Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θέλουν τα κανάλια...

Αμέσως μετά το κλείσιμο του PSI, όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν πέσει πάνω στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους ζητούν επιτακτικά να τους ξεκαθαρίσουν για το εάν θα συγκυβερνήσουν μετά τις επερχόμενες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Μετά τη σωτηρία των ελληνικών τραπεζών και των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, δηλαδή του σημερινού καθεστώτος, μέσω του....
δεύτερου μνημονίου, τα καθεστωτικά ΜΜΕ θέλουν τώρα να διασώσουν από την αποτέφρωση και το δικό τους κόμμα, το κατ’ εξοχήν κόμμα του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς την σωτηρία του ΠΑΣΟΚ, όλα ίσως να πάνε χαμένα για το καθεστώς. Επομένως το ΠΑΣΟΚ θα το διασώσουν, ο κόσμος να χαλάσει.

Αμέσως μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 18-3-2012, θα δείτε πράματα και θάματα. Θα δείτε αφενός τα ΜΜΕ να πλημμυρίζουν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αφετέρου θα δείτε τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν σαφή ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο των χαρατσιών να εκτοξεύεται ως «καταλληλότερος» και τελικά θα οδηγηθούμε στις εκλογές με ένα ΠΑΣΟΚ ελαφρά υπολειπόμενο δημοσκοπικά από τη ΝΔ. Τότε θα αντιληφθεί και ο Αντώνης Σαμαράς το τεράστιο λάθος του να μην τελειώσει το ΠΑΣΟΚ όταν είχε την ευκαιρία. Αλλά τότε θα είναι αργά. Τα «πρόβατα» θα κατευθύνονται πίσω στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ και η δεξαμενή «παρκαρίσματος» Κουβέλη θα αδειάζει δραματικά.

Τα στελέχη της ΝΔ, θα συνεχίσουν να πιέζονται εξοντωτικά από τα παπαγαλάκια του συστήματος, για να ομολογήσουν μετεκλογική συγκυβέρνηση, με την απειλή ακυβερνησίας, ώστε να σπρωχτεί η ΝΔ και άλλο κάτω.

Μέσα σ’ αυτή την ασφυκτική κατάσταση και στην ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ, να εύχεται η ΝΔ να μην βγει αυτοδύναμη, γιατί αμέσως τον Ιούνιο θα πρέπει να λάβει πολύ σκληρά μισθολογικά μέτρα εναντίον κυρίως των δημοσίων υπαλλήλων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων σύμφωνα με το δεύτερο μνημόνιο.
Μετά θα ψάχνονται στη ΝΔ γιατί η ελληνική κοινωνία γέρνει αριστερά;;;