Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Κύριε Μητσοτάκη μήπως γνωρίζετε αυτό το έγγραφο;

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστούμε για την επιστολή που στείλατε την οποία δημοσιεύσαμε αμέσως μαζί με τα συνημμένα έγγραφα. Μας τιμά ιδιαίτερα η προτίμηση σας, ιδιαίτερα παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση στην οποία αναφέρεστε. Παρ’ όλα αυτά, η επιστολή σας μας κίνησε την περιέργεια για να διαπιστώσουμε και εμείς τι πραγματικά συνέβει και γιατί βρεθήκατε στο μάτι του κυκλώνα όλον αυτό τον καιρό. Για να μην υπάρχει λοιπόν ούτε μία σκιά, θα θέλαμε να μας πείτε εάν γνωρίζετε αυτό το έγγραφο:

Βεβαίως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο έγγραφο αλλά για ένα “τεφτέρι” χειρόγραφο που φέρει τον δαφνοστεφανωμένο νέο του Ολυμπιακού. Σε αυτό το έγγραφο λοιπόν που δεν αναφέρει καν το όνομα σας (κλικ στο έγγραφο για λεπτομέρειες), έχει την σημείωση: “Τιμολόγια που θέλει ΚΜ”.

Ακολουθούν αριθμοί τιμολογίων με στοιχεία παραλήπτη: Κυριάκος Μ. Χαλκοκ ή Κυριάκος Μ. Λυκείου.

Επίσης, δίπλα από τα μεγαλύτερα ποσά, υπάρχουν κάποιες “περίεργες” σημειώσεις:

“Προς Ακύρωση από Μιχ”

“Έγινε FS”

“Ακυρώθηκε σε FS”

Έχετε γνώση αυτού του εγγράφου; Διότι ως φαίνεται σας αφορά. Μπορεί να μην αναφέρεται ολόκληρο το όνομα σας, αναφέρονται όμως κάποια από τα τιμολόγια που παρουσιάσατε στο χαρτί που μας στείλατε, στη λίστα των εξοφλημένων. Για δείτε το. Η υποτιθέμενη απαίτηση του “ΚΜ” στην κορυφή της σελίδας και οι σημειώσεις δίπλα στη λίστα στα μεγάλα ποσά, προβληματίζουν.

http://olympia.gr/2010/06/09/siemens-mitsotakis/