Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Στην πρώτη γραμμή της Ευρωπαϊκής μάχης σήμερα ο Καραμανλής!


Στρατηγείο θύμιζε σήμερα το γραφείο του Κώστα Καραμανλή αφού από το πρωΐ ο ίδιος και στενοί του συνεργάτες ανέλυαν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κάνοντας τις ανάλογες παρεμβάσεις.
Να σημειωθεί ότι ο ΚΚ είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις συναντήσεις ώστε οι τηλεφωνικές επικοινωνίες στα Ευρωπαϊκά κέντρα να γίνουν με το “άνοιγμα” των γραφείων των ηγετών. Σε αυτό το πλαίσιο της κινητικότητας των τελευταίων ημερών έγκειται και η δήλωση – κόλαφος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο σεβασμός άλλωστε που οι ευπατρίδες Ευρωπαίοι ηγέτες τρέφουν για τον Κώστα Καραμανλή είναι δεδομένος αφού βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί του όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ: Αποκάλυψη: Σε ανοιχτή γραμμή με τους ηγέτες του κόσμου ο Καραμανλής!
Αλλά και ο ίδιος όπως είχε διαμηνύσει εξ’ αρχής, βρίσκεται ενεργά στο πλευρό του Σαμαρά, αυτές δε οι παρεμβάσεις του αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του νυν αρχηγού της ΝΔ, ενισχύοντας την διείσδυση των θέσεων του στην Ευρώπη.
Γύρω στο μεσημέρι ο τ. πρωθυπουργός είχε επαφές με κοινοβουλευτικούς και αποχώρησε κατά τις 5 το απόγευμα.