Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Νέο αντάρτικο από τον Πολύδωρα

Νέο αντάρτικο από τον Πολύδωρα
Το δικό του δρόμο φαίνεται πως έχει σχεδιάσει να τραβήξει ο Βύρων Πολύδωρας που για άλλη μια φορά βγαίνει στο αντάρτικο απέναντι στην κυβέρνηση και μάλιστα σε μια κρίσιμη στιγμή για την κυβερνητική πλειοψηφία.
Συγκεκριμένα, εμφανίζεται έτοιμός να καταψηφίσει το νέο φόρο ακινήτων και να υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή στο θέμα των υποβρυχίων, με συνέντευξη του στην εφημερίδα των Συντακτών.
Ο κ. Πολύδωρας εκφράζει πλήρη διαφωνία στην στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα και με την οικονομική πολιτική.
«Κυνηγούν χίμαιρες» όσοι πιστεύουν ότι θα ελαφρύνουν τα βάρη της Ελλάδας μετά τις ευρωεκλογές, λέει ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαρακτηρίζει τους εταίρους «Σάιλοκ», την τρόικα «γιαπηδοπροτεστάντες» και τονίζει ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε «βοηθοί εκπληρώσεως» των τοκογλύφων δανειστών.
Για το φορολογικό, λέει ότι το νομοσχέδιο είναι χειρότερο από το αρχικό σχέδιο, που είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα καταψηφίσει.
Τέλος, ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ψηφίσει σήμερα υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, αν δεν δοθούν πειστικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα.