Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Δικαίωση Καραμανλή! Υποπτες Κινήσεις Παπανδρέου!!!!!

http://emeiseseiskaiokkaramanlhs.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html

Δικαίωση Καραμανλή! Υποπτες Κινήσεις Παπανδρέου!

Η Ελλάδα «ενεργειακός όμηρος» της Τουρκίας

Σοβαρότατες αρνητικές επιπτώσεις για τη σχετική ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας μας, με ενδεχόμενο επώδυνων συνεπειών και στην ελληνική εξωτερική πολιτική, έχει η απόφαση του φιλοαμερικανού πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ να τινάξει στον αέρα τον περιβόητο πετρελαιαγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.
Ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποσύρει τη Σόφια από τον αγωγό αυτό, ο Μπορίσοφ κατέστησε αδύνατη την κατασκευή του κι έτσι μετέτρεψε την Αθήνα σε «παράπλευρη απώλεια» του ενεργειακού πολέμου που ο Βούλγαρος πρωθυπουργός κήρυξε εναντίον της Μόσχας για να ικανοποιήσει τα σχέδια της Ουάσιγκτον.
Το κακό για την Ελλάδα δεν σταματά εκεί. Ένα 24ωρο αργότερα, ο Βούλγαρος υφυπουργός Εξωτερικών Μαρίν Ράικοφ προχώρησε σε δηλώσεις που θίγουν τα «άγια των αγίων» της ρωσικής ενεργειακής πολιτικής αναφορικά με σχέδια που συμπεριλαμβάνουν και τη Βουλγαρία: για τη Σόφια έχει προτεραιότητα η κατασκευή του αγωγού Nabucco, ο οποίος θα μεταφέρει στην Ευρώπη φυσικό αέριο αμερικανικών συμφερόντων από την Κασπία μέσω Τουρκίας, σε σχέση με το ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου South Stream.
Στρατηγική ρήξη Σόφιας – Μόσχας
Ο αγωγός South Stream όμως έχει στρατηγική σημασία για το Κρεμλίνο. Αποσκοπεί στο να μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο από το λιμάνι του Νοβοροσίσκ, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική ακτή του Εύξεινου Πόντου, με υποθαλάσσιο αγωγό στο βουλγαρικό λιμάνι της Βάρνας. Από εκεί θα έφευγαν δύο κλάδοι προς τη Δυτική Ευρώπη. Ο πρώτος θα κατευθυνόταν προς την Ουγγαρία και την Αυστρία μέσω Σερβίας. Ο δεύτερος θα έμπαινε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, θα διέσχιζε όλη τη Μακεδονία και θα κατέληγε στη Θεσπρωτία και, μέσω ενός νέου υποθαλάσσιου αγωγού, το ρωσικό φυσικό αέριο θα κατέληγε στη νότια Ιταλία.
Οι Αμερικανοί έχουν κινήσει γη και ουρανό για να ματαιώσουν τον αγωγό South Stream, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Γερμανίας και όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών – πλην της Βρετανίας, εννοείται.
Ο κλάδος που αφορά και την Ελλάδα έχει προκύψει από συμφωνία της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Gazprom με την υπό κρατικό έλεγχο ιταλική ΕΝΙ, ενώ αυτές τις ημέρες υπογράφονται και οι συμφωνίες συμμετοχής στον South Stream και της γαλλικής Electricité de France, της γαλλικής «ΔΕΗ».
Το σαμποτάρισμα εκ μέρους του Βούλγαρου Μπορίσοφ ενός τέτοιου έργου, καθώς έρχεται να προστεθεί στη ματαίωση εκ μέρους του της κατασκευής σε συνεργασία με τη Ρωσία ενός νέου πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Μπέλενε της Βουλγαρίας, σηματοδοτεί στρατηγική ρήξη των σχέσεων της Σόφιας με τη Μόσχα στον ενεργειακό τομέα.
Εκτός South Stream η Αθήνα;
Είναι ίσως πολύ νωρίς για να διαμορφώσει κανείς οριστική άποψη περί του αν ο Μπορίσοφ θα κατορθώσει να προωθήσει μέχρι τέλους τα αμερικανικά σχέδια υπονόμευσης του αγωγού South Stream ή αν θα υποκύψει στις συνδυασμένες πιέσεις που θα του ασκήσουν το Βερολίνο, η Ρώμη και το Παρίσι, με όπλο εκβιασμού τους πόρους που παίρνει η Βουλγαρία από την ΕΕ. Αυτό όμως ενδέχεται να μην έχει πλέον τόση σημασία για τη ρωσική κυβέρνηση.
Το Κρεμλίνο δεν έχει πια εμπιστοσύνη στη Βουλγαρία του Μπορίσοφ και οδηγείται ήδη σε καθολική επανεξέταση των σχεδίων του να μετατρέψει τη γειτονική μας χώρα σε κομβικό σημείο αγωγών που μεταφέρουν ρωσικό φυσικό αέριο στη Δυτική Ευρώπη.
Η επιλογή αυτή της Μόσχας είχε βασιστεί αφενός στο γεγονός ότι το 100% του φυσικού αερίου που καταναλώνει η Βουλγαρία είναι ρωσικής προέλευσης και, αφετέρου, στις ιστορικά στενές σχέσεις Βούλγαρων και Ρώσων. Αποδείχτηκε στην πράξη όμως ότι τίποτα από αυτά δεν είναι ικανό να αναχαιτίσει τον Μπορίσοφ.
Έτσι, τρεις μόλις ημέρες μετά τη βουλγαρική αποχώρηση από το ματαιωθέντα πια πετρελαιαγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ έσπευσε στο Βουκουρέστι. Εκεί συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομίας της Ρουμανίας Αντριάν Βιντιάνου. Επισήμως, δεν ανακοινώθηκε κάτι εντυπωσιακό, αλλά η συνήθως άριστα ενημερωμένη στα θέματα αυτά ρωσική οικονομική εφημερίδα Κομερσάντ έγραψε, σαφέστατα κατόπιν σκόπιμης διοχέτευσης της είδησης, ότι η Μόσχα συζητά με τη ρουμανική κυβέρνηση τη μεταφορά στη Ρουμανία πλέον –και όχι στη Βουλγαρία– του σταθμού υποδοχής του υποθαλάσσιου αγωγού του South Stream, στο ρουμανικό λιμάνι της Κονστάντζας αντί για το βουλγαρικό της Βάρνας.
Αν όντως συντελεστεί μια τέτοια αλλαγή, είναι απολύτως βέβαιο ότι η Ελλάδα θα μείνει εκτός οποιουδήποτε ανασχεδιασμού του South Stream που να έχει πραγματικό νόημα για την ελληνική ενεργειακή πολιτική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για κορυφαία θέματα και της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.
Στο έλεος της Άγκυρας
Το πρόβλημα έπειτα απ’ αυτές τις εξελίξεις δεν έγκειται στο ότι γίνονται καπνός τα όνειρα ή καλύτερα οι αυταπάτες περί μετατροπής της Ελλάδας σε «ενεργειακό κόμβο». Αυτό είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι ότι το ναυάγιο της ενεργειακής συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ρωσία, τόσο στον τομέα του πετρελαίου όσο και σε εκείνον του φυσικού αερίου, εκθέτει την Ελλάδα σε έναν τρομερό κίνδυνο: να καταστεί «ενεργειακός όμηρος» της Τουρκίας! Να προμηθεύεται, δηλαδή, η χώρα μας φυσικό αέριο, ίσως ακόμη και πετρέλαιο, αμερικανικών συμφερόντων που θα έρχεται στην Ελλάδα μέσω αγωγών που διέρχονται από το τουρκικό έδαφος.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ενεργειακής ή, ακόμη χειρότερα, ελληνοτουρκικής κρίσης, η Ελλάδα θα βρίσκεται στο έλεος της Άγκυρας ως προς το αν θα μας χορηγεί το συμφωνημένο φυσικό αέριο ή αν θα μας στραγγαλίζει ενεργειακά!
Εφιαλτικό φαντάζει το ενδεχόμενο μιας ελληνοτουρκικής κρίσης όπου η Τουρκία θα κλείνει τις βάνες των αγωγών προς την Ελλάδα και μια κυβέρνηση στην Αθήνα θα απευθύνεται προς τον ελληνικό λαό και θα δηλώνει ότι αποτελεί «μονόδρομο» η υποταγή στους όρους της Άγκυρας, αλλιώς θα παραλύσει η χώρα μας! Αυτό προσπαθούσε να αποφύγει η κυβέρνηση Καραμανλή προωθώντας την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία παρά τις ισχυρότατες αντιδράσεις των Αμερικανών.
Φιλοτουρκικό λόμπι
Το σενάριο ενεργειακής ομηρείας της χώρας μας από την Τουρκία μπορεί να φαίνεται εγκληματικό πολιτικό λάθος στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και πραγματικά έτσι είναι. Υπάρχουν όμως και πολιτικοί κύκλοι της χώρας μας που είναι τόσο φιλοαμερικανικοί, ώστε τάσσονται συνειδητά υπέρ της γραμμής των ΗΠΑ για υπονόμευση της ενεργειακής συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ρωσία και προμήθειας του αναγκαίου φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας, αδιαφορώντας για τις πολιτικές συνέπειες αυτής της επιλογής.
Ο τελευταίος υπουργός Ενέργειας της κυβέρνησης Καραμανλή για παράδειγμα, ο αφοσιωμένος στην Ντόρα Μπακογιάννη και ακραίος νεοφιλελεύθερος Κωστής Χατζηδάκης, που και σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, είχε δηλώσει επισήμως ότι στόχος του ήταν να παίρνει η Ελλάδα τουλάχιστον το 40% του φυσικού αερίου που χρειάζεται μέσω Τουρκίας!
(σ.σ.αν πρσθέσουμε και τα 4 πυρηνικούς αντιδραστήρες που κατασκευάζει η Τουρκία, τα νησία θα εξαρτώνται κι από ηλεκτρικό ρεύμα ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ)
Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει και η προεκλογική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη ότι μετά την εκλογή του θα διέτασσε τη σύνταξη νέας περιβαλλοντικής μελέτης για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, πράγμα που βεβαίως είχε σωστά ερμηνευθεί ως τέχνασμα με στόχο τη ματαίωση της κατασκευής του πετρελαιαγωγού αυτού. Ούτως ή άλλως φρόντισε γι’ αυτό ο… εξτρεμιστής οικολόγος Μπορίσοφ και απάλλαξε τον Γιώργο Παπανδρέου από τον μπελά.
Πάντως, μετά το διαγραφόμενο βίαιο τέλος των ελπίδων ενεργειακής συνεργασίας με τη Ρωσία, αυτό που προέχει είναι να αποτραπεί ο κίνδυνος η κυβέρνηση Παπανδρέου να υπαγάγει την Ελλάδα σε καθεστώς ενεργειακής υποτέλειας προς την Τουρκία, με οποιοδήποτε πρόσχημα. Ακόμη, δηλαδή, κι αν η Μόσχα μεταβάλει την πορεία των αγωγών της έτσι ώστε να περνούν μέσα από τουρκικό έδαφος, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο πλέον.
Read more

