Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι επερχόμενες εκλογές ή αλλιώς ο '' δολοφόνος'' ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος..


Chris
Οι φίλοι και δανειστές μας , δώσανε τελικά , στην κυρίαρχη και δημοκρατική Ελλάδα, την άδεια να διεξάγει εκλογές αλλά με προσυμφωνημένο αποτέλεσμα.
Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας..
Για να επιτευχθεί αυτό , θα χρησιμοποιήσουν το παλιό επιτυχημένο σύστημα των κομματικών ταμπελών, θα ξυπνήσουν το γνωστό πολιτικό ένστικτο του οπαδού, έτσι ώστε να μας μαντρώσουν και πάλι στα κομματικά μαντριά. Καρότο δεν μπορεί να υπάρξει στο νέο παραμύθι, (ελέω δανειστών),οπότε θα υπάρξει μόνο μαστίγιο ,για τον εκφοβισμό του κόσμου.
Τα γνωστά ψευδοδιλλήματα , τύπου
'' Η ψηφίζετε μνημονιακά κόμματα ή θα χρεωκοπήσουμε και θα καταστραφούμε'',άσχετα άν έχουμε ήδη χρεωκοπήσει και εξαθλιωθεί εσωτερικά, ή του τύπου '' το κόμμα μας θα σας σώσει καλύτερα'' δηλ. θα σας βιάσει λιγότερο, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε εφαρμογή.
Θα επιστρατεύσουν και τις δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, για να δείξουν ότι υπάρχει η αποδοχή τους από το λαό-ήδη με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τα μνημονιακά κόμματα, θέλουν να μας πείσουν ότι είναι αποδεκτά απο το 50% του κόσμου.- Δηλαδή μας λένε ότι το 50 % ή είναι μαζοχιστές ή περνάει καλά με το μνημόνιο.
Τίποτα από όλα αυτά ,όπως ξέρουμε,δεν είναι αλήθεια, αλλά προσπαθούν με τον αέρα του δήθεν νικητή, να κερδίσουν την ψήφο των αναποφάσιστων.
Πραγματικά ,πιστεύουμε ότι το ισχύον πολιτικό σύστημα που δημιούργησε και μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, θέλει και μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα?Θέλει και μπορεί να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής μεταξύ τραπεζών-κομμάτων και ΜΜΕ? Είναι σαν να λέμε ότι θέλει να αυτοκτονήσει..
Είναι ποτέ δυνατόν ο δράστης , να γίνει έντιμος δικαστής?
Το ''όπλο'' των εκλογών είναι ίσως το τελευταίο μας '' όπλο'' για την σωτηρία μας.
Ή το στρέφουμε σε αυτούς και τους καταψηφίζουμε ή το στρέφουμε εναντίον μας και δολοφονούμε το μέλλον μας , ψηφίζοντας τους ξανά,σαν να μην έγινε τίποτα, με την παραδοσιακή οπαδική λογική.
Η απόφαση δική μας..