Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Παγώνει το ενιαίο μισθολόγιο…όχι όμως για όλους.(για τα δικα τους παιδιά)


Διαβάζουμε πως για άλλους δημοσίους υπαλλήλους η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου παγώνει για να μην προκληθεί έκρηξη.
Γράφει σήμερα “το Βήμα” (δείτε εδώ) : «Παγώνουν» οι επιπλέον μειώσεις στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων που
προβλεπόταν από το δεύτερο μνημόνιο και θα ίσχυαν από την 1η Νοεμβρίου.
Ενόψει της νέας συμφωνίας με την τρόικα… που προβλέπει την κατάργηση όλων των επιδομάτων, όπως το Κίνητρο Επίτευξης Στόχων (ΚΕΣ) και το Κίνητρο Επίτευξης Δημοσιονομικών Στόχων (ΚΕΔΣ) το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να “παγώσει” τις περαιτέρω μειώσεις για να μην προκληθεί έκρηξη.
Η αναστολή των περικοπών αφορά κατά κύριο λόγο τελωνειακούς , εφοριακούς, υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους , του Γενικού Χημείου , οικονομικούς επιθεωρητές , μερίδα υπαλλήλων  του Υπουργείου
Ανταγωνιστικότητας και άλλων υπουργείων.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονταν  στο νόμο για το  ενιαίο μισθολόγιο, όσοι υπάλληλοι είχαν μείωση στις αποδοχές τους που ξεπερνούσε το 25%, το ποσοστό πάνω από το όριο αυτό θα κόβονταν σε τρεις ισόποσες δόσεις.
Το 1/3 του υπερβάλλοντος ποσοστού θα κόβονταν την 1η Νοεμβρίου 2012, το υπόλοιπο 1/3 την 1η Νοεμβρίου 2013 και το τελευταίο μέρος  την 1η Νοεμβρίου 2014.
Ειδικότερα αν η συνολική μείωση των αποδοχών ήταν 49%, το 25% έχει ήδη κοπεί από πέρυσι το Νοέμβριο  ένα 8% θα κοβόταν από τον φετινό Νοέμβριο , ένα άλλο 8% από την 1η Νοεμβρίου 2013 και το υπόλοιπο 8% την 1η Νοεμβρίου 2014.
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο ενιαίο μισθολόγιο είχε περιληφθεί αυτή η ρύθμιση  καθώς από τις διατάξεις του προέκυπταν συνολικές μειώσεις αποδοχών που σε αρκετές περιπτώσεις  υπαλλήλων με υψηλά επιδόματα έφθαναν ακόμη και το 52%.
Όμως σύμφωνα με σχετική διάταξη η οποία  περιλήφθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή προβλέπεται ότι αναστέλλεται η επιπλέον του 25% μείωση.
Read more

Παντρεύεται ο δούλος του … θεού ΄Εθνική΄, την δούλη του θεού ΄Eurobank΄!!!


