Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αντώναρος διασύρει τον ΓΑΠ


Ο Αντώναρος διασύρει τον ΓΑΠ
Το στέλεχος της Νέας  Δημοκρατίας  σχολίασε με σκωπτικό τρόπο «πως μόνο  το κεφάλι του στον τοίχο μπορεί να σπάσει κανείς διαβάζοντας τις απιθανότητες που γράφει ο γνωστός ως Κύριος Λεφτά υπάρχουν, τέως πρωθυπουργός».

Ο λόγος που προφανώς εξώθησε τον κ. Αντώναρο στη ανάρτηση αυτού το σχολίου μέσω κοινωνικού δικτύου, είναι η οργή του απέναντι στα όσα υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου  ότι η Ελλάδα δεν μπήκε εξαιτίας συγκεκριμένων δηλώσεων που εκτόξευσαν τα spreads των ελληνικών ομολόγων, αλλά λόγω της οικονομικής πραγματικότητας που άφησε πίσω της η κυβέρνηση Καραμανλή.

«Πολλοί έλεγαν ότι υπήρχαν πολλές εναλλακτικές πηγές δανειοδότησης με δεκάδες δισεκατομμύρια σε πολύ χαμηλά επιτόκια. Οι περιπτώσεις της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και πρόσφατα της Κύπρου ακόμα που αποφάσισαν και αυτές την ένταξή τους στο μηχανισμό Στήριξης, διέλυσαν όλες τις θεωρίες συνομωσίας και διέσυραν τους συνομωσιολογούντες», επισημαίνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Κι όλα αυτά όταν χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά υποφέρουν από την παγωνιά αδυνατώντας να εξασφαλίσουν ακόμη και το πετρέλαιο  θέρμανσης, ενώ  την ίδια στιγμή  στη Γερμανία  το 29% του πληθυσμού θερμαίνεται με αυτόν τον τρόπο και αναμένεται μεγαλύτερη μείωση της τιμής του πετρελαίου», συμπλήρωσε ο κ. Αντώναρος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/280410/o-antonaros-diasyrei-ton-gap#ixzz2L5Iy8VRP
Read more

Η αναθεώρηση του Συντάγματος ως μοχλός παραπλάνησης για την αποτυχία των μνημονίων.


freedom-for-allΗ χώρα κατέρρευσε, ο λαός εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, οι Έλληνες εγκαταλείπουν την πατρίδα για να επιβιώσουν ανθρώπινα, το πολίτευμα σάπισε και δεν μπορεί να προστατεύσει πλέον κανένα ανθρώπινο δικαίωμα και όμως το υπεύθυνο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στον αφανισμό, εξακολουθεί να παραμένει ακλόνητο στη θέση του και να αμείβεται αδρά από τις δικές μας περιουσίες.
Η δικτατορία των δανειστών ποτέ δεν θα πατούσε το πόδι της στη χώρα μας αν δεν υπήρχαν τα εδώ ενεργούμενα υποχείριά της όλων των αποχρώσεων, τα οποία ως νέοι κοτζαμπάσηδες συνεργάτες του Μεγάλου Σουλτάνου (τρόϊκα) κρύβουν την ανικανότητα και την εθελοδουλία τους για μια καρέκλα δοτής εξουσίας, πίσω από τους δήθεν άτεγκτους κανόνες του πολιτεύματος, το οποίο τα ίδια καταπατούν.
Τώρα, μπροστά στο τραγικό αδιέξοδο και του τρίτου μνημονίου και πριν εκραγεί ο λαός, βγαίνει ξανά το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα στρέφοντας την προσοχή του κόσμου στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Μια αναθεώρηση που από τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το πολιτικό σύστημα, αγνοεί για μια ακόμα φορά παντελώς το λαό, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της διεφθαρμένης Ολιγαρχίας. Από κοντά και τα παπαγαλάκια της κρατικοδίαιτης παρασιτικής ιντελιγκέντσιας της χώρας γνωμοδοτούν υπέρ της επιβίωσης της ολιγαρχικής νομενκλατούρας που τα σιτίζει με αστείες προτάσεις που δεν συμπεριλαμβάνουν πουθενά το λαό.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Το Σύνταγμα δεν θα αναθεωρηθεί από απονομιμοποιημένους εντολοδόχους των δανειστών που μας κατέστρεψαν.  Το Σύνταγμα θα αλλάξει συθέμελα από τον ίδιο το λαό που είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. 
Πέτρος Χασάπης
Read more

Τελειώνει η συμμορία – ηχηρή δικαίωση του Ολυμπία.


20130216-184023.jpg Γι’ αυτό όλοι παίρνουν πίσω τις “κάθετες αρνήσεις” για την σχέση της οικογένειας με την λίστα!
Ότι γράφαμε από την πρώτη στιγμή. Ο υποτακτικός, διορισμένος που αντλούσε τη νομιμοποίηση του μόνον από τον Γιώργο Παπανδρέου, έπλεξε όλη την σκευωρία με την απόκρυψη της λίστας για να προστατεύσει το αφεντικό του.
Επεδίωξε η λίστα να έρθει νύχτα “θάβοντας” τα παραστατικά, ενώ οι Γάλλοι την έστειλαν νομιμότατα, βάσει της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, αφού πρώτα πέρασε από 
το Γαλλικό υπουργείο δικαιοσύνης! (μεγάλη δικαίωση Πεπόνη που βάσισε τις διώξεις για την λίστα ακριβώς σε αυτό το στοιχείο).
Το πρώτο πράγμα που έκανε ο υποτακτικός με το που την πήρε στα χέρια του, μεσάνυχτα στις 30 Σεπτεμβρίου, ήταν να ψάξει τα επίμαχα ονόματα στον υπολογιστή του (τον οποίο έχασε). Έπειτα απέκρυψε την λίστα και εξαφάνισε το πρωτότυπο.
Το στικάκι που δημιούργησε είναι πλέον “καθαρό” αφού μέχρι και η διεύθυνση της Παντελή που έδωσε στον Καπελέρη, ήταν μαϊμού!
Ο Βενιζέλος από την άλλη, φέρεται να έψαχνε και αυτός τα στοιχεία που εμπλέκουν την οικογένεια, σε λιγότερα αρχεία όμως, αφού κάποια είχαν ήδη κάνει φτερά! Όπως όμως έχουμε αποκαλύψει, εφ’ όσον ο Βενιζέλος αναζητούσε τέτοια στοιχεία, μάλλον δεν το έκανε για να “προστατεύσει” τον Παπανδρέου, όπως πάλι είχαμε γράψει.
Διαβάστε τι αποκαλύψαμε στις 12 Ιανουαρίου για το θέμα: Για “ανάκριση” κάλεσε ο Βενιζέλος τον Παπανδρέου! Εκδίκηση 5 χρόνια μετά…
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι λαλίστατοι των πρώτων ημερών “εξαφανίζονται” και όλοι προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους το όνομα “Παπανδρέου”.
-Ο κύριος Μιωνής που διέψευδε οργισμένα, δηλώνει τώρα ότι “δεν γνωρίζει τα φυσικά πρόσωπα” πίσω από την κατάθεση μαμούθ.
-Ο κύριος Παπασταύρου διαψεύδει την πρώτη συνέντευξη του κυρίου Μιωνή ότι “ήταν συνδιαχειριστής στον επιμαχο λογαριασμό” και μιλά για απλή συνεργασία ως δικηγόρος για ένα ελάχιστο μέρος του. Απομακρύνεται όμως από του Μαξίμου.
-Η κυρία Παντελή βρίσκεται σε άγνωστη διεύθυνση στη Νότια Γαλλία (βρε κάποιος κύριος Μαργέλλος δεν είχε εξοχικό στη Ν. Γαλλία;), αρνούμενη πεισματικά να διαψεύσει την ύπαρξη πολιτικής οικογένειας πίσω από τον λογαριασμό.
-Ο λεβέντης Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ δεν πήρε λέξη πίσω από την κατάθεση του παρά τις απειλές.
-Και σήμερα, ο κύριος Μπόμπολας, ταυτίζει τον Γιώργο Παπανδρέου με το …χαβιάρι!
Εάν δεν υπάρξουν αλγεινές για την πατρίδα εξελίξεις, οι εγκληματίες είναι ένα βήμα πριν την τιμωρία.
Read more

Έφοδος σε τέσσερις μεγαλοεργολάβους

Στα άδυτα των τεσσάρων μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων που νέμονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα εισέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην πρώτη συντονισμένη επιχείρηση αναζήτησης στοιχείων που σχετίζονται με καταγγελίες για «στήσιμο» των μεγάλων δημόσιων διαγωνισμών και μοίρασμα των εργολαβιών.
Περιστέρης, Μπόμπολας, Στέγγος 

