Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ !

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ...
Τυχαία νομίζετε ότι ο Άρης ανακάλυψε τον "μεγάλο συνασπισμό"; Τυχαία βγήκε ο Άρης και υποστήριξε τη μοναδική λύση που διακινούν ως σωτηρία για τη χώρα γνωστά Μέσα Ενημέρωσης; 
Όχι... 
βέβαια.

Ο Άρης πάντα ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Ποτέ δεν συγκρούστηκε με μεγάλα ΜΜΕ και εκδοτικούς ομίλους, πάντα έπαιζε τα σενάρια που εξυπηρετούσαν τους ισχυρούς παράγοντες της χώρας και ποτέ δεν κάνει τίποτα χωρίς να έχει το συμφέρον στο πίσω μέρος του μυαλού του.
Με τον Σαμαρά ο Άρης ούτε έγινε, ούτε πρόκειται να γίνει υπουργός.

Με άλλον πρωθυπουργό και τη ΝΔ στην κυβέρνηση έχει ελπίδες! Έτσι νομίζει τουλάχιστον. Αυτό που δεν υπολογίζει είναι ότι το κόμμα του εάν έρθει δεύτερο στις εκλογές θα εκλέξει με το ζόρι 5-6 βουλευτές στη Β' Αθήνας.

Θα είναι ο Άρης μέσα; Δύσκολο με τέτοιον ανταγωνισμό που θα υπάρξει στις επόμενες εκλογές. Εδώ κινδυνεύουν να μείνουν έξω ονόματα με ιστορία όπως ο Μητσοτάκης, ο Βαρβιτσιώτης και άλλοι.

Ο Άρης θα διασωθεί;

Σ.Σ. Για την ιστορία η δήλωση υποστήριξης των σεναρίων του Άρη : "Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κάτω από αυτή τη λογική & με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης μπορεί να χωρέσουμε πολλοί & από πολλά κόμματα".