Παρακαλώ το ΠΑΣΟΚ… να ριξουν το ΠΑΣΟΚ πριν τα Χριστουγεννα!



Παρακαλώ το ΠΑΣΟΚ…
να ριξουν το ΠΑΣΟΚ πριν τα Χριστουγεννα!
Λουζομαστε Καστανιετες και Μισιαλον και Μπεννυ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !

Ο Οποιος ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ…!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΡΑΤΖΑ ….

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.. με λιγα λογια ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ/ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ + ΓΥΨΟΥ και ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ειναι massively ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ. Δεν κατανοει οτι μεχρι τις εκλογες θα εχουμε χασει τη ΓΗ κατω απ τα ποδια μας, μαζι με σπιτια, καταθεσεις, συνορα και καθε ειδους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ως ΛΑΟΣ.

Φτανω στο σημειο να παρακαλεσω τους Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να ριξουν το ΠΑΣΟΚ απ την ΓΥΨΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Επικαλουμαι το Ελληνικο αιμα που ρεει στις φλεβες τους.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα περιμενει να φυγετε μονοι σας… μην περιμενετε να φυγετε μονοι σας απο φθορα.

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ αυριο το ΣΚ… ΤΩΡΑ. Σωστε ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Σε 25-60 μερες θα εχει τελειωσει το παραμυθι… και ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.

