Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Κοίτα που ο κύριος Οικονομέας “καίγεται” για τον τουρισμό από τους “κακούς ταξιτζήδες”. Για θυμηθείτε…


Για να καταλάβετε ποιοί είναι οι διαχρονικοί υπεύθυνοι για την διάλυση της κοινωνίας και της οικονομίας…
Βγήκε πριν από λίγο ο κύριος Οικονομέας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και περιέγραφε ιστορίες όπου οι “κακοί και βάρβαροι ταξιτζήδες” ξυλοκοπούσαν και βασάνιζαν πολίτες, επέφεραν πλήγμα στον τουρισμό κλπ κλπ.
Μα τέτοια ευαισθησία κύριε Οικονομέα για τον Τουρισμό;
Όσοι όμως ασχολούνται ΕΜΠΡΑΚΤΑ με τον τουρισμό θυμούνται πολύ καλά ότι η χαριστική βολή για τον Αθηναϊκό τουρισμό ήταν τα περιβόητα επεισόδια με το Κοράνι, όπου τα διεθνή τηλεοπτικά μέσα μετέδιδαν εικόνες ισλαμοφασιστών να σπάνε την Αθήνα και Αμερικανίδες τουρίστριες να τρέχουν πανικόβλητες στο Σύνταγμα.
Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι το περιβόητο “Κοράνι” ήταν μία ελεεινή προβοκάτσια δημοσιογράφων με αδιαφανής σχέσεις. Το εχουμε αναλύσει διεξοδικά.
ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ υιοθετώντας και αναμεταδίδοντας τα εγκληματικά ψεύδη των πρεζέμπορων που κατέστρεψαν την Αθήνα. Δείτε το βίντεο:

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να ξεριζώσει και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όσους εσκεμμένα ή από άγνοια συνέτριψαν την Ελληνική κοινωνία. Έτσι, για να βρούμε και αυτούς που κινούν τα αόρατα νήματα.
Συνεχίζεται…