Στα άδυτα των τεσσάρων μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων που νέμονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα εισέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. 
Πρόκειται για την πρώτη συντονισμένηεπιχείρηση αναζήτησης στοιχείων που σχετίζονται με καταγγελίες για «στήσιμο» των μεγάλων δημόσιων διαγωνισμών και μοίρασμα των εργολαβιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα έγινε ύστερα από καταγγελία μεγαλοεργολάβου ανταγωνιστή και πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στα κεντρικά γραφεία της «Ελλάκτωρ» συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα, της «ΓΕΚΤΕΡΝΑ» συμφερόντων Περιστέρη, της «J&P Αβαξ» των Ιωάννου-Παρασκευαΐδη και της εταιρείας «Μοχλός» του επιχειρηματία Κ. Στέγγου. Στην έφοδο συμμετείχαν τουλάχιστον 30 ελεγκτές της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα από την «Εφ.Συν.» και αρνήθηκε να σχολιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές πήραν -με τη συναίνεση των ελεγχομένων- αντίγραφα σκληρών δίσκων από τους υπολογιστές, ενώ αναζήτησαν έγγραφα, χειρόγραφες σημειώσεις, αλληλογραφία και άλλα στοιχεία. 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα ερευνήσει αν υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις για παράνομες συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» και προσυμφωνημένες πρακτικές μεταξύ των μεγαλοεργολάβων, τόσο ως προς τις προσφορές στους διαγωνισμούς όσο και ως προς τη μοιρασιά των δημόσιων έργων ανά γεωγραφική περιοχή ή ανά τομέα δραστηριότητας (οδικοί άξονες, γέφυρες κ.ά.). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση ελέγχου που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στον κατασκευαστικό κλάδο με αντικείμενο την έρευνα για «εργοληπτικό καρτέλ» και φαίνεται να στηρίζεται σε συγκεκριμένες καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα από ελληνική κατασκευαστική εταιρεία. Κατά κάποιες πληροφορίες, η έρευνα θα εξετάσει όλη την περίοδο των τελευταίων 15-20 ετών. Στο παρελθόν (2006-2008) είχαν υπάρξει ανάλογες καταγγελίες κυρίως εκ μέρους του ομίλου της «Μηχανικής» του κατασκευαστή Πρ. Εμφιετζόγλου (λ.χ επεκτάσεις Μετρό κ.ά.), οι οποίες ωστόσο δεν είχαν οδηγήσει πουθενά. Ευήκοα ώτα σε κάθε είδους επιχειρηματικές καταγγελίες και «σκάνδαλα» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει τείνει τους τελευταίους μήνες και το γραφείο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο με τον δικό του τρόπο συμμετέχει στην αναδιανομή της επιχειρηματικής πίτας στη χώρα. Ανεξαρτήτως από το αν η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα αποδώσει καρπούς ή αν ο φάκελος θα κλείσει αθόρυβα πριν καλά καλά ανοίξει, έχει ενδιαφέρον να επισημανθεί ότι το θέμα του ενδεχόμενου καρτέλ των μεγαλοεργολάβων ανοίγει σε μια περίοδο που η κυβέρνηση επαναδιαπραγματεύεται τις συμβάσεις των μεγάλων δημόσιων έργων (οδικοί άξονες κ.ά.) με τους κατασκευαστές και εμμέσως τουλάχιστον ενισχύει το οπλοστάσιό της απέναντι στις απαιτήσεις των κοινοπραξιών.

Tρεις φορές άλλαξαν οι διαδικασίες 


Την τελευταία δεκαπενταετία το σύστημα δημοπράτησης των έργων άλλαξε τρεις φορές. Την τελευταία δεκαπενταετία το σύστημα δημοπράτησης των έργων άλλαξε τρεις φορές. Οι υπέρογκες εκπτώσεις που είχαν παρατηρηθεί στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και λόγω υπερβάσεων είχαν προκαλέσει τη διακοπή της χρηματοδότησης των έργων από κοινοτικούς πόρους, οδήγησαν την πολιτική ηγεσία του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ στη θεσμοθέτηση του περιβόητου «μαθηματικού τύπου», μιας πολύπλοκης διαδικασίας επιλογής αναδόχου. Πολύ γρήγορα, όμως, οι εργολάβοι «ξεκλείδωσαν» το σύστημα, με εταιρείες-δορυφόρους να διαμορφώνουν τον μέσο όρο της αποδεκτής προσφοράς και στην ουσία με τον τρόπο αυτό να προκαθορίζουν τον ανάδοχο. Με παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η μέθοδος αυτή τέθηκε σε αχρησία το 2003 και έπειτα από μια διετία παγώματος των διαδικασιών ανάθεσης, επανήλθε το μειοδοτικό σύστημα που ισχύει μέχρι σήμερα. Το νομοθέτημα του 2005 προέβλεπε πέναλτι για τις εκπτώσεις πάνω από 17%, αλλά οι εργολάβοι δεν πτοήθηκαν. Από το πρώτο πακέτο έργων της Εγνατίας, οι εκπτώσεις διαμορφώθηκαν από 37% μέχρι 52% και για να προχωρήσουν τα έργα ύστερα από μεγάλες καθυστερήσεις και υπερβάσεις προϋπολογισμών, χρειάστηκε να… χαλαρώσει η επίβλεψη.

Βασίλης Γεώργας 

http://www.atticapress.gr/2013/02/blog-post_9050.html?
Read more

Χριστόδουλος: Kλαίει για τη Μακεδονία !

Read more

Έψαχνε λογαριασμούς των Παπανδρέου στην λίστα! Η πολιτική ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ…



Αποκάλυψη

Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι ο χρήστης που αποκαλύψαμε χθες, είναι ο ίδιος ο Βενιζέλος και έψαχνε τους λογαριασμούς των Παπανδρέου.

Ο Βενιζέλος έψαχνε απεγνωσμένα το όνομα Παπανδρέου στη λίστα. Τον Ιούλιο του 2011 και όχι τον Αύγουστο φέρεται ότι πήρε τη λίστα στα χέρια του ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σύμφωνα με την λογική απόρροια των στοιχείων που υπάρχουν στην πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για την λίστας. Σύμφωνα με τη έκθεση λοιπόν, ένα χρήστης με την ονομασία «Windows User» είναι αυτός ο οποίος σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους άνοιξε τα αρχεία της λίστας. Η πρώτη φορά που αυτός ο χρήστης ανοίγει το αρχείο Λαγκάρντ βλέποντας 24 ονόματα, είναι τα ξημερώματα της 3οης Σεπτεμβρίου του 2010 από τις 00:028:53 έως 00:54:10. Όπως προκύπτει από την κατάθεσης της συνεργάτιδας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Χρύσας Χατζή στην προανακριτική επιτροπή η λίστα έφτασε αργά το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου του 2010 στο γραφείο του Υπουργού. Συνεπώς, ο υπολογιστής που πρώτος ανοίγει τη λίστα τα ξημερώματα της 30ης δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτόν του υπουργικού γραφείου στο οποίο πρώτα ανοίχθηκε η λίστα.

Ο ίδιος χρήστης Windows User, δηλαδή το κομπιούτερ του υπουργικού γραφείου, φαίνεται να ανοίγει 7 λογιστικά φύλλα της λίστας την 1η Ιουλίου του 2011, από 7:46:31 έως 8:05:27. Συνεπώς το κομπιούτερ του υπουργικού γραφείου ανοίγει εκείνη την ημέρα τη λίστα. Υπουργός τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι πήρε τη λίστα αρχές Αυγούστου, δηλαδή ένα μήνα αργότερα και χωρίς να την έχει ανοίξει ποτέ.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χρήστης Windows User , δηλαδή ο χειριστής του υπουργικού υπολογιστή, αναζητάει εναγωνίως το όνομα Παπανδρέου στη λίστα. Συγκεκριμένα, στις 7:46:31 ανοίγει την καρτέλα ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Στις 7:47:06 ανοίγει την καρτέλα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Στις 7:47:17 ανοίγει την καρτέλα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ. Στις 7:47:25 ανοίγει την καρτέλα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Στις 7:47:31 ξανανοίγει καρτέλα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Στη συνέχεια από το υπουργικό κομπιούτερ αναζητούνται στη λίστα οι καταθέσεις του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥ στις 7:49:08. Πρόκειται για κάτοικο Θεσσαλονίκης. Και στις 8:05:27 ανοίγει την καρτέλα της γιατρού ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΗ.

Είναι αδύνατο κάποιος άλλος εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χειρίστηκε το κομπιούτερ του υπουργικού γραφείου «σερφάροντας» στη λίστα. Στην περίπτωση που αυτό που λογικά συνάγεται αποδειχθεί ότι ισχύει ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει πει ψέματα για το πότε παρέλαβε τη λίστα, έχει πει ψέματα για το αν την είδε και σίγουρα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου, η παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή.

Read more

Για την Ελλάδα μας, του Μάλαμα τραγούδι

Read more

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ»

Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, στην ΕΤ3, βρέθηκε χθες βράδυ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις με την Εκκλησία συνεχίζοντας την προσπάθεια εναγκαλισμού μαζί της και λέγοντας πως Αριστερά και Εκκλησία είναι δύο χώροι που κινούνται παράλληλα. Ζήτησε τη συνεργασία της για να βρεθούν μαζί-όπως είπε-δίπλα στον άνθρωπο, ενώδιευκρίνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνοδοιπόρος με την Εκκλησία αυτή που δεν κάνει διακρίσεις φυλετικού χαρακτήρα. 
Κατά τα λοιπά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για τις εκλογές, τους αγρότες, τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και την εν γένει εικόνα του δημοσίου τομέα.

Για την Εκκλησία

«Η σύγχρονη ιστορία των πιο σημαντικών στιγμών του λαϊκού κινήματος και του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος στον τόπο μας  έχει στιγματιστεί από τη σύμπραξη του λαϊκού κλήρου με τους αντάρτες και τους πολίτες εκείνους  που συμμετείχαν στη διαδικασία του αγώνα για την απελευθέρωση. Η πρόταση του κ. Κουράκη ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά προτάσεων που ακούστηκαν στο συνέδριο που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Εκκλησία και Αριστερά», είπε στη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: 
«Ήταν πολύ ενδιαφέρον συνέδριο διότι ασχολήθηκε με δυο χώρους που κινούνται παράλληλα. Με διαφορετική κοσμοθεωρία και ιδεολογική θωράκιση, αλλά με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τον άνθρωπο. Βρισκόμαστε σήμερα σε μια περίοδο που αν θέλετε αυτός ο παρονομαστής μπορεί να ενώσει ευρύτερες δυνάμεις όχι μόνο την Αριστερά και την Εκκλησία. Την Εκκλησία αυτή που δεν κάνει διακρίσεις φυλετικού χαρακτήρα, δεν κοιτάει όπως οι «μάγκες» της Χρυσής Αυγής που αποτελούν όνειδος  για αυτή τη χώρα. Δεν κάνουν διάκριση για το αν είσαι μετανάστης ή είσαι Έλληνας διότι αυτός που έχει την ανάγκη είναι άνθρωπος πάνω από όλα».

Επίσης ο πρόερδος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως αυτό το έργο είναι σημαντικό και «εμείς ως κόμμα, ως παράταξη και ως πολίτες ενεργοί που μας ενδιαφέρει να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη αυτό το έργο θα πρέπει να το συνδράμουμε αλλά και να συνεργαστούμε. Έχουμε ήδη συγκροτήσει εκατοντάδες δομές σε όλη τη χώρα υπάρχουν παντού σε όλη τη χώρα δομές που βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο και αυτές οι δομές θα πρέπει να συνεργαστούν με τις αντίστοιχες που έχει η Εκκλησία ή άλλοι φορείς διότι το πιο σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να σταθούμε  σε αυτόν που έχει την περισσότερη ανάγκη, να μη μείνει κανένας μόνος του στην κρίση».