Οι γαμπροί, οι νύφες, ο μόνιμος κουμπάρος, τα παρανυμφάκια και τα … go-go boys των μεγάλων τραπεζικών bachelors party!!
Γιώργος Αδαλής 
Αν ο Θεός των Τραπεζιτών είναι ο Ρόθτσιλντ, τότε σίγουρα στην περίπτωσή μας ισχύει το … «παντρεύεται ο δούλος του Θεού, ‘Εθνική’ την δούλη του Θεού, ‘Eurobank’»!
Ο δεύτερος γάμος μέσα σε λίγες μέρες στη χώρα μας υπό τις «ευλογίες» αυτή τη φορά της BlackRock και της Neuberger Berman του οίκου Ροθτσιλντ, που έχουν ηγετικές θέσεις στα κεφάλαια της Εθνικής και της Εurobank, είναι γεγονός!
Κατά την διάρκεια του … αρραβώνα είχε συζητηθεί ακόμη και η απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο οποίο κατέχουν ποσοστό πάνω από 6% εκάστη, συνολικά δηλαδή περί το 13%.
Στην ουσία έχουμε τον τρίτο γάμο στη σειρά μετά τα «καυγαδάκια» και τα διαζύγια του πρόσφατου παρελθόντος!!!
Ετσι τα συχαρίκια πέφτουν βροχή !
Διότι ήταν και ο Παριζιάνικος γάμος της Credit Agricole που έδωσε την «νύφη» Εμπορική στην Alpha Bank του κ.Κωστόπουλου ! Καλός γαμπρός ο κ.Κωστόπουλος και γούρικος! Γούρικος για ποιον άλλον, παρά τον μόνιμο κουμπάρο σε όλους αυτούς τους γάμους!!!
Αν δεν καταλάβατε, ο ευτυχισμένος αλλά μόνιμος κουμπάρος είναι κοινός και λέγεται …. Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι κουμπαριές στους δύο αυτούς γάμους, έχουν την υπογραφή του κ.Προβόπουλου, γεγονός μάλιστα που χαροποιεί ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Σαμαρά, που απ ότι φαίνεται πρόκειται να … βαφτίσει τα πρώτα τέκνα των δύο αυτών γάμων, αν και εφόσον, οι τέσσερις σύζυγοι , καταφέρουν ποτέ να … τεκνοποιήσουν!!!
Φυσικά, πρώτη θέση στο … batchelors party, είχε από καθόλου διακριτική θέση μπορώ να πω, η Αμερικανική Goldman Sachs, που έφερε τα «go-go boys» και τις «stripers» για να διασκεδάσουν οι γαμπροί μια μέρα πριν τους ευλογήσει ο … Θεός!!!
Στην ουσία, η Ελλάδα πλέον θα διαθέτει τρεις μεγάλες τραπεζικές οικογένειες αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον άλλο γάμο που πραγματοποίησε ο οίκος Ροθτσιλντ στη χώρα μας, αυτόν της Πειραιώς με την Αγροτική, που σύντομα αναμένεται να … υιοθετήσει και την Γενική Τράπεζα, αφού η Societe Generale, δεν φαίνεται να θέλει να καθίσει ούτε ένα μήνα ακόμη στην Ελλάδα!!!
Σε ότι αφορά το Ταχ. Ταμιευτήριο πιστεύω ότι η τράπεζα θα περιμένει να οριστικοποιηθεί πρώτα η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ και μετά να αποφασίσει, αν θα παντρευτεί κάποιον επίδοξο γαμπρό, ή αν θα δοθεί για … υιοθεσία!!!
Στο ΤΤ, το ελληνικό δημόσιο κατέχει το 44,5% συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού 10% που έχουν τα ΕΛΤΑ.
Τώρα πόσοι άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους από τους γάμους αυτούς, είναι μια άλλη υπόθεση, γιατί όπως λέει ο λαός, πάντα, «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»!!!
Μπορεί σήμερα να παρουσιάζονται νούμερα επί χάρτου, αθροιστικά, και να εμφανίζονται για παράδειγμα τόσα καταστήματα η νύφη + τόσα καταστήματα ο γαμπρός = τόσα καταστήματα σύνολο, αλλά όλοι ξέρουμε, ότι από την επόμενη μέρα, ένα 35% τουλάχιστον αυτών των καταστημάτων θα συγχωνευτεί και ένα αντίστοιχο ποσοστό υπαλλήλων θα ψάχνουν για δουλειά την επόμενη μέρα!!!
Όμως τέτοιες χαρμόσυνες ώρες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για «κακίες» ή τέλος πάντων για μη χαρμόσυνες ειδήσεις!!! Εχουμε καιρό γι αυτά άλλωστε!!!
Εμείς τι άλλο να πούμε, παρά να ευχηθούμε σε γαμπρούς, νύφες, κουμπάρους και … παρανυφάκια, καλά … στέφανα και καλούς απογόνους!
Ευχόμαστε επίσης, η … τεκνοποίηση να γίνει μεταξύ τους με αναπτυξιακές τραπεζικές πρακτικές κι όχι με τεκνοποίηση των … Ελλήνων καταθετών και δανειοληπτών!
Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω!!!
Read more

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ..





Η Πρωτη φωτογραφια περι ελληνικων σχολειων την αναδημοσιευουμε απο αρθρο των Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Ελλαδος (ΟΣΚ) στο λινκhttp://www.paidevo.gr/teachers/?p=1453

Πριν μερικους μηνες το ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ευρεθη στην Κωσταντινουπολη και ακουσε συνομιλια μεταξυ του Ελληνα Δημοσιογραφου της Θεσσαλονικης κ.Χρηστου Νικολαιδη (TV 100) και Ελληνα της Τουρκιας εκπαιδευτικου
Ο δημοσιογραφος εμεινε εκπληκτος απο τις κτιριακες εγκαταστασεις των ελληνικων σχολειων της Πολης, και ειπε στον εκπαιδευτικο
""Αυτα τα σχολεια δεν τα εχουμε στην Ελλαδα... και πηρε την απαντηση του εκπαιδευτικου
""Σιγα που θα ειχατε τετοια σχολεια στην Ελλαδα . Εμας μονο με τους Αλεξανδρειανους μπορεις να μας συγκρινεις"
ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


asimpiestos
http://www.katohika.gr/2012/10/blog-post_5167.html
Read more

Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: "Σταματήστε την τουρκική εισβολή αλλιώς ..."..


Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ η Ρωσία τις δραματικές στιγμές μεταξύ 3ης και 4ης ώρας, ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου, όταν συνεδρίαζαν τα μέλη της συμμαχίας προκειμένου να αποφασιστεί η ενεργοποίηση του άρθρου 4.

"Σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας η Ρωσία θα αναγκαζόνταν να επέμβει", όπως μεταδίδουν διάφορα ρωσικα ΜΜΕ και μετέδωσε....
το Russia Today, φουλ για Γ' ΠΠ δηλαδή.

