Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Nature And Organisation - To You

Read more

Ποιόν θα στείλετε στο ειδικό δικαστήριο κύριοι βουλευτές της ΝΔ; Τον Καραμανλή ή τον Παπανδρέου;20130202-180348.jpgΓράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Ένα σοβαρό δίλλημα θα τεθεί το επόμενο διάστημα στους βουλευτές της ΝΔ, από το οποίο δεν θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεφύγουν.
Θα κληθούν να αποφασίσουν ποιός τελικά αλλοίωσε το έλλειμμα του 2009.
Ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου ;
Γιατί αν δεν τεθεί ζήτημα αλλοίωσης και ποινικών ευθυνών στο 15,4% της συμμορίας Γεωργίου, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, τότε αποτελεί αλλοίωση το 6% της Κυβέρνησης Καραμανλή.
Δεν μπορεί να είναι σωστά και τα δύο.
Ή συνιστά αλλοίωση το 15,4%, ή συνιστά αλλοίωση το 6%.
Και επειδή η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων συνιστά πλαστογράφηση του
ελλείμματος με ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, σε κάθε περίπτωση υπάρχει κακουργηματική πράξη, για την οποία, λόγω του ύψους της ζημίας, ο ποινικός κώδικας προλέπει ως ποινή την ισόβια κάθειρξη.
Ρωτάω λοιπόν τους βουλευτές της ΝΔ :
Ποιό από τα δύο ελλείμματα ήταν το σωστό και ποιό το πλαστογραφημένο;
Το 6% ή το 15,4% ;
Ποιόν θα στείλετε κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο κυρίες και κύριοι βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ ;
Τον Κώστα Καραμανλή ή τον Γιώργο Παπανδρέου ;
Read more

Υπουργείο Παιδείας: Ποιοι εκπαιδευτικοί απολύονται


Το υπουργείο Παιδείας μέσω της Διαύγειας δημοσίευσε τρία έγγραφα με αντίστοιχες απολύσεις εκπαιδευτικών. Η αιτολόγηση των απολύσεων είναι αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων ή αναξιοπρεπής και ανάξια για υπάλληλο διαγωγή. Διαβάστε αναλυτικά τις αιτιολογήσεις των απολύσεων.
Δείτε τα συνημμένα έγγραφα σε .pdf
Read more

ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑΑφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε πρωτοσέλιδο του πολιτικού περιοδικού «Επίκαιρα» με τίτλο, «Η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο», και άρθρο στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» 26/01/13 του Δρ. Ησαϊα Κωνσταντινίδη με τίτλο, «Με το ζόρι στη Νέα εποχή» & «Τρόϊκα εναντίον Ορθοδοξίας». Σε αυτά τα άρθρα οι συγγραφείς αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι η «Ελλάς που ξέραμε Τετέλεσται», στα χέρια των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων. Γιαυτό επιβάλλεται το συντομότερον δυνατόν αλλαγή στάσης της χώρας, με αλλαγή εξωτερικής πολιτικής για να σωθούμε, και να σωθεί η χώρα. Αφού οι Σιωνιστές Δυτικοί (ΗΠΑ & Ε.Ε.) στους οποίους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας, απεδείχθησαν εχθροί προς το Ελληνικό έθνος, επιβάλλεται στροφή προς  το αντίπαλο δέος, αλλιώς πάμε χαμένοι σαν Ελλάδα, και σαν Έλληνες.
ΑΝΑΛΥΣΗ:
                                    ——————–
Ο Λαός λέει, «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται»………..
Για τη διάσωση της πατρίδας επιβάλλεται στροφή προς Ρωσία διότι,
θα μας καταπιεί η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση,
με πολέμους με τους γείτονες, με φτώχεια και χρεοκοπία, και με τη λαθρομετανάστευση. Υπενθυμίζω το άρθρο 120 του συντάγματος,
«Η Διάσωση της πατρίδας αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων με κάθε μέσο.»
Αυτή η στροφή επιβάλλεται υπό τον όρον ότι η Ρωσία θα παραμείνει πιστή και δεν θα μας πουλήσει, ερχόμενη σε μυστικές συμφωνίες με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & E.E.
Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας εθνικός ηγέτης μεγάλου πολιτικού & πνευματικού διαμετρήματος, που θα βγάλει τη χώρα από το λάκκο των λεόντων. Πολιτικοί ανθρωπάκια σαν τους σημερινούς αχυρανθρώπους & δοσίλογους είναι λίαν επικίνδυνοι για την ύπαρξη και συνέχιση του Ελληνισμού. Πολιτικοί «ανθρωπάρια» που το παίζουν πατριώτες, απεδείχθησαν δειλοί και λίαν επικίνδυνοι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, λόγω δειλίας & ατολμίας, αφού είναι πιστοί στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Δύση». Μαζί με την αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, επιβάλλεται και αλλαγή οικονομικής πολιτικής, με μονομερή διαγραφή του χρέους, και εφαρμογή του διεθνούς νόμου περί «Σεισάχθειας». Πρότυπον στην οικονομική πολιτική η Ισλανδία.
Σήμερα όλα τα χρήματα του λαού, πηγαίνουν για τη διάσωση των τραπεζών, ντόπιων & ξένων, και όχι μόνο…..
Η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται από δοσίλογους πολιτικούς πράκτορες άλλοτε των Σιωνιστικών ΗΠΑ , και άλλοτε της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί με εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δημιούργησαν αυτήν την τεχνική οικονομική κρίση, έφαγαν τις μικροκαταθέσεις των Ελλήνων με τις μετοχές στο χρηματιστήριο, με το κούρεμα των ομολόγων, ενώ εκείνοι φυγάδευσαν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, για τα αφεντικά τους και τους ίδιους, ληστεύοντας τα δημόσια ταμεία, και άλλα σκάνδαλα,
«ων ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος»,  για να χρεοκοπήσει η χώρα εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης & Ν.Τ.Π. Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα. Δυνάμεις του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ έχουν στρατοπεδεύσει στη βόρεια Ελλάδα, και περιμένουν εντολές για δράση. Δυνάμεις Ισλαμιστών λαθρομεταναστών έχουν στρατοπεδεύσει σε πολλά σημεία της χώρας, «Τη ευγενή φροντίδι του αφελούς κράτους», και αναμένουν εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης για να δράσουν. (βλέπε Συρία, Λιβύη, κλπ.). Η Σιωνιστική διακυβέρνηση δεν θέλει ανάπτυξη στην Ελλάδα, θέλει μόνο υποδούλωση των Ελλήνων. Ξεκίνησαν από την Ελλάδα για να προχωρήσουν παγκοσμίως. Σκοπός η παγκόσμια κυριαρχία. Η Σιωνιστική Δύση (Ε.Ε. & ΗΠΑ), απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, λίαν επικίνδυνοι για την ασφάλεια της Ελλάδος και των Ελλήνων. Με άτολμους και φοβισμένους πολιτικούς, γόνους αχυρανθρώπων των Δυτικών, η αλλαγή στάσης της χώρας είναι ανέφικτη. Με γραικύλους πολιτικούς που διατάσσουν «Να καθόμαστε στα τέσσερα, μπροστά στα υπαλληλάκια της Τρόϊκα», το μέτρο της διάσωσης της χώρας, είναι ακατόρθωτον, ενώ η τρόϊκα ομολογεί λάθη
στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης της Ελλάδος.
Οι σημερινοί πολιτικοί δεν κυβερνούν την Ελλάδα, απλώς εκπροσωπούν τα μεγάλα αφεντικά, εντολές των οποίων εκτελούν.
Με Σιωνιστικά ανδρείκελα πολιτικούς που τρέμουν μπροστά στον Ερντογάν, το μέτρο της διάσωσης της πατρίδος είναι ακατόρθωτον.
Ενέδωσαν στις απαιτήσεις του Ερντογάν για ΑΟΖ, Θράκη, και τέμενος.
Η πατρίδα μας σήμερα δέχεται από τις Σιωνιστικές δυνάμεις της Δύσης,
μια μορφή πολέμου που περιλαμβάνει ασύμμετρες ενέργειες & απειλές,
εφαρμογή τρομοκρατικών ενεργειών, προπαγάνδα, ψυχολογικό πόλεμο,
οικονομικό πόλεμο, πολιτικές πιέσεις, πόλεμο θεάματος, κ.λ.π. εχθρικές ενέργειες. Αυτά πράττουν οι λεγόμενοι Δυτικοί «σύμμαχοι». Εάν δεν αντιδράσουμε γρήγορα, είμαστε τελειωμένοι σαν χώρα, & σαν Έλληνες
Το κράτος κοιμάται, η Στρατιωτική ηγεσία κοιμάται, η Εκκλησία κοιμάται, η πνευματική ηγεσία κοιμάται, οι θεσμοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ενώ ο εχθρός εργάζεται, και ο χρόνος κυλά εις βάρος μας.
Οι Δυτικοί «σύμμαχοι» έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, μια κατάσταση μεταξύ ειρήνης & πολέμου, ενοποιώντας το πόλεμο και την ειρήνη σε μια γκρίζα ζώνη.
Μετέτρεψαν όχι μόνο την Ελληνική θάλασσα σε γκρίζα ζώνη, μεταξύ γειτονικών εχθρικών χωρών, αλλά και την Ελληνική ενδοχώρα.
«Έλληνες» επιχειρηματίες, -αυτοί που τώρα πάνε με το Σαμαρά στο Κατάρ να προσκυνήσουν για Ισλαμικά κεφάλαια- πλήρως εναρμονισμένοι με τα συμφέροντα Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων, συμφωνούν με τη «συνεκμετάλλευση» της Ελληνικής ΑΟΖ