Για το λαό

Οσον αφορά τα πολιτικά θέματα ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο λαός επιβάλλει τις εκλογές και επίσης πως οι πολίτες ξέρουν ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα τα αλλάξει όλα με ένα ραβδάκι ούτε ότι θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Επισήμανε πάντως πως στόχος του κόμματός του είναι να διαφέρει από όλα τα προηγούμενα πολιτικά πρότυπα.
Δεν έχασε μάλιστα, την ευκαιρία να εκφράσει και το όραμα του για τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως στο μέλλονθα ήθελε το κόμμα του να αποτελεί ένα χώρο, ανοιχτό στην άλλη άποψη. «Εμείς δεν διαγράφουμε τη διαφορετική άποψη, αλλά στα ζητήματα ηθικής αξίας, όσο ψηλά και να βρίσκονται αυτοί που θα τα διαπράξουν, θα βρεθούν εκτός τρένου».

http://www.agioritikovima.gr/politika/16704-tipras-en%CE%BFmen
Read more

ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ;




ΣΤΗ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΛΟΓΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
 ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ.
 ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.
ΕΔΩ; \
 ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
 ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΟΓΟΣΙΟ ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ. 
ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΒΕΤ.
 ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΛΒΕΤ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΒΕΤ ΣΤΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ!
ΡΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ; 
ΠΟΣΟ;


Υ.Γ. ΣΤΙΣ 20 ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ, 1000000 ΚΟΣΜΟΣ ,ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΡΩΝΕΕ ΧΑΛΒΕΤ.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Read more

ΔΟΣΙΛΟΓΙΑΔΑ


Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ
ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον,
ὃς μάλα πολλὰ…….
………………
ΡΑΨΩΔΙΑ Ω
Μπε κάνουν τα πρόβατα, το ίδιο και τα γίδια.
Μα ο άρχοντας τους άφησε, νωρίς να τα μαντρώσουν.
ΜΗ! ΩΙΜΕ! ΜΗ ΤΟΥΣ ΘΩΡΕΙΣ!
Που κλέβουν τους αμνούς σου!
Τσίριξε ο αλλοίθωρος, στους δύο μαντραχαλάδες.
Λέει ο πρώτος , ο Χοντρός, με το βαρύ το χέρι.
Αφήστε τα καμώματα. Και μην πολυλογιέστε.
Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι 40 θα ναι.
Και στις δημοσκοπήσεις μας, πάλι αρχηγός θα είμαι
Τι λες πάλι ρε τόφαλε , βουζούνι και κεφάλα;;
Θαρρείς πως δεν το ξέρουνε, πως πείραξες τα πάντα;
Θαρρείς πως το στικάκι σου, δεν ξέρουν που το κρύβεις;
Είπε ο Ζητοκούνελος γνωστός για τη μπινιά του.
«Σκάσε» του ανταπάντησε, χτυπώντας του το χέρι.
Σκάσε και το κουσούρι μου, δεν φεύγει από κοντά μου.
Τους κοίταξε ο αλλοίθωρος, πάνω από το γυαλί του
Και λίγο ακόμα ήθελε  να βγει και η ψυχή του.
Τους είπε λοιπόν με δάκρυα και λόγια απ΄την καρδιά του
Σύντροφοι κλέφτες κι αδερφοί. Ακούστε με λιγάκι.
Κόψτε τις μακακίες σας, γιατί ‘ναι και βραδάκι.
Ανάπτυξη υποσχέθηκα, να φέρω εγώ στον τόπο.
Μα με τον Στούρνο που ΄μπλεξα, θα μείνουμε στον «τόπο».
Και οι Θεοί γνωρίζουνε. Δεν είμαστε στα Σούσα.
Και βγάλτε λίγο το σκασμό μη χέσω καμιά μούσα!
Έντρομος τότε ο Κούνελος, φοβήθηκε τα μάλα
Και από την τρομάρα του, έχασε και τη μπάλλα
Με ένα σάλτο του όρμηξε ,  και κρύφτηκε σε βαρέλι
Και έτρεμε απ’ το φόβο του, σα προς σφαγή  κουνέλι.
Και τώρα εμείς τι κάνουμε ω Γκιώνη Ευπατρίδη
Αλλοίθωρε γυιε του αετού, της καλιακούδας ξύγκι.
Γυπαητέ θεόστραβε, στη γκαβομάρα αφέντη.
Γκαβέ  επίγειε θεέ , στη μπούρδα βασιλιά μας.
Και στην διαπραγμάτευση , μεγάλε άρχοντα μας;
Καλά καλά! Σταμάτα πια, μ΄αυτές τις κολακείες.
Αντε γιατί μας έπρηξες,  μ΄αυτές  τις μαλακίες.
Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν θέλω να μας δείρουν.
Ποιοι να μας δείρουν ρε Χοντρέ; Απάντησε ο Γύπας.
Ξέρεις ποιος είμαι εγώ δειλέ; Ο γυιος της καλιακούδας!
Κι εσύ το γένος το ξεχνάς. Ποτέ δεν το θυμάσαι.
Δεν το θυμάμαι Γυπαητέ. Κι σύ μου το θυμίζεις.
Τα κλάματα με πιάνουνε, μπουκιά δεν κατεβαίνει.
Με μία αναστέναξε. Και σείστηκε το σύμπαν.
Μην ήταν το στομάχι του;;; Μην ήταν η φωνή του;;;
Ουδείς είχε διάθεση  μετά απ΄τη πορδή του.
Τότε ο Ζητοκούνελος άρχισε, να λέει δυό δεήσεις
Μα ήταν προς άγνωστους θεούς, και όχι στους δικούς τους.
Ποιοι είναι αυτοί οι θεοί βρε τραχανά, που κράζεις βρε μιμίκο;
Του είπε με ύφος αυστηρό, ο γυιός της καλιακούδας.
Είναι ο Θορ και ο θείος του. Θεοί είναι του πολέμου.
Και όπλα  έχουνε πολλά, και θέλω να μας σώσουν.
Στον ουρανό απλώνονται, σαν τον Ερμή πετούνε
Και σαν τον Δία κεραυνούς, νομίζω πως ξερνούνε.
ΑΧΑ! Είπε ο Χοντρός, ρουφώντας ένα jelo
Το όνομα του τέλειωνε κι αυτό σε «κάτι»elo.
Με εκείνο θα πετάξουμε. Μακρυά απ΄την Αθήνα.
Στους Πέρσες να ξεφύγουμε, και όλα θα ΄ναι φίνα.
Εκεί είναι κι ο γυιός του Εγκέλαδου, διδάσκαλος μεγάλος.
Ο πράκτορας ο φαλακρός, που ‘ναι μεγάλος κάλος
Σκεφτείτε πως στον δρόμο εκεί, κυκλοφορεί και μόνος!
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;;;;;;; Ω ΘΕΟΙ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Χοντρέ βραδυάτικα μη λες, ωραία παραμύθια!
Αλήθεια είναι Γυπαητέ. Αλήθεια είναι Κουνέλι.
Απλά γυναίκα ντύνεται, και τον φωνάζουν «Έλη».
Τον βρίζουν όμως φυσικά, μόλις τον δούνε μόνο
Μα είναι τόσο αναίσθητος, που άδικα κάνουν κόπο
Καμιά ροχάλα που και που, κανένα μπινελίκι
Μα αυτός είναι χοντρόπετσος, δεν τρώει καμιά φρίκη
Και έτσι αποφάσισαν , να φύγουν στην Περσία
Νύχτα και όταν κοιμόμαστε, μέσα στην αφασία
Έτσι στο Θορ δεήθηκαν, οι τρεις κακοί στη χώρα
Γρήγορα να προλάβουνε, να φύγουν πριν την μπόρα
Μα οι Θεοί οι Έλληνες, για να εκδικηθούνε
Όλα θα τα φροντίσουνε, μπροστά τους να τα βρούνε.
Για κάθε ένα δοσίλογο, κι αν φύγει από τη  χώρα
Τον περιμένει ένα κουτί, απ΄άγνωστη πανδώρα.
ΙΩΑΝΝΗΣ
Read more

