Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η μητέρα των μιζών

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 7, 2010

Τα στελέχη της μητρικής SIEMENS που κατέθεσαν στη Γερμανική Δικαιοσύνη θεωρούν τη “Σύμβαση 8002″ του 1997, που υπέγραψε η εταιρεία τους -σε συνεργασία με την INTRACOM- με τον ΟΤΕ, ως “Μητέρα των Μιζών”.

Ο Σημίτης και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί της τότε κυβέρνησης-1997- έστειλαν 70 δις δρχ (που λόγω υπερβάσεων ξεπέρασαν κατά πολύ τα 100 δις) στα ταμεία των δύο εταιρειών.

Το ποιοί πήραν τις μίζες δεν χρειάζεται η βοήθεια του Σέρλοκ Χόλμς για να εντοπισθούν.

Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το θέατρο σκιών απο τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος.

Ο Τάσος Μαντέλης, ο οποίος παραδέχθηκε οτι παντελόνιασε μαύρο χρήμα (και παρόλα αυτά κυκλοφορεί ελεύθερος) γνωρίζει τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας των μιζαδόρων κι έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΟΝ” -(Κυριακή 6 Μαίου 2010), στέλνει μήνυμα στο προσωπικό περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, φωτογραφίζοντας τον αδελφό του Σπύρο Σημίτη, μόνιμο κάτοικο Γερμανίας.:”ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΜΑNΤΕΛΗΣ!”, γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Tι έχει να πει ο Μαντέλης, για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού.

Τι έχει να προσάψει ένας αποδεδειγμένα μιζαδόρος στον καθηγητή Σπύρο Σημίτη;

Αυτό μόνο ο Μαντέλης το γνωρίζει αλλά υποψιαζόμαστε οτι μας αφορά ολους.
Ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες.

Δεν μπορεί όμως, να έχουν περάσει τόσες ώρες, απο τη κυκλοφορία της εφημερίδας και ο Κώστας Σημίτης να τηρεί ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.

olympia.gr