Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ουδεμία ενημέρωση είχε ο Καραμανλής για την διαγραφή Λιάπη!

Ουδεμία ενημέρωση είχε ο Καραμανλής για την διαγραφή Λιάπη!
Ο Κώστας Καραμανλής έχει αρχίσει να «φορτώνει» απ’ τις σκόπιμες διαρροές που γίνονται απ’ το Μαξίμου και έχουν αναφορά είτε στην ποιότητα των σχέσεών του με τον Αντ. Σαμαρά, είτε σε ζητήματα τα οποία άπτονται κυβερνητικών ή εσωκομματικών διεργασιών.
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το newsbomb.gr, η διαρροή της πρόσφατης συνάντησής του με τον πρωθυπουργό έγινε από συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά και μάλιστα είχε την παραπλανητική «πληροφορία» ότι το ραντεβού έγινε κατόπιν αιτήματος του Κ. Καραμανλή, ενώ είχε συμβεί το αντίθετο…
Τώρα ήρθε μία άλλη παραπλανητική διαρροή από συνεργάτες του πρωθυπουργού, προς ελεγχόμενους δημοσιογράφους, να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ του πρώην και του νυν προέδρου της Ν.Δ.
Συγκεκριμένα η διαρροή που έγινε προς δημοσιογράφους φιλικούς στο Μαξίμου –και οι οποίοι φυσικά πρόθυμα την αναπαρήγαγαν, χωρίς καμία διασταύρωση- έλεγε ότι:
• Πριν συνεδριάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ν.Δ. προκειμένου να αποφασίσει την διαγραφή Λιάπη (μετά την επαίσχυντη πολιτικά συμπεριφορά του) είχε ενημερωθεί ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος και συμφώνησε.

Εντελώς ψευδές!
Και προκαλεί πολλές απορίες η σκοπιμότητα τέτοιων διαρροών, όταν μάλιστα είναι παραπλανητικές και επαναλαμβανόμενες….
liapisne
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, δεν έγινε κανένα τηλεφώνημα στον πρώην πρωθυπουργό, προς ενημέρωσή του.
Όχι ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε απαίτηση να τον ενημερώσουν, ούτε θα είχε την παραμικρή αντίρρηση για την διαγραφή Λιάπη. Άλλωστε την πράξη του εξαδέλφου του την καταδίκασε κατηγορηματικά, σε συνομιλίες που είχε με φίλους και συνεργάτες του.
Ωστόσο τον εξέπληξε αρνητικά η συγκεκριμένη διαρροή, αφού δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι, ότι μετά την διαγραφή Λιάπη μέλος του Πειθαρχικού επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη του τον Γ. Αγγέλου και τον ενημέρωσε για την απόφαση.
Αυτό.
Και –επαναλαμβάνουμε- προξενούν αλγεινή εντύπωση οι συνεχιζόμενες διαρροές σκοπιμότητας από συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, τις οποίες βεβαίως πρόθυμοι δημοσιογράφοι αναπαράγουν…


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/384808/oydemia-enimerosi-eihe-o-karamanlis-gia-tin-diagrafi-liapi#ixzz2o7ryERtR