Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πόσα -επιπλέον- θα πληρώσει -προσεχώς- μία "τυπική" οικογένεια ελ. επαγγελματία;




Μία εικόνα χίλιες λέξεις....
Read more

Omorfi poli - Margarita Zorbala


Read more

Στη Βουλή το καραμπινάτο σκάνδαλο με το στημένο διαγωνισμό των 10.500.000 ευρώ!

Αναδημοσίευση από το ΠΑΡΟΝ 21/8/2011
 
-----
Read more

Πτώση Καραμανλή: Οι ένοχοι της πολιτικής απάτης προσπαθούν να σωθούν πριν το ξέσπασμα της οργής. (βίντεο ντοκουμέντο).


Η πτώση Καραμανλή συνετελέσθει μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας με σφυροκόπημα συκοφαντιών και αθλιοτήτων από μία σειρά ισχυρών παραγόντων, πολιτικών και οικονομικών. Το σπιράλ θανάτου που ακολουθεί για την χώρα, όλως τυχαίως απέφερε αμύθητα κέρδη σε αυτούς, πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας.
Για τους οικονομικούς παράγοντες είναι εύκολο να εντοπισθούν. Οι τραπεζίτες που έτρωγαν με τον ΓΑΠ, έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια κεφάλαια από τα περιβόητα πακέτα στήριξης, ακόμα και από την χρηματιστηριακή αξία των οργανισμών τους!
Για τους πολιτικούς παράγοντες όμως που λειτούργησαν ως αλλαλάζοντες αντικαραμανλικοί και μετά ως ένθερμοι μνημονιολάτρες είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα υλικά συμφέροντα. Δεν μπορεί άλλωστε να αρκεί ένα ΚΙΝΟ για να ξεπουληθεί μία χώρα, όσο αρρωστημένος και ανώμαλος εάν είναι ένας πολιτικός.
Τα γεγονότα όμως μιλούν από μόνα τους και η αθλιότητα δεν έχει όρια. Για αυτούς τους ανθρώπους που θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε τα τους ξαναψηφίσουν.
Ιδιαίτερα για τον “αρχηγό”. Τον αρχηγό που θυμάστε, χρησιμοποιούσε τα ίδια επιχειρήματα με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να απαξιώσει τον Καραμανλή (βλ. Σαλώμη).
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τις επίσημες δηλώσεις του για το “μέγα σκάνδαλο” του Βατοπαιδίου. Τα επιχειρήματα του τα αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜ”Ε” ακόμα και τα “Trash”. Έχει μεγάλη σημασία να το δείτε και να διαβάσετε την συνέχεια.
2008 – Καρατζαφέρης για Βατοπαίδι – Ρουσσόπουλο – Αγγέλου – Καραμανλή.
Καρατζαφέρης 2011. ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.
Επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ:
Αθήνα, 29/11/2008

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΦΡΑΙΜ
Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για τις εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου, μετά την απολογία Εφραίμ στον Οικουμενικό Πατριάρχη δήλωσε:


«Η τυχόν παραίτηση Εφραίμ είναι η αρχή. Εδώ δεν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα πάντα είναι να μιλήσει πώς και από ποιους το Βατοπέδιο έγινε Μεσιτοπέδιο».

2011: ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην υπόθεση της Μονής.
Επίσης ανέφερε ότι πάντα από τα έδρανα της Βουλής, υποστήριξε την Μονή Βατοπαιδίου η οποία υπερασπίστηκε την περιουσία της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Αυτοί που ξεπούλησαν την χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό, θα πληρώσουν το τίμημα.
Με πληροφορίες από το Hellas Orthodoxy
Read more