ΣΗΜΕΡΑ τι κανετε ?? κανετε αντιπολιτευση στη Συνειδηση σας..!! το εχετε καταλαβει?

Ποιος θα βγει κερδισμενος απο την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που φερει το ΠΑΣΟΚ ?? ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… αυτος ειναι ο στοχος σας ?? ΟΧΙ.. ΟΧΙ ολων μεταξυ σας.

Πεταξτε στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που εχετε διπλα σας… ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΔΩΣΤΕ στον Ελληνικο Λαο την ευκαιρια να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για τις τυχες του.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ….

- Εαν ησασταν αντιπολιτευση και ηταν η ΝΔ απο 2009 και εκανε ολα οσα το ΠΑΣΟΚ τι θα ΚΑΝΑΤΕ ?

Το ζητημα δεν ειναι οταν πεθανουμε μνα παρουμε οσους περισσοτερους μπορουμε μαζι μας…

Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ειναι ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ απο ΤΟΥΣ ΓΥΨΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ολοι μαζι.

ΝΑΙ ειμαι ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ. Σας παρακαλω ομως να σκεφτειτε σαν να σας μιλαει ενας δικος σας…

Ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μια ειναι η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.. μια η ΠΑΤΡΙΔΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΑ τα Ιερα και τα Οσια μας. Εχουμε ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΙΜΗ, κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΑ και δεν ειμαστε εχθροι με κανεναν οποιος δεν επιβουλευεται την Πατριδα μας.

Εχουμε ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. Τον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Καθε μερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και περισσοτερο.

Δε θα γλιτωσουμε την Πατριδα.. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ οι Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ δεν παρετε ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να ΡΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ΓΑΠ…! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. για να μην σας πουν “εφιαλτες” οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ 10.000.000 ψυχων…

Θελει Αρετη και Τολμη. Θελει Ψυχραιμια και Σκεψη. Θελει ΓΝΩΣΗ.. ΘΕΛΟΥΜΕ τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Ειμαι ετοιμος για καθε κριτικη απο οποιοδηποτε. Αλλα εχω μαθει στη ζωη μου να επιβιωνω αναλυοντας ταχιστα τα δεδομενα και να παιρνω αποφασεις ΖΩΗΣ μεσα σε δευτερολεπτα… και ειμαι ακομη εδω…..

Ψαχνω για ΗΡΩΕΣ.. με ΚΑΡΔΙΑ και ΨΥΧΗ.. σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ… θα βρεθουν ??

Ενας σοφος μου εχει πει… ”ο Ηλιος Λαμπει ακομη και μεσα στο βοθρο”

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ?
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/10/blog-post_1172.html
Read more

Στο “Πρώτο Θέμα” επέβαλλε τις εκλογές, έκανε την δουλειά του και τώρα παραιτείται πάλι στο “Πρώτο Θέμα”

Read more

Γερμανοί και Τούρκοι κρατούν δέσμια 163 πολιτικά πρόσωπα που λαδώθηκαν από τους Γερμανούς.

Η Μέρκελ χρησιμοποιεί την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο της Siemens για να κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο…Αποκάλυψη: Η Μέρκελ και η υπόθεση Siemens
Σε ένα φάκελο-φωτιά 1.512 δακτυλογραφημένων σελίδων, με έγγραφα, σημειώσεις, ένορκες καταθέσεις, παραστατικά και αποδείξεις, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας του Μονάχου, ξετυλίγεται η αμαρτωλή ιστορία της Siemens, που στοιχειώνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και αποτελεί εργαλείο εκβιασμού της χώρας μας από τη γερμανική κυβέρνηση.
Μεσάζοντες, προμηθευτές, στελέχη πολιτικών γραφείων, βουλευτές –νυν και πρώην–, υπουργοί των πρόσφατων ελληνικών κυβερνήσεων –ακόμη και εν ενεργεία–, πρέσβεις, διπλωματικά γραφεία, επιχειρηματίες –όλοι με ονόματα και διευθύνσεις– προβάλλουν, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας του Μονάχου, μέσα από τις γραμμές της κατάθεσης του πρώην ισχυρού άνδρα της ελληνικής Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Όλο το αποκαλυπτικό άρθρο του Σπύρου Τρίψα στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στο τεύχος 104, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011.
Διαβάστε επίσης για να καταλάβετε που εμπλέκονται οι Τούρκοι: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.
http://olympia.gr/2011/10/15/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b4%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-163/#more-97672
Read more

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ τη Δευτέρα 17-10-2011 και ώρα 12:00

 ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
 ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
 ΤΗΛ:6936562768
 mail : tziorasof@yahoo.gr


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 17-10 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Τοποθέτηση αναπληρωτών σε Τμήματα Ένταξης
2. Τοποθέτηση ΠΕ11 από διάθεση ΠΥΣΔΕ
3. Επανατοποθέτηση ΠΕ05 , ΠΕ07
4. Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου
5. Επίδομα μεταπτυχιακών
6. Αναγνώριση προϋπηρεσίας
Read more

Αναζητείται κτίριο… που δεν είναι υπό κατάληψη

η
Αναζητείται κτίριο… που δεν είναι υπό κατάληψη Μάταια προσπαθούσε επί ώρες ο υπουργός Εσωτερικών να βρει χώρο προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών
Μάταια προσπαθούσε επί ώρες ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης να βρει χώρο προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στι 13.00 το μεσημέρι, ώρα για την οποία είχε προγραμματιστεί να δοθεί η συνέντευξη στο υπουργείο Εσωτερικών. Λόγω της κατάληψης όμως του κτηρίου από τους εργαζόμενους, αποφασίστηκε η συνέντευξη να δοθεί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας. Πήγαν λοιπόν τα συνεργεία και οι δημοσιογράφοι μόνο που και εκεί το κτήριο τελούσε υπό κατάληψη.
Έτσι ο κ. Καστανίδης αποφάσισε να παραχωρήσει την πολύπαθη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, κάτι που λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι λάθος θεσμικά. Στη συνέχεια αποκλείστηκε και η Βουλή, καθώς λίγοι είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν άδεια εισόδου.
Έτσι, περίπου μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη κατά τ΄άλλα συνέντευξη Τύπου ακόμα δεν έχει βρεθεί ο χώρος για να ενημερώσει ο υπουργός Εσωτερικών για το μέλλει γενέσθαι με τα σκουπίδια.
http://www.tsantiri.gr/politiki/anazitite-ktirio-pou-den-ine-ipo-katalipsi.html
Read more

