Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σ. Παπασταύρου διαψεύδει τον Μιωνή: Μόνο 5,4 εκ. πελάτη μου διαχειριζόμουν!



Όπως αποκαλύπτει το “Κουτί της Πανδώρας”, ο Αντώνης Σαμαράς αναγκάστηκε να «ξηλώσει» από Τομεάρχη Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ τον στενό του συνεργάτη Σταύρο Παπασταύρου, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη Λίστα Λαγκάρντ ως συνδιαχειριστής λογαριασμού ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του όμως, ο κ. Παπασταύρου υποστηρίζει πως η μοναδική εμπλοκή του στη Λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων διεθνούς επενδυτικής εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων που δραστηριοποιείτο κυρίως στο εξωτερικό, της CMA, διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Σάμπυ Μιωνής. Άρα ο γνωστός δικηγόρος αποποιείται κάθε σχέση με τον επίμαχο λογαριασμό του μισού δις, διαψεύδοντας έτσι τις αιτιάσεις του τελευταίου που τον έβαζε στο ίδιο καθεστώς συνεργασίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει ποιός από τους δύο λέει την αλήθεια. Ειδικά μετά την προγενέστερη υπαναχώρηση του κυρίου Μιωνή που ενώ ισχυριζόταν ότι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν ειχε καμμία σχέση με τον επίμαχο λογαριασμό, σε συνέντευξη του στην Καθημερινή παραδέχθηκε ότι “δεν μπορεί να γνωρίζει τα φυσικά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτόν”!