Ο Παπανδρέου αρνείται να κάνει εκλογές, λες και είναι στο χέρι του

Ο Παπανδρέου αρνείται να κάνει εκλογές, λες και είναι στο χέρι του Με τη φράση «οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές και όχι εκλογές», ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να βάλει τέλος στη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών. Αυθαίρετα και αυταρχικά επικαλείται στην εν λόγω δήλωση τους πολίτες, λες και έχει «ακούσει» ποτέ του το λαό. Εάν μας άκουγε, εμάς τους πολίτες, ή έπρεπε να ακολουθήσει εντελώς άλλη πολιτική ή να σηκωθεί και να φύγει. Βεβαίως, ας μη ξεχνάμε, ότι ο Παπανδρέου παριστάνει τον… σωτήρα μας (βοήθειά μας) και ως σωτήρας εκφράζει το λαό καλύτερα από τον ίδιο το λαό!
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News ξεκαθαρίζει πως θα «τιμήσει στο έπακρο την εντολή που έχουν δώσει οι Έλληνες πολίτες καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές». Με άλλα λόγια μας λέει ότι πρέπει να τον ανεχτούμε για ακόμα δύο χρόνια, επειδή έτσι θέλει αυτός. Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πατώσει στις δημοσκοπήσεις και φλερτάρει με το 15%, δεν φαίνεται να «ενοχλεί» τις δημοκρατικές του «ευαισθησίες». Aς μη λησμονεί ο Γιώργος, ότι πριν ενάμιση μήνα παραιτήθηκε και μετά ξεπαραιτήθηκε. Και αυτό συνέβη λόγω της κοινωνικής οργής. Ας μην παριστάνει λοιπόν ότι είναι στο χέρι του το πόσο θα παραμείνει στη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί δεν είναι. Ας μη ξεχνάει ότι στη δημοκρατία τον τελευταίο λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός, όχι κάποιος πρίγκιψ με την αυλή του. Εκτός εάν ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει, από τις τόσες φορές που έχει παραβιαστεί, ότι ακόμα τυπικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει Σύνταγμα που ορίζει το λαό ως κυρίαρχο και όχι εκείνον.
Και κάτι ακόμα: οι πρόωρες εκλογές ποτέ δεν ανακοινώνονται και συνήθως διαψεύδονται μέχρι και την προκήρυξή τους.
Οπότε μην λαμβάνετε και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα του Γιώργου. Εξάλλου τι απ’ όλα που έχει πει έχει τηρήσει;
Read more

Mαύρα μεσάνυχτα στο Κήπο με τα Ελλείμματα...



Mαύρα μεσάνυχτα στο Κήπο με τα Ελλείμματα...

Προφανώς σε συνεννόηση με τον Βενιζέλο και το Μαξίμου ο Φ.Σαχινίδης έδωσε αργά χθες το βράδυ στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την τεράστια μαύρη τρύπα του ελλείμματος που έχει αυξηθεί κατά 25%, ήτοι κατά 15,57 δις ευρώ, το πρώτο επτάμηνο του 2011, ενώ αντιστοίχως χείριστα είναι τα ... μεγέθη για τα έσοδα και τις δαπάνες !

Η πρωτοφανής ενέργεια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών υπαγορεύτηκε από τη … λογική ότι δίνοντας τέτοια ώρα τα αποτελέσματα δεν θα προλάβουν να τα συμπεριλάβουν στην ύλη τους οι κυριακάτικες εφημερίδες και φυσικά δεν θα καταγραφούν ούτε οι αντιδράσεις των κομμάτων !

Από τους αριθμούς του υπουργείου Οικονομικών προκύπτει ότι η τεράστια αυτή διεύρυνση του ελλείμματος -σε μια χρονιά που υπολογίζεται ότι το έλλειμμα θα πρέπει να μειωθεί κατά περίπου 7 δισ. ευρώ ή 3% του ΑΕΠ από το 10,5% του ΑΕΠ το 2010 στο 7,5% ΑΕΠ- διαμορφώθηκε από δύο παράγοντες. Την υστέρηση των εσόδων που φτάνει στο επτάμηνο τα 3,45 δισ. ευρώ και την υπέρβαση των δαπανών κατά 1,1 δισ. ευρώ.

Στα στοιχεία του προϋπολογισμού του επταμήνου ενσωματώνονται και οι νέες αναθεωρημένες επί τα χείρω προβλέψεις για έσοδα και δαπάνες που έχουν υιοθετηθεί στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο οι οποίες οδήγησαν και στην λήψη των πρόσθετων μέτρων ύψους 6,7 δισ. για τον προϋπολογισμό.

