Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο κύκλος των χαμένων... βουλευτών

Ο κύκλος των χαμένων... βουλευτών
Δοκιμάζονται οι αντοχές της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η δύναμη της οποίας έχει περιοριστεί από τους 162 σε μόλις 153 βουλευτές

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των βουλευτών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν διαγραφεί σε περίπου 18 μήνες, δηλαδή από τις εκλογές του Ιουνίου μέχρι σήμερα.
Η συνολική δύναμη των δύο κομμάτων έχει περιοριστεί από τους 162 βουλευτές που εξέλεξαν τον Ιούνιο του 2012 στους 153, πολύ κοντά δηλαδή στη διακεκαυμένη ζώνη.
VOULI3333333
Συγκεκριμένα, και καθώς τα «μαξιλάρια» όπως ο κ. Γ. Κασαπίδης ή κάποια στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν έχουν ανταποκριθεί ή δεν έχει χρειαστεί να κληθούν να ανταποκριθούν προς ενίσχυσης της κυβέρνησης, η Ν.Δ. αριθμεί πλέον 126 βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ 27.
Μάλιστα, η αιμορραγία θα ήταν μεγαλύτερη εάν δεν επανεντάσσονταν ο κ. Θεοδ. Σολδάτος, που είχε διαγραφεί στις αρχές του 2012, και δεν προσχωρούσε στη Ν.Δ. ο κ. Κ. Μαρκόπουλος ο οποίος εξελέγη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Από τις εκλογές μέχρι σήμερα, από τη Ν.Δ. έχουν διαγραφεί οι Νίκος Σταυρογιάννης, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης και Βύρων Πολύδωρας. Και βέβαια ο κ. Θεοδ. Σολδάτος, για να επιστρέψει.
Από το ΠΑΣΟΚ, έχουν αποχωρήσει ή αποπεμφθεί οι Ανδ. Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Χρ. Αηδόνης, Θ. Παραστατίδης, Μ. Μπόλαρης και Θεοδώρα Τζάκρη.
POLYDWRAS93983444444
Σκληρή δήλωση για Πολύδωρα
Εν τω μεταξύ, πέραν της διαγραφής η Ν.Δ. αντέδρασε με οξύτητα στη στάση του κ. Πολύδωρα έναντι του φόρου ακινήτων. Σε ανακοίνωσή της, τον κατηγορεί πώς «τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται με επιτυχία να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, ο κ. Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην Παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/384790/o-kyklos-ton-hamenon-voyleyton#ixzz2o7xPqoao