Αναθεώρηση Συντάγματος και αλλαγές ανακοινώνει ο Σαμαράς


Αναθεώρηση Συντάγματος και αλλαγές ανακοινώνει ο Σαμαράς
Αλλαγή της ατζέντας θα επιχειρήσει, άμεσα, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνειδητοποιεί καθημερινώς ότι όσο η συζήτηση παραμένει στο πεδίο της οικονομίας και των κοινωνικών συγκρούσεων, η τρικομματική κυβέρνηση συσσωρεύει φθορά.
Για αυτό και είναι αποφασισμένος να ανοίξει το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος, σε μία κοινή πρωτοβουλία με τους κ.κ Κουβέλη και Βενιζέλο.
Η κίνηση αυτή θα γίνει άμεσα και έχει σαν στόχο να μεταθέσει τη δημόσια συζήτηση σε ένα άλλο πεδίο.
Ο κ.Σαμαράς έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις, στο πλαίσιο αναθεώρησης του Συντάγματος, όπως:
-Η κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
-Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
-Οι διευρυμένες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας.
-Η μείωση του αριθμού των Βουλευτών, από 300 σε 200.
Πιο σύνθετο είναι το θέμα της ίδρυσης Συνταγματικού Δικαστηρίου, για το οποίο έχει ενστάσεις ο κ.Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί ότι στην ατζέντα της αναθεώρησης πρέπει να υπάρχουν και ουσιαστικές τομές στο θεσμό της Δικαιοσύνης. Το ζητούμενο είναι πως εννοεί αυτές τις τομές, αφού είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει μεγάλα εμπόδια από τη Δικαιοσύνη στην εφαρμογή της πολιτικής της.
Στο επίπεδο των θεσμικών αλλαγών, προωθείται η αλλαγή του εκλογικού νόμου με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης και με το θέμα της απλής αναλογικής να μένει ανοιχτό και να συσχετίζεται με το πολιτικό σκηνικό και τις τάσεις της κοινής γνώμης.
Επίσης θα εξαγγείλει την αλλαγή του νόμου ''περί ευθύνης υπουργών'', με αυστηρές διατάξεις που θα προβλέπουν ακόμα και δήμευση περιουσιών.
Ο Πρωθυπουργός ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσει την εικόνα του πολιτικού που αλλάζει τη χώρα, προχωρά σε πολιτικές και κοινωνκές μεταρρυθμίσεις.
Ο βαθύτερος όμως στόχος του είναι να αλλάξει την ατζέντα και να στριμώξει το Σύριζα.
Διαβαστε επίσης:


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/280446/anatheorisi-syntagmatos-kai-allages-anakoinonei-o-samaras#ixzz2L4S7fO8M
Read more

ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ;



Μου λέγει, ένα θα σας βλάψη εσάς, το κεφάλαιον της Θρησκείας, όπου αυτείνη η ιδέα είναι σε εσάς πολύ τυπωμένη. (ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)


Αδιάψευστος ο Στρατηγός Μακρυγιάννης ακούει από τα χείλη του Γάλλου περιηγητή Μαλέρμπ την αιτία της διαχρονικής κακοδαιμονίας της ράτσας μας που ρίζωσε και κακοφόρησε έχθρες, επιβουλές, δολοπλοκίες ακόμα και γενοκτονίες στο σύγχρονο Νεοελληνικό κράτος γιομίζοντας το με πόνο και κλάμα μέχρι τις μέρες μας.
Ας όψονται οι ((φίλοι)) που πρώτα ήρθαν σαν Σταυροφόροι μετά σαν( Φιλέλληνες) και στο τέλος σαν Εταίροι, πάντα για να μας ((σώζουν)), λες και κάτι τους τραβούσε μετά μανίας επάνω μας για να ξεχύνουν σε αυτό το όμορφο αλωνάκι την χολή της μειονεξίας τους. Με τα ψυχωμένα λὀγια του ο κολλυβογράμματος ΘΕΙΟΣ Μακρυγιάννης πιάνει και δίνει το νόημα της ουσίας αυτών που υποφέρουμε σήμερα. Όταν διάβαζα τα Απομνημονεύματα του και το βιβλίο του Οράματα και Θάματα κατάλαβα πολύ καλά γιατί (φρόντιζαν) να μην μας μάθουν ΙΣΤΟΡΙΑ και αντί αυτής να διδάσκουν μέχρι σήμερα αυτό που ράψαν στα δικά τους μέτρα.

Όλοι όμως αυτοί έστω και αν φαίνεται ότι πέτυχαν τον σκοπό τους, ουσιαστικά απέτυχαν, μάλιστα και με πάταγο γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ τους ότι η αληθινή ιστορία είναι γραμμένη στον Ουρανό και στις καρδιές, ενώ η δικιά τους η νοθευμένη νοσεί και φαντάζει προβληματική ώστε η μόνη σίγουρη εξέλιξη της να διαγράφει πορεία προς το παγκόσμιο κενοτάφιο της λήθης.
Αυτό που καταλαβαίνουμε σήμερα είναι ότι ο κυρ ΓΙΑΝΝΗΣ της καρδιάς του Γένους μας δηλ. ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ αναδεικνύεται ο γνησιότερος ιστορικός που φρόντισε να δέσει με γερές γέφυρες ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Αγιοπνευματικής ζωής την άρρηκτη συνέχεια των ναμάτων της καθαρής ιστορικής παράδοσης και διαδρομής από τα χρόνια του χιλιόχρονου Ρωμαίικου μέχρι και σήμερα. Έτσι έχουμε από κάπου να πιασθούμε και να παρηγορηθούμε.

Τώρα μάλιστα που απέκαμε και η ψύχη μας από τα τεχνητά αδιέξοδα που της στήσανε οι χαλκευτές των ανθρώπινων αξιών, ας θωρούμε εκεί ψηλά στον Ουρανό τον Μακρυγιάννη να κάνει αυτό που πάντα έκανε και τώρα μάλιστα πρεσβευτικά για έμας.
((Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια… )).

