Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Αντώνη, δεν υπάρχει λόγος να μιλάς με ξοφλημένους.


Δυστυχώς, το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Άλτερ ήταν η ταφόπλακα της όποιας αξιοπιστίας είχε χτίσει τόσα χρόνια ο κύριος Χατζηνικολάου.

Με ψευτοτσαμπουκά, τραμπουκισμό και θλιβερό οίστρο, έδειξε ξεκάθαρα ότι το σύστημα των ΜΜ”Ε” είναι υπό κατάρρευση. Ξόφλησαν. Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.

Ένα σάπιο σύστημα, όλο λαδωμένο από τη Siemens νομίζει ότι θα γλιτώσει την οργή της κοινωνίας πουλώντας παραμυθάκια τύπου Βατοπαιδίου. Μόλις προχθές βγήκαν άλλα 200 εκατομύρια Ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, που πήρε η Siemens για ένα έργο που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕ. Μία εβδομάδα πριν, βγήκε το μεγάλο σκάνδαλο του ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ που ο ΟΤΕ “χάρισε” στους Γερμανούς. Κάθε ημέρα, η εξεταστική της Siemens φέρνει στο φως που πραγματικά πήγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Των ασφαλιστικών ταμείων. Του μόχθου ετών που οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες τον έσπρωξαν στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό και ακόμα μένουν ατιμώρητοι.

Και όμως, βλέπετε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ δεν ασχολείται με αυτές τις αποκαλύψεις. Ακόμα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ παραδέχτηκε ότι τα δημοσιογραφικά λαμόγια ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ από τη Siemens για να το βουλώνουν. Χρήμα του Ελληνικού λαού δηλαδή, ενώ τώρα υποστηρίζουν με μανία το ΔΝΤ για να ολοκληρώσουν το έγκλημα της οικονομικής υποδούλωσης της Πατρίδας.

Για να χτίσουν τις βιλάρες τους, ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Τα καθάρματα, οι αδίστακτοι απατεώνες, οι μαύροι “λειτουργοί” που ανεβοκατεβάζουν τις Πόρσε τους με εσωτερικά ασανσέρ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιοί είναι. Το ξέρουν και οι ίδιοι πλέον ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Αυτός ο ψευτοτσαμπουκάς είναι ο ΤΡΟΜΟΣ που τους έχει κυριεύσει αφού βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι και να έρχεται η ώρα της κρίσης καλπάζοντας.

Οι ίδιοι όμως διάλεξαν αυτόν τον δρόμο και η απληστία, φέρνει αναπόφευκτα τη Νέμεση. Γι’ αυτό Αντώνη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς με ξοφλημένους. Με επίορκους λειτουργούς που ανάγουν περσόνες τύπου “πεντακαθαρίδη” σε “αξιόπιστους μάρτυρες”. Με ανθρώπους βουτηγμένους μέχρι τα μπούνια στον βούρκο της διαπλοκής.

Η επόμενη μέρα ανήκει στα Blogs, γιατί τα blogs είναι η αφύπνιση ενός λαού από το σκοτάδι που ήθελαν να τον κρατούν οι “ποιμένες” και “διαφωτιστές” του. Το ποίμνιο έγινε Λύκος* και αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα του.

(*Λυκ=Φως)
…Σε λίγο η συνέχεια.
http://olympia.gr/2010/05/22/samaras-xatzhnikolaou/

olympia.gr