Σε ετοιμότητα ετέθη το μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας NOVOCHERKASSK, έμφορτο με πεζοναύτες και τροχοφόρα ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ,και SHORADS το οποίο είχε επισκεφθεί και τη Λήμνο, όπου και η εντυπωσιακή παρέλαση των ρώσων πεζοναυτών, και βρισκόνταν εκείνη την ώρα στο Β.Αιγαίο, με πορεία προς Ιόνιο πέλαγος , και θα ελάμβανε εντολή να κατευθυνθεί άμεσα ανατολικά για Συρία σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ ενεργοποιούσε το άρθρο 4,με εντολή να αποβιβάσει τους διατιθέμενους πεζοναύτες προς ένωση των ήδη εγκατεστημένων στη Συρία πεζοναυτών.

Στο μεταξύ η ρωσική αντιπροσωπεία  στο Συμβούλιο Ασφαλείας μπλόκαρε χθες, και πάλι  σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ, το οποίο καταδίκαζε την ρίψη οβίδων από το συριακό έδαφος σε τουρκικό χωριό. Η ρωσική αντιπρόταση ζητάει την υιοθέτηση ενός ψηφίσματος το οποίο θα ζητάει αυτοσυγκράτηση και από τις δυο χώρες. Με αυτό τον τρόπο αφαιρούσε τη νομιμότητα επέμβασης στην Τουρκία και την προειδοποιούσε για το τι θα συναίβεναι αν συνέχιζε σε πορεία σύγκρουσης.

Έτσι είχαμε τη χαλαρή ανακοίνωση του ΝΑΤΟ των ίσων αποστάσεων και του ουσιαστικού "αδειάσματος" της Τουρκίας και στη συνέχεια την δήλωση Ερντογάν "ότι η χώρα του δεν ενδιαφέρεται για την εξαπόλυση οποιουδήποτε πολέμου"!

Προς τι το θέατρο των ψηφοφοριών στη βουλή τότε; Μήπως έσφιξαν τα..."γάλατα", και άλλαξαν γνώμη;

Στο μεταξύ όσο διαδραματιζόντανε τα γεγονότα οι δυνάμεις του Άσαντ εξόντωναν στην κυριολεξία θύλακες των εισαγόμενων "εξεγερμένων" στο Χαλέπι και συγκεκριμένα στο προάστιο του Suleiman al-Halabi, αποδεικνύοντας έτσι το γιατί προκλήθηκε αυτό το έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε μία αθώα μάνα και των επίσης αθώων 4 παιδιών της, για να προκληθεί επέμβαση με νόμιμο μανδύα από τους Δυτικούς.

Σε άλλες περιοχές της Συρίας όπως στο Deir-Ezzor και τα περίχωρά του τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο επιβλητικά για το συριακό στρατό.

Συνεπώς το παιχνίδι χάνεται οι μισθοφόροι είναι πλέον στα όρια τους και δεν μπορούν να αντικαθιστούν τις απώλειές τους όπως στην αρχή, ενώ ταυτόχρονα η προπαγάνδα της Δύσης έχει υποστεί τεράστια πλήγματα αφού όλο και περισσότεροι πολίτες αμφισβητούν τους "επαναστάτες" μετά τα εγκλήματα εναντίον χριστιανικών πληθυσμών. Άρα τι χρειαζόνταν άμεσα να σώσει την κατάσταση; Μια αφορμή για επέμβαση. Δεν υπάρχει; Δεν πειράζει τη δημιουργούμε.


Από:  defencenet.gr
Read more

Ρώσος στρατηγός ε.α. μιλάει ευθέως για τα σχέδια της Νέας Τάξης (video)



  • Στρατηγός Πετρώφ: "Για τις ΗΠΑ επιφυλάσσεται από την παγκόσμια μαφία η ίδια μοίρα που περίμενε και την ΕΣΣΔ"
  • Από το 2009 προείδε ο στρατηγός τον σημερινό ξεσηκωμό των μουσουλμάνων, τον οποίο θεωρεί όχημα για την κατάρρευση των πολιτικών καθεστώτων και την καταστροφή του κοινωνικού κράτους σε όλες τις Δυτικού τύπου δημοκρατίες. ...

Πηγή: YouTube 
4 Οκτωβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Στην βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που ακολουθεί, οΚονσταντίν Π. Πετρώφ, Ρώσος στρατηγός ε.α., θέτει κάποια καίρια ερωτήματα και παραθέτει ευθαρσώς τις προσωπικές του απόψεις (που πιθανόν να μην συμπίπτουν με τις επίσημες ρωσικές θέσεις) για μια ποικιλία θεμάτων, ανάμεσα στα οποία είναι το τέλος της ηγεμονίας του αμερικανικού δολαρίουη ενορχήστρωση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, οι οποίες επέτρεψαν στις ΗΠΑ να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, τα κέντρα που κινούν τα νήματα πίσω από τους πολιτικούς και ο ερχομός της προμελετημένης κατάρρευσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.