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ 560 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο νεοδιόριστος άγαμος δάσκαλος ξεκινά με 660 ευρώ αλλά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις, βάσει των οποίων οι κρατήσεις για τους εκπαιδευτικούς τον πρώτο χρόνο θα είναι του ΙΚΑ και όχι του Δημοσίου, ο μισθός μειώνεται κατά 100 ευρώ. Δηλαδή, πρώτος μισθός 560 ευρώ. Για να φτάσει τα 1.000 ευρώ θα πρέπει να περιμένει περίπου 15 χρόνια ενώ... τα πολλά λεφτά, δηλαδή λίγο πάνω από 1.300 ευρώ, θα τα πάρει στα 25 χρόνια. Ο τελικός μισθός στην 35ετία είναι 1.371 ευρώ. Προ Μνημονίου, ο πρώτος μισθός ήταν 1.026 ευρώ και ο τελευταίος 1.617.
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/10/560.html
Read more

Κατάληψη στα γραφεία της ΝΔ από ταξιτζήδες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα 100 ιδιοκτήτες ταξί στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Αντιπροσωπεία έχει ανέβει στον 3ο όροφο του κτηρίου και ψάχνει να βρει κάποιον υπεύθυνο που θα τους δώσει εξηγήσεις για τα αίτια της διαγραφής του Θύμιου Λυπερόπουλου.
Την επόμενη ώρα αναμένονται να έλθουν πολλοί ταξιτζήδες ακόμη. Το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο..
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/285195/Default.aspx
Read more

Τα βήματα της χρεοκοπίας εκτός ευρωζώνης...


Το μέλος της Τράπεζας της Αγγλίας Robert Jenkins, εξηγεί, με άρθρο του στο Financial News, γιατί η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, αλλά εντός της ευρωζώνης…

Πριν από λίγο καιρό, γράφει ο Jetkins, οι Ευρωπαίοι ηγέτες επέμεναν ότι μία ελληνική πτώχευση είναι αδιανόητη. Πλέον πολλοί είναι αυτοί που τη βλέπουν αρκετά πιθανή. Οι αγορές δε, την έχουν προεξοφλήσει. Το σημαντικό είναι ότι όλοι συντείνουν στην χρεοκοπία… εντός ευρωζώνης και μόνο!

Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι κρίσιμο; Αν γνωρίζετε την απάντηση, απλώς...
σταματήστε την ανάγνωση. Αν όχι, σε λίγο θα ευχόσαστε να την ξέρατε! Στον αντίποδα βρίσκεται η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.


Να πώς θα γίνει μία πτώχευση εκτός ευρώ:

1.                               Η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει την έξοδο
2.                              Φήμες αρχίζουν να οργιάζουν
3.                              Οι Έλληνες πολίτες αποσύρουν τις καταθέσεις τους σε ευρώ, όσο υπάρχουν «ευρώ»
4.                              Ελληνικές και ξένες εταιρείες ξεκινούν την εξισορρόπηση των ισολογισμών τους.
5.                              Οι τράπεζες μεταφέρουν τις πτέρυγές τους στο εξωτερικό
6.                              Τα αποθέματα σε ευρώ τελειώνουν
7.                              Οι ξένοι δανειστές αποσύρουν τα πιστωτικά τους όρια.
8.                              Οι ελληνικές τράπεζες κλείνουν τις πόρτες τους.
9.                              Η κυβέρνηση συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη.
10.                          Η νέα δραχμή ανακοινώνεται.
11.                           Επιβάλλονται κεφαλαιακοί έλεγχοι.
12.                           Αποστέλλονται περιπολίες στα σύνορα.
13.                           Το δημόσιο χρέος ανάγεται στο τοπικό νόμισμα.
14.                          Η αξία της δραχμής υποτιμάται.
15.                           Μπέρδεμα με τα δάνεια του ιδιωτικού τομέα σε ελληνικές εταιρείες
16.                           Οι Πορτογάλοι αρχίζουν να ανησυχούν για το τι θα γίνει στη χώρα τους και οι εταιρείες λαμβάνουν προληπτικά μέτρα και μεταφέρουν εκτός χώρας τις καταθέσει.
17.                            Οι Πορτογάλοι καταθέτες αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες.
18.                           Παρόμοιες κινήσεις γίνονται στην Ιρλανδία και αλλού στη Μεσόγειο.
19.                           Οι τράπεζες παύουν τις συναλλαγές τους με τους «περιφερειακούς» συνεργάτες τους.
20.                          Η όλη τραπεζική αναστάτωση, σταματά κάθε συναλλαγή.
21.                           Τα αποθέματα των τραπεζών πιάνουν πάτο.
22.                          Σταματά ο τραπεζικός δανεισμός
23.                          Σταματά η οικονομική δραστηριότητα της ΕΕ

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά και άλλους, μία ενδεχόμενη ελληνική πτώχευση πρέπει να γίνει εντός ευρωζώνης, καθώς έτσι μπορεί να είναι διαχειρίσιμη. Μία ελληνική χρεοκοπία εκτός ευρώ εμπεριέχει κινδύνους τεράστιου βεληνεκούς, καταλήγει ο Jetkins.

Από:  epikaira.gr
Read more

Στα γραφεία Μέρκελ-Σαρκοζί τα Wikileaks του χαφιεδισμού στον Σπέκχαρντ.