με το προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού το Τούρκο, σκεπτόμενοι μόνο το κέρδος, και όχι την Ελλάδα. Όλους αυτούς τους ρωτάμε, εάν τα πετρέλαια με το φυσικό αέριο είχαν βρεθεί στις Τουρκικές θάλασσες, θα έβαζαν οι άρπαγες Τούρκοι εμάς συνεταίρους;;;
Τελικά πήρανε απότο Κατάρ πενταροδεκάρες,(τα τρία-δύο), με αυτά τα κεφάλαια θα κάνουν τη Σαμάριο  ανάπτυξη;;;
Τώρα πουλάνε τη ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, & ΕΛΠΕ, υπάρχουν πιέσεις από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, εν μέσω χρεοκοπίας, να μην τα δώσουμε στους Ρώσους οι οποίοι πλειοδοτούν σε προσφορές, αλλά να τα πάρουν οι Σιωνιστικές εταιρίες των δυτικών «πιρ παρά». Θαυμάστε κόσμε θράσος
Εάν τα δώσουν στους δυτικούς μειοδότες των διαγωνισμών, αυτό θα θεωρηθεί εθνική προδοσία, με ότι αυτό συνεπάγεται.!!!
Τελικά οι Ρώσοι αηδιασμένοι από το βρώμικο παιχνίδι, και τη συμπεριφορά των δοσίλογων πολιτικών, με τους Σιωνιστές της Δύσεως, απεχώρησαν, και η Ελλάδα έχασε 1,4 δις. ευρώ. (Διαφορά προσφορών).
Αυτή είναι η Σαμάριος ανάπτυξη των δοσίλογων πολιτικών.
Για τους προδότες πολιτικούς δεν υπάρχει πρόβλημα με τη θηριώδη οικονομική διείσδυση των Τούρκων, που αγοράζουν τα πάντα.
Μέχρι το «Πασαλιμάνι» αγοράσανε, και οι Πειραιώτες «πέρα βρέχει».
Σιγά-σιγά οι Τούρκοι θα καταλάβουν όλη την Ελλάδα αμαχητί, και δεν θα πάρουμε «χαμπάρι». Με τη παρούσα κυβέρνηση των Σαμαροβουβουζέλων, έχουμε Τουρκοποίηση της Ελληνικής Οικονομίας. Όλα αυτά που έχουν συμβεί, και αυτά που θα ακολουθήσουν στις αποκρατικοποιήσεις, στην ΑΟΖ, στην υποθήκευση των κοιτασμάτων πετρελαίου-φυσικού αερίου, στα νέα μέτρα, στις πολιτικές εξελίξεις, στις εξεγέρσεις λαθρομεταναστών, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, αφήνουν αδιάφορους τους δοσίλογους πολιτικούς. Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό μια σαρωτική πολεμική επίθεση στο επίπεδο της υψηλής στρατηγικής.
Σκοπός τους είναι να οδηγήσουν την Ελλάδα ως χώρα, σε μια γεωπολιτική απαξίωση, και τον Ελληνικό λαό σε αφανισμό, με σκοπό την εξυπηρέτηση πλανητικών γεωστρατηγικών σχεδιασμών.
Τα γεγονότα τρέχουν στη γειτονιά μας, και εξελίσσονται δυσμενώς για τη Σιωνιστικές δυνάμεις της Δύσεως. Από την Αραβική Άνοιξη, πήγαμε στον Ισλαμικό χειμώνα. Για παράδειγμα η λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη», και το Ισλαμιστικό κίνημα, αμφότερα δημιουργήματα των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων, δημιούργησαν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Βλέπε Συρία, Αίγυπτο, Λιβύη, όπου το πείραμα δεν τους βγήκε, και τελικά εστράφη εναντίον τους. Το παιχνίδι με τους Ισλαμιστές δεν τους βγήκε σε καλό, αλλά τους γύρισε «Μπούμερανγκ».
Βλέπε τα νέα γεγονότα στην Αίγυπτο, όπου προσπαθούν να ανατρέψουν το νέο Ισλαμιστή ηγέτη Μόρσι, τον οποίον «Εκείνοι» ανέβασαν στην εξουσία, για να ρίξουν τον εθνικιστή πατριώτη Μουμπάρακ, νομίζοντας ότι ο Μόρσι θα είναι πιόνι τους, αλλά τη «πατήσανε». Τα αποτελέσματα της Αραβικής Άνοιξης ποία είναι;;;
Δυσμενή για τη Σιωνιστική Δύση, & τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Σιωνιστές Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, καταστρέφουν κράτη & έθνη που αντιτίθενται στη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π.
Έτσι το μόνο κράτος στη περιοχή αυτή που έχει μείνει να ανήκει στη Σιωνιστική Δύση είναι η Ελλάδα. Το Ισραήλ εξαιρείται αφού είναι η κοιτίδα & μητέρα πατρίδα-ιερός τόπος- της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Η Ελλάδα εκ των πραγμάτων έχει καταστεί μια γέφυρα μεγάλης σημασίας ενώνοντας κρίσιμα γεωσυστήματα του πλανήτη με τη Δύση. Όμως η Σιωνιστική Δύση δεν θέλει την Ελλάδα σαν γέφυρα, διότι μπορεί να αποκτήσει δική της υπόσταση, και τότε θα μπορούσε με ένα άξιο ηγέτη, να αυτονομηθεί από τη Σιωνιστική Δύση, και να προωθεί τα δικά της συμφέροντα. Η Ελλάδα πρέπει να νεκρωθεί σαν χώρα λέγουν οι σοφοί Σιωνιστές της παγκόσμιας δικτατορίας και Ν.Τ.Π. Η Ελλάδα πρέπει να μεταβληθεί σε μια αποτυχημένη χώρα. Δυστυχώς υπάρχουν εφιάλτες και γιοκαρίνοι πολιτικοί που εξυπηρετούν τα Σιωνιστικά αυτά σχέδια. Με λίγα λόγια, για τη μακρόπνοη στρατηγική της Σιωνιστικής Δύσης, μια κατεστραμμένη Ελλάδα, είναι απείρως προτιμότερη από μια φιλορωσική Ελλάδα. Τρέμουν στην ιδέα μήπως οι Ρώσοι κατέβουν στις θερμές θάλασσες, και αποκτήσουν βάσεις στα Ελληνικά νησιά, και στο Ελληνικό Αιγαίο. Ο υψηλής στρατηγικής πόλεμος που εφαρμόζεται εναντίον της Ελλάδας, βασίζεται στην αποδόμηση των κρατικών δομών, στη καταστροφή του κοινωνικού ιστού του Ελληνισμού δια της χρεοκοπίας και της λαθρομετανάστευσης, και στην αρπαγή του εθνικού ορυκτού πλούτου. Τώρα γονατίζουν τους Έλληνες με βαριά φορολογία, τα έσοδα της οποίας πάνε όλα στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Δια της λαθρομετανάστευσης έχει τεθεί σε κίνηση ένας μηχανισμός δημιουργίας μιας Ελλάδας, χωρίς Ελληνικό λαό, όπου οι Έλληνες θα αποτελούν απλώς μια Χριστιανική Ελληνική συνιστώσα, των όλων Ισλαμιστών κατοίκων αυτής της χώρας. Φόρους θα πληρώνουν μόνον οι εναπομείναντες Έλληνες Χριστιανοί γηγενείς, η μικρή Ελληνική Χριστιανική μειονότητα- συνιστώσα, αφού οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, δεν είναι γραμμένοι στις λίστες των εφοριών του νέου κράτους που θα λέγεται Υunanistan!!
Όμως ας προσέξουν, μήπως και πάλιν τη πατήσουν, όπως την πάτησαν στις Αραβικές χώρες, που τους βγήκε Εθνικιστικός Ισλαμισμός……..
Οι δε «Ελληνοποιημένοι» κάτοικοι αυτής της χώρας, δεν θα έχουν Ελληνική συνείδηση, αλλά ως πρόβατα θα εκτελούν τις επιθυμίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Δυστυχώς ευρίσκονται «Έλληνες» πολιτικοί περιβεβλημένοι με το μανδύα του Δημοκράτη, που εκτελούν αυτά τα σχέδια των Σιωνιστών επικυρίαρχων του πλανήτη.
Αυτά όλα δεν ανάγονται σε θεωρίες συνωμοσίας, αφού τα βλέπουμε υλοποιούμενα καθημερινώς εις βάρος της πατρίδας.
