Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συνάντηση φίλων Κ.Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών

Το Σάββατο 10-3-12 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φίλων Κ.Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών λόγω της συμπλήρωσης 105 χρόνων απο την ημέρα γέννησης του. Πολλοί από τούς φίλους ζήτησαν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο ώστε να είναι δυνατή η παρουσία τους αφού πρόκειται να επισκεφθούν την Πρώτη φίλοι του Καραμανλή από όλη την Ελλάδα.Επειδή πολλά θα συζητηθούν κανείς δεν είναι ο οργανωτής παρά τρεις φίλοι του FB οι οποίοι συντονίζουν την συνάντηση που αποφασίστηκε μετά από τα διάφορα κακοπροαίρετα σχό
λια που γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά την θετική ψήφο του Κώστα Καραμανλή για την νέα δανειακή σύμβαση . Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση είχε αποφασιστεί νωρίτερα αλλά από την επικοινωνία μας με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ.Αχιλλέα Καραμανλή κ. Στυλιανού εισπράξαμε το "ξέρεις πολύ καλά ότι του Υπουργού δεν του αρέσουν τέτοια,κάνε ότι καταλαβαίνεις ",κάτι που συζητήθηκε μεταξύ πολλών φίλων και αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει 10-3 δύο μέρες μετά την γέννηση του και να τελεστεί μνημόσυνο στην ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Φυσικά η πρόταση για κατάθεση στεφάνου στον Ανδριάντα του εθνάρχη θα συζητηθεί με τις αρχές του τόπου. Ο πάτερ Αλέξανδρος(γνωστός φίλος της οικογένειας Καραμανλή) θα διαβάσει την επιμνημόσυνη δέηση και ο επί χρόνια φύλακας άγγελος της οικογένειας κ. Γεώργιος Πραβίτας (Γούλης) θα ανοίξει το πατρικό της οικογένειας Καραμανλή για να το επισκεφτούν όσοι επιθυμούν και τους ευχαριστούμε!
Βασίλειος Περδικίδης.