Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η απάνθρωπη συμπεριφορά του Κώστα Καραμανλή στον Γιώργο Παπαχρήστο.

2012

Όπως σας υποσχεθήκαμε, σήμερα αποκαλύπτουμε το άγνωστο επεισόδιο με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον εργαζόμενο στον ΔΟΛ κύριο Γεώργιο Παπαχρήστο εντός βουλής, προ των θυρών του ανεκλυστήρα.

Η αποκάλυψη φυσικά από την Τρολυμπία:

Ένα απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε στην βουλή το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, το οποίο σας αποκαλύπτω σήμερα καλές μου φίλες με κάθε λεπτομέρεια.

Η ένταση στο Ζενίθ, οι σπεκουλαδόροι του Ολυμπία να γράφουν άρθρα για τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού που τα διέψευδαν σε χρόνο ρεκόρ άλλα, φιλικά σάιτς, αντάρτικο στα κόμματα και άλλα αδρελινοβόρα συμβάντα.

Έξω από τον ανελκυστήρα της βουλής, στέκονται ο Κώστας Καραμανλής και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο ιδρώτας του Προκόπη έχει γεμίσει το μπουτόν αντανακλώντας το φως του πολυελαιου σαν ένα ασημένιο ποτάμι που φτάνει στο χείλος του καταρράκτη. Η ανησυχία και των δύο ανδρών, αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους.

Εκείνη την ώρα, μία αέρινη παρουσία ζυγώνει τους δύο άνδρες, από την μεριά του Παυλόπουλου. “Υπουργέ τι κάνεις;” ακούγεται η κελαριστή φωνή του ανδρός, σαν ρυάκι σε φτωχογειτονιά του Τσοντσινγκ όπου η αποχέτευση αποτελεί όνειρο μακρινό σαν της εκβολές του Κίτρινου ποταμού που όταν περνά από την ορεινή αυτή πόλη γίνεται ακόμα πιο κίτρινος…

Ο Παυλόπουλος αναγνώρισε αμέσως την χαρακτηριστική φωνή. Ήταν ο Γιώργος Παπαχρήστος. Γνωστός από τις εκκεντρικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όπου επιμένει να υπερασπίζεται το μνημόνιο 1 το οποίο κοντεύει να αποκηρύξει ακόμα και ο Παπακωνσταντίνου, εργαζόμενος στον ΔΟΛ.

Αγωνίζομαι Γιώργο, απαντά ο Παυλόπουλος κρατώντας – τι άλλο; – παθητική στάση.

Δικαιολογημένα βέβαια αυτή την φορά αφού ο κύριος Παπαχρήστος εάν ξέρεις να εκτιμήσεις την παρουσία του είναι μία ευχάριστη νότα που σε συνεπαίρνει από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν πάει καιρός που ο ιδιαίτερος Γιώργος είχε κατηγορήσει την Λιάνα Κανέλλη για …ρατσισμό (!!) την ώρα που ο ίδιος εργάζεται στα τιμημένα μελάνια που εκθείαζαν τον Φον Άλτεμπουργκ που ήθελε χίλιους Εβραίους στην καθησιά του, ή την ηρωϊκή αντίσταση του Ράιχ απέναντι στους εγκληματίες συμμάχους!

Εδώ λοιπόν ξετυλίγεται η φρίκη. Ο Γιώργος Παπαχρήστος με την αφοπλιστική αθωότητα που τον διακρίνει, γυρνά στον Κώστα Καραμανλή που στο μεσοδιάστημα έχει ματιάσει τον …ιδρώτα του Παυλόπουλου ο οποίος ρέει πλέον στο πάτωμα…

“Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε…”

Η αντίδραση του Καραμανλή είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.

Γυρνά το κεφάλι και του ρίχνει το βλέμμα που θα έριχνε η Λέλα Καραγιάννη εάν έβλεπε τον Αδόλφο στο επισκεπτήριο, μετά την πρώτη “συνεργασία” της με την Γκεστάπο. Ένα βλέμμα που πάγωσε ακόμα και τον μονίμως παγωμένο Παυλόπουλο, αφού δεν είχε ξαναδεί τον Καραμανλή να απαξιώνει έτσι άνθρωπο.

Μιλάμε για το βλέμμα που θα έριχνε χορτοφάγος σε αρνίσιο κεφαλάκι. Μουλάς των Ταλιμπάν σε μάρτυρα του Ιεχωβά που θα επιχειρούσε να του πουλήσει συνδρομή στο “Ξύπνα” ενώ φυλάει σκοπιά έξω από την οικεία του Μπιν Λάντεν.

Ένα βλέμμα που έκανε ακόμα και τον αθώο Γιώργο Παπαχρήστο να καταλάβει την απέχθεια που προσωποποιούσε.

Ρίγη διαπέρασαν τον συνήθως γελαστό Γιώργο, τον άνθρωπο που δεν είχε πρόβλημα να χαιρετίσει εγκάρδια τον Καραμανλή ακόμα και μετά από 524 άρθρα που του καταλόγιζαν ευθύνη ακόμα και για τον αφανισμό τον Μάγια. Προφανώς γι’ αυτό ο Καραμανλής ετρεφε τέτοια απέχθεια και φέρθηκε τόσο απάνθρωπα σε ένα άνθρωπο που δεν το άξιζε…

Διότι ο Γιώργος Παπαχρήστος δεν είναι μία περιοριστική προσωπικότητα. Είναι ένα Χάπενινγκ από μόνος του. Ένας Κουλούρης των Μήντια. Ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να μιλήσει και ενάντια στην χούντα του Ιωαννίδη, παρά τις τελευταίες αποκαλύψεις στην Κυπριακή βουλή για τον ρόλο του Λαμπράκη στο πραξικόπημα κατά του Μακαρίου…

Ο Καραμανλής συνέχισε να δείχνει το απάνθρωπο του πρόσωπο ακόμα και μέσα στον ανελκυστήρα, στρεφόμενος στον -έχοντας πάντα παθητική στάση- Παυλόπουλο: “Καλά ρε, ακόμα με αυτό το ***** μιλάς”;

Ακόμα και τα συρματόσκοινα ένιωσαν την σκληρότητα και την απανθρωπιά του Κώστα Καραμανλή, απέναντι στο συμβάν που ονομάζεται Γιώργος Παπαχρήστος.

Trolympia
http://olympia.gr/2012/03/05/karamanlis-6/