Η Τουρκία κατάφερε να ξεφύγει το κίνδυνο αυτό, λόγω ισχυρής πολιτικής ηγεσίας, η Αλβανία επίσης. Η Ελλάδα έγινε ήδη θήραμα λόγω ανίκανης δουλικής πολιτικής ηγεσίας των Σαμαροβουβουζέλων.
Η Ελλάδα έχει στα χέρια της ένα τεράστιο ατού, τη γεωπολιτική της σπουδαιότητα, αλλά οι πολιτικοί της είναι ανάξιοι, ανίκανοι, και πολύ μικροί για να την εκμεταλλευθούν. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας κρύβει πίσω του αδυναμία και όχι ισχύ. Οι γραικύλοι πολιτικοί της χώρας έφθασαν μέχρι το σημείο να εισηγούνται όσοι είναι Χριστιανοί σε αυτή τη χώρα, να πληρώνουν ειδικό φόρο για τη μισθοδοσία των ιερέων, ενώ εμείς οι Χριστιανοί πληρώνουμε φόρους για τη μισθοδοσία των Μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων, Μουφτήδων, και Ιμάμηδων, και κληρικών άλλων θρησκειών. Οι δε Εβραίοι το θρήσκευμα, οι κατοικούντες και θησαυρίζοντες στη χώρα αυτή των θαυμάτων, είναι παντελώς αφορολόγητοι.
Οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι της Γης, αφού υπέταξαν τη χώρα, τη χρησιμοποίησαν σαν πειραματόζωο, και σαν μοντέλο για να τελειώνουν με την Ευρώπη των Εθνών, ώστε να επιφέρουν τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Ήρθε η Τρόϊκα για οικονομικούς λόγους, επειδή δανειστήκαμε από αυτούς, αλλά όχι να κάτσει στο σβέρκο μας για πάντα να μας επιβάλλει τις θελήσεις της σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων. Σήμερα εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πρωθυπουργό το Σαμαρά, αλλά το Ράϊχενμπαχ. Χάσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία!!! Ακόμη και με την Ορθοδοξία ασχολούνται οι υπαλληλίσκοι της Τρόϊκα, και οι Αρχιερείς μας «πέρα βρέχει». Προσκυνάνε και αυτοί σαν τους δοσίλογους πολιτικούς τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και ψάλλουν στις ορθόδοξες Χριστιανικές εκκλησίες, καλογερίστικη φανατική υμνολογία προς δόξαν της Σιών.
Οι Δεσποτάδες μας αισθάνονται  υπερήφανοι να κρεμάνε παράσημα στους Σιωνιστές πολιτικούς προδότες της πατρίδος. Με τέτοια ηγεσία, Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι καταδικασμένες, βαδίζουν στην οδό της απωλείας. Η εφημερίς «Ε.Ω.» γράφει «Τρόϊκα εναντίον Ορθοδοξίας». Με το «ζόρι» πάνε να μας βάλλουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα (Τόμσεν & Σιωνιστική παρέα), πρέπει να εκδιωχθούν από τη χώρα, είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλειά μας, και την ακεραιότητα της χώρας.
Όπως γράφει ο Δρ. Ησαϊας Κωνσταντινίδης στην Ε.Ω. υπάρχει σε εξέλιξη ένα σχέδιο με το όνομα «Φάρος της Ανατολής» που προβλέπει,
1.-Τη διάλυση των Βαλκανικών κρατών, βασικά της Ελλάδος, λόγω εθνικής & θρησκευτικής ομοιογένειας. Σ.Σ. Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, & Βουλγαρία, εξαιρέθηκαν του σχεδίου αυτού, αφού τυγχάνουν της ευνοίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
2.-Τη δημιουργία υπερεθνικών σχηματισμών-μορφωμάτων, που να υπερβαίνουν έθνη, παραδόσεις, ιστορία, πολιτισμό, θρησκευτικές δοξασίες, ήθη και έθιμα. Σ.Σ. Μόνο το Ισραήλ να μείνει απρόσβλητο.
3.-Τη βίαιη ή ειρηνική αλλαγή συνόρων και μετακινήσεις πληθυσμών.
(Βλέπε Σερβία με Κόσοβο, κλπ.)
(σ.σ. ειρηνική αλλαγή συνόρων είναι πρόθυμοι να κάνουν οι «Έλληνες»
δοσίλογοι πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να φανούν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά τους.)
(Βλέπε δηλώσεις κυρίας Μπενάκη προς Παπούλια).
4.-Την ανάμειξη των γηγενών πληθυσμών, με αλλοεθνείς εθνοτικές οντότητες, οι οποίες σιγά-σιγά, θα εκτοπίσουν τους ντόπιους, διαμορφώνοντας μια ξένη πραγματικότητα για την Ελλάδα χωρίς Έλληνες. ( Σ.Σ. αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν τώρα με τη λαθρομετανάστευση, υλοποιώντας το πρωτόκολλο Νο: 22 των «σοφών»  Πλανηταρχών). Αυτά όλα μπόρεσαν να τα εφαρμόσουν με προδοτική πολιτική ηγεσία, εγκαθιστώντας αχυρανθρώπους πολιτικούς στο τιμόνι της χώρας, τους οποίους ο αφελής λαός ψηφίζει. Ο λαός ψηφίζει πιόνια των Κοσμοκρατόρων εχθρών της πατρίδος.
Για να τα πετύχουν όλα αυτά βασικός στόχος είναι η υπονόμευση και καταστροφή της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού, παράδοσης, και Βυζαντινής θρησκείας, της Ορθοδοξίας, και η διοικούσα εκκλησία
της Βυζαντινής Ορθοδοξίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Το έχουμε ξαναγράψει, αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν σε Ισλαμοποίηση της πατρίδας, και σε εξαφάνιση των Ελλήνων, αλλά και της Βυζαντινής Ορθοδοξίας, και οι πολιτικοί, και οι Αρχιερείς μας «πέρα βρέχει»…….
Καλά από τους προδότες πολιτικούς δεν περιμένουμε τίποτε, ή μάλλον καταστροφή περιμένουμε, αλλά από τους Βυζαντινούς Αρχιερείς μας;;;
Γιατί παίζουν το ρόλο των Αρχιραββίνων Άννα & Καϊάφα;;;;
Οι Βυζαντινοί Αρχιερείς πρέπει να ξεσηκώσουν το λαό, όπως κάποτε ο ηρωϊκός Χριστόδουλος, αφού οι δοσίλογοι πολιτικοί προσφέρουν Γη & Ύδωρ, στα μεγάλα αφεντικά του Παντοκράτωρος Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πολιτικοί μας-εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν τη χώρα- απεδείχθησαν εντολοδόχοι, υποτελείς, δειλοί, φοβισμένοι, προδότες, εφιάλτες, γιοκαρίνοι, ανίκανοι, ανάξιοι, πιόνια, μαριονέτες & φαφλατάδες, των εθνικών πατριωτικών προσδοκιών, πάντα στην εξυπηρέτηση των σκοπών της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και στην ικανοποίηση των Τουρκικών αξιώσεων. Οι δειλοί & δοσίλογοι πολιτικοί στέλνουν τα ΜΑΤ εναντίον απεργών & διαδηλωτών Ελλήνων, και κατεβάζουν τα παντελόνια στους Σιωνιστές πολιτικούς ηγέτες της Ε.Ε.
Ήδη άρχισε ο τεμαχισμός της Ελλάδος αφού στη Θράκη μας σήμερα υπάρχει Τούρκικη συνδιαχείρηση, και στο Αιγαίο ευρίσκεται σε εξέλιξη μια τέτοια κίνηση, για αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου υπό των αρπακτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Σιωνιστές Αμερικανοί & Ισραηλινοί καταστρέφουν κράτη & έθνη που αντιτίθενται στη Σιωνιστική λαίλαπα.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, για να σώσουμε τη χώρα
