Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το Δ.Σ. Κεφαλλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι Κεφαλλονίτες υπουργοί του ΠΑΣΟΚ!!!


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στη Κεφαλλονιά [πρόκειται για τα εικονιζόμενα στη φώτο μέλη της Κυβέρνησης].
Συγκεκριμένα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου, το σώμα ψήφισε κατά πλειοψηφία και μετά την αρχική εισήγηση του Δημάρχου, να σηκωθούν άμεσα μαύρες σημαίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, ως διαμαρτυρία για τη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει δύο τμήματα του ΤΕΙ.
Μετά από εισηγήσεις διαφόρων συμβούλων της πλειοψηφίας, ο Πρόεδρος έβαλε στο τραπέζι του Δ.Σ. να κηρυχτούν ανεπιθύμητα πρόσωπα οι Κεφαλλονίτες υπουργοί και οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στο νησί μας. Εκεί παρενέβη ο Δήμαρχος προσπαθώντας να «ρίξει τους τόνους» λέγοντας: «να δούμε πρώτα τι θα καταφέρει η επιτροπή προσωπικοτήτων που θα συσταθεί και θα μεταβεί στην Αθήνα και αμέσως συγκαλούμε νέο Δ.Σ. και αποφασίζουμε. Να απαντήσουμε κλιμακωτά».
Παρά τις εκκλήσεις του Δημάρχου το σώμα αποφάσισε τελικά να κηρυχτούν ανεπιθύμητοι οι Κεφαλλονίτες υπουργοί, που δύο χρόνια τώρα δεν έχουν αποδείξει στη πράξη την… αγάπη τους για τη Κεφαλλονιά.
To e-kefalonia, συνομίλησε τηλεφωνικά με το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη ο οποίος μας επιβεβαίωσε την απόφαση αυτή. «Είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρέπει να γίνει απ’ όλους σεβαστή» μα είπε.
Σημείωση: Είναι ίσως η πρώτη φορά που Δημοτικό Συμβούλιο στη Κεφαλλονιά παίρνει μια τόσο σκληρή απόφαση.

http://www.e-kefalonia.net/?p=5938