Παγκόσμια ρόμπα έγινε ο ΓΑΠ εξαιτίας των απκαλύψεων των Wikileaks για τη δουλική συμπεριφορά του και το χαφιεδιλίκι στον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Σπέκχαρντ, ο οποίος είναι ο σημερινός επικεφαλής της κρατικοποιημένης Proton Bank!
Eιδικότερα Μέρκελ και Σαρκοζί οι οποίοι έχουν στα γραφεία τους τα ντοκουμέντα των Wikileaks γελάνε με την κατάντια του Γιώργου Παπανδρέου.
Όλα πλέον είναι ανοιχτά...
http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7900
Read more

Αληθεύει ότι ο Παπανδρέου θα πάει την Τρίτη στις ΗΠΑ ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων;

1
Για μια ακόμα φορά έρχονται πληροφορίες ότι ο Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί στις ΗΠΑ.
Δεν μπαίνουμε ξανά στη διαδικασία να πούμε τους λόγους που εδώ και μήνες δεν έχει πατήσει σε αμερικανικό έδαφος, ωστόσο, μας προκαλεί δεκάδες ερωτήματα το γεγονός, ότι αν αληθεύει αυτό το ταξίδι, συνοδεύεται από την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη 18 Οκτώβρη.
Προετοιμάζεται κάτι;
Επισήμως, πάντως, το πρόγραμμα στις ΗΠΑ περιλαμβάνει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ και ίσως τον Πρόεδρο Ομπάμα.
http://olympia.gr
Read more

H Εποχή των MEGA..λων σκουπιδιών



Υπαρχουν πολλων ειδων σκουπιδια.
Υπαρχουν τα σκουπιδια που βλεπουμε ολοι μας αυτες τις μερες να ξεχειλιζουν απο τους καδους σε καθε γειτονια της Αθηνας.
Υπαρχουν τα σκουπιδια απο τις Λαικες αγορες.
Υπαρχουν τα σκουπιδια απο τα νοσοκομεια.
Υπαρχουν τα σκουπιδια που βρισκονται κοντα σε σχολεια.
Τα περισσοτερα απο αυτα τα σκουπιδια οπως των νοσοκομειων, των σχολειων και των Λαικων αγορων συνεχιζουν να τα μαζευουν οι εργαζομενοι των ΟΤΑ και να... υπαρχει το ελευθερο στον ΧΥΤΑ παρα της καταληψεις των εργαζομενων.
Τα αλλα τα σκουπιδια που παραμενουν στις γειτονιες αργα η γρηγορα και με καποιο τροπο θα μαζευτουν.
Υπαρχουν ομως και καποια ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που βρωμανε τοσο που δεν τα αγγιζει κανεις.
Χρονια τωρα καποιοι τα εχουν ριξει οχι μπροστα στη πορτα μας αλλα μεσα στο σπιτι μας.
Σκουπιδια επιβλαβη για τις ζωες μας, για τα παιδια μας, για τη Δημοσια ψυχικη υγεια.
Χρονια τωρα αυτα τα σκουπιδια μας προκαλουν αηδια και εμμετο, και δυστυχως δεν καναμε τιποτα για να απαλλαγουμε απο τη βρωμια τους.
Και το πιο τρελο απ ολα ειναι οτι αυτη που διαχειριζονται αυτα τα σκουπιδια, αυτοι που τα πεταξαν μεσα στα σπιτια μας, βγαινουν τωρα και θελουν να μαζευουν τα αλλα σκουπιδια, τα λιγοτερο επιβλαβη.
Ο κυριος Λοβερδος εβγαλε λεει επειγουσα υγειονομικη διαταξη.
Ε λοιπον τωρα που ζουμε την εποχη των σκουπιδιων να βγαλουμε και μεις μια επειγουσα υγειονομικη διαταξη:
Nα πεταξουμε αυτα τα MEGALA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και τα αφεντικα τους ΤΩΡΑ!
Και σε αυτη τη προσπαθεια ας μην υπαρξει κανενας απεργος!!!

Read more: http://anarhogatoulis.blogspot.com/#ixzz1apbI3V79
Read more

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ : Κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΓΑΠ στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης !!!

σχόλια ]



Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό... την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.

Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και...
δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.

Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας.

Α. κατ’ άρθρον 15 του καταστατικού του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (International Criminal Court) εναντίον του Γ.Α.Παπανδρέου, των κυβερνήσεων του και παντός συνυπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και Γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης όπως αυτά ορίζονται για της αρμοδιότητες του Δικαστηρίου
Β. ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά την διαδικασία 1503 για μαζική καταπάτηση και ακύρωση του συνόλου των βασικών Ανθρωπίνων και Πολιτικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Τούτων δοθέντων επικαλούμαστε το Άρθρο 120 του Συντάγματος και λόγω της μείωσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, της μη δυνατής καταφυγής στη Δικαιοσύνη, της συνεχούς επίθεσης της κυβέρνησης κατά των Πολιτών με την βοήθεια αλλοδαπών δυνάμεων και την έκπτωση κάθε Θεσμού για την προστασία της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας και Ακεραιότητας της Ελλάδος.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΕΛΓΟΥΝ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

H Eλληνική μετάφραση του κειμένου:
http://www.humansupport.gr/gr_icc.php
Το πλήρες Αγγλικό κείμενο που εστάλη:
http://www.humansupport.gr/en_icc.php

Οι Έλληνες Πολίτες
Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου & Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου

http://news24gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_2378.html
Read more

"Δεν παραιτούμαι, ανεξαρτητοποιούμαι..."

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει και πάλι η αποκλειστική δήλωση του βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ... Θωμά Ρομπόπουλου, στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Karfitsa". Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι η αγάπη του κόσμου τον... υποχρεώνει να μην εγκαταλείψει τη βουλευτική έδρα και δηλώνει "δεν παραιτούμαι, ανεξαρτητοποιούμαι". Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο στην "Karfitsa".
Τι θα κάνει τώρα ο Γιώργος;
Read more

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα.

