Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Για τα τιμολόγια από την Siemens...

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έπειτα από δύο χρόνια δικαστικών ερευνών και εκατοντάδων συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens, σήμερα προστέθηκαν και οι ‘αποκαλύψεις’ του ΣΔΟΕ. Ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας. Πρόκειται για τα ίδια ονομαστικά τιμολόγια που αφορούσαν αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Siemens και τα οποία έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου ευρώ.
Ωστόσο, η συντονισμένη επαναφορά του θέματος προκαλεί ερωτηματικά. Τόσο σε εμένα, όσο και στους πολίτες.
Θα αποκαλύψει η εξεταστική επιτροπή σε ποια πρόσωπα κατευθύνθηκαν οι μίζες για συμβάσεις που ζημίωσαν το Ελληνικό δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο.
Θα αποκαλύψει η εξεταστική επιτροπή ποια κόμματα χρηματοδοτήθηκαν και με...
ποιό τρόπο από τη Siemens;
Γιατί δεν προχωρά η εξεταστική επιτροπή στην αυτονόητη κίνηση της δημοσιοποίησης των πόθεν έσχες όλων των υπουργών που υπέγραψαν συμβάσεις με τη Siemens;
Όσο η Εξεταστική Επιτροπή δεν δίνει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα κινδυνεύει να καταρρακώσει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία της πολιτικής και των πολιτικών.
Υ.Γ. Στην ιστοσελίδα μου http://www.kmitsοtakis.gr/ βρίσκονται αναρτημένα όλα τα παραστατικά εξόφλησης του συνολικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκα από τη Siemens, σε απάντηση όσων επιμένουν να μιλούν για δωράκια… Τα πραγματικά δώρα ακόμα αναζητούνται.

http://press-gr.blogspot.com/2010/06/siemens_08.html