Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Εταιρεία του Βαλυράκη σύμβουλος του ΟΠΑΠ.!!!!!!!!!!!Εταιρεία του Βαλυράκη σύμβουλος του ΟΠΑΠ
Η «Ε» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η «BRODYN» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ
Σαν μυστικό, που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να αποκαλύψει, κρατούσε πριν από λίγο καιρό στη Βουλή ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης το όνομα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που κατέχει επισήμως εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων, η οποία επί 25 συνεχόμενα έτη υπογράφει συμβάσεις παροχής υπηρεσιών με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή και η εταιρεία «Δυναμικών συμβούλων» συστεγάζονται

Αν το αποκάλυπτε, θα ήταν αναγκασμένος να αναφερθεί στον πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens, Σήφη Βαλυράκη. Η εταιρεία έχει τον ίδιον και τους δύο του γιους ως μόνους εταίρους, ενώ έχει ακριβώς την ίδια διεύθυνση με το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χανίων.

Ας δούμε, όμως, τι περιλαμβάνει το νέο επεισόδιο στο νεοελληνικό πολιτικό δίλημμα «νόμιμο ή ηθικό;». Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρ. Μαρκογιαννάκης με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων ζητούσε να πληροφορηθεί αν η εταιρεία Brodyn έχει υπογράψει συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ ζητούσε να κατατεθούν στη Βουλή οι συμβάσεις της εταιρείας, χωρίς...
την παραμικρή αναφορά σε ονόματα φυσικών προσώπων.

Απάντηση δεν πήρε και τον Μάιο επανήλθε με το ίδιο αίτημα. Σύμφωνα με τα πρακτικά, ο Γ. Νικητιάδης, όταν πήρε θέση επί του θέματος, είπε, μεταξύ άλλων, ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι επιχείρηση εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, δεν είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιεί τις συμβάσεις της, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές, και ουσιαστικά απάντησε χωρίς ν' απαντήσει και χωρίς να συνυπολογίσει το γεγονός ότι βασικός μέτοχος στην ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι το ελληνικό Δημόσιο.

Επέκταση σύμβασης

Οπως, όμως, αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει συνεχόμενες συμβάσεις επί 25 χρόνια με την εταιρεία Brodyn ΕΠΕ. Η εταιρεία παρείχε στην ΟΠΑΠ Α.Ε. συμβουλευτικές υπηρεσίες επί ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων.

Το 2010 και ενώ ο Γ. Σπανουδάκης είχε ήδη αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε., η σύμβαση με την Brodyn ΕΠΕ όχι μόνο ανανεώθηκε αλλά και επεκτάθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των ασφαλιστικών του προσωπικού τής ΟΠΑΠ σε επίπεδο πρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης, ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, στον οποίον πήραν μέρος άλλες τρεις εταιρείες, δεν είχε καν δημοσιοποιηθεί.

Το πλήρες όνομα της εταιρείας στα ελληνικά είναι «Δυναμικοί μεσίτες ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων -εταιρεία περιορισμένης ευθύνης» και στα αγγλικά «Broker Dynamics - Insurance and reinsurance brokers L.Τ.D.» (Brodyn L.Τ.D.). Σύμφωνα με ΦΕΚ του 2007 μόνοι εταίροι είναι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης και οι δυο γιοι του. Στα αποτελέσματα χρήσης του 2006, παρά το δημόσιο χρήμα που έμπαινε στα ταμεία της, παρουσίασε ζημιές της τάξεως των 40.000, ενώ την προηγούμενη χρονιά, το 2005, είχε ζημιές άλλες 62.000 ευρώ.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά, σύμφωνα με την έρευνα της «Ε», προκύπτει και μία σύμπτωση(;). Η έδρα της εταιρείας Brodyn ΕΠΕ είναι στη λεωφόρο Συγγρού 40-42, στην Αθήνα.

Στο ίδιο κτήριο βρίσκεται και ένα από τα δύο πολιτικά γραφεία του Σήφη Βαλυράκη. Το δεύτερο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης. Σε όλη αυτή την υπόθεση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παρανομία της εταιρείας.

