Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για να βρουν ποιός έκαψε το πειζάν καναπεδάκι της κυρίας Δάφνης!

σημιτης βημα επιθεσηΕμείς σας τα λέμε έγκαιρα, αλλά εσείς νομίζετε πως σας κάνουμε πλάκα…

Μετά το δολοφονικό χτύπημα στο …γούστο της κυρίας Δάφνης, που έχει καεί άλλωστε πολύ πριν την εμπρηστική επίθεση στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη, σας το λέγαμε πως θα ξεκινήσει οπερέτα για να επαναφέρει τον Σημίτη σε ρόλο …θύματος τρομοκρατίας!

Ποιόν; Τον άνθρωπο που είχε όλο το παρακράτος να δουλεύει γι’ αυτόν. Τον άνθρωπο που εξόντωσε τα Εξάρχεια για να τα κάνει ορμητήριο “φιλικών” αντεροβγαλτών και πρεζεμπόρων, που όλως τυχαίως εξυπηρετούσαν τις “επαναστατικές του ιδέες”!

Παρέδιδε τον Οτσαλάν στους Τούρκους; Νασου οι “αντεξουσιαστές” να μπουκάρουν στα γραφεία του ΡΚΚ και να σπάνε κεφάλια Κούρδων αγωνιστών χαρακτηρίζοντας τους “εθνικιστές”…

Βοβάρδιζε την Σερβία; Νασου αφίστες “αντεξουσιαστών” να βρίζουν τον κακό Μιλόσεβιτς και να δείχνουν ευαισθησία στις νατοϊκές επιλογές σφαγής παιδιών με “έξυπνες” βόμβες.

Σήμερα λοιπόν το Βήμα, ανοίγει τον τρομακτικό φάκελλο: Ποιός έκαψε το καθιστικό του ηγέτη “Ελιά”. Προφανώς κάποιος σύγχρονος Σημίτης, αφού και του γνησίου οι βόμβες επί χούντας, ήταν made in Germany…