Από αυτή την ζωή ο Μακρυγιάννης έφυγε με πολλά παράπονα γιατί κατάλαβε την αδικία που έγινε στο λαό του και δυστυχώς συνεχίζεται να γίνεται αμείωτα. Αυτό άλλωστε μας περιγράφει και άλλο επίγραμμα των σκέψεων του .
 ((Όταν ο φτωχός ο Έλληνας τον (Τούρκο) καταπολέμησε ξυπόλητος και γυμνός, τότε καταπολέμαγε και με σένα τον χριστιανό(Δυτικό)_με τις αντενέργειες σου, και τον δόλο σου και την απάτη σου κι εφοδίασμα τις πρώτες χρονιές των (Τουρκικών) κάστρων. Αν δεν τα εφοδίαζες εσύ ο Ευρωπαίος ήξερες που θα πηγαίναμε με εκείνη την ορμή.)) 
 Κατά τον Μακρυγιάννη εκείνη η ορμή που θα μας οδηγούσε?? παρά στο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ του Γένους μας.
Ο γνήσιος λόγος του γίνεται ο καλύτερος εκφραστής της Ελληνικής Ψυχής που αποστρέφεται την ατιμία των ηγετών(( των μεγάλων δυνάμεων)) και θεμελιώνει στήριγμα εμπιστοσύνης στην Δικαιοσύνη του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
((Όμως του κακού κοπιάζεται. Αν δεν υπάρχει σε εσάς αρετή, υπάρχει η Δικαιοσύνη του Θεού, του αληθινού Βασιλέα. Ότι εκείνου η δικαιοσύνη μας έσωσε και θέλει μας σώσει, ότι όσα είπε αυτός είναι όλα αληθινά και δίκαια-και τα δικά σας ψέματα δολερά. Και όλοι οι ΤΙΜΙΟΙ Έλληνες δεν θέλει κανένας ούτε να σας ακούσει, ούτε να σας ιδή, ότι μας φαρμάκωσε η κακία σας, όχι των φιλανθρώπων υπηκόων σας, εσάς των ανθρωποφάγων όπ όλους ζωντανούς τρώτε τους ανθρώπους και περασπίζεται τους ΑΤΙΜΟΥΣ και παραλυμένους και καταντήσατε την κοινωνία παραλυσία.))
Μήπως ο Μακρυγιάννης ζει στις μέρες μας και δεν το ξέρουμε? Γιατί αυτά που προφητικά προδιετύπωσε αφορούν την οικτρή καθημερινότητα εν έτη 2013.Φοβερός ο λόγος του όλοι (οι ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) και χωρίς περιστροφές( παρασημοφορεί ) με το παράσημο της ΑΤΙΜΙΑΣ όσους χωρίς εθνική αξιοπρέπεια ασπάζονται τα ξενόφερτα ήθη που οδηγούν στην ηθική παραλυσία.
Αν ζούσε ο Μακρυγιάννης στις μέρες μας θα καθόταν στο καναπέ του σπιτιού του? Σίγουρα όχι. Αυτές τις μέρες ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ κυκλοφορεί στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άλλωστε του ανήκει το τοπωνύμιο, όχι φυσικά ο ίδιος αλλά η φωνή του που διαπερνά ειρηνικά τα αυτιά των Νεοελλήνων με τον ικετευτικό ψίθυρο της ((όταν οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν και όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν)).
Φυσικά και δεν βλάπτει το Κεφάλαιο της Θρησκείας όπως διατυπώθηκε στην επικεφαλίδα γιατί είναι η Χρυσή Κορώνα του Αγίου Βαπτίσματος μας και η Δωρεά Σφραγίς του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που συνέχει και συγκρατεί την αιματοβαμμένη πορεία του Γένους ανάμεσα σε λύκους και προβατόσχημους τέτοιους. Αυτό μας λέει και ο ΘΕΙΟΣ Μακρυγιάννης((Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από εμάς και μένει και μαγιά)).
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΗΜΩΝ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ ο αναγνώστης σου παιδιόθεν.
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_16.html
Read more

ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΙΛΩ!! Μελίνα Κανά*•♥•- by Deppy

Read more

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προεδρικές εκλογές Κύπρου. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΑΝΑΝΙΣΤΕΣ!


20130216-105111.jpg
ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 2000 ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 1996!
Με την ευχάριστη οσμή των τσουκατομαντέληδων πάνε να επιβάλλουν Ανανιστή υποψήφιο στις Κυπριακές εκλογές τα πολιτικά απόβλητα που θα έπρεπε να βρίσκονται στις φυλακές.
Το σχέδιο είναι απλό. Στον επόμενο γύρο θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ (που προηγείται στις δημοσκοπήσεις) με τον αντίστοιχο του ΑΚΕΛ (που κονταροχτυπιέται με τον Λιλληκα). Σε περίπτωση που ο Λιλλήκας περάσει στον επόμενο γύρο, η επικράτηση του θεωρείται δεδομένη.
Τι θα κάνουν; Το αλάνθαστο σύστημα που έδωσε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στον Σημίτη, 
βυθίζοντας τον Ελληνισμό στην καταστροφική δίνη της μειοδοσίας και της υποδούλωσης. Όπως ο αρχιερέας της διαπλοκής είχε κρατήσει “καβάντζα” από τους δικούς του για να ψηφίσουν Τσοχατζόπουλο πετώντας έξω τον Αρσένη από τον δεύτερο γύρο, έτσι και τώρα, οι Ανανιστές του ΔΗΣΥ εκμεταλλευόμενοι το δημοσκοπικό προβάδισμα, έχουν κρατήσει εφεδρείες κατευθυνόμενων ψηφοφόρων, που ανάλογα με τα Exit Polls θα κληθούν να ενισχύσουν τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ ώστε να πάρει κεφάλι για τον δεύτερο γύρο!
Που θα βρεθούν τόσοι ασυνείδητοι για να παίξουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι; Εκτός από τα κομματικά οικόσιτα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μνήμες του 2000. Όπου τηλεμεταφερόμενοι τσετσένοι κατέφθαναν ως “Έλληνες” από την Κύπρο ώστε να στηρίξουν την επανεκλογή Σημίτη. Εκείνη την εκλογή που έφερε στην Ελλάδα τον όλεθρο. Μέσω Κύπρου ήλθε ο κύριος όγκος που έριξε την Ελλάδα στην δίνη της εξαθλίωσης. Αναμένουμε πασίγνωστο βουλευτή της κυβέρνησης που συμμετείχε τότε στο βρώμικο παιχνίδι, να μας …διαψεύσει.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός κρίνεται από τις επιλογές του. Όπως κριθήκαμε και εμείς από την ψήφο μας στον Σημίτη των Ιμίων, στον Σημίτη του χρηματιστηρίου το 2000, στον Παπανδρέου του ΔΝΤ το 2009.
Δεν χρειάζεται να πάθετε για να μάθετε αδελφοί μας. Έχει πάθει τόσα ο Ελληνισμός που δεν δικαιολογεί λάθος επιλογές.
Καλή ψήφο!
Read more