Είναι σαφές, άλλωστε, ότι το γεγονός πως η εταιρεία στελέχους του ΠΑΣΟΚ που διερευνά το σκάνδαλο Siemens λαμβάνει κρατικά χρήματα εδώ και 25 χρόνια από την ΟΠΑΠ Α.Ε., δεν δημιουργεί εμφανή νομικά ερωτήματα. Αλλωστε και στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρεται: «Από το 2004 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, διευθύνοντας τον οικογενειακό όμιλο εταιρειών διαχείρισης κινδύνων και ασφαλιστικών εργασιών».

Και επί υφυπουργίας

Το θέμα που εγείρεται είναι κατά βάση ηθικό, καθώς η εταιρεία Brodyn παρέχει τις υπηρεσίες της στην ΟΠΑΠ εδώ και 25 χρόνια. Αρα τις παρείχε ακόμα και το διάστημα 1985-1988, κατά το οποίο ο Σήφης Βαλυράκης διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς να φέρεται επισήμως ως εταίρος του «οικογενειακού ομίλου» Brodyn.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι τόσο για τον Χρ. Μαρκογιαννάκη, που έθεσε ακροθιγώς το θέμα στη Βουλή, όσο και για άλλους τρεις πρώην υπουργούς έχει κατατεθεί πρόταση 108 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες τους στο ίδιο σκάνδαλο.

Η πρόταση αναμένεται να συζητηθεί αύριο Πέμπτη στη Βουλή. Οι άλλοι τρεις υπουργοί είναι οι Αν. Μαντέλης και Α. Τσοχατζόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και Γ. Αλογοσκούφης και Χρ. Μαρκογιαννάκης από τη Ν.Δ. Οι δύο τελευταίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απιστία. Ο τελευταίος ήταν αυτός που παρέλαβε το προβληματικό σύστημα ασφαλείας C4Ι.

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/07/blog-post_8393.html
Read more

Νέα βόμβα Καμμένου> Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου.

Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη τουolympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!...

"Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή

Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.

1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.

2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.


3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε  συνάντηση με Μerkel για να  διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.

Είναι σίγουρο αυτό μου το ομολόγησε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ πού τον έδωσε γιατί δέν αντέχει τήν προδοσία .
Κατόπιν τών παραπάνω πιά δέν υπάρχει περιθώριο κοινοβουλευτικού διαλόγου παρά μόνο ενεργοποίησης τού ακροτελεύτιου άρθρου τού Συντάγματος κατήργησαν τήν Βουλή σάς υπενθυμίζω ότι αρνούνται νά απαντήσουν στήν ερώτηση γιά τα CDS παρότι πέρασε τό συνταγματικό όριο των 30 ημερών."
Πάνος Καμμένος
Read more

Μας πάνε καρφί για “selective default”!!!


Προσέξτε να δείτε πως όλα συνδέονται μεταξύ τους. Πριν από λίγες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφερε στη ζωή μας αυτόν τον οικονομικό όρο.
Η κυβέρνηση θέλησε κατευθείαν να χαμηλώσει τους τόνους, μιλώντας μαζί με τις δηλώσεις Παπανδρέου για μερική στάση πληρωμών, για «τεχνικές παρεξηγήσεις».
Κι όμως. Ο στόχος τους είχε επιτευχθεί και η προετοιμασία του λαού άμεση.
Λίγες ημέρες μετά, την ημέρα της συνόδου κορυφής, όλοι οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι παρουσιάζονται ανοιχτοί για «επιλεκτική χρεοκοπία».
Για πρώτη φορά η ΕΚΤ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο «επιλεκτικής χρεοκοπίας», λέγοντας ότι θα δέχεται ελληνικά ομόλογα ακόμα και σε αξιολόγηση “selective default”.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος δήλωσε στο CNBC ότι δεν αποκλείεται «επιλεκτική χρεοκοπία».
Επιμένουν ακόμα στην κυβέρνηση ότι αυτές οι δηλώσεις ήταν τυχαίες και όχι άκρως στοχευμένες;
Read more

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει εκτάκτως και ο Γ. Προβόπουλος


Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το ελληνικό χρέος.
Ενώ αρχικά φαινόταν να προηγείται η πρόταση για επιβολή τραπεζικού φόρου, στη συνέχεια αυτό το ενδεχόμενο φημολογείται ότι παροπλίζεται.
Η κρισιμότητα της κατάστασης και το ποιό σενάρια θα υιοθετηθεί επικυρώνει το γεγονός ότι και ο Διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, για να συναντήσει τους Γ. Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Read more

Ο Γιούνκερ αφήνει ανοικτό παράθυρο για "επιλεκτική χρεοκοπία"


Πριν από λίγο ο επικεφαλής του Eurogroup δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η λύση για την Ελλάδα να οδηγήσει σε υποβάθμιση σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας», ωστόσο τόνισε ότι «πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί».Ο Ζαν -Κλοντ Γιούνκερ επιβεβαίωσε την Πέμπτη τις πληροφορίες ότι... εγκαταλείφθηκε η ιδέα της επιβολής τραπεζικού φόρου για τη χρηματοδοτήση του νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί συμφωνία που δεν θα βοηθά μόνο την Ελλάδα αλλά και το σύνολο της Ευρωζώνης. Η Ευρωζώνη, είπε, χρειάζεται μια συνολική λύση για την κρίση στην Ελλάδα που θα πρέπει να περιλαμβάνει και την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δήλωσε, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής. Ερωτηθείς για τον τραπεζικό φόρο, σημείωσε πως «δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία για το θέμα».

Newsroom ΔΟΛ
http://taxalia.blogspot.com
Read more

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ανακοινώθηκαν οι τελικοί Πίνακες με το σύνολο των μοριων των υποψηφίων Διευθυντών Π. Ε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν εγγράφως ένσταση κατά της μη εγγραφής ή κατά της σειράς εγγραφής των υποψηφίωνστους πίνακες εντός πέντε (5) ημερών από την Πέμπτη 21-07-2011 έως τη Δευτέρα 25-07-2011. Τα έντυπα των ενστάσεων υποβάλλονται στη Γραμματεία του Συμβουλίου στο ΠΥΣΠΕ Κοζάνης ή με fax 2461047232. Σε περίπτωση αποστολής με fax να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση της λήψης 2461351364 και 2461351241.

Παράλληλα καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν, αποκλειστικά, στη Γραμματεία του Συμβουλίου ενιαία δήλωση προτίμησης Σχολικών Μονάδων με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τη Δευτέρα 25-07-2011.
Διευκρινίζεται ότι οι δηλώσεις τοποθέτησης θα κατατεθούν:
α) αυτοπροσώπως και β) από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση του υποψηφίου. 
Δηλώσεις που θα κατατεθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.


Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΚΛΑΔΟΣΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ
1ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣΠΕ7037.76
2ΜΗΛΙΟΥ ΖΩΗΠΕ7034.89
3ΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΕ7034.52
4ΜΗΓΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7034.39
5ΒΕΛΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣΠΕ7033.14
6ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7032.99
7ΝΤΟΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7032.01
8ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ7031.59
9ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7031.05
10ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗΠΕ7030.90
11ΚΟΥΚΑΡΟΥΔΗΣ ΒΑΪΟΣΠΕ7030.64
12ΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΝΟΣΠΕ7030.63
13ΣΑΒΒΙΔΟΥΣΤΑΥΡΟΥΛΑΠΕ7030.17
14ΚΕΚΕΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7030.00
15ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΙΔΗΣΕΥΣΤΑΘΙΟΣΠΕ7029.89
16ΠΕΪΤΣΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7029.86
17ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣΠΕ7029.84
18ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ7029.76
19ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7029.76
20ΤΣΕΤΣΙΛΑΣΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7029.76
21ΓΚΟΥΤΖΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7029.50
22ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΗΠΕ7029.49
23ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ1129.26
24XYTA ΙΩΑΝΝΑΠΕ7029.12
25ΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΕ7029.08
26ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣΠΕ7029.00
27ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ7028.99
28ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣΠΕ7028.86
29ΝΤΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7028.86
30ΚΥΔΩΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7028.83
31ΜΟΥΛΑΣΙΩΤΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7028.76
32ΜΠΛΑΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ7028.76
33ΜΠΑΜΠΙΛΑΣΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7028.71
34ΣΟΛΑΧΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΠΕ7028.66
35ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΕ7028.62
36ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΠΕ7028.36
37ΓΑΓΑΛΗΣΗΛΙΑΣΠΕ7028.33
38ΚΑΚΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΕ7028.30
39ΤΟΤΙΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΕ7028.29
40ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΕ7028.26
41ΦΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7028.26
42ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ0628.25
43ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥΣΟΥΛΤΑΝΑΠΕ7028.16
44ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣΠΕ7028.13
45ΔΑΦΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΕ7027.86
46ΚΟΛΟΝΕΛΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΠΕ0627.83
47ΛΙΑΚΟΣΧΑΡΙΛΑΟΣΠΕ7027.83
48ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΕ7027.76
49ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣΠΕ7027.76
50ΤΖΗΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛΠΕ7027.51
51ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7027.43
52ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7027.14
53ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣΠΕ7027.00
54ΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣΠΕ7027.00
55ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7027.00
56ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣΠΕ7027.00
57ΤΣΟΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7027.00
58ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΠΕ7026.84
59ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7026.76
60ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7026.76
61ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΕ7026.69
62ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7026.66
63ΝΟΥΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7026.62
64ΑΪΤΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤΠΕ7026.52
65ΚΑΛΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7026.50
66ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΛΕΩΝΙΔΑΣΠΕ7026.26
67ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑΠΕ7026.26
68ΤΣΑΜΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΕ7026.20
69ΛΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΕ7026.13
70ΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑΠΕ7026.02
71ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣΠΕ7026.00
72ΠΕΝΕΚΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΕ7025.88
73ΛΟΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΕ7025.86
74ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΠΕ7025.76
75ΤΥΡΟΔΗΜΟΣΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7025.75
76ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7025.72
77ΚΑΤΣΕΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ7025.66
78ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥΣΥΜΕΛΑΠΕ7025.63
79ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΠΕ7025.52
80ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΣ ΖΗΣΗΣΠΕ7025.33
81ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΕ7025.28
82ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΠΕ7025.19
83ΓΚΟΓΚΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7025.12
84ΓΚΟΥΒΑΣΜΙΛΤΙΑΔΗΣΠΕ7025.12
85ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7024.97
86ΚΟΖΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7024.86
87ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΘΕΑΝΩΠΕ7024.86
88ΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣΠΕ7024.84
89ΜΑΡΚΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7024.76
90ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΠΕ7024.65
91ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΠΕ7024.49
92ΜΠΙΣΙΡΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7024.39
93ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΕ1124.39
94ΓΚΟΥΡΤΖΙΟΥΜΗΣ ΖΗΣΗΣΠΕ7024.18
95ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ7024.13
96ΦΛΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΠΕ7024.04
97ΤΡΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΕ7024.02
98ΣΙΑΜΑΤΖΙΟΥΡΑΣΧΑΡΙΣΙΟΣΠΕ7023.92
99ΤΣΟΥΜΗΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣΠΕ7023.53
100ΚΩΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣΠΕ7023.50
101ΒΙΛΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7023.25
102ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7022.76
103ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΕ1122.75
104ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΕ7022.26
105ΣΑΝΙΔΑΜΑΓΔΑΛΗΝΗΠΕ7022.07
106ΖΗΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΠΕ7021.97
107ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΕ1121.50
108ΓΙΑΝΝAKΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΕ7021.01
109ΗΛΙΑΔΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΠΕ7020.59
110ΣΚΙΠΙΤΑΡΗΣΣΤΕΡΓΙΟΣΠΕ7019.81
111ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΕ7018.89
112ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΕ7017.99

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ Μ0ΝΑΔΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΜΕΑΕ ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 
Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΚΛΑΔΟΣΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ
1ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥΣΟΥΛΤΑΝΑΠΕ7029.16
2ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕ7028.86
3ΒΙΛΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ7023.53
Read more