Mε αυτά τα δεδομένα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 26.846 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένα κατά 6,4% σε σύγκριση με 28.671 εκατ. ευρώ που είχαν φτάσει τα έσοδα του 2010.
Read more

Αρχίζουν οι..παραχωρήσεις στον..Αλαφούζο

Με την δικαιολογία της συγχώνευσης οργανισμών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η εξαρτώμενη κυβέρνηση διαλύει την ΕΡΤ, για να παραχωρήσει ..μαλακά την συχνότητα της στον Αλαφούζο, και να τον κάνει από την πίσω πόρτα με νόμιμο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. ( προβλέπεται άγριος πόλεμος μεταξύ εργολαβοτρωκτικών ) Έτσι ανακοίνωσε πλαγίως υπό τύπου … διαρροών από μέρες, το κλείσιμο της ΕΤ1, τη συγχώνευση των περιφερειακών σταθμών και περικοπές προσωπικού με στόχο από το 2012 να εξοικονομηθούν δήθεν τουλάχιστον 8,3 εκατ. ευρώ. Όσα δηλαδή στοιχίζουν οι αντιπρόεδροι της.

Το τελικό σχέδιο της διάλυσης , που προβλέπει τη διατήρηση δύο τηλεοπτικών συχνοτήτων, της ΝΕΤ και της ΕΤ3, το κλείσιμο της ΕΤ1 αλλά και των ψηφιακών καναλιών ΣΙΝΕ/ΣΠΟΡΤ, τη συγχώνευση των 19 περιφερειακών σταθμών σε εννέα (9), τη διακοπή της έκδοσης της Ραδιοτηλεόρασης, τη μείωση προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων και λήξης συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ενώ θα προχωρήσει και η αξιολόγηση του προσωπικού θα παρουσιάσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός εργολαβίας Ηλίας Μόσιαλος με την «εφησυχαστική» σημείωση πως οι συχνότητες της ΕΤ1 και ΣΙΝΕ/ΣΠΟΡΤ δεν διατίθενται προς πώληση, παραμένουν στην ιδιοκτησία της ΕΡΤ ΑΕ, αλλά… θα μοιραστούν όμως στα δύο άλλα κανάλια, παραμένοντας «περιουσία του ελληνικού λαού» που έχει όμως ..παραχωρηθεί στους τοκογλύφους.
Το βασικό ερώτημα είναι. Μετά από αυτό θα σταματήσουν να μας χρεώνουν ετσιθελιστικά ..ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ;
πηγηhttp://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7593.html
Read more

Όσο σου έκοβε,τόσο σου κόβει «πατριώτη»… [βίντεο]

Όσο σου έκοβε,τόσο σου κόβει «πατριώτη»… [βίντεο]

Όσο σου έκοβε,τόσο σου κόβει «πατριώτη»… [βίντεο] Βρε τι βρίσκει κανείς… Γιώργο,τότε έδινες συναίνεση…; Aυτή που ζητάς εναγωνίως σήμερα…; Αν τότε κουνούσες το δαχτυλάκι σου δε θα ήμασταν εδώ σήμερα…
Οπότε ή δεν ήξερες άρα δεν έκανες ή ήξερες άρα μας πρόδωσες…
Και για πές μας,η οικονομική κρίση του 2008 ήταν άλλοθι,σήμερα για σένα τι είναι…; Γιατί η σημερινή είναι απόρροια της κρίσης του 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά σήμερα ξέρουμε όλοι… Εσύ εξακολουθείς να κάνεις τον ανήξερο…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: pikri-sokolata

Read more

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Γυρνάω πίσω στα μαθητικά μου χρόνια που τα παιδιά μεταξύ μας ερμηνεύαμε το σηματάκι του ΟΕΔΒ που βρισκόταν στο πίσω μέρος του κάθε σχολικού βιβλίου, όπως παραπάνω.

