Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Κι όμως χάρη στην Εξεταστική μάθαμε τόσα πολλά για τα λαμόγια!




Τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του Χριστοφοράκου και του Κόκκαλη επιχειρούν καθημερινά να ρίξουν λάσπη στα μέλη της Εξεταστικής για τη Siemens.

Aυτό σημαίνει οτι οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν είναι λίγα αυτά που μαθαίνουμε καθημερινά για την ξεφτίλα των εμπλεκομένων πολιτικών και των δημοσιογράφων στο σκάνδαλο της Ιντρακόμ-Ζήμενς με τον ξεπουλημένο ΟΤΕ και τους υπόλοιπους διεφθαρμένους οργανισμούς του Δημοσίου όπως ο ΟΣΕ.

Δεν είναι λίγο να μαθαίνουν οι Ελληνες πολίτες για τους ξιπασμένους πολιτικούς που έπαιρναν τηλέφωνο τη Τσακάλου για να παραγγείλουν βραστήρες αυγών και αποροφοτήρες.

Τα μικρά πράγματα της ζωής αποκαλύπτουν τους χαρακτήρες της ξιπασιάς και της αναξιοπρέπειας.

Είναι τιτάνια η προσπάθεια της Επιτροπής και εκ του πονηρού η αποχώρηση του ΛΑΟΣ, παρότι ο Αιβαλιώτης είναι συμπαθής.

Είναι ξιπασμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ξετίναζαν τα ξεονοδοχεία όπου τους φιλοξενούσε ως παλλακίδες του ο Χριστοφοράκος και παλιότερα ο Κόκκαλης.

Είναι σημαντική η αποκάλυψη των επιχειρηματιών-όσοι απο δαύτους εμπλέκονται-που λειτούργησαν σαν βαποράκια και αχυράνθρωποι της εταιρείας.

Μπράβο σ όλους τους βουλευτές της Εξεταστικής. Εχουν ανάγκη την δική μας ενθάρυνση.

Στο κάτω κάτω αν μάθαμε και κυρίως είδαμε πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση το οφείλουμε στην εξαιρετική δημοσιογράφο Αριστέα Μπουγάτσου και στην Εξεταστική.

Σ αυτό το σημείο θα ξεχωρίσουμε για μια ακόμη φορά την παρουσία του Πάνου Καμμένου.

Στάθηκε με αξιοπρέπεια και περηφάνια απέναντι σ όλα τα σεσημασμένα λαμόγια που κανείς σωματοφύλακας και καμιά φρουρά δεν πρόκειται να τιυς σώσει οταν -σε λίγο- θα ξεσπάσει η οργή του κόσμου.

Ο Πάνος Καμμένος έβαλε ήδη ισχυρή παρακαταθήκη για το κοντινό μέλλον και το προσωπικό του ραντεβού με τη Ιστορία.

Η επόμενη αποστολή του Πάνου είναι να χτυπήσει κάτω σαν χταπόδι τον Κουτσενρόιτερ της μαμάς Ζήμενς στο Ντουμπάι και οι συναδελφοί του τον Σίκατσεκ.

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2131