Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αντώναρος διασύρει τον ΓΑΠ


Ο Αντώναρος διασύρει τον ΓΑΠ
Το στέλεχος της Νέας  Δημοκρατίας  σχολίασε με σκωπτικό τρόπο «πως μόνο  το κεφάλι του στον τοίχο μπορεί να σπάσει κανείς διαβάζοντας τις απιθανότητες που γράφει ο γνωστός ως Κύριος Λεφτά υπάρχουν, τέως πρωθυπουργός».

Ο λόγος που προφανώς εξώθησε τον κ. Αντώναρο στη ανάρτηση αυτού το σχολίου μέσω κοινωνικού δικτύου, είναι η οργή του απέναντι στα όσα υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου  ότι η Ελλάδα δεν μπήκε εξαιτίας συγκεκριμένων δηλώσεων που εκτόξευσαν τα spreads των ελληνικών ομολόγων, αλλά λόγω της οικονομικής πραγματικότητας που άφησε πίσω της η κυβέρνηση Καραμανλή.

«Πολλοί έλεγαν ότι υπήρχαν πολλές εναλλακτικές πηγές δανειοδότησης με δεκάδες δισεκατομμύρια σε πολύ χαμηλά επιτόκια. Οι περιπτώσεις της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και πρόσφατα της Κύπρου ακόμα που αποφάσισαν και αυτές την ένταξή τους στο μηχανισμό Στήριξης, διέλυσαν όλες τις θεωρίες συνομωσίας και διέσυραν τους συνομωσιολογούντες», επισημαίνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Κι όλα αυτά όταν χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά υποφέρουν από την παγωνιά αδυνατώντας να εξασφαλίσουν ακόμη και το πετρέλαιο  θέρμανσης, ενώ  την ίδια στιγμή  στη Γερμανία  το 29% του πληθυσμού θερμαίνεται με αυτόν τον τρόπο και αναμένεται μεγαλύτερη μείωση της τιμής του πετρελαίου», συμπλήρωσε ο κ. Αντώναρος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/280410/o-antonaros-diasyrei-ton-gap#ixzz2L5Iy8VRP