεν ήταν αυτός που διακήρυττε την προσήλωση του στην μη αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στο τεχνητό μόρφωμα των Σκοπίων, όργανο εκτός των άλλων της νεοοθωμανικής επεκτατικότητας και το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα θολά και σκοτεινά σχέδια των πατρώνων του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για πυρηνικά απόβλητα και για βάσεις παρακολούθησης των κάθε υπόπτων που δεν θέλουν να υποταχτούν στο σύστημα τους ;  Να δούμε τώρα τι έχει να πει ο «ήρωας» των Σκοπίων που προτίμησε να αποσυρθεί  επί πολλά χρόνια χάριν της επιμονής του να μην παραχωρήσει την Μακεδονία στους αχαρακτήριστους Σκοπιανούς. Να δούμε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα τι θα κάνουν όταν θα κληθούν να πάρουν θέση, θέλουν δεν θέλουν, στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Να δούμε και πως θα αντιδράσουν όσοι υποτίθεται ότι έχουν ακόμα ίχνος εθνικής συνείδησης για αυτή την χώρα.

Αν νομίζουν πως και αυτό το «δηλητήριο» της προδοσίας θα το πιει χωρίς  αντίδραση ο κόσμος της Μακεδονίας, γελιούνται οικτρά. Αυτό  θα είναι ο επικήδειος για τις προθέσεις τους να ξεπουλήσουν το μεγαλύτερο και πιο πολύτιμο  κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, η στρατηγική σημασία του οποίου έχει αναβαθμιστεί στο μέγιστο με όλες τις τελευταίες γεωστρατηγικές εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής.

Από Θεσσαλονίκη

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος- Συγγραφέας-Τουρκολόγος