2011
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/POST-BANK-240x163.jpgΤεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση – όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα. Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια.
Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας.
Η υπόθεση δείχνει περίτρανα εκτός από την απίστευτη ηθική διολίσθηση του πολιτικού συστήματος, το πως όλο το σύστημα διαπλοκής λειτουργεί για να αντιμετωπίσει τους λίγους, τους “τρελλούς”, που με μοναδικό κίνητρο την αξιοπρέπεια και την αγάπη για την πατρίδα και την κοινωνία επιμένουν να ψάχνουν και να μιλούν. Όπως έγραψαν ο “BondHolder” και ο “Πόρτα – Πόρτα”, η αφύπνιση των πολιτών είναι η μόνη διέξοδος για την εξάρθρωση του συστήματος τρόμου που εκποιεί δημόσια περιουσία και επιβουλεύεται την ίδια μας την ύπαρξη.
Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου, η αντίδραση του ΤΤ ήταν να διαψεύδει το γεγονός στις τηλεφωνικές οχλήσεις που είχε από δημοσιογράφους.Όταν ήλθε η επερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας”, τότε το γεγονός που “δεν υπήρχε”, έγινε “αστεία υπόθεση που όχι μόνο δεν ζημίωσε, αλλά οφέλησε το ίδρυμα”. Παράλληλα, στο διαδίκτυο υπήρξε η πληροφορία ότι το ίδρυμα διέθεσε πακτωλό χρημάτων ως “διαφημιστική δαπάνη”, εξαγορά της σιωπής κοινώς. Ολοσέλιδες διαφημίσεις, ένθετα και άλλα που θα αναγκαστούν να έλθουν στο φως μετά από την επόμενη ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη που θα κατατεθεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εντός του μήνα (η συλλογή συνεχίζεται).
Αστεία υπόθεση λοιπόν που δεν ζημίωσε αντίθετα εξοικονόμησε πορους; Για να δούμε:
Ντοκουμέντο #1 ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
Για πρώτη φορά, το τεκμήριο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ψευδή πληροφόρηση καθώς η μίσθωση είχε γίνει από την ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011.
Για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, αφού το συμβόλαιο δικαιώνει την αποκάλυψη μας όταν είχαμε παρουσιάσει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου.
Από την 1η Απριλίου λοιπόν το μισθωτήριο και το μίσθωμα; Κρατηθείτε: 5,000 Ευρώ μηνιαίως με ετήσια, τιμαριθμική αναπροσαρμογή!
Επιχειρηματικά η απόφαση ήταν “εσφαλμένη” αφού σε περιόδους κρίσης και τεραστίων ζημιών κάνεις αναδίπλωση και όχι επέκταση, ειδικά σε μία περιοχή που ήδη τηρείς δύο υποκαταστήματα.
Πρακτικά όμως, η διοίκηση του ιδρύματος, υποστηρίζει ότι η μίσθωση έγινε για να αντικατασταθεί υπάρχον μισθωμένο κατάστημα, με καλύτερους όρους. Είναι έτσι;
Εδώ έρχεται και το δεύτερο ντοκουμέντο. Καταγγελία της μίσθωσης για το προηγούμενο υποκατάστημα που λειτουργεί, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ όταν έγινε το καινούριο συμβόλαιο.
Ξέρετε πότε έγινε; Την ημέρα που κατέθεσε την ερώτηση για το θέμα ο Σάββας Αναστασιάδης στο κοινοβούλιο! στις 23/9/2011!
Δείτε το εξώδικο που απεστάλει στην ιδιοκτήτρια του υπάρχοντος υποκαταστήματος, με την ημερομηνία:
Δεύτερο τρανταχτό ψέμμα λοιπόν, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταγγελθεί μίσθωση ΕΞΙ (6) μήνες μετά από την διοικητική απόφαση. Εάν υπήρχε οποιοδήποτε ψήγμα αλήθειας, τότε η διοίκηση απλώς θα είχε ζητήσει απαλλαγή των μισθωμάτων που θα προβλεπόταν στο νέο συμβόλαιο.
Δηλαδή, το ΤΤ πληρώνει στην πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, τουλάχιστον 6 μισθώματα χωρίς να έχει καν προσβάλλει την προηγούμενη σύμβαση! Αυτό μας κάνει 30,000 Ευρώ.
Εδώ, ερχόμαστε και στο σοβαρότερο μέρος. Το τρίτο μέγιστο ψέμμα που αναπαρήγαγαν πρόθυμα τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, ήταν η θέση του ΤΤ (αφού βεβαίως παραδέχθηκε την μίσθωση), ότι η μίσθωση έγινε για λόγους …εξοικονόμησης! Δείτε τώρα το τρίτο ντοκουμέντο που διαλύει την προπαγάνδα ψεύδους και δεν είναι άλλο από το έγγραφο που αποδεικνύει το υφιστάμενο μίσθωμα, το οποίο βεβαίως είναι κατά 20% χαμηλότερο και χωρίς προσαυξήσεις για δύο έτη!
4,230 Ευρώ το μίσθωμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2011! 3 μήνες πριν την εκμίσθωση του ακινήτου της οικογενείας του Ανδρέα Α. Παπανδρέου!
Σε πρακτικά θέματα λοιπόν, το ίδρυμα από την συγκεκριμένη ενέργεια ζημιώθηκε. Ζημιώθηκε σε μία εποχή που καταρρέει χρηματιστηριακά, αλλά και τα αποτελέσματα του χαρακτηρίζονται καταστροφικά. Ένα ίδρυμα που θα έπρεπε να είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Ένα ίδρυμα που διαχειρίζεται τους μόχθους και τις αποταμιεύσεις του λαού. Θυμάστε τον κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δινόταν ως δώρο στους μικρούς μαθητές στα σχολεία;
Ποιοί είστε εσείς που προδίδετε τα όνειρα ολόκληρων γενιών; Τιμίων ανθρώπων που έβαζαν τα λεφτά στον κουμπαρά και όχι στις Ελβετίες;
6 μήνες επί 5,000 Ευρώ = 30,000 Ευρώ. Από την εως τώρα μίσθωση (και το ποσό τρέχει)
12 έτη με επιβαρυμένο μίσθωμα (μεσοσταθμικά με τις προσαυξήσεις)= 144,000 Ευρώ περίπου.
160,000 Ευρώ η δαπάνη για ανασκευή έκαστου καταστήματος (σύμφωνα με την μαρτυρία της προηγούμενης ιδιοκτήτριας) επί Δύο και για το νέο κατάστημα: 320,000 Ευρώ περίπου (δεν υπολογίζουμε αυξημένο κόστος λόγω ΦΠΑ κλπ)
Κόστος μεταφοράς (κατ’ ελάχιστον), σε μικρότερες εταιρείες, δεν πέφτει κάτω από 50,000 Ευρώ. (Δίκτυα, μεταφορικές, μηχανογράφηση, ενημε΄ρωση συστημάτων κλπ).
Επιπλέον
  • Διαφημιστικό κόστος για την γνωστοποίηση του νέου καταστήματος. Άμεση, έμμεση διαφήμιση, αλλαγή υφισταμένων εντύπων κλπ.
  • Όλη η διαφημιστική καμπάνια για την αποσιώπηση του θέματος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Ας ελέγξει η δικαιοσύνη κατά πόσον υπήρχε στον προϋπολογισμό σχέδιο διαφημιστικής δαπάνης τέτοιας αξίας Οκτώβρη μήνα, αλλα κυρίως ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ έχουμε μία ζημία εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ για το ίδρυμα. Οφείλει η δικαιοσύνη λοιπόν να διερευνήσει την πιθανότητα της Απιστίας. Ειδικά μετά τα ασύστολα ψεύδη, πριν βγουν αυτά τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα
Όπως επίσης είναι εξόφθαλμο ότι εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο άσκησης αθέμιτης επιρροής σε διοικητικές αποφάσεις από την οικογένεια Παπανδρέου. Δεν υπήρχε λόγος να ζημιωθεί το ίδρυμα για να νοικιάσει το συγκεκριμένο ακίνητο όταν υπάρχουν περί τα 20,000 διαθέσιμα στην περιοχή. Το 2007 λοιπόν, ψηφίστηκε ειδικός νόμος για αυτό το αδίκημα και πλέον ποινικοποιείται.
Αναμένουμε τις αντιδράσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του πολιτικού συστήματος και βέβαια των ΜΜ”Ε”. Ως πότε θα καθίστανται συνένοχοι;
Η έρευνα συνεχίζεται και τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για τις ανίερες μπίζνες είναι συντριπτικά. Είναι θέμα τιμής να τεκμηριωθούν και να αποκαλυφθούν. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την έννοια, ας διαβάσουν αυτό.