επιβάλλεται αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και στροφή προς το αντίπαλο δέος, υπό την προϋπόθεση ότι η Ρωσία μας θέλει, και δεν θα μας πουλήσει, με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε.
Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση, τόσο η χώρα θα βυθίζεται στο χάος, για να πέσουμε σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά των Τούρκων.
Για τους πολιτικούς που κάνουν συμφωνίες με το Τούρκο, να ξέρουν ότι ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται ποτέ.
Όμως με δειλούς πολιτικούς πιόνια του διεθνούς Σιωνισμού, του τύπου Σαμαροβουβουζέλων, η διάσωση της χώρας είναι επιχείρηση μη διαχειρίσημη. Υποσχέθηκαν στον Ερντογάν τέμενος στην ιστορική Αθήνα, χωρίς αντάλλαγμα, ενώ οι Τούρκοι κάνουν πάλι τζαμί την Αγία Σοφία!!! Ο Σαμαράς αντί για επενδύσεις, έφερε τζαμί και τέμενος από τους αραπάδες του Κατάρ.
Οι Ρώσοι –σε αντίθεση με άλλους λαούς- έχουν ακόμη τη δύναμη που τους κάνει να θέλουν να επιβιώσουν σαν έθνος, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που υποτάχθηκαν στη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
Οι Ευρωπαίοι με τη πατέντα της λαθρομετανάστευσης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, οδηγούνται στους σκοπούς της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. όπου θα εκλείψει η τοπική εθνική παράδοση κάθε Ευρωπαϊκού έθνους. Αυτό είναι που διαφοροποιεί τους Ρώσους που γεννούν εθνικούς πατριώτες ηγέτες, και ανθίστανται στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για διαπλανητική Σιωνιστική κυριαρχία.
Ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν, ενσαρκώνει ακριβώς αυτή τη θέληση για ζωή και κυριαρχία του Ρωσικού λαού. Αυτό ακριβώς είναι που λείπει από τη χώρα μας, και από τις Ευρωπαϊκές χώρες. Η δυναμική και η θέληση για επιβίωση. Έχουμε παραδοθεί στις θελήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Η Σιωνιστική Δύση, συνεπικουρούμενη από τη Τουρκία των ντονμέδων, θέλει να κλείσει το Αιγαίο, να το κάνει μια κλειστή λίμνη, για γεωστρατηγικούς σκοπούς του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Να εγκλωβίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα (Εύξεινο Πόντο), και να κατακερματίσει την Ελλάδα. Οι δειλοί πολιτικοί μας, νομίζουν ότι με τη πολιτική της υποτέλειας θα σώσουν τη χώρα, από τα σχέδια της Ν.Τ.Π.
Τώρα χρειάζεται ένας εθνικός πατριώτης ηγέτης πολιτικός να προβεί σε κινήσεις πολιτικές & διπλωματικές τέτοιες, ώστε με συμφωνίες με το αντίπαλο δέος, να ανατρέψει τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά σχέδια
των Σιωνιστών, για τη γεωγραφική αυτή περιοχή, υπό την προϋπόθεση ότι η Ρωσία θα συνεργαστεί πιστά, και δεν θα μας πουλήσει, ερχόμενη σε μυστικές συμφωνίες με τους Σιωνιστές Αμερικανούς.
Εάν δεν κάνουμε μια τέτοια πολιτική κίνηση ματ, είμαστε χαμένοι σαν Ελλάδα, και σαν Έλληνες. Η άνοδος των μαύρων μυρίων από την Αφρική, θα μας καταπνίξει σαν Έθνος, ο Ελληνισμός θα εκλείψει!!!
Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, με τη λαθρομετανάστευση και μόνο, θα μας εξαφανίσουν.
Μπορεί να φαίνεται απλοϊκή, γραφική, και μη διπλωματική μια τέτοια κίνηση, αλλά θυμίζω τη λαϊκή ρήση, «Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», και πάλιν, «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται……»
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Το ΝΑΤΟ με το Τούρκο είναι ST-BY.
Θα κατεβάσουμε τους Ρώσους κάτω, υπό τον όρο ότι θα εγγυηθούν την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας, έναντι των λύκων και άλλων αρπακτικών της Σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας.
Τις λεπτομέρειες των ελιγμών και διπλωματικών χειρισμών της επιχείρησης, -κίνησης ματ- αφήνω στους πατριώτες διπλωμάτες μας, εάν ακόμη παραμένουν πατριώτες, και δεν έχουν διαφθαρεί από τους Σιωνιστές προδότες και εφιάλτες της πατρίδος πολιτικούς.
Η κατάσταση της χώρας έχει φθάσει σε επικίνδυνο καμπή, η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις τύχες της χώρας στους λύκους & φίδια της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις αποδυναμούνται. Οι θεσμοί της χώρας κοιμούνται. Η προδοσία επί θύραις. Οι Τούρκοι καιροφυλακτούν να «μπουκάρουν», όπως έκαναν στη Κύπρο. Τότε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και παρέα, θα πανηγυρίζει με την ολοκλήρωση των σατανικών σχεδίων τους για τη περιοχή αυτή.
Η Τουρκοποίηση της Θράκης, και το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους-Αλβανούς Σκοπιανούς, είναι ισοδύναμα με καρατόμηση της Ελλάδος. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να ευημερήσουμε, για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά μας, και όχι για να καταστραφούμε.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα σκοπό έχουν,
1.- Το γεωπολιτικό έλεγχο της χώρας, υπό των Σιωνιστικών δυνάμεων.
2.- Τον έλεγχο στον εθνικό της πλούτο.
3.- Τη «πολυπολιτισμική» μετάλλαξη της χώρας, δια της λαθρομετανάστευσης.
4.- Τον αφελληνισμό παιδείας, θρησκείας, πολιτισμού, & ΜΜΕ.
5.- Τη καταστροφή της οικονομίας.
6.- Τη καταστροφή της Ορθοδοξίας.!!!
Όπως γράφει ο Περικλής Νεάρχου, πρέσβης ε.τ. στα «Επίκαιρα»,
«Ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει πλήρη επίγνωση για το τι διακυβεύεται, και να οργανώσει αναλόγως τον πολιτικό και εθνικό του αγώνα, για την προάσπιση και διασφάλιση του μέλλοντός του.»
Εάν ο Ελληνικός λαός αποφασίσει, μπορεί να ακυρώσει αυτή την επίθεση της Σιωνιστικής δικτατορίας, αν επιλέξει να ζήσει αντί να πεθάνει. Να διεκδικήσει ένα μέλλον που θα βασίζεται στο τεράστιο γεωπολιτικό, και ιστορικό δυναμικό της πατρίδας μας.
Υπενθυμίζω το άρθρο 120 του συντάγματος, για διάσωση της πατρίδος
με κάθε μέσο.
                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                        Διεθνολόγος
                                        E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγές:
1.- Πολιτικό περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»
2.- Εφημερίς  «ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΩΡΑ»
Read more

