Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ (!!!)” ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.

Την ώρα που η Ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από την αποκάλυψη του ευπατρίδη βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, με το email της ντροπής, στο οποίο ο κύριος Ανδρέας Γεωργίου, πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επίσημης αρχής της Ελληνικής Δημοκρατίας δηλαδή, ζητούσε από τον Τόμσεν του ΔΝΤ να “παρέμβει” για να τον διευκολύνει σε αυτό που οι πρώην συνεργάτες του ονόμασαν “χάλκευση των στατιστικών στοιχείων”!

Με ποιό δικαίωμα αυτός ο κύριος, που ελέγχεται αυτή την στιγμή από την δικαιοσύνη, τολμά να απευθύνεται έτσι σε εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό βουλευτή;

Με ποιές πλάτες ο ηθικά ένοχος στα μάτια του Ελληνικού λαού, κύριος Γεωργίου που ήταν ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ όντας πρόεδρος Ελληνικής ανεξάρτητης αρχής, κάνει αυτή την επίδειξη θράσους καταργώντας στην ουσία έναν βασικό πυλώνα της Ελληνικής δημοκρατίας, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο δηλαδή;

Κύριοι εισαγγελείς, κύριε Πεπόνη, καταλαβαίνετε ότι είστε στον σωστό δρόμο και να μην κάνετε πίσω. Είστε το τελευταίο οχυρό της χώρας πριν το απόλυτο χάος. Δείξτε ότι οι πολίτες μπορούν ακόμα να ελπίζουν σε “καθαρά χέρια”.

Η Νέα Δημοκρατία απαιτείται να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρώπου διότι απλά η ενοχή του αποδεικνύει την συκοφάντηση Καραμανλή αλλά και την καταδολίευση της Ελληνικής πολιτείας από το ΔΝΤ και τους συνεργάτες του. Γεγονός που θα οδηγήσει στην αμφισβήτηση με ΝΟΜΙΜΕΣ και ΙΚΑΝΕΣ απαιτήσεις έναντι του χρέους που ανέκυψε ΔΟΛΙΩΣ. Εάν δεν το κάνετε κύριοι της Συγγρού, εάν δεν πράξετε το παραταξιακό και Εθνικό σας χρέος, τότε δημιουργείτε ένα τεράστιο ερωτηματικό για τις προθέσεις σας.

Δείτε το email της ντροπής που έφερε ο γίγαντας Κουρουμπλής στην βουλή:


Διαβάστε επίσης: Σφυροκόπημα Νικολόπουλου στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ: “Γιατί ρε δεν παραιτήθηκες από το ΔΝΤ”; “Για να βγώ στην σύνταξη!!!”

http://olympia.gr/2012/03/07/georgiou-thomsen/