Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παντελής Καψής : Το έργο της κυβέρνησης τείνει να ολοκήρωθεί

Το δρόμο για τις κάλπες ανοίγει η ολοκλήρωση του PSI, καθώς, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, το έργο της κυβέρνησης έχει στο μεγαλύτερο μέρος της ολοκληρωθεί.
«Πρέπει να μείνει ανοιχτή η Βουλή μέχρι να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και να γίνουν μια σειρά από ενέργειες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, τα προαπαιτούμενα όπως ονομάζονται. Τα περισσότερα όμως έχουν γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAI.

Διευκρίνισε επίσης ότι η ανταλλαγή των ομολόγων θα ολοκληρωθεί μέχρι της 12 Απριλίου και μέχρι τότε θα τελειώσει και το έργο της κυβέρνησης.

Ερωτηθείς ειδικότερα εάν οι εκλογές θα διεξαχθούν 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου όπως ακούγεται, ο κ. Καψής απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, επαναλαμβάνοντας πως το κυβερνητικό έργο «ολοκληρώνεται μέσα σε έναν τέτοιο χρονικό ορίζοντα» και πως «από εκεί και πέρα επαφίεται στα κόμματα φυσικά».

Σε ερώτηση για το αν ο Πρωθυπουργός θα αναπληρώσει τον κ. Βενιζέλο σε περίπτωση που ο δεύτερος αποχωρήσει για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Καψής σημείωσε ότι δεν γνωρίζει εάν και πότε θα αποχωρήσει από τη θέση του ο υπουργός Οικονομικών. «Αυτό που έχει πει και στο οποίο εμμένει είναι ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Υπάρχουν εξάλλου μια σειρά νομοθετικών ενεργειών που πρέπει να γίνουν στο αμέσως προσεχές διάστημα, στις οποίες είναι απαραίτητο να είναι ο κύριος Βενιζέλος», ξεκαθάρισε.

Σημείωσε πάντως ότι «αν κάποια στιγμή αποχωρήσει», τότε θα εξεταστεί το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=36342&Itemid=131