Ο φόβος εκλογικού αιφνιδιασμού και η «στροφή» Τσίπρα
Ασφυκτικές πιέσεις από την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ (Αριστερή Πλατφόρμα) προκειμένου να επιστρέψει τάχιστα στις προγραμματικές του θέσεις, που προβλέπουν μεταξύ άλλων ακύρωση μνημονίου και δανειακών συμβάσεων θα δεχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ο Τσίπρας εμφανίζεται προετοιμασμένος να υποστεί την κριτική των συντρόφων του για την αιφνιδιαστική αλλαγή στροφής στην γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι οι αδέξιες και άκομψες κυβιστήσεις που έκανε τον τελευταίο μήνα δεν είναι συμπτωματικές ή τυχαίες, αντιθέτως αποτελούν προσωπική του επιλογή. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας, τρέμοντας και μόνο με την ιδέα ότι ο Σαμαράς μπορεί να τον αιφνιδιάσει και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, επεχείρησε μέσα σ’ ένα σύντομο πολιτικό χρόνο να αλλάξει την γραμμή του κόμματος και να την προσαρμόσει σε μία πιο ρεαλιστική πολιτική. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί εάν έπεισε την κοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να…στρίβει έως ότου αισθανθεί ότι σε περίπτωση εκλογικού αιφνιδιασμού θα μπορέσει να αντιμετωπίσει από άλλη θέση τον Αντώνη Σαμαρά. Συνεργάτες του τού εισηγούνται να εγκαταλείψει πλέον την συζήτηση γύρω από το μνημόνιο αλλά και ό,τι παραπέμπει στο παρελθόν. πχ. σκάνδαλα, εξεταστικές και άλλου τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που όπως αποδείχτηκε και από τους χειρισμούς για την λίστα Λαγκάρντ δεν ωφελούν πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Προς το παρόν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα επιδιώξει να πέσουν οι τόνοι εφαρμόζοντας την γνωστή προσωπική συνταγή του… πέρα βρέχει. 