Αν και οι πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις άλλες Δυτικές χώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε μια φυσαλίδα προπαγάνδας που ελέγχεται από τεράστιους ομίλους ΜΜΕ πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιχειρηματικά συμφέροντα και πολιτικές συμμαχίες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ελέγχουν όλο τον πλανήτη και υπάρχουν αρκετές άλλες σχολές σκέψης σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν πραγματικότητα στους λαούς της Δύσης ίσως και να είναι τίποτε περισσότερο από μια ψευδαίσθηση.

Ο στρατηγός Πετρώφ, στην χειμαρρώδη αυτή συνέντευξη, μιλάει για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία αποκαλεί "παγκόσμια μαφία" και επιχειρεί να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όσον αφορά στα σχέδια που έχουν καταστρώσει οι παγκοσμιοποιητές.

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του βίντεο με τις σκέψεις του Ρώσου στρατηγού:

"Κατ' αρχάς, θα θέσω μια ερώτηση σ' εσάς, τους τηλεθεατές, που θα δείτε το βίντεο αυτό μέσω του υπολογιστή σας:

Τι θα γίνει με το δολάριο; Το έχουμε ανάγκη το δολάριο; Όχι, δεν το έχουμε ανάγκη το δολάριο. Οι ΗΠΑ τυπώνουν δολάρια, οπότε κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.

Η σύγκρουση των αεροπλάνων τύπου Μπόινγκ στους "δίδυμους πύργους" της Νέας Υόρκης δεν σχεδιάστηκε από τον Μπιν Λάντεν. Ο άσχετος αυτός Βεδουίνος ήταν αραχτός μέσα στη σπηλιά του και δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτε εκτός από το να φτιάχνει ζώνες με εκρηκτικά για βομβιστές αυτοκτονίας. Η σύγκρουση των Μπόινγκ με τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη ήταν μια επιχείρηση μεγατόνων, που ετοίμασαν οι επίλεκτες δυνάμεις της παγκόσμιας μαφίας, προκειμένου να εμπλέξουν τις ΗΠΑ σε έναν πόλεμο εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου.

Αλλά ποιός ήταν ο σκοπός; Για παράδειγμα, πώς κατέστρεψαν την ΕΣΣΔ; Χαρακτήρισαν τη Σοβιετική Ένωση ως "φυλακή του λαού" και "αυτοκρατορία του κακού". 

Τα ίδια ακριβώς κάνουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα τις καταστρέψουν.

Όταν ο Μπιλ Κλίντον βομβάρδιζε το Βελιγράδι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι 
Σλάβοι άρχισαν να διερωτώνται γιατί το έκανε αυτό. Γιατί μια χώρα της Βόρειας Αμερικής βομβάρδιζε την πρωτεύουσα μιας ευρωπαϊκής χώρας; 

Αργότερα, οι Αμερικανοί έκαναν απόβαση στο Ιράκ, το κατέλαβαν και εγκατέστησαν δύναμη κατοχής εκεί. Κάποιοι, που δεν κατανοούσαν για ποιο λόγο συνέβαιναν όλα αυτά, νόμισαν ότι οι οι ΗΠΑ είναι αήττητες. Εντυπωσιάστηκαν από τον αμερικανικό στρατό. 

Κι εμείς, στη σοβιετική περίοδο, είχαμε κάνει απόβαση στο Αφγανιστάν. Θυμάστε τι κατάληξη είχε; Τα ίδια έπαθαν σήμερα οι Αμερικανοί και τελματώθηκαν. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε εκεί πέρα.

Αυτό που κατάφεραν είναι ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος σήμερα να μισεί τις ΗΠΑ. Και όταν - γιατί είναι σίγουρο- η παγκόσμια μαφία θα καταστρέψει το δολάριο, όλος ο κόσμος θα σκέφτεται ότι της άξιζε κάτι τέτοιο. 

Και όμως, ο δικός μας λαός δεν πρόκειται να ωφεληθεί καθόλου από αυτή την αλλαγή, και ιδιαίτερα όσοι έχουν επενδύσει κάποιες από τις οικονομίες τους σε δολάρια. 

Αλλά είναι και κάτι άλλο που θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν. Στις ΗΠΑ ζει το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτό το 5% καταναλώνει το 50% των ενεργειακών πόρων. Για την διεθνή μαφία, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. 

Ο αμερικανικός τρόπος ζωής προπαγανδίζεται ως κάτι ιδανικό. Κάποιοι δικοί μας πολίτες που κατά τη σοβιετική περίοδο ζήτησαν άσυλο και σήμερα ζουν εκεί και τους χορηγούνται διάφορα επιδόματα, ζουν σε καλύτερες συνθήκες ενώ είναι άνεργοι, απ' ό,τι στη Ρωσία, αν συνέχιζαν να ζουν εδώ και να εργάζονται.


