Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

5,5 εκ.ευρώ χρωστάει στην εφορία ο Τόλης Βοσκόπουλος


Σοβαρές εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται ότι έχει ο ο Τόλης Βοσκόπουλος που χρωστάει στο Δημόσιο 5,5 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ, εδώ και 17 χρόνια!

Σύμφωνα με έγγραφα της ΙΓ’ Εφορίας Αθηνών, ο...

τραγουδιστής και σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρεώστες ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Μάλλον το κοινό του κ. Βοσκόπουλου είναι τόσο φανατικό, που μέχρι και «χάρες» στους φόρους του έκανε...

Στην δήλωση που υποβάλλει μαζί με την Άντζελα Γκερέκου, ο Τόλης εμφανίζεται να μην έχει πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993, αλλά και τους φόρους που προέκυπταν από τις φορολογικές του δηλώσεις τα επόμενα χρόνια και μέχρι το 2009.

Τα χρέη του τραγουδιστή είναι πάνω από 3 εκατομμύρια, ενώ τα τέλη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο και οι προσαυξήσεις τα 2 εκατομμύρια. Επ’ ακριβώς, η οφειλή του είναι 5.501.901,55 ευρώ!

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Τόλης (σύζυγος υφυπουργού πλέον, μην το ξεχνάμε) ζητούσε και εξασφάλιζε αναστολές για την πληρωμή του χρέους του, ενώ η αρμόδια Εφορία έχει προχωρήσει σε κατασχέσεις ακινήτων και έχει ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Ως δια... «μαγείας», τίποτα από όσα ορίζει ο νόμος δεν έγινε, ενώ ο τροβαδούρος του έρωτα ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών την διαγραφή του χρέους λόγω... αδυναμίας εξόφλησης (είναι και φτωχαδάκι ο Τόλης), αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.

Ο κ Βοσκόπουλοσ, εκταμίευσε χρήματα για την διατηρητέα μονοκατοικία που αγόρασε στο Λιστόν της Κέρκυρας... Μην φανταστείτε τίποτα υπερβολικό... η αντικειμενική της αξία «αγγίζει» τις 500.000 ευρώ.

Ελευθεροτυπία


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/55.html#ixzz0oClk6b00