 http://olympia.gr/2011/10/14/hellenic-post-bank-5/
Read more

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/trapeza_ellados-thumb-large.jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία. Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.

Μαζί με τις άλλες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συμμετέχει στο σύστημα κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Συνθήκη Μάαστριχ). Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι δημόσιος οργανισμός όπως πιστεύουν, ίσως, οι περισσότεροι των Ελλήνων, αλλά είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, εισηγμένη μάλιστα στο Χρηματιστήριο των Αθηνών. Μαζί με την Κεντρική Τράπεζα του Βελγίου είναι οι μόνες εισηγμένες σε Χρηματιστήρια κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης. Επίσης, ίσως είναι η μόνη Κεντρική Τράπεζα στην Ευρώπη η οποία ασκεί εμπορικές δραστηριότητες και μοιράζει κέρδη στους μετόχους της, εφ΄όσον υπάρχουν. Ανώτατο όργανο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της και το καταστατικό της.

Ωστόσο, δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει το μετοχολόγιο της Τραπέζης της Ελλάδος. Είναι λυπηρό και εν πολλοίς αντεθνικό να γνωρίζουμε από το μετοχολόγιο, μόνο το 9% του συνόλου των μετοχών, που κατέχει το Ελληνικό δημόσιο. Παρ΄όλα ταύτα, προς διασφάλιση της Ελληνικότητας της τράπεζας και διασφάλισης του Εθνικού της ελέγχου, στο άρθρο 14 του καταστατικού της αναγράφονται τα παρακάτω: «Δεν δικαιούνται να ασκήσωσι τα δικαιώματα μετόχων εν Γενικαίς Συνελεύσεσιν ούτε αυτοπροσώπως, ούτε δι΄ αντιπροσώπου οι εξής: α) Οι μη έχοντες την Ελληνικήν υπηκοότητα. β) …γ)…δ)…»

Σήμερα η χώρα δέχεται βίαιη εσωτερική επίθεση από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που ναι μεν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό τον Οκτώβριο του 2009, όμως δεν έχει πλέον καμία δεδηλωμένη γιατί στο προεκλογικό της πρόγραμμα δεν είχαν γνωστοποιηθεί στους πολίτες, ούτε στο ελάχιστο, οι πολιτικές αποφάσεις που παίρνει επί δυο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας. Η Ελλάδα πένεται, η χώρα και ο λαός της εξαθλιώνεται, η μικρομεσαία τάξη διαλύεται και ο λαός μας εάν συνεχισθεί αυτή η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη εξαθλίωση, θα ψάχνει την τροφή του στα σκουπίδια που θα δημιουργεί ένα μέρος των πολιτών της χώρας που θα έχουν εκμεταλλευτεί αυτή την εξαθλίωση των πολλών.

Αυτή η ανίκανη, αναιμική και επικίνδυνη κυβέρνηση με την υπογραφή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου έχει εκποιήσει τις τηλεπικοινωνίες, έχει εκχωρήσει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, έχει πωλήσει τις αερομεταφορές, έχει χρονομισθώσει τις Εθνικές οδούς, έχει εκχωρήσει την Εθνική κυριαρχία γενικότερα.

Μέσα σ΄άυτό το ζοφερό πλαίσιο σε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκχώρηση και της Τραπέζης της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους του Έθνους μας, που δυστυχώς «πέρασε στα ψιλά» των ΜΜΕ και πολλοί λίγοι από τον λαό μας είναι γνώστες αυτής της προδοτικής απόφασης.

Πιο συγκεκριμένα, τροποποίησαν το άρθρο 14, στοιχείο α΄ του καταστατικού της ΤτΕ και πλέον διαγράφεται από το καταστατικό η δικλίδα ασφαλείας της Ελληνικότητας της τράπεζας που πρόσταζε πως «δεν ψηφίζουν μέτοχοι που δεν έχουν την Ελληνική υπηκοότητα». Πλέον μετά από αυτή την τροποποίηση έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας και οι ξένοι μέτοχοι.

Έτσι, με την κατάργηση αυτής της δικλίδας ασφαλείας σε μια Γενική Συνέλευση που θα ψηφίζουν οι πάντες και θα έχουν εξασφαλίσει το απαιτούμενο κατά το νόμο ποσοστό συμμετοχής, θα μπορεί να δεσμευθεί μια μελλοντική απόφαση Ελληνικής κυβέρνησης για τον ορισμό Έλληνα διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης, μπορεί να μπλοκάρει μελλοντικές αποφάσεις Ελληνικών κυβερνήσεων, όπως το δικαίωμα κοπής Εθνικού νομίσματος, σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις επέβαλαν την επιστροφή στη δραχμή.

Αποτέλεσμα της παραπάνω τροποποίησης είναι πως οι ξένοι μέτοχοι για πρώτη φορά αποκτούν ρυθμιστικό ρόλο σε θέματα που διαχειρίζονταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδος.