Οι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες δούλων θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση που συνεχίζεται στις ΗΠΑ είναι απαράδεκτη, αφού ακόμα και οι δούλοι ζουν σχετικά καλά εκεί.Οπότε και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι καταδικασμένες κατά κάποιον τρόπο.

Ακόμη και αν είσαι ηγέτης μιας ισχυρής χώρας, αν δεν έχεις βαθιά αντίληψη της διεθνούς πολιτικής και δεν κατανοείς τις μεθόδους της διεθνούς πολιτικής, εξακολουθείς να παραμένεις όμηρος της παγκόσμιας μαφίας. 


Η ηγεσία της ΕΣΣΔ και η ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να άσκησαν εσωτερική και εξωτερική πολιτική, αλλά η παγκόσμια μαφία ασκεί διεθνή πολιτική.
Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε και η ίδια μοίρα προορίζεται και για τις ΗΠΑ. Εμείς καταστρώναμε κάποτε σχέδια με πενταετή πνοή, αλλά οι παγκοσμιοποιητές έχουν καταστρώσει σχέδια για τα επόμενα 50 ή 100 χρόνια. Οι πολίτες μας εργάζονταν για να κερδίσουν 60 ρούβλια την ημέρα και ήταν ευχαριστημένοι. Έφτιαξαν όλα εκείνα τα εργοστάσια και τους αγωγούς που ξέρουμε, αλλά ήρθε η μέρα που ανέλαβε τη χώρα η παγκόσμια μαφία και εκχωρήθηκε όλος μας ο πλούτος σε ιδιωτικές εταιρείες, χάρη στα πειθήνια πιόνια της, όπως ο Ανατόλι Τσουμπάις. Και ήρθαν οι εκπρόσωποι αυτής της παγκόσμιας μαφίας για να γίνουν ιδιοκτήτες όσων έκτισε με τα χέρια του ο λαός μας.


Σήμερα έχει ασκηθεί αγωγή κατά του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, του ολιγάρχη της Yukos, η υπόθεση εκδικάζεται, αλλά ο κύριος αυτός έχει τις πλάτες του Βαρώνου Ροθτσάιλντ να τον στηρίζουν(Σημ. Η συνέντευξη χρονολογείται πριν από τον Δεκέμβριο του 2010, οπότε ο Χοντορκόφσκι κρίθηκε ένοχος για  υπεξαίρεση εκατομμυρίων τόνων πετρελαίου και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης.)

Άτομα όπως οι Ροθτσάιλντς, οι Οπενχάιμερς και οι Μόργκανς έχουν καταστρώσει μακρόπνοα σχέδια. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και οι οικονομολόγοι είναι ερασιτέχνες αν τους συγκρίνεις με αυτά τα άτομα"...

Παρακολουθήστε το βίντεο: 


Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2012/10/video.html
Read more

Π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλά είναι ερώτηση αυτή που κάνουν οι δημοσιογράφοι;
Γιατί, λέγουν έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα;

Τους απαντάμε με κάθε ειλικρίνια.

Εσείς πριν αγοράσετε ένα μαγαζί δεν θα πάτε να το δείτε, πριν μπουν οι τελικές υπογραφές;

Να γιατί φτάνει στην Ελλάδα η Μέρκελ, θέλει να δει τι αγοράζει....
Που το παράξενο;

Καλοδεχούμενη λέει ο Πρωθυπουργός, δεν ξέρω αν λέει το ίδιο και ο λαός στον ΝΕΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ 
http://www.agioritikovima.gr/eipan/10714-p-nektarios-mo
Read more

Οι «σωτήρες» πάνε το χρέος στο 182,5% του ΑΕΠ!


Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2009, το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης, δηλαδή, σύμφωνα με την τελική «απογραφή» (dakepekoz: πολλά εισαγωγικά θέλει εδώ) που έγινε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, προσδιορίστηκε στα 298,5 δισ. ευρώ.
Όμως, μετά από δύο μνημόνια, εφαρμοστικούς, μεσοπρόθεσμα, «κουρέματα» κ.ο.κ., το δημόσιο χρέος της χώρας
- όπως παραδέχτηκε ο Στουρνάρας στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε στη Βουλή -
θα έχει εκτιναχτεί το 2013 στα 352,3 δισ. ευρώ!
*
Συνεπώς:
1) Με την πολιτική που έχει οδηγήσει την (επίσημη) ανεργία στο 25%, που έχει στείλει στη φτώχεια 9 στους 10 εργαζόμενους, που ισοδυναμεί με ευθανασία για τους συνταξιούχους, που έχει διαλύσει νοσοκομεία, σχολεία και κάθε απομεινάρι κοινωνικής πρόνοιας,
με την πολιτική που υποτίθεται ότι έχει στόχο να μειωθεί το χρέος
και από τη στιγμή που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, το χρέος διογκώνεται διαρκώς.
Το παραδέχονται οι ίδιοι:

Το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης
το 2013 έναντι του 2009
θα έχει αυξηθεί κατά 53,8 δισ. ευρώ!
***
2) Μετά το «κούρεμα» του 2011 και τους σχετικούς διθυράμβους για το PSI που το συνόδεψαν, το χρέος προσδιορίστηκε στα 280 δισ. ευρώ.
Τότε μας είπαν ότι οι «θυσίες» ήταν απαραίτητο και επιβεβλημένο να συνεχιστούν ώστε να διατηρηθεί η πτωτική πορεία του χρέους.
*
Ομως - όπως ομολόγησε ο Στουρνάρας στο προσχέδιο του προϋπολογισμού - το 2013, μετά και από τα νέα άγρια μέτρα της πιο κανιβαλικής πολιτικής των ντόπιων και ξένων τροϊκανών,
το «κουρεμένο» χρέος θα έχει αυξηθεί
κατά 72,3 δισ. ευρώ!
***
3) Το 2009 το ΑΕΠ ανήρχετο στα 231,6 δισ. ευρώ και το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν στο 128,9%.
Το 2013 με το ΑΕΠ να προϋπολογίζεται στα 193 δισ. ευρώ, το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης υπολογίζεται να εκτιναχθεί στο 182,5% του ΑΕΠ της χώρας!
*
Δηλαδή:
α) Στα χρόνια της «σωτηρίας», η οικονομία της χώρας θα έχει συρρικνωθεί
(σ.σ.: που σημαίνει φτωχοποιημένος, κατεστραμμένος και χρεοκοπημένος ελληνικός λαός)
κατά 38,6 δισ. ευρώ ή ποσοστό 16,6%!
*
β) Το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης,
από τότε που ξεκίνησε η «θεραπεία» για τη... μείωσή του,
θα έχει αυξηθεί κατά πάνω από 50 μονάδες επί του ΑΕΠ, και για την ακρίβεια
θα έχει αυξηθεί κατά 53,6%!
*
Αυτά είναι τα «φάρμακά τους», τέτοια και η δήθεν «θεραπεία» που προσφέρουν.
Δεν υπάρχει, επομένως, καμία αμφιβολία:
Πρώτον, ψεύδονται συνειδητά και ασυστόλως.
Δεύτερον, μας οδηγούν στον αφανισμό.
Τρίτον, ο προσχεδιασμένος και αδίστακτος αφανισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τη «σωτηρία» της χώρας.
Μέσω του λαϊκού εξανδραποδισμού ο κεφαλαιοκρατικός Μινώταυρος
- με πρόσχημα τη μείωση του χρέους που όμως... αυξάνεται ιλιγγιωδώς -
αυτό που θέλει να διασφαλίσει είναι
τη διαιώνιση της εκμετάλλευσης του λαού από τους εκμεταλλευτές,
τη διαιώνιση των κερδών για τους κερδοσκόπους,
τη διαιώνιση των τόκων για τους τοκογλύφους.

==========================
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2012/10/1825.html
Read more

Scorpions - When You Came Into My Life (Lyrics)

Read more

Το τηλεγράφημα – βόμβα των Αμερικανών για τον Βουλγαράκη (Wikileaks)


20121006-171039.jpgΈτσι είναι. “Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή”, που έγραφε και το Βήμα πριν τις πυρκαγιές. Το έχουμε γράψει επανειλλημένα ότι Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος θα μπορούσαν να έχουν 354 οφσορ, 800 επαύλεις και τρεις τυρόπιτες, χωρίς να τους πειράξει κανένας. Αλλά βγήκαν μπροστά για τις υποκλοπές. Καρατομήθηκαν από συγκεκριμένα ΜΜ”Ε” και μετά ο δρόμος για την εξόντωση Καραμανλή ήταν ορθάνοιχτος. Ο Γκιώργκο ήλθε σαν σωτήρας και “καθάρισε”. Αγωγούς, ανεξαρτησία, άμυνα, Έθνος.
Σε κάθε περίπτωση, δεν φταίει ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ εκτός από εμάς τους ίδιους.
Το τηλεγράφημα επί λέξει:
Η άλλη αλλαγή κλειδί για εμάς (και τα συμφέροντά μας) είναι η αντικατάσταση του Γιώργου Βουλγαράκη από τον Βύρωνα Πολύδωρα, στο Υπ. Δημοσίας Τάξης. Ο Βουλγαράκης τους τελευταίους μήνες είχε απομακρυνθεί από τις φιλοαμερικανικές του θέσεις και δεν ήταν συνεργάσιμος, και φαίνεται να αναλώθηκε περισσότερο στις κάμερες (προφανώς εννοεί τη συνέντευξη τύπου όπου ο Βουλγαράκης έδειξε το τρίγωνο των υποκλοπών με κέντρο την αμερικάνικη πρεσβεία-φώτο στην κορυφή) και λιγότερο στην αποτελεσματικότητα…
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κυριαρχείται από “απομεινάρια” ΠΑΣΟΚ, πολλοί απ’ τους οποίους είναι δυσαρεστημένοι με τον προκάτοχο του Πολύδωρα, τον Βουλγαράκη, και είναι επιρρεπείς στις διαρροές.
SUBJECT: GREEK PM NAMES NEW CABINET
Reference id: 06ATHENS437
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 15 Feb 2006 15:24:00 UTC
Classification: CONFIDENTIAL
The other key change from our standpoint is the replacement of George Voulgarakis by Vyron Polydoras at the Ministry of Public Order. Voulgarakis in recent months has veered from his previous cooperative, pro-American attitudes, and throughout his MPO term seemed consumed more by the cameras than effectiveness and follow-through….
That said, the MPO is laced with PASOK holdovers, many already disgruntled with Polydoras’ predecessor Voulgarakis, and prone to leaks.
Read more

