Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μάκης Βορίδης : "Ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι είναι ο Ιησούς, ο Λεωνίδας και ο Καίσαρας ταυτόχρονα"

Οι ατάκες μεταξύ των δύο πρώην συναγωνιστών σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες και καθόλου βαρετές, ταυτόχρονα δε εμπεριέχουν και μεγάλες ποσότητες ιστορικών πληροφοριών. «Υποθέτω ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα ταυτόχρονα» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ρίχνοντας και άλλο λάδι στη «φωτιά» που έχει ανάψει ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Καρατζαφέρη.


Από ότι φαίνεται η κόντρα των δύο πρώην στενών συνεργατών και φίλων οδηγείται στα άκρα καθώς η προσχώρηση του κ. Βορίδη στη ΝΔ στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει «βεντέτα» στο ΛΑ.ΟΣ.

Οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε πρόσφατη συνέντευξή του εναντίον των Βορίδη και Γεωργιάδη για σχέσεις με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές εξόργισαν τον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος μάλιστα χτες ανέφερε ότι «Αν θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει. Όχι κουβέντες στον αέρα, όχι αοριστίες, όχι γενικότητες όχι υπαινιγμοί, όχι λάσπη στον ανεμιστήρα».

Σέβομαι και τιμώ τον κ. Καρατζαφέρη, δήλωνε πριν ένα μήνα ο Μάκης Βορίδης διευκρινίζοντας ότι η διαφωνία του δεν είχε να κάνει με θέσεις, αλλά με μια κεντρική επιλογή για την Ελλάδα. Αυτό πριν καταλήξειστη ΝΔ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
 
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35967&Itemid=131