Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στη ΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει “καμένη γη”??????


Στη ΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει “καμένη γη”;

Στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να διακινούν τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ (αφ’ ενός για να συντηρούν στους ψηφοφόρους τους την προοπτική της εξουσίας και αφ’ ετέρου για να αναγκάζουν τη ΝΔ σε αμυντική στάση), αλλά για κάθε ενδεχόμενο …προετοιμάζουν να παραδώσουν «καμένη γη». Προφανής η υστεροβουλία.

Ενδεικτικά, σημειώνω:

ΙΚΑ

Μάλλον πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων ότι το « ΙΚΑ απορρόφησε το πρώτο δίμηνο του 2012 τη μισή κρατική επιδότηση που δικαιούται, βάσει του νέου προϋπολογισμού, για ολόκληρο το 2012.»

Διαβάζω: “Με την οικονομία να παραμένει βυθισμένη στην ύφεση και την αγορά εργασίας να αποσυντίθεται, η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων μοιάζει μαθηματικά βέβαιη.

Πρόκειται για ένα οικονομικό, κοινωνικό γεγονός τεράστιας σημασίας, που θα προκαλέσει πολιτική αναταραχή. Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές δεν θα αντέξει το σοκ της προγραμματισμένης ασφαλιστικής κατάρρευσης...”

ΕΡΤ

«Δεν είναι δυνατόν εν μέσω προεκλογικής, ουσιαστικά, περιόδου να παραμένει στην ΕΡΤ μια διοίκηση υπό δικαστική διερεύνηση, αλλά και να προσπαθεί να συνεχίσει τις μπίζνες.» Αυτά δήλωσε χθες ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου.

«Τα μέτρα του Ιουνίου»

Με δεδομένο τον εκτροχιασμό των εσόδων, άρα και τη μη επίτευξη των στόχων που έχουν συμφωνηθεί, θεωρείται σχεδόν νομοτελειακή η λήψη πρόσθετων, εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρων τον Ιούνιο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι πρώτες αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά να είναι πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας!

Τα «ρουσφέτια του Βενιζέλου»

Η τελευταία ….επινόηση του πλέον αποτυχημένου υπουργού Οικονομικών, να αποφασίζουν οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ για το τέλος ακινήτου, δεν είναι και τόσο ….αθώα. Φοβούμαι ό,τι μπορεί στήσουν κάποια βιομηχανία απαλλαγής ημετέρων.

«Τα ρουσφέτια του κ. Παπαϊωάννου»

Εν μέσω μνημονίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης μοιράζει αυξήσεις στους έμμισθους Δικηγόρους του Δημοσίου!

«Τα ρουσφέτια του κ. Σαχινίδη»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών έχει ανακοινώσει οτι το δημόσιο θα επιστρέψει μέρος των οφειλών του προς τους ιδιώτες. Αυτό φυσικά θα γίνει με εντελώς αμερόληπτο και αδιάβλητο τρόπο.

«Προαγωγές ημετέρων»

Σε αρκετές ΔΕΚΟ μεθοδικά προάγονται ημέτεροι. Όταν, δεν μπορούν να δώσουν αυξήσεις, κάνουν προαγωγές.

Οι τακτικές κρίσεις που απετράπησαν

Ο απελθών Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήθελε σε προεκλογική περίοδο να κάνει τακτικές κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας. Σε συνεργασία με τον …Καρχιμάκη! Απετράπησαν, χάρις στην παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά. Τώρα που στο υπουργείο πήγε ο Χρυσοχοϊδης, ελπίζω να μην αλλάξουν γνώμη!

Έχει και άλλα ο μπαξές, αλλά ας σταματήσουμε εδώ.

Το ερώτημά μας είναι απλό: Στη ΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται?????????
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/03/blog-post_08.html