Οι γερμανικές εφημερίδες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα «Η Μέρκελ πάει στο στόμα του λύκου»



Με καχυποψία αντιμετωπίζει ο γερμανικός τύπος την αιφνιδιαστική απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να επισκεφθεί την Αθήνα. Μπορεί το Βερολίνο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη, «ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα», σημειώνει το Spiegel.

Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων η Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφθεί την Τρίτη το «επίκεντρο της ευρωκρίσης» όπως χαρακτηρίζει την Αθήνα τονίζοντας πως η καγκελάριος θα βρεθεί «στο στόμα του λύκου» λόγω της εικόνας που έχει στην ελληνική κοινή γνώμη.

Από την πλευρά του το Spiegel αναφέρει, ότι η επίσκεψή της στην Αθήνα είναι κάθε άλλο παρά φυσιολογική. «Εδώ και καιρό οι σύμβουλοί της σκέπτονταν εάν θα έπρεπε να γίνει αυτό το ταξίδι, και αν ναι, πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τώρα λοιπόν η γερμανική κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα πως η Γερμανία δεν θα εγκαταλείψει τους Έλληνες. ‘Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί εντός της ευρωζώνης’, δήλωσε άλλωστε σήμερα και ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ. Μετά τις αμφιβολίες που είχαν διατυπωθεί κατά καιρούς για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, η καγκελάριος είναι στο μεταξύ αποφασισμένη να κρατήσει τους Έλληνες στην ευρωζώνη».

Η Die Welt που σημειώνει ότι με την κίνησή της αυτή, η Μέρκελ ευελπιστεί να βάλει οριστικά τέλος στη συζήτηση περί εξόδου. Η επίσκεψή της έρχεται να υπογραμμίσει την αλλαγή της στάσης της καθώς και η ίδια «έπαιζε» με τα σενάρια εκπαραθύρωσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


http://www.protothema.gr
Read more

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΑ

Πάνω απο 700 εκατ. ευρώ θα είναι οι ετήσιες εισοδηματικές απώλειες που θα υποστούν 1,4 εκ. οικογένειες από την κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και των επιδομάτων του ΟΓΑ σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες.

Κι αυτό, όπως γράφει η εφημερίδα  Ελεύθερος Τύπος, παρά το γεγονός οτι τα χορηγούμενα απο τον ΟΓΑ επιδόματα θα αντικατασταθούν από νέου τύπου εισοδηματικές ενισχύσεις. Οι λόγοι για τους οποίους θα προκύψουν τόσο μεγάλες εισοδηματικές απώλειες για τις περισσότερες οικογένειες με παιδιά είναι οι εξής: 
1.Με τη κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα θα προκύψουν πρόσθετες ετήσιες φορολογικές επιβαρύνσεις για όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχος οικογενειάρχες με ετήσια εισοδήματα άνω των 5.000 ευρώ καθώς επίσης και για όλους τους υπόλοιπους οικογενειάρχες.Οι επιβαρύνσεις αυτές μάλιστα θα κλιμακώνονται σε υψηλότερα επίπεδα όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των προστατευόμενων τέκνων!

2.Με την αντικατάσταση των επιδομάτων του ΟΓΑ οι οικογένειες θα υποστούν και άλλες εισοδηματικές απώλειες και αυτό γιατί τα νέα επιδόματα που θα λαμβάνουν θα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις σημαντικά μειωμένα. Οι τρίκτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με ετήσια εισοδήματα πάνω από 30.000 ευρώ και μέχρι 45.000 ευρώ θα πάψουν πλέον να λαμβάνουν επιδόματα για τα παιδιά τους!

3.Ακόμη και πολλές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά θα υποστούν σημαντικές εισοδηματικές απώλειες καθώς τα επιπλέον ποσά που θα πληρώνουν κάθε χρόνο στην εφορία εξαιτίας της κατάργησης των αφορολογήτων για τα παιδιά θα κυμαίνονται από 200 έως και 3.150 ευρώ το χρονο, ενώ τα ποσά των επιδομάτων που θα εισπράττουν θα κυμαίνονται από 156 έως και 960 ευρώ το χρόνο!

Σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις:

1.Θα καταργηθούν τα πρόσθετα αφορολόγητα όρια εισοδήματος για τα προστατευόμενα τέκνα. Τα όρια αυτά ανέρχονται σε 2.000 ευρώ για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα κάθε φορολογούμενου και σε 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο από τρίτο και τα επόμενα. Με την κατάργηση των αφορολογήτων για τα τέκνα όμως, όλοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα δικαιούνται αφορολόγητο όριο 5.000 ευρώ, είτε έχουν παιδιά είτε δεν έχουν.

Ακόμα χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους φορολογούμενους αποκτούν εισοδήματα προερχόμενα από ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ή ελεύθερα επαγγέλματα. Θα επιβαρυνθούν με πολύ μεγαλύτερα πρόσθετα ποσά φόρων από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους επειδή θα χάσουν και τα αφορολόγητα όρια των προστατευόμενων τέκνων και το βασικό αφορολόητο των 5.000 ευρώ.

2.Τα επιδόματα από τον ΟΓΑ, θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από επιδόματα που θα καταβάλλονται μέσω τραπεζικών λογαριασμών βάσει εισοδηματικών κρητιρίων. Τα νέα επιδόματα θα ανέρχονται σε 40 ευρώ το μήνα για το πρώτο παιδί, 40 ευρώ το μήνα για το δεύτερο, 50 ευρώ για το τρίτο, 50 ευρώ για το τέταρτο και 60 ευρώ για κάθε παιδί από το πέμπτο και τα επόμενα.
Τα ποσά αυτά θα δίνονται σε οικογένειες με ετήσια εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, μειωμένα στα 2/3 σε οικογένειες με εισοδήματα από 10.000 έως 20.000 ευρώ και μειωμένα στο 1/3 σε οικογένειες από 20.000 έως 30.000 ευρώ. Εάν το εισόδημα της οικογένειας είναι μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ δεν θα της χορηγείται κανένα επίδομα! 
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/10699-oloi-oi-foroi-p
Read more

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

Read more

Όταν η Μέρκελ πίεζε τον Καραμανλή για το Σκοπιανό


Τις διαθέσεις της για την Ελλάδα, όχι μόνον σε οικονομικά, αλλά και σε εθνικά ζητήματα έδειξε η γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, όπως προκύπτει και από «εμπιστευτικό» τηλεγράφημα που διέρρευσαν τα Wikileaks, με ημερομηνία 23 Απριλίου 2008 και τίτλο «Η Γερμανία υποστηρίζει τις προσπάθειες των ΗΠΑ για το όνομα της Μακεδονίας».

Όταν η Μέρκελ πίεζε τον Καραμανλή για το Σκοπιανό
Όπως προκύπτει από το τηλεγράφημα, που επρόκειτο να αποχαρακτηριστεί στις 22 Απριλίου του 2008, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις αρχές του μήνα, στο Βουκουρέστι, όπου ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έθεσε «βέτο» στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωατλαντική Συμμαχία, η Άγκελα Μέρκελ έδειξε για άλλη μια φορά την… περίφημη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» της…

Το τηλεγράφημα, που προέρχεται από την αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο, αναφέρει ότι σε συνάντηση που έγινε μεταξύ εκπροσώπων της αμερικανικής πλευράς και της γερμανικής, διαπιστώθηκε ότι «τόσο η καγκελάριος Μέρκελ όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Σταϊνμάιερ ήταν ιδιαίτερα ενεργοί τις μέρες που προηγήθηκαν της Συνόδου, αλλά και κατά τη διάρκειά της, επιχειρώντας να πείσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη να δείξουν μεγαλύτερη ευελιξία στο ζήτημα του ονόματος».

Μάλιστα, στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι «η Μέρκελ «ένιωσε μόνη», προωθώντας το ζήτημα στο Βουκουρέστι, καθώς η Γερμανία ήταν η μόνη χώρα που είχε ίδια θέση με τις ΗΠΑ», κι ενώ η Γαλλία είχε αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδος.

Οι Έλληνες, αναφέρει το τηλεγράφημα, περίμεναν ότι οι εταίροι τους σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ θα σταθούν «πιο κοντά σε αυτούς» στο ζήτημα του ονόματος παρά στα Σκόπια, κάτι που προκάλεσε δυσχέρειες στις πιέσεις που ασκήθηκαν στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, οι διπλωμάτες που μετείχαν στη συνάντηση διαπίστωσαν ότι η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, που διέθετε πλειοψηφία μόλις μίας έδρας στη Βουλή, για το ζήτημα του ονόματος , αξιωματούχοι έθεσαν ζήτημα επιβίωσης της κυβέρνησης της ΝΔ, που διέθετε πλειοψηφία μόλις μίας έδρας, ενώ το ζήτημα των Σκοπίων είχε ήδη προκαλέσει την πτώση τουλάχιστον μίας κυβέρνησης. 
12/06/2011
newsbomb.gr
Read more