Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γιατί δεν θα γίνουν εκλογές..ή γιατί θα παραμείνει ο Παπαδήμος πρωθυπουργός..

Σας δίνουμε την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου του άρθρου με τέσσερις εικόνες..με χρονολογική σειρά.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 22/1/2012
Τι λένε οι παραπάνω φωτογραφίες..
ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ (1η φωτογραφία)
Ο Παπαδήμος λέει το ΒΗΜΑ στις επαφές με την τρόικα, θα επικαλεστεί το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη κοιτασµάτων υδρογονανθράκων...Οι δανειστές όμως (λέει το ΒΗΜΑ) θα ζητήσουν, τη µεταφορά της κυριότητας των κοιτασµάτων στο Ταµείο ∆ηµόσιας Περιουσίας… Άρα ξεπούλημα..
Αλλά στην συνέχεια θα ζούμε μέσα στην χλιδή…μεγαλύτερη απ την φούσκα του Χρηµατιστηρίου το 1999 !!! (τόσο καλά)
Την σκυτάλη πήρε το “ΕΘΝΟΣ” (2η φωτογραφία) ..
” Θησαυρό άνω των 100 δισ. ευρώ κρύβει το υπέδαφος της χώρας”
Το σχετικό άρθρο αναφέρει:
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), η συνολική αξία των μετρημένων μεταλλευτικών αποθεμάτων στη χώρα είναι 79 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ τα 200-300 εκατομμύρια βαρέλια
πετρελαίου στα τρία Οικόπεδα (Πατραϊκός Κόλπος, Ιωάννινα και Κατάκολο) αξίζουν γύρω στα 20 δισ. ευρώ σε βάθος 15ετίας ή και 20ετίας. Αν, μάλιστα, ληφθούν υπόψη οι εκτιμήσεις επιστημόνων πως κάτω από την Κρήτη υπάρχει κοίτασμα φυσικού αερίου αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ -για το οποίο ακόμη δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα σεισμικών ερευνών- τότε η αξία των… εγκάτων της ελληνικής γης φθάνει σε «αστρονομικά» επίπεδα.
Το στοίχημα που καλείται να κερδίσει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση είναι η αξιοποίηση του ορυκτού αυτού πλούτου (κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει), για να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και θα δείξει τον δρόμο για έξοδο από την ύφεση.”
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (3η φωτογραφία):
Δίνουν λέει το υπέδαφος, λες και είναι δικό τους…
Με ενυπόθηκο δανεισμό ξεπουλάνε το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τα τουριστικά φιλέτα…
Αφού επί ενάμιση χρόνο δεν έβγαζαν άχνα τώρα ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος..
Γ. Μανιάτης (4η φωτογραφία): Στόχος μας για γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη εντός του 2012
Το θέμα το είχαμε αναδείξει απ τον Φεβρουάριο του 2011 όταν κανείς, και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, δεν αναφερόταν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των ασημικών μας..
Γράφαμε τότε για τις άθλιες και προδοτικές μεθοδεύσεις και μας λοιδορούσαν ή μας θεωρούσαν φαντασιόπληκτους ή μυθομανείς. Σας είχαμε ενημερώσει εδώ , για την τελική φάση του σχεδίου διαμόρφωσης της κοινής γνώμης για το ξεπούλημα.
Ότι η Ελλάδα είναι “μαγαζί γωνία” με τεράστια περιουσία και πλούσιο υπέδαφος (ορυκτός πλούτος, αέριο και πετρέλαιο) είναι γνωστό τοις πάσι.. Αυτός ήταν εξάλλου και ο κύριος λόγος που τα κοράκια της τρόικας και οι διεθνείς δανειστές μας έβαλαν στο σκοπευτικό..
Η προίκα και τα ασημικά της Ελλάδας έχουν ανεκτίμητη αξία.
Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της κάθε δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας…και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα….
Πως είναι δυνατόν τώρα ξαφνικά και με την υποτιθέμενη έναρξη προεκλογικής περιόδου, ο κ. Μανιάτης μας ξεφούρνησε ότι θα δούμε γεωτρήσεις μέσα στο 2012;;;
Tυχαίο;;;
Γιατί έχω την αίσθηση ότι, μας ετοιμάζουν τον Παπαδήμο για “σωτήρα”…και θα μείνουν ΟΛΟΙ παγωτό !!!!