Μετά από τόσα χρόνια, και ενώ υποτίθεται ο πολιτισμός μας πάει μπροστά, βλέπουμε και δεν πιστεύουμε ότι αυτός ο φορέας παύει να υφίσταται. Τον έχουν καταργήσει αλλά είναι τόσο ασύλληπτο αυτό που δεν θέλει κανείς να το πιστέψει. Και ενώ σε λίγες μέρες τα σχολεία θα υποδεχτούν τους μαθητές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα σχολικά βιβλία που αφορούν τον καθένα από αυτούς.
Ήταν που ήταν δύσκολο το έργο των εκπαιδευτικών, τώρα για να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν και στη νέα δυσκολία που προκύπτει. Ο φορέας της δωρέαν παιδείας, 31/12/2011 παύει να λειτουργεί και τυπικά. Από εκεί και πέρα κανείς αρμόδιος δεν θα υπάρχει για να διαχειριστεί κάτι το οποίο έχει περίπου από το Μαϊο καταργηθεί. Αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη αποθήκη του Ο.Ε.Δ.Β. (η οποία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειδικά φέτος μεταφέρθηκε από τη Θήβα στον Ασπρόπυργο) προσπαθεί να λειτουργήσει με ένα μόνο άτομο. Ένα μόνο άτομο έβγαλε τις παραγγελίες όχι μόνο όλων των ελληνικών σχολείων αλλά και των βιβλιοπωλείων που προμηθεύονται βιβλία για τη διάθεσή τους σε μαθητές ιδιωτικών σχολείων. Ένα άτομο που είχε μάλλον υπερβολικό φιλότιμο. Και παρά τις δυσκολίες αυτές που οι αρμόδιοι γνώριζαν ότι θα αντιμετωπίσουν, ζητούν πίσω βιβλία για διοθρώσεις και αλλαγές. Εδώ δεν υπάρχει η οργάνωση να διαθέσουν απλά τα βιβλία, αλλά αναλαμβάνουν να επιμεληθούν και κάποια τα οποία μόλις πέρισυ είχαν εκδοθεί για πρώτη φορά. Για να δούμε θα έχει βιβλίο Άλγεβρας φέτος η Α λυκείου; Θα έχει Χημεία η Α λυκείου; Θα έχει βιβλίο Γλώσσας η Στ δημοτικού; Και δεν συζυτώ για την Γ λυκείου που οι ελλείψεις θα είναι ασύλληπτες. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν και βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι επειδή είχαν καθυστερήσεις στην προμήθεια του χάρτου, τα βιβλία θα καθυστερήσουν περίπου 15 με 20 ημέρες να παραδοθούν. Μακάρι! Νομίζω όμως ότι απλώς δημιουργούν εντυπώσεις και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πρώτα από όλα γιατί ένας φορέας που καταργείται και δεν έχει προσωπικό να τυπώσει κάτι και να δημιουργήσει στοκ όταν από την καινούργια χρονιά δεν θα μπορεί να το διαθέσει και δεύτερον το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες όπως καταθέσεις προσφορών και οι εκτυπώσεις των βιβλίων απαιτείται ένα διάστημα πάνω από δύο μήνες. Από την άλλη μεριά δεν μας έχει διευκρινίσει κανείς πώς θα προμηθευόμαστε τα βιβλία των παιδιών μας και από ποιούς. Οι εκδότες καιροφυλακτούν σαν τα κοράκια να μοιράσουν τους τίτλους. Μου έρχονται εικόνες από το παλιό αναγνωστικό με τον Μίμη και τη Λόλα που περνούσε από μαθητή σε μαθητή. Αλήθεια και σε αυτό όμως υπήρχε το σηματάκι του ΟΕΔΒ. Από την άλλη το ηλεκτρονικό βιβλίο θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση αλλά πόσο πρακτικό και εύχρηστο μπορεί να γίνει αν δοθεί με προχειρότητα και χωρίς καμία εναλλακτική λύση;

