Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πέτυχε…Ζήτω ο Παπακωνσταντίνου

Παπακωνσταντίνου
Πέτυχε…Ζήτω ο ΠαπακωνσταντίνουΤην ώρα που οι πολιτικοί της χώρας μας και της Ευρώπης ζητοκραυγάζουν από τη χαρά τους για την επιτυχία του PSI …Στα εσωτερικά μας εξελίχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση με πολλές και απίστευτες ατάκες που έβγαζαν αλήθειες.
Παίχθηκε στο θέατρο Βουλή, με πρωταγωνίστρια την Γεωργαντά πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, της οποίας μάλλον άξιζε το καλύτερο χειροκρότημα μας όταν κατέθετε με θάρρος στην εξεταστική επιτροπή τονίζοντας ότι « Ναι, τα στοιχεία πειράχτηκαν για να πάει το έλλειμμα από 12,5% σε 13,6%. Θα μπορούσε να συγκρατηθεί αν έπαιρνε μέτρα η κυβέρνηση και σήμερα θα μπορούσε να είναι μονοψήφιο. Ο Γεωργίου δεν μας ενημέρωνε για τίποτε, ενημέρωνε για τα πάντα τον Παπακωνσταντίνου» και κατέληξε λέγοντας με τόλμη να λέει ότι «Αν ο Παπακωνσταντίνου φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα.».
Λέτε να είναι παράλογη και να έχει άδικο; Μήπως πρέπει να πετάμε από χαρά; Ε ναι!!! Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το κόντρα ξύρισμα της μη-νομιμοποιημένης κυβέρνησης, που εξελέγη με το ψέμα «λεφτά υπάρχουν», σε συνεργασία με τους «νόμιμους και ηθικούς«. Να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ξετίναξαν τον προϋπολογισμό του 2009 για να μας γδάρουν βάζοντας μας διλήμματα για το αν θα πληρώσουμε το χαράτσι, αν θα στηρίξουμε τον υπερήλικα γονέα μας με την κουτσουρεμένη σύνταξη να μη πεθάνει από την πείνα, αν θα πάρουμε καινούρια παπούτσια στα παιδία μας που δεν του κάνουν πια τα περσινά, ή αν θα πληρώσουμε την καθυστερημένη δόση του στεγαστικού μας στην τράπεζα.
Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τον απλήρωτο μισθωτό, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τον εξουθενωμένο μικροεπαγγελματία, για το ξεπάτωμα γενικά της Ελληνικής Οικογένειας.
Φωνάζουμε λοιπόν και εμείς μαζί τους ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ… Όμως είμεις ήμασταν και θα είμαστε τα θύματα και δεν πρόκειται να δουμε ούτε σέντσι…Αντίθετα οι θύτες θα τα διαχειριστούν πίνοντας εις υγείαν των κοροΐδων… γιορτάζοντας την επιτυχία τους
ΠΗΓΗ: topontiki.gr
http://www.tsantiri.gr/blog/petiche%E2%80%A6zito-o-papakonstantinou.html