Πηγή: Rizopoulos Post 
Read more

Το αυριανό Χωνί20130202-130308.jpg
Προδημοσιεύσεις μπορείτε να διαβάσετε εδω.
Read more

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Δραματικές ώρες περνά ένας 31χρονος Πατρινός, ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη λόγω της οικονομική κρίσης βρέθηκε να είναι άνεργος, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε που να κοιμηθεί.

Ο νεαρός άντρας που έχει δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και είναι χειριστής μηχανημάτων, ενώ γνωρίζει και την τέχνη του ηλεκτροσυγκολλητή, έφτασε στο σημείο πριν από λίγες ημέρες να βγει σε εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και να απευθύνει έκκληση για δουλειά.

Ο 31χρονος έχει φτάσει στα όριά του, ενώ τις επόμενες ημέρες του έχουν ζητήσει να εγκαταλείψει το χώρο που του παραχώρησαν μέσα σε μηχανουργείο για να κοιμάται...

Όπως γράφει το patrastimes, ο ίδιος εξομολογήθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, πως το κράτος φρόντισε να του ρίξει και την χαριστική βολή, καθώς έλαβε ειδοποιητήριο από την εφορία, με το οποίο τον καλούσαν να πληρώσει χαράτσι για ένα σπίτι που δεν του ανήκει, επειδή κάποτε το ‘χε νοικιάσει και είχε το συμβόλαιο του ρολογιού στο όνομά του.

Τα όσα ανέφερε για το πώς ένιωσε όταν παρέλαβε το ειδοποιητήριο αποκαλύπτουν την απελπισία και την απόγνωση του νεαρού άντρα:

«Αρχικά νόμισα πως κάποιος βάλθηκε να μου κάνει πλάκα ή να παίξει με την δυστυχία μου. Ξέρετε τι είναι να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε έχουν πετάξει από το σπίτι που νοίκιαζες, να μην σου 'χει μείνει τίποτα και να λαμβάνεις ειδοποίηση για να πληρώσεις χαράτσι για κάτι που δεν έχεις ούτε σαν ενοικιαστής με αποτέλεσμα να κοιμάσαι σε ένα ράντζο μέσα σε μηχανουργείο;» 
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/15937-zitoun-apo-ate
Read more

Πούλησαν στην Τουρκία νησί! - Κρύβονται για να μην το ανακοινώσουν - Που πάει η χώρα?


dakepekoz: Όχι πλέον κάθε μέρα, αλλά κάθε λεπτό που περνάει τα πράματα γίνονται χειρότερα!
Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι «το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό: Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί!
Και το ερώτημα είναι πιο νησί? Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία είναι ζήτημσ κρίσιμο ...
Και ποιος ενέκρινε την πώληση του νησιού? Μηπως πρέπει ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ενημερωθούν ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ότι υπάρχουν ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ειδικά, ΑΛΛΑ ΚΑΙ στρατοδικεία Που ΘΑ πρέπει ΝΑ λογοδτήσουν ΑΝ ΚΑΤΙ Πάει στραβά ΓΙΑ ΤΑ Ελληνικά συμφέροντα ΣΤΑ ελληνοτουρκικά ΚΑΙ κριθεί Ότι π.Χ.η τουρκική ιδιοκτησία στην μαρίνα της Μυτιλήνης έπαιξε πρακτόρικο ρόλο σε ένα "θερμό" επεισόδιο?
Έτσι, μετά το εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών μαρίνων στον μεγάλο τουρκικό επιχειρηματικό όμιλο, Dogus Grubu, τώρα, δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Türkiye, ένα μεγιστάνας, αναφέρει ΌτιΠροέδρος γνωστής τουρκικής λέσχης, αγόρασε πρόσφατα και για πρώτη φορά ένα ελληνικό νησί για να το μετατρέψει, όπως υποστήριξε, σε τουριστικό παράδεισο, φυσικά με όλα τα οικονομικά οφέλη να πηγαίνουν κατ 'ευθείαν στην Τουρκία.
Το νέο αυτό σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, η πώληση αυτού του νησιού είναι η αρχή και νέων πωλήσεων ελληνικών νησιώτικων εκτάσεων στους Τούρκους.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι Έλληνες αναγνώρισαν πως οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι πελάτες στις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται συνεχώς στην ελληνική αγορά.
Ο ίδιος ο Έλληνας πρόεδρος της Eurοpean Ταξίδια Τουριστικά, (το ευρωπαϊκό τους μάρανε), Παύλος Σωτηρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στους Τούρκους ότι "Eνώ υπάρχουν περί τις δέκα ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά νησιώτικης γης στην Ελλάδα, (καθώς όλα πλέον ξεπουλιούνται σε τιμή ευκαιρίας από την προδοτική κλίκα που μας κυβερνά), οι Τούρκοι φέροντα σαν οι πιο σοβαροί πελάτες και για τον λόγο αυτό προτιμούνται από την ελληνική κυβέρνηση και πληρώνουν όσο-όσο "!
Η διευθύντρια του Eurοpean Ταξίδια Τουριστικά, Κατερίνα Πάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι οι πιο σοβαροί πελάτες για αγορά ελληνικής τουριστικής γης και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν ήδη ανοίξει επιχειρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε ... 12 ελληνικά νησιά.
Στην ερώτηση ποιος είναι ο περίφημος Τούρκος μεγιστάνας που πρώτος αγόρασε ελληνική νησιώτικη γη, η Κ.Πάλα δεν αποκάλυψε το συγκριμένο όνομα του προφανώς για ευνόητους λόγους.
Το ζήτημα είναι ποιο ελληνικό νησί αγόρασαν οι Τούρκοι? Όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr στις 21/01/2013 αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα privateislandsonline .com έφερε να πωλούνται οι οι νησίδες Τοκμάκια στα ανοικτά του Μανταμάδου της Λέσβου, πολύ κοντά στην μικρασιατική ακτή με τιμή εκκίνησης τα 4.000.000 ευρώ.
Λεπτομέρεια: Οι βραχονησίδες όπως φαίνεται και στο χάρτη βρίσκονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι από την Β.Α ακτή της Λέσβου. Ελέγχουν το δίαυλο του νησιού με την μικρασιατική ακτή και κατά συνέπεια αποτελούν έδαφος υψηλού στρατηγικού ενδιαφέροντος.
Γράφαμε τότε ότι: "Προφανώς κάποιοι κύκλοι επεξεργάζονται την ανάδειξη και ενδεχομένως τον εποικισμό των βραχονησίδων του Ανατολικού Αιγαίου, με απώτερο στόχο την μείωση της ελληνικής κυριαρχίας καθώς σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο: «Σε ένα νησί αναγνωρίζεται υφαλοκρηπίδα μόνον όταν στο έδαφός του ασκείται έστω και μικρή οικονομική δραστηριότητα ".
Μέχρι σήμερα, τα νησάκια ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους, σε βοσκούς. Βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τις ακτές της Λέσβου ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους σε βοσκούς. Η ομορφιά τους, αφήνει τους επισκέπτες άφωνους.
Πρόκειται για ομάδα μικρών νησιών ανατολικά της Λέσβου στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη κτηνοτροφία, το ψάρεμα και τον τουρισμό.Χαρακτηρίζονται από απόκρημνες και βραχώδεις ακτές).
Συγκεκριμένα πρόκειται για περισσότερα από 1.900 στρ. της περιοχής που καλύπτονται από τη Ζώνη Ειδικής Προστασίας ΝΗΣ ΔΕΣ ΛΕΣΒΟΥ (Σ Υ ΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΜΑΡΟΝΗΣ ΩΝ, Κ εγώ ΔΩΝΑΣ, ΑΓ ΟΣ ΓΕΩΡΓ ΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣ , ΚΛΠ.).
Οι νησίδες Τοκμάκια πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένο σχέδιο για την αξιοποίηση πολλών βραχονησίδων του Αιγαίου στα μέσα της δεκαετίας του 90 '.
Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 1995 η ελληνική κυβέρνηση μελετούσε ένα πρόγραμμα εποικισμού μικρονησίδων με κρατική επιδότηση. Ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην ανάπτυξη μιας μορφής αγροτικού τουρισμού.
Και να πούμε και κάτι άλλο: Είναι γεγονος ότι με νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου, εξαιρέθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πιο συγκεκριμένα το ΓΕΝ από την κατάθεση γνωμοτότησης, η οποία μπορούσε να μπλοκάρει τέτοιου είδους πωλήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή το ΓΕΝ ή το ΓΕΕΘΑ πρέπει να παρακολουθούν άπραγοι αυτό που συμβαίνει στην χώρα και να μην θέτουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Read more