Κυκλοφορώντας σαν καταναλώτρια, πηγαίνοντας στο φαρμακείο για παράδειγμα, έχει τύχει να ακούσω τον φαρμακοποιό να διαμαρτύρεται γιατί δεν του στέλνουν τα φάρμακα που παραγγέλνει ή το βρεφικό γάλα κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας λόγω ελλείψεων. Έχει τύχει να πάω σε οφθαλμίατρο και να μου πει να κάνω υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη, έχει τύχει να στείλω φαξ σε δημόσια υπηρεσία και να μην υπάρχει το απαραίτητο χαρτί για να το τυπώσουν, και τώρα θα τύχει και αυτό με τα σχολικά βιβλία που δυστυχώς όμως καταργείται ολόκληρος ο φορέας της έκδοσής τους και της δωρεάν εκπαίδευσης. Το κράτος μας καταρρέει και συμπαρασύρει μαζί του τους ανυποψίαστους πολίτες.

Ο Δάσκαλος σίγουρα δεν είναι βλάκας, αλλά αυτοί που μας κυβερνούν θεωρούν και αυτόν και όλους εμάς ΒΛΑΚΕΣ και φροντίζουν να γεμίσει η κοινωνία μας στο μέλλον από αμόρφωτους και μη σκεπτόμενους πολίτες.
Read more

Τα κενά σε 27 περιοχές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως τα έστειλαν οι Διευθύνσεις Π.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,
Σας κοινοποιώ τα κενά της Π.Ε.,  27 περιοχών της χώρας , όπως αυτά τα έστειλαν οι Διευθύνσεις Π.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μετά και τις παρατήσεις των  εκπαιδευτικών.
Στα κενά δε συμπεριλαμβάνονται οι  εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που απατούνται για να λειτουργήσουν τα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Προγράμματος και τα Ολοήμερα.
Μόλις συγκεντρώσω και τις ελλείψεις των υπόλοιπων περιοχών ( εκκρεμούν 31 περιοχές ακόμη) θα σας ενημερώσω, αφού το Υπουργείο Παιδείας δε μας δίνει τα στοιχεία που απέστειλαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας.
Δημήτρης Μπράτης


Τα λειτουργικά κενά σε 27 περιοχές της Π.Ε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Π70
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
ΠΕ60
ΦΥΣΙΚΗΣ
ΑΓΩΓΗΣ
ΠΕ11
ΑΓΓΛΙΚΗΣ
ΠΕ06
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΕ16
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΕΝΩΝ
1
Α΄ΑΘΗΝΑΣ
174
134
10
20
10
348
2
ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
98
60
22
23
16
219
3
Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ
0
30
0
0
5
35
4
ΧΑΝΙΩΝ
90
30
22
38
27
207
5
ΡΕΘΥΜΝΗΣ
0
15
2
8
2
27
6
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
143
84
21
44
20
312
7
ΛΑΣΙΘΙ
9
8
4
6
6
33
8
ΕΥΒΟΙΑΣ
73
43
24
25
14
179
9
ΚΑΒΑΛΑΣ
1
5
+11*
1
2
9
10
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
170
80
-
-
-
250
11
ΧΙΟΥ
65
76
-
-
-
141
12
ΗΜΑΘΙΑΣ
90
24
28
27
10
179
13
ΚΟΖΑΝΗΣ
15
26
3
5
6
55
14
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
0
0
+6*
4
1
5
15
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
38
18
14
13
8
91
16
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
110
30
10
15
20
185
17
ΑΧΑΪΑΣ
105
70
12
20
14
221
18
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
99
88
17
11
12
227
19
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
+40*
+7*
0
0
2
2
20
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
+49*
9
27
31
17
84
21
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
11
4
+14*
1
1
17
22
ΣΕΡΡΩΝ
30
25
23
16
8
102
23
ΦΛΩΡΙΝΗΣ
16
12
1
3
3
35
24
ΠΡΕΒΕΖΗΣ
1
12
7
5
2
27
25
ΗΛΕΙΑΣ
26
19
10
20
16
91
26
ΚΙΚΛΚΙΣ
45
15
7
7
4
78
27
ΡΟΔΟΠΗΣ
12
5
-
-
-
17
ΣΥΝΟΛΟ
1421
922
264
343
226
3176
ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ
   -89
  -7
 -31


 -127
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΝΑ
1332
915
233
343
226
  3049

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=42658

Read more