Είναι δεδομένο πλέον πως αυτή η κυβέρνηση απεμπόλησε κάθε Εθνικό πλεονέκτημα της χώρας και στην προκειμένη περίπτωση είναι τεράστιες οι ευθύνες και του διοικητή της ΤτΕ, κ. Προβόπουλου.

Κε Προβόπουλε, μη γνωρίζοντας οι Έλληνες πολίτες το μετοχολόγιο της ΤτΕ και ταυτόχρονα με την τροποποίηση του άρθρου 14 του καταστατικού της ΤτΕ, γεννάται εύλογα το ερώτημα για το ποιος τελικά ελέγχει την Τράπεζα της Ελλάδος;

Κε Προβόπουλε, δυστυχώς ανοίξατε με ευθύνη σας άλλη μια κερκόπορτα στην υποδούλωση της πατρίδας μας από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, από τους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους.

Παναγιώτης Αποστόλου

Οικονομολόγος
egerssi@otenet.gr
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/10/blog-post_9469.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRnkws+%28%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%29
Read more

Τα κενά ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας και ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ16-Μουσικής στα Δημοτικά Σχολεία του ν. Κοζάνης

ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
 ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
 ΤΗΛ:6936562768
 mail : tziorasof@yahoo.gr
ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ
1ο ΝΕΑΠΟΛΗΣ         18 ΩΡΕΣ- ΕΑΕΠ
1ο ΒΕΡΜΙΟΥ             12 ΩΡΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ             6 ΩΡΕΣ
2ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ        12 ΩΡΕΣ
ΠΕΡΔΙΚΚΑ                12 ΩΡΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ            12 ΩΡΕΣ
ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ         6 ΩΡΕΣ
ΠΥΡΓΟΙ                        6 ΩΡΕΣ
1ο ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΩΡΕΣ
ΓΑΛΑΤΙΝΗ                  15 ΩΡΕΣ
ΕΡΑΤΥΡΑ                       9 ΩΡΕΣ
ΚΑΛΟΝΕΡΙ                    9 ΩΡΕΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΜΑ        6 ΩΡΕΣ
1ο ΣΕΡΒΙΩΝ                  12 ΩΡΕΣ
2ο ΣΕΡΒΙΩΝ                   12 ΩΡΕΣ
ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ                     3 ΩΡΕΣ

ΟΛΟΗΜΕΡΑ

10ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ      4 ΩΡΕΣ
 5ο  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ      4 ΩΡΕΣ
7ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ      2 ΩΡΕΣ
12ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ       4 ΩΡΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ                 4 ΩΡΕΣ
1ο ΒΕΡΜΙΟΥ                   4 ΩΡΕΣ
1ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ                 4 ΩΡΕΣ
2ο ΣΕΡΒΙΩΝ                    4 ΩΡΕΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΜΑ         4 ΩΡΕΣ 
ΛΙΒΑΔΕΡΟ                      4 ΩΡΕΣ
ΠΥΡΓΟΙ                           4 ΩΡΕΣ
1ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ              4 ΩΡΕΣ
2ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ                 4 ΩΡΕΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ

1ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
2ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
3ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
4ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
5ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
6ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
7ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
8ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
9ο   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
10ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
11ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
12ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ
Ν. ΧΑΡΑΥΓΗ
1ο ΒΕΡΜΙΟΥ
1ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
2ο ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
1ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
2ο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΝΕΑΠΟΛΗ
ΤΣΟΤΥΛΙ
ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΛΙΒΑΔΕΡΟ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Χ. ΜΟΥΚΑΣ
6ο ΚΟΖΑΝΗΣ
9ο ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΙΑΝΗ


Read more

Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Κλάδων ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας και ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ16-Μουσικής στα Δημοτικά Σχολεία- ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΥΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
 ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
 ΤΗΛ:6936562768
 mail : tziorasof@yahoo.gr

Σας ανακοινώνω τα ονόματα των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Κλάδων ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας και 220 ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και 86 ΠΕ16-Μουσικής  που έρχονται στο Ν. Κοζάνης


ΠΑΛΑΠΑΪΔΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗΙΩΑΝΝΗΣΕΙΡΗΝΗΠΕ06
ΓΡΗΓΟΡΑΣΚΟΥΜΕΛΠΟΜΕΝΗΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΛΛΙΟΠΗΠΕ06
ΜΑΡΑΜΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣΚΑΙΤΗΠΕ06
ΚΟΡΟΣΙΔΟΥΕΛΕΝΗΙΩΑΝΝΗΣΣΟΦΙΑΠΕ06
ΤΣΟΓΚΑΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣΠΥΡΙΔΩΝΠΑΡΑΣΚΕΥΗΠΕ06
ΠΙΛΑΛΙΔΟΥΚΥΡΙΑΚΗΝΙΚΟΛΑΟΣΣΟΦΙΑΠΕ06
ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΥΘΕΟΔΩΡΑΧΑΡΙΣΙΟΣΜΑΡΙΑΠΕ06

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΜΑΡΙΑ                           ΠΕ06





ΚΑΠΟΥΛΙΤΣΑΑΝΝΑΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΦΡΟΔΙΤΗΠΕ070
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΑΡΓΥΡΩΙΩΑΝΝΗΣΕΛΕΝΗΠΕ070
ΜΕΔΙΤΣΚΟΥΕΥΔΟΞΙΑΧΡΗΣΤΟΣΣΕΒΑΣΤΗΠΕ070
ΚΟΤΤΙΑΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΙΩΑΝΝΑΠΕ070
ΓΚΑΛΟΝΑΚΗΔΗΜΗΤΡΑΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣΣΤΕΛΛΑΠΕ070
ΚΩΣΤΑΔΗΜΑΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΩΤΗΡΙΟΣΑΝΔΡΟΝΙΚΗΠΕ070
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥΣΤΕΛΛΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕΛΙΣΑΒΕΤΠΕ070


ΝΤΟΝΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΑΡΚΟΣΔΗΜΗΤΡΑΠΕ16.010
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥΜΑΡΙΝΑΚΥΡΙΑΚΟΣΑΝΤΩΝΙΑΠΕ16.010
ΜΥΛΩΝΑΕΛΕΝΗΔΙΟΝΥΣΙΟΣΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΠΕ16.010
ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΧΡΙΣΤΙΝΑΜΙΧΑΗΛΕΙΡΗΝΗΠΕ16.010

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.


Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών πατήστε εδώ.





Read more