Όταν χαρίζετε τους ήρωες στην Χρυσή Αυγή και κρατάτε τους Μαντέληδες, μην σκούζετε…


20130202-120937.jpgΕκπληκτικό άρθρο του Πιτσιρίκου εν όψει της αποψινής συγκέντρωσης για τους ήρωες των Ιμίων που διοργανώνει η “Επιτροπή Εθνικής μνήμης”. Όταν μέρος της Αριστεράς υποτάχθηκε στους σχεδιασμούς Σημίτη, όταν ινστρούχτορες ομοϊδεάτες του Τσουκάτου αλώνιζαν μετατρέποντας ελευθεριακούς σε γερμανοτσολιάδες , όταν κάποιοι χαρίζουν λαϊκούς ήρωες όπως αυτοί των Ιμίων, ας μην σκούζουν μετά για “αυγά του φιδιού” και ομελέτες. Γιατί σε λίγο θα δουν καμμιά αφίσα του Τσε με μαίανδρο και θα τρέχουν να σβήνουν τατού και γκραφιτι δωματίου.
Όταν ακόμα και οι προκηρύξεις του λεγόμενου “αντάρτικου πόλης” ταυτίζονται με τις απόψεις του ΓΑΠ, ας σιωπήσουμε. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τις προκηρύξεις της ΕΟ 17Ν του 1997 και συγκρινετε με τα σημερινά “περίεργα” πονήματα.
Διαβάστε το άρθρο:
Ένα μεσημέρι του καλοκαιριού του 2004, έφευγα από το Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Την ημέρα εκείνη τα μέσα μαζικής μεταφοράς είχαν απεργία, οπότε πέρασα απέναντι και περίμενα για ταξί. Για καλή μου τύχη, ένα ταξί με έναν επιβάτη σταμάτησε και κάθισα στο πίσω κάθισμα.
Πριν το ταξί ξεκινήσει, δυο ακόμα άνθρωποι –ένας αξιωματικός και μια υπαξιωματικός του 
Στρατού που περίμεναν έξω από το Πεντάγωνο- παρακάλεσαν να μπουν στο ταξί.
Φυσικά, κανείς μας δεν είχε αντίρρηση, αφού είναι γνωστό πως, τις ημέρες που απεργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τον ρόλο αυτό τον παίζουν τα ταξί. Έκατσα πίσω από τον οδηγό και επιβιβάστηκαν και αυτοί.
Ο οδηγός του ταξί είχε μια διαβολεμένη διάθεση για κουβέντα, η οποία φούντωσε από την παρουσία των δυο στρατιωτικών.
Από τις πρώτες φράσεις του έγινε φανερό πως ήταν οπαδός της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μια εποχή που, όταν έμπαινες σε ταξί, ήταν να σαν να έμπαινες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Βέβαια, μετά την χρεοκοπία και τις ατελείωτες ώρες αναμονής για επιβάτη στις πιάτσες, οι οδηγοί ταξί έχουν μια πιο επαναστατική διάθεση.
Ο οδηγός του ταξί αποθέωνε την νεοεκλεγμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έβριζε το ΠΑΣΟΚ. Πολύ θα ήθελα να ήξερα τι έχει να πει σήμερα. Μάλλον θα ψηφίζει Χρυσή Αυγή.
Μιλούσε ακατάπαυστα και εκθείαζε τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας. Υποστήριζε πως τον γνώριζε προσωπικά και πως ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πατριώτης. Δεν του απαντούσε κανείς μας. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία διάθεση για συζήτηση. Με απασχολούσαν τα δικά μου προβλήματα.
Ο οδηγός του ταξί, απτόητος, άρχισε να ρίχνει εθνικοπατριωτικές κορώνες, με την ελπίδα να συγκινήσει τουλάχιστον τους δυο στρατιωτικούς. Τζίφος.
Και τότε άρχισε να μιλάει για τα Ίμια. Για την «προδοσία» του Κώστα Σημίτη, για το ΠΑΣΟΚ που πρόδωσε την πατρίδα, για τον πατριώτη Καραμανλή που θα βούλιαζε τα τουρκικά πλοία και για «τα παλικάρια μας που χάθηκαν».
Επειδή κανείς μας δεν του απαντούσε, είχε αποφασίσει πως είμαστε όλοι πασόκοι του κερατά. Δεν του περνούσε καν από το μυαλό πως μπορεί να ήμασταν κουρασμένοι άνθρωποι που θέλουν μόνο να πάνε στα σπίτια τους.
Η βελόνα είχε κολλήσει στα Ίμια, την προδοσία, τις σημαίες και τα ηρωικά παλικάρια μας που σκοτώθηκαν. Είχε πάθει ντελίριο. Έκανε και ζέστη εκείνη την ημέρα.
Αφού βεβαιώθηκα πως ήμουν κοντά στον προορισμό μου, αποφάσισα να μιλήσω:
«Κοιτάξτε, επειδή εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και δεν γουστάρω τα έθνη και τις πατρίδες, μήπως θα μπορούσατε να μου θυμίσετε τα ονόματα των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν στα Ίμια;».
Σιωπή. Έβλεπα το πρόσωπό του στον καθρέφτη. Ήταν κατακόκκινος. Ήταν έτοιμος να κάνει μπαμ.
«Τι σημασία έχει αυτό;» «Ε, πώς δεν έχει; Αφού είστε πατριώτης και λέτε πόσο σας πείραξαν τα Ίμια, θα πρέπει τουλάχιστον να θυμάστε τα ονόματα των αξιωματικών που σκοτώθηκαν κάνοντας το καθήκον τους» «Δεν τα θυμάμαι τώρα!» «Θα σας τα θυμίσω εγώ: Γιαλοψός, Καραθανάσης, Βλαχάκος»
Είχε γίνει μπαρούτι. Αν είχε όπλο, θα με πυροβολούσε. Δεν είχε. Πάντως, έβγαλε τον σκασμό. Επιτέλους.
Λίγο μετά, κατέβηκα στο ύψος της Πύλης του Αδριανού. Οι δυο στρατιωτικοί κατέβηκαν για να μπορέσω να βγω από το ταξί. Ο αξιωματικός –με τον οποίο δεν είχα ανταλλάξει ούτε μια κουβέντα- μου έσφιξε δυνατά το χέρι και μου χαμογέλασε.
Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ με τους Έλληνες αξιωματικούς που σκοτώθηκαν από την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια.
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι πώς και γιατί τους «χαρίσαμε» στους ακροδεξιούς.
Είναι πραγματικά ακατανόητη η στάση μεγάλου μέρους του κόσμου της Αριστεράς απέναντι στους νεκρούς των Ιμίων. Λες και οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί ήταν φασίστες. Δεν ήταν. Ήταν τρεις Έλληνες στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν ενώ τηρούσαν τον όρκο τους. Όχι σε ξένο έδαφος. Δεν βρίσκονταν σε κάποια επιθετική αποστολή σε ξένη χώρα. Ήταν εντός της ελληνικής επικράτειας. Εκτελούσαν διαταγές και υπερασπίζονταν τη χώρα τους.
Μπορώ να καταλάβω την απέχθεια για τους αστυνομικούς• στην πλειοψηφία τους είναι σκυλιά του συστήματος, στρέφονται εναντίον των πολιτών και καθημερινά πληροφορούμαστε πως υπάρχουν βασανιστές και επίορκοι αστυνομικοί.
Αλλά για τους στρατιωτικούς γιατί; Ακόμα κι αν πιστεύεις στην παγκόσμια ειρήνη και διαφωνείς με την ύπαρξη στρατών, αν έχεις έστω και ελάχιστη γνώση της πρόσφατης ιστορίας, ξέρεις πως, ρεαλιστικά, δεν μπορεί σήμερα μια χώρα σαν την Ελλάδα να μην έχει στρατό.
Άλλωστε, οι τρεις Έλληνες που σκοτώθηκαν στα Ίμια, ήταν αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού. Δεν ήταν καν καραβανάδες. Το Πολεμικό Ναυτικό είναι παραδοσιακά δημοκρατικό.
Το επιχείρημα πως οι ακροδεξιοί έκαναν σημαία τους τα Ίμια δεν μπορεί να σε κάνει να αδιαφορήσεις ή να απαρνηθείς τους νεκρούς αξιωματικούς.
Οι τρεις αξιωματικοί δεν είχαν καμία σχέση με τα πολιτικά παιχνίδια της ελληνικής κυβέρνησης εκείνη την εποχή.
Σε επίπεδο προσώπων, πολλοί ακροδεξιοί –μέσα στη θολούρα τους- θαυμάζουν και τον Τσε Γκεβάρα. Είναι αυτός λόγος για να τον απαρνηθούμε;
Αν αύριο οι ακροδεξιοί ανακαλύψουν πως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν πατριώτης –γιατί ήταν- και τον κάνουν λάβαρο, θα πρέπει οι αριστεροί να τον αποκηρύξουν;
Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μια τεράστια σύγχυση που δεν επιτρέπει σε κάποιους να αντιληφθούν τη διαφορά του εθνικιστή από τον πατριώτη. Είναι σαν να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τον Γεώργιο Παπαδόπουλο από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.
Όσο υπάρχει αυτή η σύγχυση, οι Έλληνες θα είναι μονίμως μέσα στη διχόνοια.
Οι άνθρωποι αγαπούν την πατρίδα τους. Πάντα θα την αγαπούν. Σε όλο τον κόσμο. Άλλο πατρίδα, άλλο έθνος. Άλλο πατρίδα, άλλο έθνος-κράτος.
Αν σε ενοχλεί η σημαία στα χέρια του φασίστα, μην την σκίζεις. Να πας να του την πάρεις. Και να την κρατήσεις εσύ. Γιατί η δική σου πατρίδα δεν μισεί τις πατρίδες των άλλων. Μην του τη χαρίζεις.
Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω αναλύσεις για πατρίδες και έθνη.
Θα θυμίσω μόνο πως οι αντάρτες του ΕΛΑΣ τραγουδούσαν «θέλουμε λεύτερη εμείς πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά».
Και σκοτώνονταν γι’ αυτό. Μόνο γι’ αυτό. Ούτε για μισθό, ούτε για διορισμό στο δημόσιο, ούτε επειδή περίμεναν κάποια άλλη υλική ανταμοιβή.
Όποιος δεν αναγνωρίζει την αξία αυτών που χάνονται την ώρα του καθήκοντος στην πατρίδα, ας σεβαστεί τουλάχιστον το γεγονός πως οι ζωές των δικών τους ανθρώπων –σε αντίθεση με τις δικές μας- θα έχουν πάντα μια μεγάλη ανοιχτή πληγή.
Νομίζω πως αυτό μπορούμε όλοι να το καταλάβουμε.
Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός. Άξιοι.
(Ο τάφος του Έκτορα Γιαλοψού βρίσκεται στο νεκροταφείο της Πετρούπολης. Την φωτογραφία την τράβηξα την περασμένη Τρίτη.)
Read more