Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ;

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ. Ε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ “ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Βουτηγμένοι στην διαπλοκή οι βουλευτές της κυβέρνησης.

“ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ” είχε χαρακτηρισθεί η κάλυψη που έδωσε η ΝΔ στον “μισητό ΣΥΡΙΖαίο” Σταθάκη. Πως ήταν δυνατόν την ίδια στιγμή να ψηφίζουν την άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου στηρίζοντας τον διεφθαρμένο Πάχτα αλλά να καλύπτουν έναν “μισητό αντίπαλο” για σοβαρότατη υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος;

Ίσως η δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει μία εξήγηση… Ο κύριος Σταθάκης έχει επενδύσει στην …BlackRock! Ναι, την εταιρεία που “ήλεγξε” και κουκούλωσε όλα τα θαλασσοδάνεια που πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Την εταιρεία – δεκανίκι του Προβόπουλου για να ολοκληρώσει το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού. Υπάρχει όμως και ένα ακόμα σοβαρότερο σημείο.

Η Blackrock, στην οποία έχει επενδύσει τεράστιο ποσό και ο σύντροφος κύριος Τσακαλώτος, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ELDORADO GOLD!!!

Της εταιρείας – χορηγού του Πάχτα, της εταιρείας που λυμαίνεται τον Ελληνικό χρυσό στην Χαλκιδική.

Καταλάβατε τώρα σύντροφοι; Καταλάβατε συμπολίτες; Αυτή είναι η “αντιπαλότητα” των μισητών εχθρών.BLACKROCK ELDORADOΕδώ βέβαια προκύπτει και μέγα θέμα με την επιλογή της BlackRock ως συνεργάτη της κυβέρνησης σε τέτοια νευραλγική επιχειρηση. Πως είναι δυνατόν η εταιρεία που στην ουσία ελέγχει ολόκληρο το κράτος να λυμαίνεται και μία επένδυση που απαιτεί κρατική έγκριση και ανοχή;

Είναι μακρύς ο δρόμος αδέλφια και πολλοί οι εφιάλτες…